The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2008, 21:27
pawelos84 napisał(a):Wyświetl post
Tak jednak z klase słabsi. Coby tu nie mówić Żurawski w formie był o klasę lepszy niż Brożek w formie, Kosa też lepszy niż Boguski. Aczkolwiek ta dwójka to bardzo wysoki poziom ligowy. Szczególnie Boguski jest w naprawdę niezłej formie. Cieszy mnie to że Cleber dostał żółtą kartkę, bo za tydzień zagra z Arką zapewne Marcelo, którego już tyłek boli od siedzenia na ławie. A chłopak co ma 190 wzr. będzie idealnym lekarstwem na skocznego Benta. Cleber jest w słabszej formie więc mu się odpoczynek przyda.

Najlepszym piłkarzem Wisły nie jest ani Boguski ani Brożek, tylko Sobol. Nie dość że świetny w obronie to jeszcze w ataku się sporo udziela.

A co do trenerów, dla mnie Skorża jest lepszy niż Kasperczak, ma słabszy zespół a Wisła gra niewiele słabiej niż za Kaspra.
Moim zdaniem niewiele brakuje im do poziomu Kosy i Żurawia. Jednak bardziej chodziło mi o podkreślenie, tego, że mamy bardzo dobrze rozumiejący się, zgrany i posiadający wysokie umiejętności duet boiskowy. Widać było (bardziej w poprzednich meczach), że ta dwójka rozumie się bez słów na boisku.

Wg mnie Wisła Kasperczaka dysponowała większą siłą ofensywną (bo oprócz Kosowksiego i Żurawskiego byli Frankowski, Uche i Szymkowiak); Wisła Skorży jest lepsza w defensywie.

Jeśli przejdziemy Tottenham i poszalejemy trochę w grupie UEFA to będzie można powiedzieć, że Skorża dorównał czy nawet przewyższył Kasperczaka teraz jest na to chyba jeszcze za wcześnie. Henry jednak trochę więcej osiągnął od Skorży.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów