|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sam się prosił o taki koniec kariery dla siebie.
|
|
|
|
Guest
|
|
Frankowski - może będziemy mieli okazję zobaczyć czy zostanie królem strzelców czy zakręci się wokół np. 5 goli na sezon. Latka lecą poza tym po odejściu z Wisły miał trochę kontuzji jak i Żuraw zresztą. Kosa - temu też czas nie stoi w miejscu. Mam wątpliwości czy w słabszym Górniku jest w stanie grać jak w Wiśle. Ty masz prawo do swojej opinii, ja do swojej. O ile do tych transferów dojdzie to przekonamy się wiosną co pokażą w GZ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
weszlo.com ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Mi wystarczy, co pokazuja w ligach zachodnich(Zurawski, Kosowski), bo w Polsce raczej napewno nie zagraja w najblizszym czasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kamil rzeczywiście na wysokim poziomie w naszej lidze mógłby sezon lub dwa pokopać.
Co do nazwy RED STAR to jest ona jak najbardziej poprawna. Sam klub z Belgradu jakoś nie protestuje przeciwko angielskiej formie. Oczywiście w serbskich źródłach mamy do czynienia z nazwą Crvena Zvezda, ale w terminologii futbolu równolegle, w wymiarze międzynarodowym funkcjonuje określenie angielskie ( mimo awersji Serbów do krajów anglosaskich, z tego powodu w kontaktach z nacjonalistycznymi serbskimi kibicami lepiej używa formy serbskiej). Red Star można znaleźć m.in. na stronie FIFA czy Agencji Reutersa. W związku z tym post djjamatyńczyka mimo, że ma charakter humorystyczny to jednak przywołując fikcyjną nazwę "Vistula Cracow" nie oddaje sensu tego zjawiska, gdyż nie jest to forma akceptowalna i przyjęta przez nasz klub. Pzdr Powód: ...
Ostatnio edytowane przez wislak1986 : 26.09.2008 o godz. 17:55.
![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kuba zagrał wczoraj rewelacyjny mecz z VFB Stuttgart. Był najlepszym piłkarzem na boisku i kibice Borussi twierdzą, że jeśli dalej będzie tak grał to długo w Dortmundzie nie pogra. Był to też pierwszy mecz Kuby po kontuzji.
![]()
Wisła Kraków i wszystko jasne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A Dudka znów zaczął na ławce i wszedł na ostatnie 2 minuty
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chciał posmakować Zachodu i poziomu piłki za granicami Naszego kraju to ma.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Apoel zremisował na wyjeździe z AEP 2 : 2. Kamil zagrał cały mecz , Jasiek nie grał. Prowadzili juz 2:0, ale nie udało się tego wyniku utrzymac. Jedną bramkę stzrelił Żewłakow. Apoel jest na 3 miejscu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To juz 4 asysta Kosy w obecnych rozgrywkach.
Video: (Kamil z nr 11) http://www.esl2006.com/~ellas/2008-2009/Football/10%20-%20aep%20-%20APOEL%202-2/01%20-%20Zewlakow%200-1.4iAgwnistiki.28-09-08.wmv ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dwóch Polaków w 11 kolejki Kickera - Mariusz Kukiełka i Kuba Błaszczykowski. Kuba został oceniony na 2 (1-klasa światowa 6-poniżej krytyki). Po meczu trener Borussi mówił,że Kuba w pewnym sensie to zagrał nawet na ataku. Dodatkowo podobno Liverpool nie chce dać za wygraną co do transferu (ale to akurat może się okazać też plotką)
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Radek Majdan o nowym teldysku, w którym gra ... policjanta, o swojej przyjaźni z rzecznikiem Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie Maciejem Karczyńskim i zakończeniu kariery.
[ http://www.mmszczecin.pl/19441/2008/...?category=news ] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O 18.10 na Polsacie Sport będzie mecz Schalke - Apoel. Apoel szans nie ma żadnych, ale można będzie pooglądać Kamila i może Jaśka.
Sosinowa drużyna wygrała dzisiaj 3:1 z Panathinaikosem, Łukasz grał do 64 minuty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i Kosa piekna piłke posłał do Pinto i Apoel prowadzi z Schalke 1-0 ...
Kosa gra swietny mecz, juz mogl zaliczyc z 3 asysty ale koledzy nie wykorzystali 2x sam na sam ... (bundesliga.de)
Ostatnio edytowane przez HEDu : 02.10.2008 o godz. 20:56.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ma ktoś linka do meczu UNIREII ?
na razie 1-0 dla hamburga :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu juz 5 asysta Kosy:
http://hostuje.net/file.php?id=b8fc7...ef997289275a3e ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No, a my niestety puscilismy go lekka reka... Tak wiem moze i zrzedze ale az mnie skreca bo dzisiaj ze swieca w reku moznaby szukac kogos takiego na boisku kto moglby pociagnac gre naszej druzyny w ciezkich chwilach, a tym kims mogl byc Kosa...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Błaszczykowski gra cały mecz w meczu Udinese - Borussia, dogrywka, karne, i Kuba niestety karnego nie strzelił...
I niestety Borussia odpadła... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak jak Unirea z HSV ,tak myslalem ze nie dadza rady bo HSV to na prawde swietna druzyna.
No i 0-2. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
szkoda , ale pamietajmy ze Dan w zalozeniu mial uratowac Uniree przed spadkiem z rumunskiej ekstraklasy
oj szkoda , ze go puscilismy , jeszcze za kilka lat bedziemy sie chwalic ze twn wielki trener przez chwile byl u nas |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pozdro dla Dana, ale z tą jego wielkością to nie przesadzajcie hehe.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Aha bo Unire'a gra piekny dla oka ofensywny futbol... Ja jakoś nie żałuje powiem wiecej jestem mega szczesliwy że tego pajaca już tu nie ma!
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pewnie , spoko
lepsze seryjne MP , a potem żenada jak ten mecz wczorajszy |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
eY ktoś wie co w końcu z tym Ko(sz)koszką?
bo miała być decyzja w ciągu poprzedniego tygodnia... a tu kończy się kolejny... i nic nie słychać.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|