|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
dokładnie ... Ajax wczoraj wygrał 3-1 na wyjeździe, a Feyenoord przegrał u siebie z Kalmar 0-1, swoją drogą Kalmar może być czarnym koniem tych rozgrywek, no ale to temat raczej nie do rozważań na forum Naszej Kochanej Wisełki
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Popatrz na to jak tam faulowany był Cleber gdyby sedzia stanoł na wysokosci zadania nie rozmawialibysmy o tej sytłacji ale skoro juz sie stało to piłka była uderzona z dosc bliskiej odległosci mocno wiec w 100 % winic go nie mozna choc pewnie dało by sie zrobic cos wiecej ale sie nie udało!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oglądałem oba mecze pucharowe wczoraj i nie rozumiem jednego - jak Wisła mogła dostać takie bęcki od Lecha
Pisanie o wyniku, z ejest świetny, wymarzony itd. to śmieszne - wynik jest niezły - mógł być lepszy, ale również mógł być gorszy. Diaza powinno przestawić się w miejsce Zieńczuka, który jest cieniem samego siebie z zeszłego sezonu. Może jak strzeli w końcu bramkę to się przełamie Wierzę, że u siebie możemy wygrać. Nie pisze pojedziemy ich itd. bo to jest sport i piłka. Jednego dnia wygrywasz, a dwa tygodnie później możesz dostać baty..... Przypomnę, że wynik z meczu z Lazio był zdecydowanie lepszy i odpadliśmy, a wynika z Saragossą był zdecydowanie gorszy i chłopakom udało się. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Fajnie jest przeczytać coś takiego o Wisełce na yahoo
![]() Cytat:
Przed rewanżem jestem optymistą ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie... Czy Paweł Brożek znowu nam sie zaciął?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tak bo wczoraj tylko asystę zaliczył...
przypominam że Paweł ciągle dochodzi do siebie po kontuzji ,chyba wczoraj nie grał całego meczu o ile dobrze pamiętam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zdecydowanie TAK!
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem w rewanżu będzie 1:0 dla Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
a mecz Mauro świadczy o czym? Dla chcącego nic trudnego. Dlaczego nie w lidze? - pytam się co to jest jak nie pochwała Mauro.... Następnym razem osusz trochę główkę zanim odpowiesz, bo marnie Ci to cwaniakowanie wyszło.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.09.2008 o godz. 14:21.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja wyrażnie słyszałem ; strzelcie kurom gola...... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktos wyzej zarzucił wynik Ajaxu. Holendrzy wygrali z Borac w Serbii 4:1, wiec awans maja w kieszeni. Co do innych potencjalnych rywali to: Kopenhaga nie dała szans FK Moscow i ograła ich w Rosji 2:1. Levski zremisował w Zilinie 1:1 a Udinese ogralo w Niemczech BVB Blaszczykowskiego 2:0. Tak wiec widac, ze procz Levskiego trafilismy najlepiej hehe. Ale oczywiscie to czyste dywagacje.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szkoda tego wczorajszego meczu. Angole byli do ogrania. Jedyny zawodnik, co grał na względnie wysokim poziomie w Spurs to był Zokora. Reszta była naprawdę przeciętna i można było ich pyknąć.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mysle ze lobodzinski jak gra sie z dobrym przeciwnikiem potrafi sie zmotywawac i idzie mu dobrze poprostu jest to dobry pilkarz i w roli trenera jest zeby zmobilizowal go na 100000000%
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mam przeczucie ze Jirsak moze za niedługo dostac powołanie i okaze się naszym (Polskim) katem.
Powodzenia Tomas |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
mnie się u Tottenhamu podobało jedno: jak piłkarze byli w tunelu, to puścili Duel of the Fates Johna Williamsa z Gwiezdnych Wojen Ale my mamy Vangelis - conquest of paradise więc też nie jest źle
![]() Pozostał lekki niedosyt, ale przed meczem ten wynik bym brał w ciemno. U siebie ich zgnieciemy, a co! ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szpakowski to by się chociaż nazwisk piłkarzy nauczył (Bogucki, Zakora) wystarczyło by tylko przeczytać tak jak pisze na koszulce a nie wymyślać nowych nazwisk.Ciekawe czy było by mu miło jakby mówili na niego Dariusz Czpakowski.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ten chłopak ma szanse zostać gdzieś powołanym, a następnie katować Polaków tylko jako żołnierz jeśli wybuchnie wojna polsko-czeska. W tej chwili od reprezentacji dzielą go lata świetlne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
hehe, dokładnie, a do tego komentował jakby się nawdychał czegoś wcześniej. Najpierw gdy usłyszałem jego głos ucieszyłem się, ale gdy już zaczął się mecz... katastrofa! Pominę już spóźniony obraz, bo wiadomo odległość itd, ale ten facet wogole nie czuł akcji. Szansa dla Wisły - taki sam ton głosu jak przy wybiciu piłki przez Gomesa. No ludzie zaćmiło mnie, zwykle ten facet dawał człowiekowi takiego kopa, że chciał przez okno skakać, a wczoraj żenada!!! Nie myślałem że to kiedyś powiem, ale już wolę Iwańskiego!
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Co do meczu, brawa dla całej drużyny bez wyszczególnień, bo jesteście jednym organizmem - zespołem. Powiem ze całkiem korzystny wynik przed rewanżem. Musicie się wziąc za skrzydla i troche szybkosci by zagrac w fazie grupowej, co jest naszym wspólnym marzeniem Mariusz - pewnosci Probuj łapac zamiast odbijac ! Trzymaj się ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A właśnie, że nie. Obecnie w kadrze czeskiej w drugiej linii jedyną gwiazdą jest Tomas Rosicki. Poza nim solidni, ale niewyróżniający się gracze (do tego w wieku pod trzydziestkę).
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
na forum TT robi się śmiesznie... http://forums.tottenhamhotspur.com/s...?t=7947&page=4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ze Szpakowskim nie były najlepsze pomyłki w nazwiskach tylko co innego. Dowiedziałem się np. że Zokora gra od 65 lat w reprezentacji WKS. Wiedziałem, że murzyni mają problemy z ustaleniem swojej daty urodzenia, ale żeby grać 65 lat w kadrze to juz coś niesamowitego. I jeszcze w wieku ponad 85 lat tak szybko biegać ... . No no, dzieje się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
CAN WE NOT HAVE SOME KIND OF MODERATORS ON THE SITE TO SWEEP UP AND DELETE THIS S*$T?! It is totally unacceptable that Wisla fans are posting on this forum. Ci cali Yids by się chyba całkiem nieźle dogadali z naszą miejscową "koleżanką" ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pooglądałem sobie druga bramkę i jak nic komentator miał rację (nawet nazwiska nie przekręcił) - Pawełek powinien piąstkować. Albo w bramce stać, a nie ganiać dwa kroki w przód, dwa w tył. Inna sprawa że Diaz nie miał prawa pozwolić dośrodkować bez nawet próby przeszkodzenia. Obaj asystowali przy tej bramce. Szkoda remisu.
.Pewnie się chłop ze wstydu spalił, dlatego się nie odzywa. Do teatru . Taki wstyd . I na dokładkę kląć nie lubi. Może jednak następnym razem skonsultuj posta przed wysłaniem z kimś trzeźwym ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Co do meczu, to moim zdaniem zaprezentowaliśmy o wiele ładniejszą grę niż Lech z Austrią i mamy duże szanse na awans, bo Tottenham poza rajdami po skrzydłach na które trzeba bardzo uważac, wielkiego szału nie robi, tylko potrzeba 100% skupienia na R22 jak z Barcą i w miarę ofensywna taktyka.
Co do:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Wielka WISŁA !! Jestem niepoprawnym optymistą i WIEM że WISŁĘ stać na awans !! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|