The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
n_matt
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2008, 15:27
Witam, ma pewnien problem i nie wiem gdzie go napisać więc napisze tutaj, jak coś to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu, jak i topicu. Chodzi o mecz właśnie z Tottenhamem i jest kierowane do osób rozpoczynających właśnie rok studencki na AGH'u. Kupiłem już 2 albo nawet i 3 tygodnie temu bilet na mecz i... widząc plan zajęć mam marne szanse pójścia właśnie na to spotkanie. Chciałbym tylko aby forumowicze studiujący na tej uczelni skontaktowali się ze mną bo chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja z takimi 'wypadami' na tej uczelni...pierwszy rok, nie jestem z Krakowa i mało studentów niestety znam... 3 dni bib przed meczem przedemną no ale może się nie natrafić jakiś fan Wisełki, Pozdrawiam!
80marcin
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 29.09.2008, 15:41
witam Kupie (2-3) bilety na WISLA -tottenham kontakt 0 666 900 653 dam dobra cene
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 29.09.2008, 15:54
gracham napisał(a):Wyświetl post
czy mógłby ktoś mi poradzić jak kupić bilety na macz wisły z tottenhamem? nie jestem z krakowa i dopiero mogłbym tam być w czwartek.

2 godziny przed meczem powinienes kupic bilet w kasach stadionowych. Sądze ze dostaniesz bez problemu na sektor A lub B w cenie 150 zl. Lub w cenie 120 zl na sektor E lub D. Z tym że na sektor D może juz brakować biletów jest to najbardziej oblegana trybuna . Jak bedziesz pod stadionem pytaj o kasy biletowe.
Flesz
Member

Od: 07.2003

Stary 29.09.2008, 15:57
maTyS. napisał(a):Wyświetl post
jestem karnetowcem zaspałem,że tak powiem z kupnem biletu na Tottenham..z poprzednich postów wnioskuję,że nie moge juz kupić biletu na ten mecz w cenie takiej jak dla karnetowców ?mogę od kogoś ewentualnie odkupić bilet ?
ja też zaspałem, trudno, trzeba dać 120 i dopingować Wisełke
kaszmir85
Member

Od: 11.2007

Stary 29.09.2008, 16:21
n_matt napisał(a):Wyświetl post
Witam, ma pewnien problem i nie wiem gdzie go napisać więc napisze tutaj, jak coś to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu, jak i topicu. Chodzi o mecz właśnie z Tottenhamem i jest kierowane do osób rozpoczynających właśnie rok studencki na AGH'u. Kupiłem już 2 albo nawet i 3 tygodnie temu bilet na mecz i... widząc plan zajęć mam marne szanse pójścia właśnie na to spotkanie. Chciałbym tylko aby forumowicze studiujący na tej uczelni skontaktowali się ze mną bo chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja z takimi 'wypadami' na tej uczelni...pierwszy rok, nie jestem z Krakowa i mało studentów niestety znam... 3 dni bib przed meczem przedemną no ale może się nie natrafić jakiś fan Wisełki, Pozdrawiam!
człowieku to jest poczatek roku, przez jedna nieobecnośc nie wywala cię ze studiów. poza tym są rzeczy ważne i ważniejsze...
malkiew
Member

Od: 03.2005

Stary 29.09.2008, 16:48
Bik napisał(a):Wyświetl post
2 godziny przed meczem powinienes kupic bilet w kasach stadionowych. Sądze ze dostaniesz bez problemu na sektor A lub B w cenie 150 zl.
Mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie, bo lece na ten mecz z Londynu i samolocik juz mam zabookwany - a bilet na mecz w sferze marzen czyli "moze nie wykupia ".
Wiec prosze, nie kupujcie tego jednego biletu i zostawcie go dla mnie
Pytanie do innych Wislackich "Wyspiarzy" - czy ktorys z Was leci Ryanairem w czwartek rano ze Stansted (ewentualny powrot o 21:50 tego samego dnia)?
W grupie zawsze razniej ...
malkiew
n_matt
Member

Od: 07.2006

Stary 29.09.2008, 16:51
Jakby to była jedna to bym lał na to. Ale koliduje mi wykład i ćwiczenia Skąd mam wiedzieć jak to jest na uczelniach jak jeszcze nie studiowałem Dlatego też zapytałem...
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.09.2008, 16:54
Jak ktoś by miał wolny bilet na karnecie po normalnej cenie na D to dajcie znać na pw

kaszmir85
Member

Stary 29.09.2008, 17:03
n_matt napisał(a):Wyświetl post
Jakby to była jedna to bym lał na to. Ale koliduje mi wykład i ćwiczenia Skąd mam wiedzieć jak to jest na uczelniach jak jeszcze nie studiowałem Dlatego też zapytałem...
no to ci pisze, daruj sobie te pierwsze zajęcia i idz na mecz, cały semestr przed tobą... skończmy juz na tym bo zaśmiecamy tylko temat...
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 29.09.2008, 17:40
Dziś tuż przed zamknięciem było jeszcze 5000 wejściówek na TT (informacja od znajomego sprzedającego - kupowałam bilet dla syna, ja jako karnetowiec kupiłam dla siebie już w pierwszy dzień sprzedaży). Przez okres sprzedaży dla karnetowców i posiadaczy kart kibica oraz przez dzień dzisiejszy zeszło łącznie ledwo ponad 10000 biletów choć w analogicznym okresie czasu przed innymi meczami sprzedaż bywa dużo wyższa. Czyżby na meczu rewanżowym z TT nasz stadion miał mieć na trybunach "puste placki" wolnych miejsc?
Wiem, że bilety na ten mecz nie są tanie, ale jest to mecz, podczas którego nasza pomoc dopingiem z trybun będzie - tak myślę - potrzebna. Przecież trzeba wspomóc zawodników.
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.09.2008, 17:53
Spokojnie są jeszcze 3 dni sprzedaży mysle ze bedzie komplecik
pasikonik
Banita

Od: 07.2008

Stary 29.09.2008, 18:15
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
Dziś tuż przed zamknięciem było jeszcze 5000 wejściówek na TT (informacja od znajomego sprzedającego - kupowałam bilet dla syna, ja jako karnetowiec kupiłam dla siebie już w pierwszy dzień sprzedaży). Przez okres sprzedaży dla karnetowców i posiadaczy kart kibica oraz przez dzień dzisiejszy zeszło łącznie ledwo ponad 10000 biletów choć w analogicznym okresie czasu przed innymi meczami sprzedaż bywa dużo wyższa. Czyżby na meczu rewanżowym z TT nasz stadion miał mieć na trybunach "puste placki" wolnych miejsc?
Wiem, że bilety na ten mecz nie są tanie, ale jest to mecz, podczas którego nasza pomoc dopingiem z trybun będzie - tak myślę - potrzebna. Przecież trzeba wspomóc zawodników.
koniecznie namowcie znajomych na mecz !!
starych Wislaków !!!

ja juz biore kumpla
w ogole jak skoncza budowe stadionu trzeba bedzie zorganizowac taką akcję ZABIERZ KOGOŚ NA MECZ WISŁY !!!
marooc
Member

Od: 06.2004

Stary 29.09.2008, 18:23
W sumie to i tak niezle idą bilety, jak na takie ceny i porę meczu spodziewałem sie, ze nawet gorzej bedzie Zostały jeszcze 3 dni i choć na komplet nie ma co liczyć jest szansa, że bedzie koło 12, moze 13 tys. a to juz się piekiełko zrobi
_gilardino_
Senior Member

Stary 29.09.2008, 18:54
Wie ktoś jaka widoczność z ogrodzenia w Parku Jordana ? Na Beitarze widziałem z D że trochę osób tam stało a chwilowo z kasą cienko

Wie300
Banita

Od: 05.2008

Stary 29.09.2008, 19:26
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś jaka widoczność z ogrodzenia w Parku Jordana ? Na Beitarze widziałem z D że trochę osób tam stało a chwilowo z kasą cienko
Na pewno gorsza niz sprzed telewizora.
_gilardino_
Senior Member

Stary 29.09.2008, 19:29
Ale atmosfera jakaś jest przynajmniej więc mam do wyboru bar u Wiślaków lub ogrodzenie Parku Jordana,chyba że uda mi sie załatwic bilet za 70zł ale wątpię

kaszmir85
Member

Stary 29.09.2008, 19:31
troche to dziwne bo spiker na meczu z arka mowił że zostało jeszcze 5 tyś biletów. z tego wynika, że dziś poszło niewiele biletów albo spiker troche nas szukał w sobote...
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 29.09.2008, 19:57
kaszmir85 napisał(a):Wyświetl post
troche to dziwne bo spiker na meczu z arka mowił że zostało jeszcze 5 tyś biletów. z tego wynika, że dziś poszło niewiele biletów albo spiker troche nas szukał w sobote...
Niekoniecznie. Pamiętaj, że nie sprzedajemy 15 000 biletów, bo 1000 mają Angole, a i pewnie jakiś bufor utrafimy. Także nie ma co obwiniać chłopa, i tak nie ma łatwo Wiem że to nie temat, ale w końcu fajnie byłoby wiedzieć JAK GDZIE KIEDY naprawią tablicę świetlną w naszym klubie? Jakieś szanse, że na TT jednak zobaczymy wynik?
kaszmir85
Member

Stary 29.09.2008, 20:22
Mishuh napisał(a):Wyświetl post
Niekoniecznie. Pamiętaj, że nie sprzedajemy 15 000 biletów, bo 1000 mają Angole, a i pewnie jakiś bufor utrafimy. Także nie ma co obwiniać chłopa, i tak nie ma łatwo Wiem że to nie temat, ale w końcu fajnie byłoby wiedzieć JAK GDZIE KIEDY naprawią tablicę świetlną w naszym klubie? Jakieś szanse, że na TT jednak zobaczymy wynik?
z tego co mi sie wydaje to obecnie pojemnosc całego stadionu wynosi 16 tyś, angole dostana tysiąc. wątpie żeby był sektor buforowy, tożto byłaby strata pieniedzy dla klubu...a na tych miejscach moga dużo zarobic przy tej cenie. co do tablicy to na meczu ze śląskie NASZ SPIKER mówił że nie bedzie działała tylko na tym meczu a nie działa do dzis... ale jeśli chodzi o mnie to wcale mi to nie przeszkadza.
Wie300
Banita

Od: 05.2008

Stary 29.09.2008, 20:43
Moim zdaniem to przeszkadza i to bardzo
A na koniec meczu mozna uwiecznic np. na komorce tablice z wynikiem "Wisla 3:0 Tottenham" ;D
Tak jak bylo na Barcelonie, co wiele osob to praktykowalo juz na koniec
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 29.09.2008, 21:55
kaszmir85 napisał(a):Wyświetl post
z tego co mi sie wydaje to obecnie pojemnosc całego stadionu wynosi 16 tyś, angole dostana tysiąc. wątpie żeby był sektor buforowy, tożto byłaby strata pieniedzy dla klubu...a na tych miejscach moga dużo zarobic przy tej cenie. co do tablicy to na meczu ze śląskie NASZ SPIKER mówił że nie bedzie działała tylko na tym meczu a nie działa do dzis... ale jeśli chodzi o mnie to wcale mi to nie przeszkadza.
nie, wynosi trochę ponad 15. Ale to już detale. W każdym razie i tak nie wiemy co klub dokładnie postanowił (nie wiem czy tego bufora nie będzie, jeśli masz pewne info to spoko). A tablica musi być, chociażby dlatego, że wymagają tego przepisy UEFA. Głupio by było, żeby się delegat dopieprzył, nie?
I podpisuję się pod słowami Wie300. Zobaczyć taki wynik to czysta przyjemność
dragon
Senior Member

Stary 29.09.2008, 22:23
Pamiętajcie że nie tylko cena może zniechęcać. Pora rozpoczęcia meczu dla części osób jest nie do zaakceptowania bo pracują. Ja mam szczęścię bo mogę się zwolnić, ale nie wszyscy mają ten komfort.

Miło by było gdyby władze naszego klubu brały to pod uwagę ustalając pory kolejnych meczy.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
malkiew
Member

Od: 03.2005

Stary 30.09.2008, 09:24
dragon napisał(a):Wyświetl post
Pora rozpoczęcia meczu dla części osób jest nie do zaakceptowania bo pracują. Miło by było gdyby władze naszego klubu brały to pod uwagę ustalając pory kolejnych meczy.
Takie sa prawa biznesu. Za cale zamieszanie z godzina rozpoczecia meczu obwinic nalezy angielska telewizje (w tym przypadku FIVE). W gre wchodzi gruba kasa, bo oni raczej dobrze placa za transmisje pilkarskie,a tych ta telewizja zaplanowala na ten dzien 3!!! Jeden po drugim.
Przynajmniej Wisla na tym zarobi...
Inna inszosc, ze chyba sami Angola za bardzo nie wierza w Tottenham, bo pore meczu wybrali kiedy sami zazwyczaj pracuja, ewentualnie ci co nie wytrzymali do weekendu ... zaczynaja pic, na calego... .

Dlatego smialo mozna przyjsc na stadion, "szef" w pracy zrozumie, chyba ze jest zza Blon...
Zostawcie tylko 1 bilet dla mnie, bo przylece dopiero w czwartek
malkiew
DoggTS
Member

Od: 04.2005

Stary 30.09.2008, 10:09
malkiew napisał(a):Wyświetl post
Takie sa prawa biznesu. Za cale zamieszanie z godzina rozpoczecia meczu obwinic nalezy angielska telewizje (w tym przypadku FIVE). W gre wchodzi gruba kasa, bo oni raczej dobrze placa za transmisje pilkarskie,a tych ta telewizja zaplanowala na ten dzien 3!!! Jeden po drugim.
Przynajmniej Wisla na tym zarobi...
Inna inszosc, ze chyba sami Angola za bardzo nie wierza w Tottenham, bo pore meczu wybrali kiedy sami zazwyczaj pracuja, ewentualnie ci co nie wytrzymali do weekendu ... zaczynaja pic, na calego... .

Dlatego smialo mozna przyjsc na stadion, "szef" w pracy zrozumie, chyba ze jest zza Blon...
Zostawcie tylko 1 bilet dla mnie, bo przylece dopiero w czwartek
zgadza się - pieniądze rządzą w piłce, ale i tak to jest żenujące podejście wobec kibiców. Mamy już od dawna oświetlenie, a gramy jak za czasów spotkań z Interem, czy Porto.
Gdzie tu logika: bilety są drogie, więc rozumiem, że Klub czeka na kibiców z wypchanym portfelem, więc tych pracujących, a pora meczu to 15.40 w środku tygodnia, w mieście w którym pokonanie paru ulic w centrum zajmuje czasami ponad godzinę....
a jeszcze parę tygodni temu, gdy pojawiły się pogłoski, ze Barcelona chce grac pierwszy mecz w Krakowie, to Klub odpowiedział, że za żadną kasę... a teraz wystarczyła jedna transmisja i już sprzedali kibiców...
Problem jest niestety taki, że pomimo takiej pory i tak idę na mecz (trzeba coś wymyślić w pracy), i większość tak zrobi - Klub o tym wie i ma wiernych kibiców głęboko w poważaniu - bo wierny kibic i tak przyjdzie więc wszystko gra.

tak czy inaczej, doping trzeba zrobić dobry i wierzyć ze wygramy.
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.09.2008, 11:25
Podobno wcale tak duzo nie dostali za ta transmisje - 100 tys. euro wg. najnowszej PN.

Ja wlasnie odebralem maila, ze moge wyjsc w czwartek wczesniej zreszta innej mozliwosci nie bralem pod uwage bo bilet kupilem wczesniej
Puchar jest na5z!
QBAS
Senior Member

Stary 30.09.2008, 11:31
Nie ma co teraz dywagować o godzinie czwartkowego meczu. Oczywiście pewnie zdecydowana większość (w tym ja) wolałaby, aby mecz rozpoczął się o piłkarskiej godzinie - czyli koło 19-20. Niestety jest tak a nie inaczej i za dwa dni musimy się stawić na Reymonta w komplecie już koło 14. Mam tylko nadzieję, że kolejne mecze w europejskich pucharach będą odbywały się w nie tak abstrakcyjnych godzinach jak 15.30..

Ale i tak liczy się tylko ZWYCIĘSTWO!
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 30.09.2008, 12:30
Wedlug interii zostało jeszcze 5 tyś biletow.

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...koguty,1186168
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.09.2008, 13:54
Zostalo wiec 5 tys biletow,wiec w 3 dni,mysle ze to pojdzie wsyztko.

Z tym ze mam pytanie...Angole zrezygnowały z tych 1600 ,wiec bilety sa do kupienia takze na E4

Mam nadzieje ze niezrobią z tego sektora durnego bufora...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 30.09.2008, 14:00
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zostalo wiec 5 tys biletow,wiec w 3 dni,mysle ze to pojdzie wsyztko.

Z tym ze mam pytanie...Angole zrezygnowały z tych 1600 ,wiec bilety sa do kupienia takze na E4

Mam nadzieje ze niezrobią z tego sektora durnego bufora...
Mysle ze jak beda bilety na bufor to w sprzedarzy beda tylko przed meczem !

Zapraszam na E

A i B RUSZ DUPE - tam nie idzcie chyba ze macie duzo kasy na najgorsze trybuny
pasikonik
Banita

Od: 07.2008

Stary 30.09.2008, 14:05
gowno wg mojego telefonu do sklepu to 5 tys mialo byc jeszcze przed meczem z Arką.

ktos wie dopkladnie ile juz poszlo.... ?
wezcie namowcie kibicow Wisly na ten mecz

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów