|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z Polonią Bytom a nie Piastem...
Heniek - już lepiej do niebieskich było pójść! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
jak piłkarze cipy to trener nic nie poradzi
![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Juz przynajmniej wiadomo kto najbardziej bedzie trzymal kciuki za Czechy i Slowacje
![]() Ja mam jednak nadzieje ze Leo sie obroni i bede mogl nadal rozkoszowac sie geniuszem Kaspra ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kreseq napisał(a):
LECHIA GDAŃSK! ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Co do Beenhakkera, to mozna by sie go teraz zapytac, co swego czasu probowal osiagnac, powolujac do kadry polowe Gornika Zabrze ?
A wracajac do samego meczu, to juz nie pierwszy raz w oczy rzuca sie przygotowanie motoryczne pilkarzy z Zabrza. Przeciez oni nie sa w stanie wygrac ani jednego pojedynku biegowego. Wieczorek ich najwyrazniej zajechal albo nie dotrenowal. Innej opcji nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Drogi Heniu K. , mój ziomalu coś mi się widzi że KSG> to nie był najlepszy pomysł na comeback , życzę Panu sukcesów ale nie z Górnikiem. Raczej z kadrą ,w PZPN lub może kiedyś jeszcze raz z WISEŁKĄ. Mam nadzieję żę Wisełka dobitnie wybije zabrzanom z głowy sny o potędze, bo na dzień dzisiejszy sportowy sukces w Górniku to jak świni latanie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie uzalajcie sie tak na Heniem - jesli ma to cos, jako trener, to predzej czy pozniej Gornik zacznie wygrywac, bo wcale kadrowo nie sa tacy slabi , a druzyn do ogrania maja mnóstwo.
Jasne ze 2 tygodnie to nic , dlatego mam nadzieje ze Kasperczak w Gorniku to nie jest taki miesieczny pic na wode. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
a możesz mi podać klub w który, za komuny ładowali pieniądze, nie-komuniści? Znasz taki?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś gdzieś tu pisał, że Polonia będzie mieć spacerek z Lechią.. hm.. 71 minuta i 0:0 .. :]
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Pomylilem sie co do Bytomia i co do Gdanska chyba tez sie pomyle... ( oby ) .![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wiesz.. źle życzyć swoim "współlokatorom" ?
żeby przegrały.. ![]() ps. mijaja kolejne minuty i dalej 0:0 BKS!![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak widać Kasperczak ma prostą receptę na sukces. Chce mieć drużynę jaką trenował w Wiśle. Czyli Kosowski, Żurawski, Frankowski itd.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Lechia to kochane chłopaki, szkoda że nie wygrali ale tak czy tak jednego konkurenta nam uwalili.
Jutro kibicujemy dodatkowo (prócz Wisełki) Piastowi, n'est pas? ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
Gornik bedzie gral lepiej ,oby dopiero po meczu z nami za tydzien |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bardzo dobry wynik dla nas. Brawo Lechia
Jakby jutro jeszcze Piast sprawił niespodziankę.... ech pomarzyć można ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dla Lechistów gratulacje, a tutaj mały smaczek przed meczem we Wrocławiu:
http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=98820 "W tym tygodniu dużo pracowaliśmy nad tym, aby poprawić defensywę. Na ogół nie traciliśmy wiele bramek, ale ostatnio coś się pod tym względem popsuło. Chcemy, by gra obronna znów była naszym atutem - powiedział Majewski, ale zapewnił jednocześnie, że Cracovia w meczu ze Śląskiem nie będzie grała "na remis"." Nie bardzo kumam, może chciał przez to powiedzieć, że następny do wylotu to Pawlusiński? ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Bardzo pozytywny wynik meczu. Polonia chyba puchnie...i dobrze.
Piast jutro zagra w bardzo oslabionym skladzie wiec nie sadze by na naszym terenie ( mimo braku dopingu ) bylo ich stac na cos wiecej niz 3-4 strzaly na bramke Muchy w tym jeden celny wybroniony ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oby, potem dokupią jakiegoś grajka z IV ligi (obowiązkowo wysokiego) i mając już podobnych w składzie rzuci im na treningu piłke do ......koszykówki. I wtedy stanie się jasne, że przygotował drużynę do gry w PLK, a buraczany wykupi im "dziką kartę".
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
bardzo korzystny wynik dla nas
brawo Biało-zieloni !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widziałeś mecz?
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja widziałem, pierwsza połowa słaba w wykonaniu Lechii, chociaż piłka zatrzepotała w siatce Dyskopolo
Druga połowa, zszedł Majewski i akcji składnej nie mogliście zrobić. Mecz trwa 90 a nie 45 minut. Btw, jak dla mnie to Dyskopolo tak jak wcześniej Groclin nie mają mentalności mistrzów. Będziecie zawsze wysoko ale nigdy mistrzami. Poza tym bez kibiców ciężko sie gra ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Lechia - Polonia ponoć wiało nudą tak opisał PS , a powtorkę oglądne tylko ze względu na Lechie i te urwane punkty jutro trzeba liczyc że Ślask wskaże miejsce w szyku czytaj(pierwsza liga) Cracovii .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Napór Lechii w końcówce sprowadzał się do wrzutek w pole karne Przyrowskiego i nic z tego nie wynikało. Kto będzie mistrzem to zobaczymy w przyszłym roku. Mam nadzieje że Wisła ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Mozna wiele mowic o wczorajszych meczach ale wystarczy to : http://www.weszlo.com/news/1294
"18.52 Są trzy rodzaje upokorzeń, jakich może doznać zawodowy piłkarz: 1. Założyli ci siatkę. 2. Grają z tobą w dziada. 3. Wpuścili przeciwko tobie Arruabarrenę." Slodko Mozna sie niezle usmiac z tego i owego
Ostatnio edytowane przez kreseq : 28.09.2008 o godz. 10:35.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Cracovia to nawet bramkę strzeliła...
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|