|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mogliśmy prowadzić po pierwszej spokojnie 2-0, 3-0. Nie wiem czego jeszcze bardziej oczekiwać? Nie chce wypominać 1 połowy Wisły w meczu z Cracovią
1 połowa Cracovia-Legia sytuacje 2-9 strzały chyba 3 Cracovii i 12 Legii strzały celne 2-6 posiadanie piłki 43%-57% słabo? Może nie jakoś kapitalnie, ale 1 połowa też nie byłą zła. Poza tym pisząć Legia w formie patrzę na cały mecz, a nie na 45 minut Gdy Ty oceniasz jakiś mecz Wisły, to patrzysz tylko np na 30 minut czy też jedną połowę? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Dla mnie Polonia to zespół o potencjale niewiele mniejszym od Legii... no a Cracovia taka mocna? Nie wiedziałem ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie sugeruję, ale Legia z nimi remisuje u siebie 2:2 a my ich na luzie na wyjeździe bijemy 2:0. Derby to derby. Cracovia potrafi się zmobilizować na mecz z nami niestety nie zawsze z wzajemnością.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz, meczowi nie równy, to co Ty wystawiasz jakieś porównania, że my ich 2-0 a oni z nimi 2-2 . Oni Cracovie 3-0 a my ledwo 1-1 i ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
szlaQ też tak sądzę. 100 razy wolę zielone koszulki na wyjazdy niż te czerwone
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 21:43.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie ma wracać do meczu Craxy z nami. Zupełnie inaczej grali niż dziś, a i nieporadność naszych spowodowały, że 2 punkty poszły się kochać.
Może się mylę, ale grajki pasów przeciw Majewskiemu grały. W sumie szkoda, bo może profesor stracić cierpliwość do doktora. A ciężko o innego trenera bez wyników. Ten chłop na pewno dobrze chce, dużo wie i umie - ale to jeszcze nie robi z niego prawdziwego trenera. Tego "czegoś", co chociażby Smuda ma , Majewskiemu brakuje. Tak to już jest, gdy przekracza się własny próg kompetencji. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
A z tym porównaniem Cracovii do Jacykowa, to troche prawdy jest |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
widze mecz Legii, nie ma kibiców, wszyscy strasznie brzydcy, od razu prosty wniosek - tyle z mojego myślenia. taka moja metoda. a czytalem gdzie indziej ze jestescie potega wyjazdową, i nic mnie wiecej nie interesuje. to po co te przechwałki? PS Trzymaj się Szałachowski ! Szybkiego powrotu do zdrowia. Nieciekawą sytuacje ma chłopak.
Ostatnio edytowane przez noonelikeus : 19.09.2008 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale skoro Ciebie nic więcej nie interesuje, to po co dalsza dyskusja?![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No tak, do nożowników się nie jeździ, zapomnieliście?
![]() Sorry, musiałem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jak zaczniecie jeździć na wyjazdy i pojawicie się spowrotem na trybunach możesz się bezkarnie chwalić liczbami, a tak to brzmi dal mnie śmiesznie. Ja spadam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co to ma za znaczenie czy jeździcie czy nie jeździcie skoro wasz najlepszy zawodnik wypadł z gry na kilka miesięcy? Co to ma za znaczenie czy dziś wygraliście, skoro tak grającą Cracovię spokojnie klepnąłby każdy po kolei zespół w lidze? Na naszych sąsiadów zza drugiej strony Błoń nie dało się patrzeć. Do czego to dochodzi, żebym ja wolał zamiast meczu obejrzeć polsatowski program - 'Fabryka gwiazd'? Czas doktora się skończył i po raz pierwszy zgadzam się z kibicami Pasów - Auf Wiedersehen Stefan. Mimo, że nie trawię Craxy, to aż żal patrzeć na to, jak ten klub się stacza. Legia też nie wiele lepsza - czekam na mecze z Lechem, Wisłą czy Ruchem, bo w derbach stolycy rady nie daliście...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1 Radovic 2 Astiz 3 Szałachowski Fakt, bardzo ważny to gracz, ale w tej chwili moim zdaniem, lepsza jest wymieniona przeze mnie dwójka. Tak grającą Cracovię mówisz. A znasz takie coś? 'Gra się tak, jak przeciwnik pozwala'? Legia grała dziś szybko, zdecydowanie i stosowała pressing. Nie wygraliśmy w 'derbach' stolicy? Ale wtedy można było zobaczyć, że (L) nie ma formy. Jasno chyba napisałem, że Legia w końcu wraca do optymalnej dyspozycji. No i nie oszukujmy się, jednak 'Polonia' jest ciut lepsza od Cracovii
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 22:34.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ale na korzyść Cracovii przemawia zgranie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mój stosunek do pasiastych odzwierciedla mój awatar ale muszę parę zdań skrobnąć. 1-brawa dla podobno najlepszej polskiej wyjazdowej ekipy ,rzeczywiście przyjechały was z Warszawy nie setki lecz tysiące, ok.-już wiem jesteście tak dobrzy że przewidzieliście pogodę, a i wizyta w skansenie w deszcz o godz.20 to nie żadna atrakcja. 2-wielkie brawa dla największej i najwierniejszej oczywiście tylko miejskiej-krakowskiej pasiastej publiki, było takie oblężenie kas że kołowrotki się przegrzały i wpełzło tylko 1800 pasoludków, ale kolejka wiernych fanów ciągnęła się aż pod małpiarnię w lasku wolskim. 3-brawo pasiaści za wasze pieśni świadczące że wcale nie byliście,nie jesteście i oczywiście nie będziecie totalnie zakompleksieni na tle NASZEJ WISEŁKI, żenada i wiocha po prostu. 4- to już o sporcie,wygląda że derby na wiosnę to już będa na dłuuugo ostatnie w lidze bo wy bedziecie grać w lidze z Kmitą ,Garbarnią albo może Zwierzynieckim, O poziomie sportowym nie ma co pisać bo do tego potrzeba dwóch rywalizujących drużyn, a na Kałuży była tylko jedna, kontra stado zagubionych owiec i oczywiście wasz niezawodny wszystkomający Cabaj. 5- Brawo Filipiak za super rządy (wszystko idzie w stronę pełnego zawodowstwa) i owacje dla Majewskiego -absolutnie nie wolno go zwalniać bo chłopina ma ewidentnie talent i robi wielka robotę . Wywaliłbym jeszcze Barana i Pawlusińskiego bo to złogi po tym amatorze Stawowym, ale to już naprawdę inny problem i inny temat, ogólnie Wesołych Swiąt
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
-czy ktoś tu pisał o ''podobno najlepszej ekipie wyjazdowej''? -wiesz dlaczego nie było (L)? Skoro już poruszyłeś ten temat, to nie muszę Ci tłumaczyć szczegółów, bo mniemam, że wiesz . I co ma do tego pogoda, godzina itp? Ale nie będę Ci tłumaczył dlaczego nikogo nie było. A to dlatego bo zamiast najpierw się dowiedzieć, to Ty wolisz pisać głupoty. Następnym razem napiszę coś o Wiśle, a dopiero potem dowiem się co było tego przyczyną Żeby nie rozwijać tego wątku, to wszelkie 'ale' do mojej osoby kieruj na privAro po prostu nie będę tłumaczył komuś czegoś o czym nie ma pojęcia a wypisuje na ten temat nieprawdziwe fakty. Jednej osobie już napisałem to na priv i starczy. Spoko, życzę porażki z Jagą( ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 23:33.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pewnie sam nie wiesz, czemu was nie było toteż nie chcesz wpisać? Ech.. szkoda gadać. Nieważne zresztą! Miejcie se konflikty z zarządem, miejcie se konflikty nawet z Panem Józkiem spod budki z piwem
W pełni się zgadzam z Darkiem, przyznam szczerze, że dawno mnie nikt tak nie ubawił zupełnie obiektywnym i szczerym komentarzem. Ps. Mimo, że cieszy mnie wygrana Śląska z Zabrzem, to żal mi, że Heniek tak źle zaczął. Chyba szybciej skończy tę przygodę niż się to może wydawać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Spoko Warszawiak, ale nie mogłem sie powstrzymac żeby sobie z was lekko nie poszydzić , bez urazy, znam ,jak zreszta wszyscy wasza ciężką a wręcz beznadziejna sytuację i nie zazdroszczę. Liczyłem na remis i jestem deko rozczarowany całokształtem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak Cracovia spiewała cos o bananie to było do Cabaja czy do Czinijamy? Bo ten żółty a ten czarny to nie wiem czy rasiści czy prześmiewcy
Słowo na sobotę:Stefan trwaj!!! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zaraz się okaże, ze AJ-TI-AJ chciało wynająć pejsów i zacząć eliminować legionistów, ale Ci po raz kolejny wykazali sie świetnym refleksem i zdolnościami przewidywania przyszłości.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Stefek trzymaj się!!! Stefan Stefan nie daj się Stefan Stefan nie daj się Steefan Steefan NIE DAJ SIĘ! HEJ!
Mam nadzieję że jutro nie spotka mnie news o tym że Stefan odszedł ani że Go wyrzucili. Ani pojutrze...ani popojutrze...w sumie to mam nadzieje że nigdy mnie nie spotka pozdrawiam![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Spokojna głowa, Stefek jest nie do ruszenia ;d.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Dzis ponoc w kaluze zawital Radolski - oby skonczylo sie to na niczym. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja mam wrażenie że paski zaczynają skłaniać się ku chrześcijaństwu, jakoś tak podśpiewywali w pewnym momencie "Alleluja"
![]() ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|