|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Prędkość zapisu plików z rapidshare'a (free) spadła mi ze standardowych 120-150 do 10-30kB. Ma ktoś tak jeszcze czy tylko u mnie coś się pieprzy?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy jest jakiś sposób, żeby usunąć termodruk bez zniszczenia koszulki?
![]()
Szlakiem Wiślackiej wiary
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
dla tych co siedzą trochę w telefonach
![]() a więc, w jakiej cenie mniej/więcej będzie kosztowała wymiana ekranika w SE K800i pozdro ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie znajde sklep komputerowy z duzym asortymentem podzespolow drobnych?
chce kupic wentylator Scythe Slip Stream 120mm i nie wiem gdzie go znajde oczywiscie cena tez odgrywa role, nie mam zamiaru zaplacic za niego wiecej niz 25zl ktore i tak są przesadą orientuje sie ktos gdzie mozna podjechac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
http://www.komputronik.pl/Wentylator...log,kat,11382/ ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jest może gdzieś sprawozdanie z artykułu z gazety Polityka (nr 38) pod tematem: POLICJA, Kiedy stróż staje się myśliwym. Jesli by wiedział ktos gdzie to można znajśc to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
szybkie pytanko:
ma ktos galerie z meczu fc polska - oldboje realu madryt ? zajebiscie pilne z góry dzieki P.S. dokladnie chodzi mi o 2 zdjecia na ktorych widac dopingujacych kibicow na e4. na zdjeciu nr1 kibice sa przodem do aparatu, a na zdjeciu nr 2 sa tylem (za bary).
Ostatnio edytowane przez TSman : 24.09.2008 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nowy sposób rapida, obniżyli prędkość na free, za to nie ma limitów, podobno.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie do konca, u mnie jest tradycyjnie jak to zwykle o tej porze 60kb/s, czasami nawet przerwie sciaganie to znaczy ze robią cos z serwerami, podejrzewam ze pod wieczor wszystko bedzie juz w porzadku
a limitow nie ma juz od miesiaca jak dobrze pamietam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1. Gdzie w Krakowie jest ten nowo otwarty fan shop z tymi legalnymi narkotykami czy czyms takim(ten co w Łodzi)
2. Jeśli Skorża powiedział, że Marcelo ma najlepszą w drużynie wydolność(bo tak trenują w Brazylii) to czy jak bedzie trenował tak jak reszta ekipy Wisły to ta wydolność mu spadnie do ich poziomu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ad. 2 - tak, bardziej niz pewne [patrz. umiejetnosci jakie pokazywal Jirsak zaraz po przyjsciu do Wisly, a jak to wyglada obecnie]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
i co nie ma nikt juz wiecej ? :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
podbijam na nowej stronie gdyż bardzo ważne dla mnie !!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można kupić jakies jajcarskie prezenty... np na 18nastke lub inna okazje?
![]()
życie bym dała za krakowską Wisłę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kontynuacja pytania z rana. Okazuje się, że to nie rapid tylko coś u mnie.
Mam łącze 2mb z UPC. Do wczoraj wszystko śmigało, dziś przestało - coś mnie tknęło i sprawdziłem wydolność łącza na http://www.speedtest.pl/ - tak jak po instalacji (tydzień temu) wynik oscylował w okolicy 1800/1900 - jednego dnia się spieprzył i nie przekracza 200.. Facet na infolinii twierdzi, że u nich wszystko w porządku, a problem może leżeć po mojej stronie. Jakieś pomysły oprócz "postaw system na nowo"? Dodam, że nie istalowałem żadnego nowego softu od tygodnia - 24h temu prędkości było stałe i porządne. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mam pytanie Panowie.. znacie jakis moze ciekawy sklep internetowy oprocz allegro.pl i sklep.wisla.krakow gdzie mozna dostac jakies ciekawe bluzy Wisełki ? szukalem na tych 2 stronach i nic ciekawego nie znalazlem moze jedna
Fajnie jakby miala napis np Armia Białej Gwiazdy albo Jakąs duzą gwiazde na plecach... licze na Waszą pomoc pozdro .. ŚWL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Jak nadal bedzie 20-30 kb na sekunde ,to wypadaloby przeskanowac kompa darmowymi programami na wirusy i robaki Co dalej tego nie wiem.Mozesz np zresetowac modem i z adresu jaki ma - 'zainstalowac' go raz jeszcze Moze ktos jeszcze Ci pomoze. Generalnie mozesz zamowic ekipe, ale tylko wtedy jak upewnisz sie ze z kompem jest wszystko ok ,bo jak cos wykryja to bedziesz bulil a tak wiadomo serwis za free. Mozesz od kogos np laptopa skombinowac na chwile i sprawdzic
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 24.09.2008 o godz. 20:27.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
W M1 jest sklepik "Śmieszek" czy jakoś tak.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam! Mam pytanie czy nie wie ktoś czy w naszym pięknym kraju dostane takie koszulki http://sellers.cdandlp.com/liste/?seller=844&poch=ok są to koszulki francuskiego zespołu. Może przypadkiem ktoś też ich słucha i spotkał się z tymi t-shirtami, a jeśli nie to czy ktoś kupował coś kiedyś z francji (odzież lub coś podobnego) i jak z przesyłką to wygląda? z góry dzieki za pomoc bo ja siedze na tej stronie 2h i nic mądrego nie moge wymyślić
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
http://www.polityka.pl/archive/do/re...cle?id=3360623 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kiedy będzie losowanie 1/8 Pucharu Polski?
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co się stało z weszlo.com? Też wam się nie otwiera?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie jest parking całodobowy na północ od centrum
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
znacie moze podobne strony do http://www.yearbookyourself.com/ ?
(wklejamy nasze zdjecie i "program" nam dopasowuje do innych twarzy) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostuffca.
Co do innych testerów to spróbuj np. numion.com Moje pytanka: - Jak w Skodzie Fabii ściągnąć centralne kratki nawiewu z konsoli, jak je wyciągnąć? - oraz gdzie mógłbym kupić zaślepki w miejsce których instaluje się funkcje dodatkowe, np. ogrzewanie tylniej szyby etc. ( klawisze nad schowkiem i kieszenią na radio ) - też Fabia. Dzięki i pozdrawiam. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy podczas zapisów do SKWK pobierana jest jakaś składka na samym poczatku ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak 25 zł.
(10 znaków) ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Chodzi mi o tą stronkę poprzez którą można np. zobaczyć jak onet.pl wyglądał 6 lat temu.
Kumacie o co chodzi, bo znów zapomniałem nazwy.. "machine" czy coś takiego ![]() ![]() |
|
|