|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
raczej na baterii
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś doświadczenie z SE G900?
Wszystko można zrobić na oba sposoby? (klawiatura/ekran dotykowy) Jak Symbian itp. Ogólnie czy nie jest jakiś upierdliwy przez to. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś telefon (palmptop) z gpsem wbudowanym i slotem na karty, który posiada:
- dotykowy ekran - zwykłą 12 przyciskową klawiature (nie qwerty, tylko abcdef) ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Używał ktoś te karty xsim (http://allegro.pl/53970_akcesoria_gs..._turbosim.html)
jak sie u was sprawdzały bo u mnie po miesiący w E50 padla i sie zastanawiam czy te kart sa takie nie trwale czy tylko mi sie zepsuła tak szybko. Powód: ano
Ostatnio edytowane przez kriz69 : 01.09.2008 o godz. 17:12.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://sms.pl/tel/sonyericsson,p1i.php |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
tak a ja mialem w200 ktorego mi godzine temu zajebali :/ i tu moje pytanie, czy da sie wykryc telefon bez wlozonej simki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś N81
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co lepsze LG Shine czy Nokia 6131. telefon dla kobitki. jakies opinie uzytkowników itp.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
P1i ma dotykowy ekran ale klawiaturę QWERTY. GPS wbudowanego nie posiada. Nie dodają również zewnętrznego modułu w sieci ERA. Ale już za ok. 150,- można dokupić przyzwoity moduł zewnętrzny który łączy się z Erykiem przez Bluetooth.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
potrzebuje zamienić nokie n73 na jakąś inną nokie o podobnych parametrach ale bez symbiana. Narazie znalazłem tylko nokie 6500 slide. dziekuje za rady
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raczej z tym problemów nie ma, można ją uszkodzić jak sie ją często wyciąga delikatne to jest
5610 Nokia ten sam aparat bardziej muzyczna i fajny bajer z "przeskakiwaniem" menu karty pamięci 4gb HC
Ostatnio edytowane przez Marcinklon : 08.09.2008 o godz. 22:43.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a niechiałby się ktoś zamienić oferuje nokie n73(używana 2 miesiące, folia na wyświetlaczu komplecik) i nokia 6131 bez pudełka na nokie 5610 z pudełkiem ? Czyli 2 telefony za jeden telefon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sprzedam dwa nowe nieuzywane telefony zakupione w sierpniu w salonie ery.Samsung f 300 i Sony ericsson k 550 i.Cena jaka mnie interesuje za sztuke to 400 zł
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy mógłbymi ktoś na meila pszesłać po bramkową piosenke po strzeleniu gola dla wisły albo ja k sienazywa autor muzykikontakt pw albo forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ile aktualnie kosztuje zdjecie simlocka z Nokii 6300 ? Gdzie w Krakowie jest najtaniej ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanie ile może kosztować wymiana wyświetlacza w SE k550i ? Przy okazji prosze o namiary na jakis salon gdzie zrobią mi to za przystępną cene.
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 12.09.2008 o godz. 17:43.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Da radę na iphone pobrać płatne aplikacje nie płacąc za nie?
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
orginalny LCD koszt około 130 -150 z wymianą zastępczy około 90 - 110 z wymianą cena w zależności od tego ile Cie skasują za wymiane |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zależy gdzie pójdziesz ale wydaje mi się że biorą trochę więcej za wymianę niż 20 zł.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam do wybory 3 telefony Sony Ericsson W910i Nokia 5310 LG KC550 który polecacie
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś uzytkuje już Samsunga i900 omnia i mógłby się podzielić wrażeniami z jego eksploatacji? Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego modelu. Czytałem wiele recenzji w necie i prawie wszystkie są pozytywne. Jestem urodzonym "Nokiarzem", planowałem zakup Nokii E66, raz tylko zdradziłem Nokię na rzecz Motoroli V3 i bardzo się zraziłem. Tylko bez opinii że wyświetlacz ma małą ilość kolorów bo to nie ma dla mnie znaczenia, również opinie że telefon powinien służyć tylko do dzwonienia też mnie nie przekonują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak przywykłeś do Nokii, na początku Omnia sprawi Ci trochę problemów. Ale to kwestia paru dni. Po kilku tygodniach użytkowania mogę stwierdzić, że jest bezawaryjna
Fajny gadżet. Nikt nie przechodzi obojętnie. Co do wyświetlacza jest absolutnie wystarczający ma dobre parametry, a oko ludzkie i tak widzi niecałe 30tys barw. Ciężko mi wydawać wiążące recenzje, ale póki co telefonik nie zawodzi. Nic nie stuka, nie trzeszczy i nie zawiesza się. Oczywiście dzwoni, wysyła SMS'y, robi zdjęcia Czego chcieć więcej... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nokia 5310 używam moge polecić Nokia to Nokia muzyka fajnie gra bateria spoko jak na taki telefon LCD bajka funkcjonalny szybko chodzi obsługuje karty 4gb microSDHC jedyny minus aparat zapisuje zdjecie kilka sekund za dluuugo w porównaniu z innymi generalnie fajny telefon |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zaden telefon z WM nie bedzie mial wiecej niż 65 tys kolorów gdyż tyle tylko windows obsługuje. Co do Omnia fajnei wyglada itp ale ja na twoim miejscu rozwazylbym HTC Diamond. Można go kupić w podobnej cenie a chyba procesor lepszy...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|