The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2008, 17:50
bardzo lubie Jirsaka, ale do powolania do reprezy dzieli go bardzo duzo, i nie zmieni jeden gol w pucharze uefa. trenerzy nie powoluja zawodnikow tylko dlatego ze ktorys strzela bramke, tylko patrza jaki wplyw dany zawodnik ma na zespol, jak bierze ciezar gry, a narazie Tomas pod tym wzgledem jest daleko z tylu za Sobolem i Mauro.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.09.2008, 17:51
szanse na awans są na prawdę duże szkoda trochę że nie udało się dowieść 1-1 ale minimalna porażka też nie jest taka zła.Mam nadzieje że za 2 tygodnie zadziała magia stadionu na Reymonta i będziemy świętować awans tak jak już wyżej było powiedziane zagraliśmy o wiele lepiej niż Amica z Austria choć teoretycznie to my mieliśmy trudniejsze zadanie niż kuchenki, zagraliśmy odważnie nie bojąc się rywali.Bardzo dobrze że tak szybko udało się strzelić bramkę na 1-1 bo wtedy nie wiadomo jak by się to ułożyło.
A co do Szpakowskiego to i tak było dobrze bo oglądałem mecze z jego komentarzem i jedno nazwisko gość wymawia 10 razy i za każdym razem inaczej.Ale z polskimi nazwiskami to już naprawdę czasami przesadza...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.09.2008, 18:12
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post

A toś mu dowalił .
Pewnie się chłop ze wstydu spalił, dlatego się nie odzywa. Do teatru. Taki wstyd.
I na dokładkę kląć nie lubi.

Może jednak następnym razem skonsultuj posta przed wysłaniem z kimś trzeźwym

------

Co do Szpaka

"Diabeł nie taki straszny, chociaż nie czerwony a biały a w zasadzie kogut"

Przebił wioślarstwo w Pekinie: "A teraz reprezentant Wyspy Św. Tomasz i Księżycowej"
Ostatnio edytowane przez thechris : 19.09.2008 o godz. 18:15.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.09.2008, 18:49
Proponuję zakończyć już wątek Szpakowskiego. Nie zawsze można mieć trzeźwego komentatora
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.09.2008, 18:57
Cytat:
Trochę o kibicach Wisły na White Hart Lane...

Autor jednego z blogów na stronie sport.pl (jibe.blox.pl) nie może przełknąć kilku przekleństw, jakie wystosowali ponoć pod adresem Anglików polscy kibice licznie zebrani na White Hart Lane podczas meczu Wisła Kraków - Totteham Hotspur. Apeluję więc do tego pana i innych niby-pismaków - obudźcie się! Panowie, zapewne macie już swoje lata, a płaczecie o kilka niekulturalnych słów? Jak mali chłopcy skarżący się mamie: "Bo Piotrek mnie opluł", "Bo powiedział, że jestem głupi". Dziecięce lata minęły, chyba że nie u wszystkich, a za wpisami stoją niezwykle wrażliwe dzieciaki?

Skąd te słowa krytyki? Czy Polacy zrobili w Londynie wiochę (przysłowiową)? Czy wbili na sektor gospodarzy? Czy rozpętali piekło na trybunach? Rzucali - tak jak kibice Austrii Wiedeń w meczu z Lechem - w bramkarza jakimiś przedmiotami? Odpalali dziesiątki rac? Nie, kilka razy rzucili obelżywym tekstem, który na tle 20 innych przyśpiewek był kroplą w morzu. O co tyle srania (za przeproszeniem). Nigdy - Panowie przewrażliwieni - nie byli na meczu? Nigdy nie zdarzyło się Wam przekląć w momencie irytacji na sędziego, złości po stracie bramki przez ulubioną drużynę? Nie wierzę, że jesteście tacy święci.

Niektórzy polscy dziennikarze nie dorośli to bycia nimi naprawdę - i piszę to ja, nie jakiś pismak z konkurencyjnych bander, tylko zwykły kibic piłkarski, który nie skończył studiów uprawniających do rzetelnego pisania, bez dziennikarskiej legitymacji. Skoro taka moda, że każdy pisze, ja też postanawiam, bo boli mnie to co widzę. Niektórzy nie dorośli do bycia dziennikarzami sportowymi. Do polityki Panowie, tam tacy jak Wy rządzą! Dajcie nam Polakom, choć na ostatnich stronach gazet w dziale "Sport" poczytać kilka dobrych tekstów!

Polacy dopingowali świetnie, a niektórzy blogerzy i quasi-dziennikarze, przed kolejnym wpisem niech się mocno zastanowią, a co najważniejsze - w końcu wybiorą na jakiś mecz!

PS. Zastanawiam skąd taka niechęć do kibiców się bierze. Najpierw ta niby afera z niby bandziorami co spustoszyli Warszawę, 700 osób zatrzymanych i niby każdy chuligan.Teraz atakują znowu kibiców Wisły. Wydaje mi się, że Panowie się nieco zagalopowują. Czytałem ostatnio "Hoolifan" autorstwa Martina Kinga i Martina Knighta (polecam każdemu, zwłaszcza fanom Chelsea) i widzę, że dziennikarze szukają tanich sensacji - niekoniecznie prawdziwych, natomiast policja prowokuje. I tak faktyczni chuligani robiący rozróby - bo tacy są, nie twierdzę, że ich nie ma - zachowują się jak ich odpowiednicy z Anglii w latach 60. Dziennikarze, jak Ci angielscy z tego samego okresu co chuliganeria, a Policja to w ogóle, nawet za tą angielską z późnych lat 60. jest. Patrząc jeszcze na to, jak CFR Cluj jedzie Romę w Rzymie, aż nasuwa się myśl - ciągle jesteśmy w dup**!

PS. 2 Odkąd odnalazłem weszlo.com regularnie stronę odwiedzam i chciałbym dodać otuchy tu piszącym. Odwalacie kawał ciekawej i fajnej roboty. Dobre wpisy autorów strony, a co ważniejsze niezwykle trafny pomysł z udostępnieniem możliwości pisania znanym osobistością ze świata piłki. I choć czasem nie zgadzam się z niektórymi wpisami do końca, a także weszlo.com jest technicznie nieco słabiej rozwinięte niż np. sport.pl (ich serwis blogowy) i tak wybieram Was i chcę pisać swoje przemyślenia na Waszej stronie!

PS. 3 Co do wydarzeń czysto sportowych. Lech za dwa tygodnie ma szansę na awans jak najbardziej, powiedziałbym nawet, że dużo większe niż Austria. Wisła trochę mniejsze, ale Krakowian stać również na dobrą grę przez kolejne 90 minut. Patrzę w przyszłość z optymizmem!

AUTOR: FOURZEROTWO
z Weszło.com

Wkońcu trzeźwe ocenienie sytuacji. 100% popracia dla tego pana.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
kiju.ts
Banita

Od: 07.2008

Stary 19.09.2008, 20:03
Wredny napisał(a):Wyświetl post
na forum TT robi się śmiesznie... http://forums.tottenhamhotspur.com/s...?t=7947&page=4
widze ze dzieki naszym odsłonom jest to najpopularniejszy temat ever !!

dobry tekst, ale nadal żal mi tych dzieci co się bały naszych kibiców i sie popłakały..
chyba chodziło o te co nawet śpiewać nie potrafią..

thechris napisał(a):Wyświetl post

chris a jakbys na to odpowiedzial/a ?

http://pl.youtube.com/watch?v=GjHs97x2g6c
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.09.2008 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.09.2008, 21:14
Deja-vu co jakiś czas miewam,
Dwa kroki w przód, dwa w tył - tak śpiewam,
Pawełek i Majdan uczą się tańca,
Hugues próbuje oderwać od kagańca,
Zamiast piąstkować, czy wylapać,
Lepiej po prostu polatać

Takie Częstochowskie rymy mi przyszły na myśl.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.09.2008, 21:27
Faktycznie niefajne. Nie wiedziałem. Ale na stadionie zawsze się znajdzie pretekst do wzajemnego bluzgania... Cóż, po prostu jestem naiwny, że można dopingować bez tego...

Nie było moim zamiarem deprecjonowanie roli 12. zawodnika jakim byli wczoraj kibice Wisły. To jest absolutnie bezsprzeczne. Dominacja naszych przerosła moje oczekiwania i przyznaje, że zatkało mnie bo pod tym względem graliśmy jakby u siebie. Najlepszym tego dowodem jest to, że przyśpiewki po polsku słyszałem a tego co jest w linku nie. A to, że nie lubię bluzgania... wybaczcie.
Ostatnio edytowane przez thechris : 19.09.2008 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 19.09.2008, 21:36
thechris napisał(a):Wyświetl post
A to, że nie lubię bluzgania... wybaczcie.
Wiesz, napewno nie jestes jeden w swoim poglądzie. Wielu ludzi to drażni no ale coz. Klania sie z reszta brak konsekwencji, gdybym ja w bialy dzien wyszedl do centrum miasta i zaczął kur...vic, na prawo i na lewo momentalnie obok mnie znalezli by sie policjanci i by mnie zawineli.
Ale rozumiem nerwy... i samemu zdarza sie mi sie od czasu do czasu pobluźnic. (Nawet wczoraj oberwalo sie Niedzielanowi, ze nie doszedl w koncowce do pilki ). Jednak nie do zaakceptowania jest bezmyslne wyzywanie przyjzednego zespolu od h... czy k.... Wspomniane "strzelcie ku.. gola" w mojej ocenie jest najmniej ambitnym z wyzwisk jakie mozna na stadionie uslyszec.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2008, 21:40
Nie tyle co zespolu, co kibicow, ktorzy zreszta sprzedawali policji naszych chlopakow siedzacych na sektorach TT.
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Stary 19.09.2008, 21:47
Ale ja nawet nie nawiazuje do meczu w Londynie. Pisze ogolnie... chcesz mi wmowić ze "strzelcie ku... gola" lecialo tylko na WHL?
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 19.09.2008, 21:48
e napisał(a):Wyświetl post
Nie tyle co zespolu, co kibicow, ktorzy zreszta sprzedawali policji naszych chlopakow siedzacych na sektorach TT.
bez kitu, serio? a to konfidenci
ps czy mają już jakąś zgodę z jakimś klubem z Polski ?
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 19.09.2008, 21:51
Oczywiscie ze nie, na wiele wiele innych ekip.
A Anglia ogolnie lekko mowiac nie jest lubiana przez kibicowska brac z Polski - niezaleznie od barw klubowych i vice versa.
A sam Tottenham nam - Wisle kolo pedzla lata wiec czy zaspiewamy "..****om.." czy "..Tottenhamowi.." to jeden ch**.
Mecz wiaze sie z emocjami, ale tez nie robmy afery jakbysmy bluzgali przez caly mecz.
Ostatnio edytowane przez e : 19.09.2008 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując
szymonsecurity
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 19.09.2008, 22:07
Witam i pozdrawiam ,pracowalem z Wami przy wejsciu na South Upper ,staralem sie pomoc najlepiej jak tylko moglem .Szkoda tylko ,ze nie zarejestrowalem sie przed meczem ,z pewnoscia wiele rzeczy by sie przydalo ,a tak miedzy innymi wiezliscie na pusto te olbrzymie flagi (z wielu powodow na to nie pozwalaja ).

Wybrale sie na ten mecz z przyjemnoscia zlaszcza ,ze ten mecz byl dla mnie pierwszy w tym sezonie i moze ostatni(ale w tym wypadku kasa nie odgrywala roli ).

Jak zauwazylem chyba troche przesadzili z kategoria -byla najwyzsza C ,generalnie policja poza dwoma idiotami ,ktorych widzialem (w tym jednego na koniu ) byla OK .Generalnie trzeba ich bylo troszke przytonowac,powiedziec o podrozy ,zdenerwowaniu etc .

Gratuluje zajebistego dopingu .Tottenham jest prymitywny w dopingu ,pokrzycza troche o wankersach,posylabuja troche i siedza jak ciule na basenie .
Generalnie nie lubia glosnych spiewow (pewnie im sie kojarzy to z huliganstwem i pijanstwem ),dlatego jak w poprzednim sezonie przyjezdzal Sunderland ,ktory jest podobnie rozspiewany jak Krakow ,wyjebywali z trybun za byle co ,pod byle pretekstem .Tym razem bali sie prowokowac ,czego dowodem jest flaga BARTOSZYCE ,ktora sobie wisiala (normalnie nie bylaby dluzej niz minute )-nie bylo madrego co by tam poszedl .Pozdro dla tych co ja przemycili .Z reguly jest tak ,ze lepiej jest jak znajda przed -bo idze w depozyt ,zdjeta z trybun z reguly przedpada .

Co do meczu ,mowilem do kilku zawodnikow i rzecznika pr. pod bramka nie moga grac srodkiem ,gdzie urzeduja razem Woodgate i King (rzadko razem,ze wzgledu na kontuzje Kinga ) i w duecie sa trudni do zakrecenia ,widzialem jak ManUtd walil jak glowa w mur ((z Ronaldo,Rooneyem ,Tevezem,Giggsem ) a wyrownujaca bramka padla jak w koncowce grali na afere i w zamieszaniu pod bramka .Jedyna wiec rada grac plaskie pilki i szturmowac skrzydlami ,tak jak w koncowce meczu robil to Lobodzinski .I robic jak najwiecej zamieszania pod bramka ,Gomez jest naprawde cieniutki -ganicie Pawelka a jego vis a vis wiecej pilek wywalal byle gdzie ze strachu .
No i bez kompleksow .Wlasnie sila angielskiej pilki polega na tym ,ze tutaj nikt nawet jak umiejetnosci ma nizsze nie sprzedaje latwo skory .

Pozdrawiam ,bede spiewal z Wami przed TV za dwa tygodnie .
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 19.09.2008, 22:18
szymonsecurity napisał(a):Wyświetl post
Witam i pozdrawiam ,pracowalem z Wami przy wejsciu na South Upper ,staralem sie pomoc najlepiej jak tylko moglem .Szkoda tylko ,ze nie zarejestrowalem sie przed meczem ,z pewnoscia wiele rzeczy by sie przydalo ,a tak miedzy innymi wiezliscie na pusto te olbrzymie flagi (z wielu powodow na to nie pozwalaja ).

Wybrale sie na ten mecz z przyjemnoscia zlaszcza ,ze ten mecz byl dla mnie pierwszy w tym sezonie i moze ostatni(ale w tym wypadku kasa nie odgrywala roli ).

Jak zauwazylem chyba troche przesadzili z kategoria -byla najwyzsza C ,generalnie policja poza dwoma idiotami ,ktorych widzialem (w tym jednego na koniu ) byla OK .Generalnie trzeba ich bylo troszke przytonowac,powiedziec o podrozy ,zdenerwowaniu etc .

Gratuluje zajebistego dopingu .Tottenham jest prymitywny w dopingu ,pokrzycza troche o wankersach,posylabuja troche i siedza jak ciule na basenie .
Generalnie nie lubia glosnych spiewow (pewnie im sie kojarzy to z huliganstwem i pijanstwem ),dlatego jak w poprzednim sezonie przyjezdzal Sunderland ,ktory jest podobnie rozspiewany jak Krakow ,wyjebywali z trybun za byle co ,pod byle pretekstem .Tym razem bali sie prowokowac ,czego dowodem jest flaga BARTOSZYCE ,ktora sobie wisiala (normalnie nie bylaby dluzej niz minute )-nie bylo madrego co by tam poszedl .Pozdro dla tych co ja przemycili .Z reguly jest tak ,ze lepiej jest jak znajda przed -bo idze w depozyt ,zdjeta z trybun z reguly przedpada .

Co do meczu ,mowilem do kilku zawodnikow i rzecznika pr. pod bramka nie moga grac srodkiem ,gdzie urzeduja razem Woodgate i King (rzadko razem,ze wzgledu na kontuzje Kinga ) i w duecie sa trudni do zakrecenia ,widzialem jak ManUtd walil jak glowa w mur ((z Ronaldo,Rooneyem ,Tevezem,Giggsem ) a wyrownujaca bramka padla jak w koncowce grali na afere i w zamieszaniu pod bramka .Jedyna wiec rada grac plaskie pilki i szturmowac skrzydlami ,tak jak w koncowce meczu robil to Lobodzinski .I robic jak najwiecej zamieszania pod bramka ,Gomez jest naprawde cieniutki -ganicie Pawelka a jego vis a vis wiecej pilek wywalal byle gdzie ze strachu .
No i bez kompleksow .Wlasnie sila angielskiej pilki polega na tym ,ze tutaj nikt nawet jak umiejetnosci ma nizsze nie sprzedaje latwo skory .

Fajnie Szymon. Dzięki za tą relację !!!
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.09.2008, 23:51
Gomes to jest naprawdę świetny bramkarz, jeden z najlepszych na świecie. Problem z nim tak samo jak z wieloma piłkarzami kupionymi przez Tottenham jest taki, że jak do tego klubu przechodzą to grają na 20 - 30 % swoich umiejętności. Jedyne wyjątki to Keane, Berbatov, Woodgate.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 20.09.2008, 00:56
Widzę, że zapanował wśród nas ogromny optymizm. Ja również cieszę się, że pierwszy mecz pozostawił nam spore nadzieje na awans. Nie oczekiwałbym jednak, że Tottenham pęknie w Krakowie tak łatwo jak Beitar. To drużyna zupełnie innego kalibru, zarówno jeśli chodzi o umiejętności jak i mentalnie.

Wisła u siebie zazwyczaj jest bardzo mocna ale niestety nie zawsze. Porażki u siebie w pucharach nam się zdażają i to niestety nierzadko. Pozostaje mieć nadzieję, że 2 października to będzie jeden z "tych dni", w których nic nie może stanąć na drodze Wisły do zwycięstwa. Do całej sprawy należy jednak podejść z odrobiną rezerwy żeby później mocno się nie rozczarować.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.09.2008, 07:35
pawelos84 napisał(a):Wyświetl post
Gomes to jest naprawdę świetny bramkarz, jeden z najlepszych na świecie. Problem z nim tak samo jak z wieloma piłkarzami kupionymi przez Tottenham jest taki, że jak do tego klubu przechodzą to grają na 20 - 30 % swoich umiejętności. Jedyne wyjątki to Keane, Berbatov, Woodgate.
Ale fizjonomię ma taką jakbym oglądał skrzata w jakiejś bajce
a babole mu się zdarzają
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.09.2008, 08:10
Angina i adrenalina

http://www.dzienniksport.com/index.p...1964&Itemid=46
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.09.2008, 08:24
Nie twierdze. że wynik 1:2 jest lepszy niż 1:1 bo jest gorszy ale ma za to malutki plusik przed rewanżem.
Wynik 1:2 powoduje, że przed rewanżem to my musimy atakować i strzelić gola. To już będzie inne przygotowanie morali zespołu do tego meczu. Przy 1:1 moglibyśmy się trochę rozluźnić. A tak z pewnością zespół wyjdzie na pełnej mobilizacji i mam nadzieje że pojedziemy kogutów.
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Stary 20.09.2008, 08:46
Sluszne spostrzenie, akurat to samo mi przyszlo do glowy, wiec oby cos w tym bylo. Plusem jeszcze bedzie powrot Piotrka Brozka. Przy udanym debiucie i dobrym wkomponowaniu sie w zespol Marcelo (w co goraco wierze!!) nasza obrona naprawde bedzie sie prezentowac okazale. Oby bez zadnych kontuzji dotrwać do 2.10
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.09.2008, 09:13
Tak jak napisane wyzej, lepszy wynik 1:2 niz 1:1. Przy remisie podejrzewam ze w rewanzu wyszlibysmy z nastawieniem na dowiezienie bezbramkowego remisu jak to zwykle bywa, a w tej sytuacji jestem prawie pewien ze skonczyloby sie to jakims golem dla TT. Fakt ze musimy odrabiac straty napewno zmobilizuje zawodnikow tak jak w rewanzu z Beitarem. Jedyne czego sie troszke obawiam to ze TT bedzie nas nekal kontrami, ktore przy zarabiscie szybkim Lennonie moga byc tragiczne w skutkach jesli wyjdziemy zbyt wysoko. Ale licze ze Skorza ustawi tak zespol ze nie zostawimy im miejsca na boisku i poprostu ich stlamsimy. Badzmy dobrej wiary!
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
pasikonik
Banita

Stary 20.09.2008, 09:13
ja mam nadzieje ze ten Marcel bedzie gotowy juz w niedziele i te 2 tygodnie wystarczą na wstepna aklimatyzacje i 100 % premierowy wystep na Reymonta 2 października.

Maciej Skorża o dopingu

trener Skorża dziekuje wszystkim kibicom !!
My tez dziekujemy Panie Trenerze !!
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.09.2008, 09:34
na pewno taki wynik jest dobry i daje nam szanse. Po pierwsze to puchary i mecz u siebie, a juz dwa razy w tym roku pokazalismy, ze w takich meczach pilkarze spinaja sie na 120%. po drugie teraz Tottenham ma istny maraton, rewanz z nami bedzie dla nich 6 meczem w ciagu ok. 3 dniowym.. wiadomo, ze to druzyna angielska, super kondycja etc. ale na pewno zostawi to jakis slad, szczegolnie, ze beda grac roznym skladem, bo z nami kilku pilkarzy nie moze wystapic.
zreszta Tottenham zagral dosc slabo, nei ma sie co oszukiwac, taka typowa angielska pilka, twardo i dosc prosto. To nie ManU, czy Chealsy.

Dlatego sadze, ze szanse sa. nie boje sie tyle o gre Tottenhamu, co bardziej o Nasza. Jak nasi wytrzymaja i znowu wujda tak skoncentrowani jak na Beitar, czy Barce, to ja tam mocno wierze w awns.
Odpowiedz cytując
pasikonik
Banita

Stary 20.09.2008, 11:06
Prezydent TS napisał(a):Wyświetl post
Panowie wy myślicie ,że nie przejdziemy? Beitar:5:0, Barca 1:0, Caltik 2:0 (spar) Spultamy bramkarza tamtych Brożek szczeli ze 2 potem jedna Boguski I trójka do zera.... ZOBACZYCIE ZROBIMY PIEKŁO PRZY R22 ZE PILKARZE TOTENHAMU NIEBEDA WIEDZIEC GDZIE SA CZY NA MECZU CZY W PIELKE!
podoba mi się takie podejscie.
doping musi byc kosmos na wszystkich trybunach !!!
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 20.09.2008, 11:20
Mnie się wydaje - wbrew większości - że nie ma co mieć większych nadziei na awans. Totenham ma bardzo dobrych piłkarzy, wystarczy sobie przypomnieć akcję z której strzelił bramkę z minimalnego spalonego - to naprawdę był najwyższy poziom światowy. Myślę że oni mają ogromne rezerwy w grze i mogą grać tylko lepiej. Powiedzmy sobie szczerze, że będąc w dołku w drugiej połowie całkowicie nas zdominowali i to, że straciliśmy tylko jedną bramkę to naprawdę szczęście.
Czy Wisła może zagrać dużo, dużo lepiej? Na pewno w Londynie Brozek zagrał słabiej niż przed kontuzją, ale czy dwa tygodnie wystarczą żeby wrócił do życiowej formy? Myślę że mamy co najwyżej 20% szans na awans, a jego warunkiem jest znacznie, znacznie lepsza gra Brożka, Zieńczuka i Łobodzińskiego.
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Stary 20.09.2008, 11:37
"Weźmiemy Tottenham między koparkami"
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.09.2008, 12:02
Sobol już 5 lat temu poczuł smak zwycięstwa nad Manchesterem City, mam nadzieje że teraz też tak bedzie .
Wystarczy zagrać tak jak z Barcą i awans pewny.
Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Stary 20.09.2008, 13:07
szymonsecurity napisał(a):Wyświetl post

Pozdrawiam Cię Szymon .Rozmawialiśmy chwilę przed meczem,byłem jedną z pierwszych osób która wchodziła do wejścia 44-47 ( mówiłeś,że Boguski to Twój krajan i o koncercie Madonny).
Stadion WHL naprawdę robi duże wrażenie.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 20.09.2008, 14:04
Swietny mecz, fajny poziom kibicowski Wisly. Wynik jak to wynik ale rewanz przy pelnym stadionie daje duzego kopa i na to licze. Bramka na wyjezdzie tez napawa optymizmem.

Zycze wygranej w ostatecznym rozrachunku.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów