|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Dlaczego najgorsze Chyba z A i B troszkę lepiej się mecz ogląda. ![]() ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
gosc przez telefon ze sklepu mowi ze: oj duzo duzo bilecikow zostalo mozna smialo przychodzic i kupowac !!
z tego wnioskuje ze tak duzo ze szkoda wogole liczyc.. prosze panstwa zbieramy sie !!! Idź na mecz Wisły Kraków http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4517 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zamienie Bilet z E na D plissss....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam 2 bilety na E... nie chce ktos kto ma bilet na D sie zamienic? Moze byc tylko jeden bilet za jeden. Chetni priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
prawda jest taka, że faktycznie na mecz z Tottenhamem zostało full biletów. Prawdopodobnie nie będzie na meczu nawet 10 000 osób.
Kolejny raz w tym sezonie nie będzie kompletu... z czego to wynika? Ludziom się w d... poprzewracało? Chodzenie na Wisłę przestało już być modne? |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
10 000 to poszło do meczu z Arką ![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Wczoraj ok 15.20 byłem po bilety , zarówno brak kolejek jak i ludzi przy kasach i bilety dostępne na wszystkie sektory . Zakupienie 5 biletów na D to 30sek szybko i świetnie .
Kompletu na pewno nie będzie bo jest pełno biletów w kasach na wszystkie sektory. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proszę Cię...
Nie wierz we we wszystko co podaje się do publicznej wiadomości. na tą chwilę nie ma sprzedanych 10 000 biletów i musiałby nastąpić cud, żeby zostały sprzedane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Uważam, że za mocnych słów używasz. Pora meczu, mój drogi to główny powód frekwencji. Mi ledwo, ledwo udało się wziąć wolne w pracy w czwartek. Nie każdy kto się uczy lub pracuje ma taki komfort jak ja czy Ty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może faktycznie, odnośnie meczu z Tottenhamem to mocne słowa. Choć przypomnij sobie poprzednie mecze pucharowe, pierwsza parma o godzinie 15- było full ludzi, a Maribor? A Hajduk Split?
Ale co z pozostałymi w tej rundzie? Jak wytłumaczyć, że nawet frekwencja fanklubów spadła o połowę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Może też przyczyna finansowa? Ja pracuję, nieźle zarabiam i jest to jednak spore obciążenie finansowe: raz: karnet 220 zł, dwa: Barcelona 100 zł, trzy: Tottenham 70 zł. Aż strach pomyśleć
jak Wisełka awansuje do fazy grupowej PUEFA. Myślę jednak że bilety w sporej ilości zejdą dziś i w dniu meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Mysle ,ze jakiś wpływ na frekwencję ma tez brak transferów w okienku letnim. Na jakiejs stronce wyczytałem,ze frekwencja spadła 20-30%,ale ceny biletów wzrosły o 50%,także klub wychodzi na swoim.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ceny na wiosnę 2008:
A i B- 35 zł D- 20 zł E- 30 zł C- 25 zł ceny na jesień: A i B- 40 zł D- 30 zł E- 30 zł jak więc widać, tak na prawdę poważnie wzrosła jedynie cena biletu na trybunę D. I to tylko dlatego, że... prosili o to kibice, aby wyeliminować z D pikników, którzy przychodzili tam tylko dlatego, żeby zapłacić mniej za bilet. Karnety dla SKWK, bilety dla Fanklubów, zostały jednak na tą trybunę bez zmian, czyli tanie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzisiaj wieczorem będę miał info ile poszło biletów. To napisze na forum
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
O teraz piszą ze wejściówki na A zostały sprzedane. Podejżewam ze na B tez niewiele zostało. Czyli wcale tak mało osób nie musi być.
Ostatnio edytowane przez regan : 01.10.2008 o godz. 11:54.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A propos biletow ale troche z innej beczki. Czy nie uwazacie, ze te bilety na takie wyjatkowe mecz moglby jakos wyjatkowo wygladac ? Czlowiek wydaje ponad 2 stowy i dostaje swistek gdzie tylko zamiast nazwy Polonia Bytom jest napisane FC Barcelona czy Tottenham. Mozna przeciez walnac logo rozgrywek, znaczki klubow i jakos by to wygladalo. Bylaby fajna pamiatka. Ja lubie zbierac bilety z imprez, na ktorych bylem.
Chyba, ze na tuszu tez oszczedzamy. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Pewnie nie o tusz glownie chodzi o ale o czytniki kodow ktore musza dac rade przeczytac kod kreskowy na bilecie. Wiec takich ladnych jak np na Real Madryt to nie bedzie wogole. Po za tym co sie dziwisz, system jest czytnikow jest, system druku biletow tez jest, wszystko sprawdzone to po co sobie zycie komplikowac.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja byłem wczoraj po bilety i dostałem na D3 nie chce nic mówić ale jak np. matka z dzieckiem dostanie na D3 to przyjdzie i będzie się kłóciła ze ona ma np rząd 20 miejsce 13 i 14 i to osiądzie z dzieckiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam dokładne info ile poszło biletów, ale właśnie, żeby nie siać paniki nie będę podawał tej liczby. Zresztą po co ta napinka, jutro sam się przekonasz. A tak BTW- jutro w kasach będą bilety na A z niezrealizowanych rezerwacji przez Tottenham i sponsorów, B faktycznie, będzie pełny.
Ostatnio edytowane przez salek : 01.10.2008 o godz. 14:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do reszty Twojego posta zgadzam się- wkradł się ogólnie jakiś marazm, brak transferów, "zła" prasa, wszystko to robi swoje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy to nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś do biletów na te 'lepsze' mecze były dodawane osobne książeczki z programem meczu. Mam takich kilka i miło jest sobie na to rzucić okiem po latach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
salek
Ile? tak moze 300... 300 spartan. przestań za przeproszeniem .......ić Po 2 jak wiesz ile poszło to napisz, bo nikt nie bedzie sie domyśłał o co ci chodzi...jak cos piszesz, to pisz konkretnie.
Ostatnio edytowane przez regan : 01.10.2008 o godz. 18:30.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Misuch, to, że nie ma sektora C to chyba tym bardziej powód do tego, żeby stadion na każdym meczu zapełniał się po brzegi. Chyba te 4-5 tys kibicow nie wyparowało, a niestety tak to wygląda;/ W tym sezonie na meczu z Lechem było 12 tysięcy widzów, a zeszłym 20,5 tys. Ja się pytam w takim razie gdzie pozostałe 8,5 tys.?
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 01.10.2008 o godz. 18:49.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|