The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2008, 21:33
zim zum napisał(a):Wyświetl post
1 połowa to jest dobra forma Legii ?
mogliśmy prowadzić po pierwszej spokojnie 2-0, 3-0. Nie wiem czego jeszcze bardziej oczekiwać? Nie chce wypominać 1 połowy Wisły w meczu z Cracovią Wg statystyk canal+

1 połowa
Cracovia-Legia
sytuacje 2-9
strzały chyba 3 Cracovii i 12 Legii
strzały celne 2-6
posiadanie piłki 43%-57%

słabo? Może nie jakoś kapitalnie, ale 1 połowa też nie byłą zła. Poza tym pisząć Legia w formie patrzę na cały mecz, a nie na 45 minut

Gdy Ty oceniasz jakiś mecz Wisły, to patrzysz tylko np na 30 minut czy też jedną połowę?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 19.09.2008, 21:33
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Legia też na swoich "derbach", jeśli można tak nazwać ich mecz z rodowitymi warszawiakami z okolic Poznania, też straciła punkty, a my tam wygraliśmy. Derby to derby różnie bywa.
Sugerujesz że Polonia Warszawa i Cracovia to podobna piłkarska siła? Na serio to piszesz i wierzysz w to?

Dla mnie Polonia to zespół o potencjale niewiele mniejszym od Legii... no a Cracovia taka mocna? Nie wiedziałem
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.09.2008, 21:37
Cytat:
Bardzo źle swoją wizytę w Krakowie będzie wspominał pomocnik Legii Sebastian Szałachowski. Wskutek doznanej kontuzji w 75.minucie meczu z Cracovią musiał on opuścić boisko. Wraz z lekarzem udali się natychmiast do pobliskiego szpitala, a tam po prześwietleniu okazało się, że "Szałach" ma złamaną nogę. Dla zawodnika, który tak długo leczył poprzedni uraz, ta diagnoza jest z pewnością bolesnym ciosem, gdyż wiąże się z tym, że w tej rundzie nie będzie już miał okazji wystąpić na boisku.

autor: Mariusz Ostrowski
źródło: Legia.Net
Kierwa, chłopak ma pecha, a z drugiej strony nie ma to jak złamać komuś nogę jak nie można strzelić bramki :/
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
mogliśmy prowadzić po pierwszej spokojnie 2-0, 3-0. Nie wiem czego jeszcze bardziej oczekiwać? Nie chce wypominać 1 połowy Wisły w meczu z Cracovią Wg statystyk canal+

1 połowa
Cracovia-Legia
sytuacje 2-9
strzały chyba 3 Cracovii i 12 Legii
strzały celne 2-6
posiadanie piłki 43%-57%

słabo? Może nie jakoś kapitalnie, ale 1 połowa też nie byłą zła. Poza tym pisząć Legia w formie patrzę na cały mecz, a nie na 45 minut
powiem tyle. jak zawsze staram się być obiektywny i nie napinam się tak w tym momencie jeżeli Ty uważasz, że 1 połowa stała na dobrym poziomie to ja nie mam więcej pytań. Począwszy od trybun to syf kiła i mogiła. Gol Rogera, który jakby nie Cabaj to w ogóle by nie padł i poza tym to z pierwszej połowy zanotowalem jedną składną akcję Legii po, której Iwański nie trafił głową i tyle. Jeżeli tak grająca Legia, jest wg Ciebie w formie to ja się nie martwie, że jest to rywal w kontekście mistrzostwa.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Nie sugeruję, ale Legia z nimi remisuje u siebie 2:2 a my ich na luzie na wyjeździe bijemy 2:0. Derby to derby. Cracovia potrafi się zmobilizować na mecz z nami niestety nie zawsze z wzajemnością.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 19.09.2008, 21:40
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Nie sugeruję, ale Legia z nimi remisuje u siebie 2:2 a my ich na luzie na wyjeździe bijemy 2:0. Derby to derby. Cracovia potrafi się zmobilizować na mecz z nami niestety nie zawsze z wzajemnością.
mecz, meczowi nie równy, to co Ty wystawiasz jakieś porównania, że my ich 2-0 a oni z nimi 2-2 . Oni Cracovie 3-0 a my ledwo 1-1 i ?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

zim zum napisał(a):Wyświetl post
powiem tyle. jak zawsze staram się być obiektywny i nie napinam się tak w tym momencie jeżeli Ty uważasz, że 1 połowa stała na dobrym poziomie to ja nie mam więcej pytań. Począwszy od trybun to syf kiła i mogiła. Gol Rogera, który jakby nie Cabaj to w ogóle by nie padł i poza tym to z pierwszej połowy zanotowalem jedną składną akcję Legii po, której Iwański nie trafił głową i tyle. Jeżeli tak grająca Legia, jest wg Ciebie w formie to ja się nie martwie, że jest to rywal w kontekście mistrzostwa.
aha, a słupka po strzale Rogera to nie widziałeś? Ja jednak widziałem kilka ciekawych akcji. Poza tym napisałem wcześniej, że dla mnie liczy się cały mecz, a nie tylko jedna połowa. Chociaż w pierwszej (L) też miała zdecydowaną przewagę. Jeśli tak ma wyglądać zawsze słabsza połowa Legii, to ja jestem za

szlaQ też tak sądzę. 100 razy wolę zielone koszulki na wyjazdy niż te czerwone
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

edit: w końcu zielone koszulki
No właśnie , w końcu jakoś wyglądacie przynajmniej wiadomo że to Legia
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 19.09.2008, 21:41
nie ma wracać do meczu Craxy z nami. Zupełnie inaczej grali niż dziś, a i nieporadność naszych spowodowały, że 2 punkty poszły się kochać.
Może się mylę, ale grajki pasów przeciw Majewskiemu grały. W sumie szkoda, bo może profesor stracić cierpliwość do doktora. A ciężko o innego trenera bez wyników.

Ten chłop na pewno dobrze chce, dużo wie i umie - ale to jeszcze nie robi z niego prawdziwego trenera. Tego "czegoś", co chociażby Smuda ma , Majewskiemu brakuje. Tak to już jest, gdy przekracza się własny próg kompetencji.

Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 19.09.2008, 21:46
Cytat:
Matematyki nie oszukasz. Deszcz + Marcin Cabaj + obrońcy po metr dziewięćdziesiąt = futbolowe jaja. Pierwsza bramka Legii to w tej kategorii polski towar eksportowy. Oto nasze krótkie przemyślenia na temat meczu Cracovii z Legią!

Światowy dzień pokoju: w pierwszej połowie Legia strzelała 12 razy, wyglądała jakby nie chciała zrobić przeciwnikom krzywdy, a asystę przy golu zaliczył bramkarz. Być może następnym razem specjalnie ze względu na niego powinno się grać w dzień poświęcony ludziom specjalnej troski? W drugiej połowie mecz wyglądał już jak sport koedukacyjny, w którym biało-czerwoni zmienili się w biało-czerwone. Zawodniczki.

Jeśli krakowianie nie grali przeciwko swojemu trenerowi, to my nie znamy się na piłce. Ale jeśli mimo wszystko nie grali jednak przeciwko niemu, to na piłce nie zna się nikt w promieniu 500 metrów od stadionu Pasów. Dla nas to w tej chwili pewny kandydat do spadku. Ta drużyna ma styl jak Tomasz Jacyków: rzuca się w oczy, ale nikt nie chciałby być, jak oni. Sympatyk Cracovii, który złożyłby do prokuratury doniesienie o działanie przez jej szkoleniowca na szkodę spółki, nie byłby w tej batalii bez szans.

Dowcip dnia: dlaczego na bramce zespołu Stefana Majewskiego nie stoi jeszcze Sławomir Olszerwski? Bo ma dwa centymetry mniej, niż Cabaj. Na serio jednak: w jak

dramatycznej formie musi być były bramkarz Widzewa, jeśli nie wskoczył jeszcze do bramki, a jego rywal wisi już krakowskiemu klubowi w tym sezonie co najmniej

sześć punktów? Szmata z końca drugiej połowy ewidentnie podcięła Cracovii skrzydła, choć z drugiej strony powiedzcie szczerze: czy ktokolwiek wierzy, że gdyby do przerwy było 0:0, to końcowy wynik byłby choć trochę inny? Cytując Piłkarskiego Pokera: Nie, nie i jeszcze długo, długo nie.

Zabawne, zresztą, że jeszcze wczoraj Majewski bronił Cabaja, mówiąc: jeśli ktoś zagrał jeden słaby mecz, to w kolejnym będzie już tylko lepiej. Ekipa Weszło! ma dla niego inne powiedzonko, mniej więcej tak samo prawdziwe: "Jeśli chcesz wygrać w piłkę, musisz myśleć, jak piłka". Niezłe, co?

W pojedynku trenerów Jan Urban pokazał też "Doktorowi" prawdziwą rolę wysokich: piłkarze powyżej 185 centymetrów wzrostu nadają się do polskiego futbolu, jeśli mają na nazwisko Choto lub na imię Dickson.

Roger z Maciejem Iwańskim: najładniej grający duet ofensywnych pomocników w lidze (przynajmniej w dni, w które nie gra Wisła). Jeśli te drugi nie odpuści zmagań na froncie walki o płaski brzuszek, wiosną będzie ratował tyłek Leo.

Cracovia przed meczem bała sie głównie Szałachowskiego i Radovica. Nie bez przyczyny - obaj są w coraz lepszej formie, a w dodatku ten drugi grał cały mecz naprzeciw Wasiluka, człowieka o motoryce Jasia Fasoli. Objeżdżał go więc bezlitośnie jakby na trybunach siedziała dziewczyna, o którą obaj walczą. Wynik takiego starcia byłby taki: Radovic randka, Wasiluk piwo i film na kablówce.

Wygląda zresztą na to, że zatrudnienie psychologa w Legii zaczyna przynosić jakieś rezultaty: Serb został chwilowo wyleczony z grania jak baba i nie wywraca się po każdym kontakcie (naliczyliśmy tylko dwa razy, z czego ani jeden bezczelny). Kilka seansów na kozetce przydałoby się za to zorganizować przy ulicy Kałuży. Chłopy o wzroście Petera Croucha, a waleczność jakby grali w siatkówkę. Sport bezkontaktowy. Swoją drogą, gdyby Urban choć na chwilę wstawił Piotra Rockiego, "Rocky" rozerwałby ich pewnie na strzępy. Tam zresztą Rocki: do pionu Craxę stawiałby dziś i Jacek Magiera.

Brawa dla krakowskich kibiców. Lżony w poprzednich meczach tych drużyn Piotr Giza dostał rzęsiste brawa nawet po golu (stadiony świata). Znają się na piłce, 100 lat tradycji robi swoje. "Jutro sobota - Majewski pakuj laptopa" - rym jak z Piwnicy pod Baranami.

Przed meczem Canal+ nadał materiał o tym, że Cracovia nie ma lidera. Nie dziwne, że nie ma, skoro jej trener z właścicielem wykańczają wszystkich, którzy

się do tego nadają, w tym Bojarskiego i "Gizmo". Symptomatyczne: druga połowa, Pasy bezradne w ataku, na ławce Moskała. Kilka bramek w karierze Legii strzelił, ale na boisko wchodzi jakiś anonim. Czy Janusz Filipiak przetrze wreszcie okulary i uratuje ten klub przed bycia sparringpartnerem? Niby profesor, a tak się dał omotać...

W krakowskiej drużynie najlepszy chyba Dudzic (dwie fajne akcje w pół godziny). Pastwimy się nad nimi, ale naprawdę: jeśli Ariel Borysiuk - lat 17 - zagrywa w meczu kilkukrotnie piętką, to znaczy, że nadziei dla Pasów nie ma. Choć może znamy wytłumaczenie. Tomasz Smokowski powiedział podczas rozgrzewki, że "Doktor" przed spotkaniami koncentruje się na rozwiązywaniu sudoku, które dostaje od swojego asystenta, Lesława Ćmikiewicza. Cytat z trenera: "Jak mi tyle Ćmikiewicz daje, to znaczy, że jestem w tym dobry". Mowa, na szczęście, o Sudoku, choć po formie Cracovii ciężko nie mieć wątpliwości, czy pan Lesław nie podrzuca Stefanowi opiatów.
www.weszlo.com

A z tym porównaniem Cracovii do Jacykowa, to troche prawdy jest
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 19.09.2008, 21:47
aha, a słupka po strzale Rogera to nie widziałeś?
to wszystko to jest jeden wielki przypadek. Gośc strzela w środek i nieudolny bramkarz tak odbija, że piłka ląduje na słupku i tyle. Ja tam nie widziałem jakiejś super akcji, czy czegoś w tym stylu
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Od: 04.2008

Stary 19.09.2008, 21:54
spidey napisał(a):Wyświetl post
Podobno pojechało tam 17 tysięcy kibiców z Warszawy i nie zmieścili się na trybunach, więc w geście solidarności wyszli ze stadionu.
Dlatego brak dopingu dla Legii. Poza tym: myśl, czytaj i potem pisz, polecam- to dobra metoda.
spidey nie muszę
widze mecz Legii, nie ma kibiców, wszyscy strasznie brzydcy, od razu prosty wniosek - tyle z mojego myślenia.
taka moja metoda.

a czytalem gdzie indziej ze jestescie potega wyjazdową, i nic mnie wiecej nie interesuje.
to po co te przechwałki?

PS Trzymaj się Szałachowski ! Szybkiego powrotu do zdrowia. Nieciekawą sytuacje ma chłopak.
Ostatnio edytowane przez noonelikeus : 19.09.2008 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 19.09.2008, 21:58
noonelikeus napisał(a):Wyświetl post
spidey nie muszę

a czytalem gdzie indziej ze jestescie potega wyjazdową, i nic mnie wiecej nie interesuje.
to po co te przechwałki?
Ty nie wiesz, że niektóre mecze się bojkotuje? I to z różnych przyczyn. A to klub nie organizuje wyjazdu, a to kibice gospodarzy Cię nie chcą. Jest milion powodów Ale skoro Ciebie nic więcej nie interesuje, to po co dalsza dyskusja?
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.09.2008, 22:01
No tak, do nożowników się nie jeździ, zapomnieliście?

Sorry, musiałem.
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 19.09.2008, 22:02
Ty nie wiesz, że niektóre mecze się bojkotuje? I to z różnych przyczyn. A to klub nie organizuje wyjazdu, a to kibice gospodarzy Cię nie chcą. Jest milion powodów Ale skoro Ciebie nic więcej nie interesuje, to po co dalsza dyskusja?
Racja. Niepotrzebna. Ja postawiłem swoją płentę. Ty swoją.
Jak zaczniecie jeździć na wyjazdy i pojawicie się spowrotem na trybunach możesz się bezkarnie chwalić liczbami, a tak to brzmi dal mnie śmiesznie. Ja spadam.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 19.09.2008, 22:05
noonelikeus napisał(a):Wyświetl post
Racja. Niepotrzebna. Ja postawiłem swoją płentę. Ty swoją.
Jak zaczniecie jeździć na wyjazdy i pojawicie się spowrotem na trybunach możesz się bezkarnie chwalić liczbami, a tak to brzmi dal mnie śmiesznie. Ja spadam.
tylko jedno 'ale'. A nie jeździmy na wyjazdy? Bo znów nie rozumiem Twojego toku myślenia. 'Ch*j z zakazami, hej Legio jesteśmy z Wami''
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 19.09.2008, 22:12
A nie jeździmy na wyjazdy?
No, a ku.wa byliście dziś w Krakowie?
Bo znów nie rozumiem Twojego toku myślenia.

Nie zaśmiecajmy forum jak coś to priv. Nara.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.09.2008, 22:16
Co to ma za znaczenie czy jeździcie czy nie jeździcie skoro wasz najlepszy zawodnik wypadł z gry na kilka miesięcy? Co to ma za znaczenie czy dziś wygraliście, skoro tak grającą Cracovię spokojnie klepnąłby każdy po kolei zespół w lidze? Na naszych sąsiadów zza drugiej strony Błoń nie dało się patrzeć. Do czego to dochodzi, żebym ja wolał zamiast meczu obejrzeć polsatowski program - 'Fabryka gwiazd'? Czas doktora się skończył i po raz pierwszy zgadzam się z kibicami Pasów - Auf Wiedersehen Stefan. Mimo, że nie trawię Craxy, to aż żal patrzeć na to, jak ten klub się stacza. Legia też nie wiele lepsza - czekam na mecze z Lechem, Wisłą czy Ruchem, bo w derbach stolycy rady nie daliście...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 19.09.2008, 22:25
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Co to ma za znaczenie czy jeździcie czy nie jeździcie skoro wasz najlepszy zawodnik wypadł z gry na kilka miesięcy? Co to ma za znaczenie czy dziś wygraliście, skoro tak grającą Cracovię spokojnie klepnąłby każdy po kolei zespół w lidze? Na naszych sąsiadów zza drugiej strony Błoń nie dało się patrzeć. Do czego to dochodzi, żebym ja wolał zamiast meczu obejrzeć polsatowski program - 'Fabryka gwiazd'? Czas doktora się skończył i po raz pierwszy zgadzam się z kibicami Pasów - Auf Wiedersehen Stefan. Mimo, że nie trawię Craxy, to aż żal patrzeć na to, jak ten klub się stacza. Legia też nie wiele lepsza - czekam na mecze z Lechem, Wisłą czy Ruchem, bo w derbach stolycy rady nie daliście...
Szkoda, Szalacha. Bardzo szkoda. Ale moim zdaniem w tej chwili hierarchia najlepszych legionistów przedstawia się następująco

1 Radovic
2 Astiz
3 Szałachowski

Fakt, bardzo ważny to gracz, ale w tej chwili moim zdaniem, lepsza jest wymieniona przeze mnie dwójka.

Tak grającą Cracovię mówisz. A znasz takie coś? 'Gra się tak, jak przeciwnik pozwala'? Legia grała dziś szybko, zdecydowanie i stosowała pressing.

Nie wygraliśmy w 'derbach' stolicy? Ale wtedy można było zobaczyć, że (L) nie ma formy. Jasno chyba napisałem, że Legia w końcu wraca do optymalnej dyspozycji. No i nie oszukujmy się, jednak 'Polonia' jest ciut lepsza od Cracovii
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 19.09.2008, 22:26
ale na korzyść Cracovii przemawia zgranie
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 19.09.2008, 23:09
Mój stosunek do pasiastych odzwierciedla mój awatar ale muszę parę zdań skrobnąć. 1-brawa dla podobno najlepszej polskiej wyjazdowej ekipy ,rzeczywiście przyjechały was z Warszawy nie setki lecz tysiące, ok.-już wiem jesteście tak dobrzy że przewidzieliście pogodę, a i wizyta w skansenie w deszcz o godz.20 to nie żadna atrakcja. 2-wielkie brawa dla największej i najwierniejszej oczywiście tylko miejskiej-krakowskiej pasiastej publiki, było takie oblężenie kas że kołowrotki się przegrzały i wpełzło tylko 1800 pasoludków, ale kolejka wiernych fanów ciągnęła się aż pod małpiarnię w lasku wolskim. 3-brawo pasiaści za wasze pieśni świadczące że wcale nie byliście,nie jesteście i oczywiście nie będziecie totalnie zakompleksieni na tle NASZEJ WISEŁKI, żenada i wiocha po prostu. 4- to już o sporcie,wygląda że derby na wiosnę to już będa na dłuuugo ostatnie w lidze bo wy bedziecie grać w lidze z Kmitą ,Garbarnią albo może Zwierzynieckim, O poziomie sportowym nie ma co pisać bo do tego potrzeba dwóch rywalizujących drużyn, a na Kałuży była tylko jedna, kontra stado zagubionych owiec i oczywiście wasz niezawodny wszystkomający Cabaj. 5- Brawo Filipiak za super rządy (wszystko idzie w stronę pełnego zawodowstwa) i owacje dla Majewskiego -absolutnie nie wolno go zwalniać bo chłopina ma ewidentnie talent i robi wielka robotę . Wywaliłbym jeszcze Barana i Pawlusińskiego bo to złogi po tym amatorze Stawowym, ale to już naprawdę inny problem i inny temat, ogólnie Wesołych Swiąt
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 19.09.2008, 23:20
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
brawa dla podobno najlepszej polskiej wyjazdowej ekipy ,rzeczywiście przyjechały was z Warszawy nie setki lecz tysiące, ok.-już wiem jesteście tak dobrzy że przewidzieliście pogodę, a i wizyta w skansenie w deszcz o godz.20 to nie żadna atrakcja.
brawa dla wszystko wiedzącego darotsok73. A tak na poważnie to dwa pytania.

-czy ktoś tu pisał o ''podobno najlepszej ekipie wyjazdowej''?
-wiesz dlaczego nie było (L)? Skoro już poruszyłeś ten temat, to nie muszę Ci tłumaczyć szczegółów, bo mniemam, że wiesz. I co ma do tego pogoda, godzina itp? Ale nie będę Ci tłumaczył dlaczego nikogo nie było. A to dlatego bo zamiast najpierw się dowiedzieć, to Ty wolisz pisać głupoty. Następnym razem napiszę coś o Wiśle, a dopiero potem dowiem się co było tego przyczyną Żeby nie rozwijać tego wątku, to wszelkie 'ale' do mojej osoby kieruj na priv

Aro po prostu nie będę tłumaczył komuś czegoś o czym nie ma pojęcia a wypisuje na ten temat nieprawdziwe fakty. Jednej osobie już napisałem to na priv i starczy.

Spoko, życzę porażki z Jagą() i jak najwięcej meczów w europejskich pucharach
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 23:33.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.09.2008, 23:27
Pewnie sam nie wiesz, czemu was nie było toteż nie chcesz wpisać? Ech.. szkoda gadać. Nieważne zresztą! Miejcie se konflikty z zarządem, miejcie se konflikty nawet z Panem Józkiem spod budki z piwem Wali mnie to czy będziecie jeździć, czy nie. Wali mnie to czy gracie w ekstraklasie czy okręgówce. Dość już wstydu przynieśliście - wy kibice i wasz klubik.
W pełni się zgadzam z Darkiem, przyznam szczerze, że dawno mnie nikt tak nie ubawił zupełnie obiektywnym i szczerym komentarzem.

Ps. Mimo, że cieszy mnie wygrana Śląska z Zabrzem, to żal mi, że Heniek tak źle zaczął. Chyba szybciej skończy tę przygodę niż się to może wydawać...
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 19.09.2008, 23:29
Spoko Warszawiak, ale nie mogłem sie powstrzymac żeby sobie z was lekko nie poszydzić , bez urazy, znam ,jak zreszta wszyscy wasza ciężką a wręcz beznadziejna sytuację i nie zazdroszczę. Liczyłem na remis i jestem deko rozczarowany całokształtem.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.09.2008, 00:17
Jak Cracovia spiewała cos o bananie to było do Cabaja czy do Czinijamy? Bo ten żółty a ten czarny to nie wiem czy rasiści czy prześmiewcy Słowo na sobotę:

Stefan trwaj!!!
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.09.2008, 00:54
Zaraz się okaże, ze AJ-TI-AJ chciało wynająć pejsów i zacząć eliminować legionistów, ale Ci po raz kolejny wykazali sie świetnym refleksem i zdolnościami przewidywania przyszłości.
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.09.2008, 00:59
Stefek trzymaj się!!! Stefan Stefan nie daj się Stefan Stefan nie daj się Steefan Steefan NIE DAJ SIĘ! HEJ!
Mam nadzieję że jutro nie spotka mnie news o tym że Stefan odszedł ani że Go wyrzucili. Ani pojutrze...ani popojutrze...w sumie to mam nadzieje że nigdy mnie nie spotka pozdrawiam
The Apostasy

Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.09.2008, 01:00
Spokojna głowa, Stefek jest nie do ruszenia ;d.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.09.2008, 02:42
Nergal napisał(a):Wyświetl post
Stefek trzymaj się!!! Stefan Stefan nie daj się Stefan Stefan nie daj się Steefan Steefan NIE DAJ SIĘ! HEJ!
Mam nadzieję że jutro nie spotka mnie news o tym że Stefan odszedł ani że Go wyrzucili. Ani pojutrze...ani popojutrze...w sumie to mam nadzieje że nigdy mnie nie spotka pozdrawiam
Dlatego tez im dzis kibicowalem - 2 chorych psychicznie - el profesore i el doktore ,to gwarancja ze nasz ulubiony klub nadal bedzie tkwil w szambie.
Dzis ponoc w kaluze zawital Radolski - oby skonczylo sie to na niczym.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.09.2008, 07:31
A ja mam wrażenie że paski zaczynają skłaniać się ku chrześcijaństwu, jakoś tak podśpiewywali w pewnym momencie "Alleluja"
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów