|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam, ma pewnien problem i nie wiem gdzie go napisać więc napisze tutaj, jak coś to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu, jak i topicu. Chodzi o mecz właśnie z Tottenhamem i jest kierowane do osób rozpoczynających właśnie rok studencki na AGH'u. Kupiłem już 2 albo nawet i 3 tygodnie temu bilet na mecz i... widząc plan zajęć mam marne szanse pójścia właśnie na to spotkanie. Chciałbym tylko aby forumowicze studiujący na tej uczelni skontaktowali się ze mną bo chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja z takimi 'wypadami' na tej uczelni...pierwszy rok, nie jestem z Krakowa i mało studentów niestety znam...
3 dni bib przed meczem przedemną no ale może się nie natrafić jakiś fan Wisełki, Pozdrawiam! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
witam Kupie (2-3) bilety na WISLA -tottenham kontakt 0 666 900 653 dam dobra cene
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
2 godziny przed meczem powinienes kupic bilet w kasach stadionowych. Sądze ze dostaniesz bez problemu na sektor A lub B w cenie 150 zl. Lub w cenie 120 zl na sektor E lub D. Z tym że na sektor D może juz brakować biletów jest to najbardziej oblegana trybuna . Jak bedziesz pod stadionem pytaj o kasy biletowe. |
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ja też zaspałem, trudno, trzeba dać 120 i dopingować Wisełke
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
". Wiec prosze, nie kupujcie tego jednego biletu i zostawcie go dla mnie ![]() Pytanie do innych Wislackich "Wyspiarzy" - czy ktorys z Was leci Ryanairem w czwartek rano ze Stansted (ewentualny powrot o 21:50 tego samego dnia)? W grupie zawsze razniej ... ![]()
malkiew
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jakby to była jedna to bym lał na to. Ale koliduje mi wykład i ćwiczenia
Skąd mam wiedzieć jak to jest na uczelniach jak jeszcze nie studiowałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak ktoś by miał wolny bilet na karnecie po normalnej cenie na D to dajcie znać na pw
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no to ci pisze, daruj sobie te pierwsze zajęcia i idz na mecz, cały semestr przed tobą... skończmy juz na tym bo zaśmiecamy tylko temat...
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziś tuż przed zamknięciem było jeszcze 5000 wejściówek na TT (informacja od znajomego sprzedającego - kupowałam bilet dla syna, ja jako karnetowiec kupiłam dla siebie już w pierwszy dzień sprzedaży). Przez okres sprzedaży dla karnetowców i posiadaczy kart kibica oraz przez dzień dzisiejszy zeszło łącznie ledwo ponad 10000 biletów choć w analogicznym okresie czasu przed innymi meczami sprzedaż bywa dużo wyższa. Czyżby na meczu rewanżowym z TT nasz stadion miał mieć na trybunach "puste placki" wolnych miejsc?
Wiem, że bilety na ten mecz nie są tanie, ale jest to mecz, podczas którego nasza pomoc dopingiem z trybun będzie - tak myślę - potrzebna. Przecież trzeba wspomóc zawodników. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spokojnie są jeszcze 3 dni sprzedaży mysle ze bedzie komplecik
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
starych Wislaków !!! ja juz biore kumpla w ogole jak skoncza budowe stadionu trzeba bedzie zorganizowac taką akcję ZABIERZ KOGOŚ NA MECZ WISŁY !!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Zostały jeszcze 3 dni i choć na komplet nie ma co liczyć jest szansa, że bedzie koło 12, moze 13 tys. a to juz się piekiełko zrobi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś jaka widoczność z ogrodzenia w Parku Jordana
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale atmosfera jakaś jest przynajmniej
więc mam do wyboru bar u Wiślaków lub ogrodzenie Parku Jordana,chyba że uda mi sie załatwic bilet za 70zł ale wątpię ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Wiem że to nie temat, ale w końcu fajnie byłoby wiedzieć JAK GDZIE KIEDY naprawią tablicę świetlną w naszym klubie![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem to przeszkadza i to bardzo
![]() A na koniec meczu mozna uwiecznic np. na komorce tablice z wynikiem "Wisla 3:0 Tottenham" ;D Tak jak bylo na Barcelonie, co wiele osob to praktykowalo juz na koniec ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
I podpisuję się pod słowami Wie300. Zobaczyć taki wynik to czysta przyjemność ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętajcie że nie tylko cena może zniechęcać. Pora rozpoczęcia meczu dla części osób jest nie do zaakceptowania bo pracują. Ja mam szczęścię bo mogę się zwolnić, ale nie wszyscy mają ten komfort.
Miło by było gdyby władze naszego klubu brały to pod uwagę ustalając pory kolejnych meczy. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Przynajmniej Wisla na tym zarobi... Inna inszosc, ze chyba sami Angola za bardzo nie wierza w Tottenham, bo pore meczu wybrali kiedy sami zazwyczaj pracuja, ewentualnie ci co nie wytrzymali do weekendu ... zaczynaja pic, na calego... . Dlatego smialo mozna przyjsc na stadion, "szef" w pracy zrozumie, chyba ze jest zza Blon... Zostawcie tylko 1 bilet dla mnie, bo przylece dopiero w czwartek ![]() ![]()
malkiew
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Gdzie tu logika: bilety są drogie, więc rozumiem, że Klub czeka na kibiców z wypchanym portfelem, więc tych pracujących, a pora meczu to 15.40 w środku tygodnia, w mieście w którym pokonanie paru ulic w centrum zajmuje czasami ponad godzinę.... a jeszcze parę tygodni temu, gdy pojawiły się pogłoski, ze Barcelona chce grac pierwszy mecz w Krakowie, to Klub odpowiedział, że za żadną kasę... a teraz wystarczyła jedna transmisja i już sprzedali kibiców... Problem jest niestety taki, że pomimo takiej pory i tak idę na mecz (trzeba coś wymyślić w pracy), i większość tak zrobi - Klub o tym wie i ma wiernych kibiców głęboko w poważaniu - bo wierny kibic i tak przyjdzie więc wszystko gra. tak czy inaczej, doping trzeba zrobić dobry i wierzyć ze wygramy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podobno wcale tak duzo nie dostali za ta transmisje - 100 tys. euro wg. najnowszej PN.
Ja wlasnie odebralem maila, ze moge wyjsc w czwartek wczesniej zreszta innej mozliwosci nie bralem pod uwage bo bilet kupilem wczesniej ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co teraz dywagować o godzinie czwartkowego meczu. Oczywiście pewnie zdecydowana większość (w tym ja) wolałaby, aby mecz rozpoczął się o piłkarskiej godzinie - czyli koło 19-20. Niestety jest tak a nie inaczej i za dwa dni musimy się stawić na Reymonta w komplecie już koło 14. Mam tylko nadzieję, że kolejne mecze w europejskich pucharach będą odbywały się w nie tak abstrakcyjnych godzinach jak 15.30..
Ale i tak liczy się tylko ZWYCIĘSTWO! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zostalo wiec 5 tys biletow,wiec w 3 dni,mysle ze to pojdzie wsyztko.
Z tym ze mam pytanie...Angole zrezygnowały z tych 1600 ,wiec bilety sa do kupienia takze na E4 Mam nadzieje ze niezrobią z tego sektora durnego bufora... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Zapraszam na E A i B RUSZ DUPE - tam nie idzcie chyba ze macie duzo kasy na najgorsze trybuny |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
gowno wg mojego telefonu do sklepu to 5 tys mialo byc jeszcze przed meczem z Arką.
ktos wie dopkladnie ile juz poszlo.... ? wezcie namowcie kibicow Wisly na ten mecz |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|