|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy koś się orientuje czym mozna dojechać z KRK do Pozowic ? Jakiś bus ?
Z góry thx ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W M1 jest punkt w którym możesz sobie coś na plecach nadrukować
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wchodzisz w narzędzia dalej opcje internetowe i tam powinno być na dole wyczyść historię.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak nie zarezerwowałem sobie miejsca do Instytutu Ekspertyz Sądowych na Noc Naukowców to nie ma szans, żebym tam wszedł na jakiś pokaz?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś szpital/klinikie czy coś podobnego, gdzie można zrobić badania konieczne od studiowania na AGH?
Dzwoniłem do dziekanatu, i mówili coś o szpitalu na zygmunta augusta, ale tam badania trwają z 5 godzin, i trzeba być już o siódmej rano... ;P zna ktoś coś konkurencyjnego? ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
nie wiem, dzwoniłem i tak mi kobietka powiedziała... może pomyliła rodzaj badań... Skoro tak mówisz, to się tam przejadę w poniedziałek...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jedyne ze moze być dużo ludzi, zostawiasz papier jakiś na dole i pozniej już tylko czekasz na wizyte, chyba odrazu podbija to bo byłem zdziwiony sam żę tak szybko, pic na wodę ogólnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
nie jestem znawca samochodow, dlatego mam pytanie jak mniej wiecej cenowo sie maja takie auta (w dobrym stanie, nie "ztyrane"
):- audi a3 - fiat bravo (nie to najnowsze) - fiat punto (I) - seat ibiza (nie to nowe) - renault twingo z gory dzieki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
potrzebujesz zaswiadczenie od lek. medycyny pracy?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy "U Wiślaków" jest TVP Sport?
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
idz do jakiegokolwiek lekarza, powiedz ze potrzebujesz zaswiadczenie na AGH, po paru minutach dostaniesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
kiedy gramy z Lechią ,w Gdańsku ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako, że troszkę kaski "uzbierałem" przez wakacje
mam pytanko do posiadaczy czterech kółek. Potrzebuję małego samochodu, żeby w miarę dużo nie spalał i części do niego były dla mnie osiągalne cenowo. Jaki polecacie? Przedział cenowy od 5 do 6 tys. I w miarę zależy mnie na czasie więc nic więcej narazie nie dołożę do tego interesu. Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi, sugestie itp.Pozdrawiam Wiślacką Brać |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
O której jeżdżą jutro busy z Olkusza do Krakowa pod AGH między 16:00 a 17:00?
Prosze o szybki odzew |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy moge na wyjazd do zabrza kupic tylko bilet bez przejazdu pociagiem, poniewaz mieszkam nie daleko zabrza?
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś czy na giełdzie elektronicznej jeszcze gierkami filmami itp handlują na tej zasadzie ze są okładki i katalogi na stole bez przypału wystawione czy cza szukać gości ?
Dawno nie byłem a ktoś mi to mówił ze typów trza szukać ale nie wiem czy to prawda ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W tygodniu w przeciągu godziny przez aleje jeżdżą dwa busy, tak przynajmniej wynika z rozkładu, pewnie w sobotę jest podobnie, pół godzinki czekania masz jak w banku.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 26.09.2008 o godz. 22:21.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Oczywiście. 10 znaków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 26.09.2008 o godz. 22:19.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
żuraw 9- Nie wiem jakie masz "aspiracje i gusty motoryzacyjne" ale tanie w eksploatacji jest seicento lub nawet Daewo-lanos (z gazem oczywiście), większe to np. Mondeo czy Peugeot106, ale takie dywagacje nie mają szczerze mówiąc sensu, wszystkie dane masz na Moto-allegro, gratce i innych tego typu stronkach, poczytaj sobie też opinie właścicieli i dobra rada :na nic sie nie prezypalaj
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
fiat cinquecento suzuki swift opel corsa nissan micra |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Żuraw:
http://www.motofakty.pl/ http://www.autocentrum.pl/ Odwiedź te strony. Na pierwszej masz w miarę rzeczywiste dane techniczne i eksploatacyjne samochodów, a na drugiej opinie kierowców. Przedział 5-6 tys... Właśnie chce pogonić mojego Civica Type-R 2004r. Świadomie nie polecam Ci wynalazków i damskich wozidełek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
darotsok73
Rybka fan ![]() Arturo Qr2nów Wielkie Dzięki Panowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Tym nie da się ściągnąć pliku z Maxiora. Ma ktoś inny program?
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
mam prośbe może ktoś napisać PROSTYMI słowami jak napisać esej?
Edit: kobieta_Wislaka dziękuję bardzo ![]()
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 27.09.2008 o godz. 10:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007