|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Regulamin naszych kalamburów oparłem na wspaniałym Literakowym Regulaminie Pana Premiera o co mam nadzieje się nie obrazi
![]() Regulamin turnieju "TWSD Kalambury 2008" 1. Turniej rozgrywany jest na zasadach gry kalambury.nalezy byc swiadomym wszystkich wad i zalet tego rozwiazania ![]() 2. Turniej ma charakter rozrywkowy, podchodzenie do niego jak do walki na smierc i zycie, wystawi nadambitnemu sluszna ocene wsrod forumowej braci. 3.Uczestnicy proszeni sa o zachowywanie zasad fair play, czyli nie współpracowanie z innymi graczami, traktowanie każdego równo, oraz nie komunikowanie się z innymi graczami na przykład przez gg .4. Gra odbywac bedzie sie w grupach(A,B,C) czterosobowych systemem wszyscy grają na raz z sobą 5. Kolejnosc w grupie ustalana jest na podstawie liczby zdobytych punktow we wszystkich trzech pojedynkach w grupie. W przypadku równej ilości punktów rzut monetą ;p. 6. Gracze maja czas do sobotyi do 24 na zakonczenie fazy grupowej, gdyż w niedziele wieczorem nie ma przeszkód aby rozegrać Wielki i mam nadzieje też że mały Finał. 7.Zawodnicy zostaną przydzieleni do grup metodą przydzielenia, która sprawdziła się w Literakach, a została zaproponowana przez Senseja. A 1 6 7 12 B 2 5 8 11 C 3 4 9 10 8. Finał rozegramy metodą taką samą jak fazę grupową czyli do 500, 2 minuty na rysowanie, z tym że pojedynek rozegramy 5 razy. Finał jest 6 osobowy do finału awans uzyskają dwie najlepsze osoby z grupy. Finał zaczynamy i mam nadzieje że skończymy w niedziele. O Kolejności decydują punkty po 5 pojedynkach.Wszystkich chętnych od razu też zapraszam na mały finał (miejsca 3-4) ten sam termin, na tych samych zasadach. 9. W turnieju udział wezmą: 1. Kurt C. (wersja 1) 2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 / obojętne mi to) 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) 8. Precel z makiem (obojętne) - chłopak ma banana, więc się sam nie wpisze (w0lno. ósemkę zgubiłeś tu wcześńiej ;p) 9. Gucio25 (gugu_25), obojętne. 10. Sensej (1) 11. Prezydentowa 10. Gracze rozgrywaja kolejki dogadując się ze wszystkimi graczami raczej na Privach. 11. Po kazdym pojedynku strony musza przekazac tu jego wynik i potwierdzić. 12. Szanujmy sie. W tym ustawieniu grupy wyglądają następująco: Grupa A: 1.Kurt C. 6.Prezydent TS 7. Kobieta Wiślaka 12. Rafałek Grupa B: 2.Haidar 5. TSWISELKA1 8.Precel z Makiem (tu będzie potrzebne jego gg, jeżeli jeszcze ma banana) 11.Prezydentowa Grupa C: 3.Elendil 4.w0lno. 9.Gucio25 10.Sensej Jeżeli wszyscy zgadzają się z takim układem turnieju, regulaminem, to od jutra możęmy się umawiać, do 24 ustalmy, że jest czas na dyskuję na temat kształtu turnieju. Wszelkie Propozycje w temacie.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 22.09.2008 o godz. 17:39.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja chętnie bym zagrał...pozdrawiam
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no to rafelek wskakuj do grupy A
![]() w0lno, Gucio25, Sensej, może dziś? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
jak cos sie pisze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mógłbym zagrać mecz okolo 20:30..dopiero wtesy, bo mam sporo zadan do odrobienia...jest ktoś chętny z mojej grupy?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Poniedziałek, 21 Wtorek, 21 GG: 564 72 78 lub PRIV Fajnie byłoby się jutro dogadać kiedy wszystkim pasuje.![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pro Plajorzy z mojej grupy... jak coś to jutro [chyba] mogę grać
![]() Godzina: 18-19 ? Zapodajcie jakieś propozycje / jak coś to może być pw. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jutro 19, może być.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A termin ustalony na 23 września (wtorek) 21 wszyscy potwierdzili.
O 20:50 jutro napiszę na jakim stoliku w jakim pokoju gramy ![]() Pozdrawiam. Inne grupy mobilizujcie się .Czekamy na jakiś ruch w grupie B .
Ostatnio edytowane przez Kurt : 22.09.2008 o godz. 22:42.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam prośbe do mojej grupy
Zamiast o 19. Zebyscie byli 18:30 gora 45 Jutro mam urodziny i na 20 mam flaszki umowione Tak wiec prosba;P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
pozwól, by niektórzy odespali wyjazd do Białego ![]() Dziś wieczorkiem możemy grać, czekamy na odzew osób z naszej grupki na priv tu lub na kurniku ![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i co z ta moja grupa?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gramy? ja mogę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja teraz też
Ale w0lno chyba nie![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyaba jest !!
19:25 WCHODZIMY NA SAMBOREK !!! Moze sie uda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja przyjdę pooglądać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Elendi Wchodzzzz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A-mój nick na kurniku to rafalektwsd. Pojedynek dzis 21:00 tak? W którym pokoju?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LORD REGIS 503
Wolno 448 Sensej 434 Gucio 385 Pierwsza runda za nami reszta jutro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GRUPA C: [wyniki po 1 rundzie]
1. Lord regis 503 2. w0lno. 448 --- 3. Sensej 434 4. Gucio 385 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potwierdzam
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
uff... melduję obecność i gotowość na 21.00
kosztowało mnie to 400 zł i 8 pkt :( ale zdążyłam i to się liczy ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wow, jakie poświęcenie
![]() Samborek, stół 1, Grupa A ![]() Prezydent TS GG: 5647278 lub PRIV wszyscy czekamy. Rozegraliśmy to w trójkę, bez Prezydenta, który jak się nie wytłumaczy lub nie zjawi się na następnej grze to zostanie zdyskwalifikowany. Następny termin: to Czwartek 21 , bo jutro grają koszykarki jak komuś nie pasuje to PRIV.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 23.09.2008 o godz. 20:58.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dziś się pisze po 22:15 najwczesniej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to chyba dzisiaj nie da rady... Odpuszczamy dziś sobie? Kto za? Kto przeciw
W czwartek i piątek mogę grać kiedy chcecie jak coś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gramy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mogę teraz
![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A - mecz dziś o 21, pokój Samborek, stół nr 3...mam nadzieję, że tym razem wszyscy się stawią.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gra ktoś teraz?