|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na stronie SKWK są zdjęcia z treningu Wisły w Gdańsku przed PP
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
a czy radio forza przeprowadzi relację z tego spotkania? start o 18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie przeprowadzi.
tylko mecze na R22 transmitują |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Gdyby nie Liga Mistrzów to na kanale n Sportw ogóle nie ma co oglądać. Ramówka wygląda tak. Wtorek i środa mecze LM a potem do następnej kolejki są powtórki z tych meczów... Oglądałem wczoraj mecz Wisła P. - Legia ale poziom komentatorów jest koszmarny. Oni już nawet nie kryją się za kim są tylko bez żenady mówią w stylu: "dobre wybicie naszego zawodnika". ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Marcelo na lewej stronie chyba.. szkoda że nie w środku bo to jednak jego optymalna pozycja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Skład OK, nie wiem tylko po co Mauro gra. Zaliczył ostatnio 2 dobre mecze, mógłby mu Skorza troche odpuścic. Bardzi ciekawy jestem jak sobie Marcelo poradzi i jak będzie rozwiązany problem lewej obrony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
na lewej obronie może też zagrać Barreto a wtedy w środku pomocy Marcel...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Super, wreszcie debiut Marcelka. Ciekawe jak zagra na lewej stronie. Grunt, ze w koncu wychodzi na boisko w barawach Wisly
. W takim skladzie 0:3 to najnizszy wymiar kary dla Gdanska. Licze rowniez na dobry wystep Barreto, bo moim zdaniem to troche nie doceniany pilkarz. No i oby Niedzialan sie przemógł! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobański 0-0 Wisła
zabawa, zabawą ale w drugiej połowie trzeba się bardziej przyłożyć bo jeszcze z farta Lechijka strzeli i będą jaja ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czyby juz po Niedzielanie ? Lobodzinski go mial zmieniac przed przerwa z pwoodu kontuzji ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Dokladnie, wczoraj byla beka z Legii a jak widac malolaty z Lechii daja nam niezle w kosc ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Paniki robić co nie ma, ale grają silnym, prawie pierwszym składem i nie potrafią juniorom bramki strzelić. Chyba skonczy sie tym, ze wejdzie Brozek, Jirsak i Łobo ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
bez przesady z tym pierwszym składem - 7 rezerwowych. Z relacji wynika, że mamy dużo akcji, ale efektów brak.W drugiej połowie bedzie lepiej
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
trwają
Piast Gliwice 0 - 3 Lech Poznan GKS Jastrzebie 3 - 0 Zaglebie Lubin Koniec Kmita Zabierzow 3 - 0 Korona Kielce Warta Poznan 0 - 2 Ruch Chorzow Promien Opalenica 1 - 0 Zaglebie Sosnowiec Motor Lublin 0 - 2 LKS Lodz Stal Sanok 1 - 0 Widzew Lodz same niespodzianki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sobański do WISŁY !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Noo..i 1:0..teraz jakoś pójdzie..brawo Tomek
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie wszedł Paweł
może i dobrze,dobry mecz na przełamanie się przed 2.10JJJ Biała Gwiazda!!! Wszedł i podał i jeszcze strzelił heh ![]() Powód: asysta ;)
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 24.09.2008 o godz. 18:34.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nareszcie 1:0 dla nas. Brozio z Jirsakiem weszli i to od razu skutkuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jirsak rlz. Jak to nie jest wzmocnienie to ja nie wiem jak sie nazywam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Noo...to są rezerwowi...może wreszcie się Paweł Odblokuje
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paweł odejdzie pewnie zimą.. a jak nie będzie transferu i zmiennika za niego będzie cięzko.
co do meczu, kwestia czasu.. ileż można tak fenomenalnie bronić. PS. Paweł potrzebował tej bramki, może wkońcu się odblokuje. ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jakby strzelal gole Barcelonie a nie Lechii 2 ,to bys sie mogl zachwycac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
0:2, Paweł Brożek.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no nareszcie brawo chłopaki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam pytanie - kto gra na lewej obronie? Marcelo czy Cleber?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Już tak nie siejcie paniki ludzie. Widzieliście, że Sobański w pierwszej połowie bronił fenomenalnie i miał szczęście (słupki , poprzeczki).
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to kto strzelił Barcelonie ? Wychodzi na to ze wszyscy słabi tylko Cleber swietny do ofensywy ...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z pierwszym ze potrzebowal to sie zgodze, natomiast ze ma sie odblokowac?Jakos nie zauwazylem zeby sie zablokowal.Mial mniej okazji co akurat jego wina nie bylo.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|