|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
niestety nie ma mojego rozmiaru S
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Więc musi byc w WŚ. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
piter116 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zawsze zapominają o maluchach z S. chamstwo! zawsze tak jest. Jak były rozmiary dziecięce, to co rok przeskakiwałem o rozmiar, ale dostępne były zawsze o rozmiar za duże. nie lubią mnie poprostu.
![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No to jesteś tak samo nietykalny, jak portfel z 10 tys. złotych zgubiony na ulicy.
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
pytanie glupie, ale kto pyta nie bladzi
![]() czy w Fanatyku tudziez WŚ mozna kupic koszulki Wisly tylko za 199pln, czy sa jakies tansze? nie zalezy mi na orginalnej umbro. ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
są repliki za +/- 120 zł
inny materiał, inne umiejscowienie znaczka umbro i naklejana gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ech... Kupiłem meczówke i napiszę tylko jedno: Zajebisty wygląd, świetnie się nosi, świetny materiał...
Polecam! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak, naklejona.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
real madrtyt też robi takie repliki, mój kolega sobie kupił jak był na bernabeu. nic dziwnego, że takie wykonanie
![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zależy jaką metodą jest przyklejone. Dla przykładu na mojej koszulce Nike (wiem że to inny producent, ale to przykład) jeszcze z Erą, logo Ery trzyma się świetnie, natomiast niektóre literki na plecach zaczynają odpadać. Więc jeśli jest tak samo mocowane jak literki z nazwiska to może po czasie odpaść...
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Gdzie te jaja tam widzisz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lord damien -od kiedy jesteś kibicem Wisły? Wisła kiedyś grywała w koszulkach z "Unimil"
Nawet było już kiedyś zdjęcie na forum w temacie z koszulkami Pozdrawiam![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ostatni na allegro widzialem taki zarabiaty komplet z nazwiskiem Uche i 10, widzial to ktos? Bo ja niemoge znalezc, To unikat, jeszcze Nike
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kibicem wisły jestem odkąd wiem co to czaczy "piłka nożna" to jest od siedmiu lat. ale, że reklamowaliśmy prezerwatywy itp.? sory ale nie wiedziałem
![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No widzisz jakich ciekawych rzeczy na forum można się dowiedzieć?
![]() Prezerwatywy to bardzo ważna rzecz. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie takie: Czy są w WŚ koszulki-meczówki tylko tak na wzrost 158-164 [czy tp.], czy tylko męskie S,M,...itd
ODP PS. ew. piszcie na maila: [email protected] )Powód: skleroza nie boli ;p
Ostatnio edytowane przez fanKA92 : 21.10.2008 o godz. 21:37.
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raczej nie ma. są tylko męskie rozmiary. kiedys jak byłem mniejszy to były, ale zawzsze i tak o jeden rozmiar za duże
![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kup sobie czerwona koszulkę w jakimś sklepie sportowym i przyprasuj sobie gwiadkę i bedzzie dobrze.
http://www.allegro.pl/item466333781_...p_olsztyn.html tu masz koszulke umbro czerwoną rozmiar L. jest jeszcze XL ![]()
Wisła górą,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Poszukuję Oryginału koszulek :
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://wislakrakow.pl.pl/pictures/2006umbro/news.jpg&imgrefurl=http://wislakrakow.com/forum/showthread.php%3Ft%3D1255&usg=__NTVG8AmthBBpKDtBDh i9aLQZAOs=&h=238&w=400&sz=31&hl=pl&start=5&um=1&tb nid=9W9Tl4_PHIs0vM:&tbnh=74&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dwis%25C5%2582a%2Btyskie%26um%3D1%26hl %3Dpl%26lr%3D Kolor biały lub czerwony Jakby ktoś był zainteresowany to priv |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Oni będą zainteresowani.
http://sklep.wisla.krakow.pl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie: czy ma ktoś meczówke albo replike koszulki Wislackiej UMBRO z logo TFkable?
Za ile mozna by kupic taką koszulkę? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member