The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
djpavelas
Junior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2008, 13:40
dokładnie ... Ajax wczoraj wygrał 3-1 na wyjeździe, a Feyenoord przegrał u siebie z Kalmar 0-1, swoją drogą Kalmar może być czarnym koniem tych rozgrywek, no ale to temat raczej nie do rozważań na forum Naszej Kochanej Wisełki
Odpowiedz cytując
Maverickk
Member

Od: 11.2006

Stary 19.09.2008, 13:56
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Popatrz na druga bramke i sobie odpowiedz,czy nie powinien tego wypiąstkowac (jak pewnie w pierwszej fazie zamierzał),czy bez sensu cofac sie na powrót na linie bramkową.
Popatrz na to jak tam faulowany był Cleber gdyby sedzia stanoł na wysokosci zadania nie rozmawialibysmy o tej sytłacji ale skoro juz sie stało to piłka była uderzona z dosc bliskiej odległosci mocno wiec w 100 % winic go nie mozna choc pewnie dało by sie zrobic cos wiecej ale sie nie udało!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 19.09.2008, 13:57
Oglądałem oba mecze pucharowe wczoraj i nie rozumiem jednego - jak Wisła mogła dostać takie bęcki od Lecha ? Szkoda, że nie było remisu - Niedzielan zamiast strzelać, czekał na kosę i karnego i się nie odczekał - musiałby być cwany jak Franek.
Pisanie o wyniku, z ejest świetny, wymarzony itd. to śmieszne - wynik jest niezły - mógł być lepszy, ale również mógł być gorszy. Diaza powinno przestawić się w miejsce Zieńczuka, który jest cieniem samego siebie z zeszłego sezonu. Może jak strzeli w końcu bramkę to się przełamie ?
Wierzę, że u siebie możemy wygrać. Nie pisze pojedziemy ich itd. bo to jest sport i piłka. Jednego dnia wygrywasz, a dwa tygodnie później możesz dostać baty..... Przypomnę, że wynik z meczu z Lazio był zdecydowanie lepszy i odpadliśmy, a wynika z Saragossą był zdecydowanie gorszy i chłopakom udało się.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Maverickk
Member

Od: 11.2006

Stary 19.09.2008, 13:59
Tira.mi.su napisał(a):Wyświetl post

Co takiego pokazał Pawełek? Nadal można to określić jednym zdaniem: ""Błagam, nie wypuść tej piłki". Że o podaniu do przeciwnika nie wspomnę.. Na szczęście choć mocno kopnął i się odbiła.

A z Łobo przesada - jak gra od pierwszej minuty jest dużo gorzej.

Cantoro - .. i tak się napalił na gola, że każdy widział... czego mu nie wypominasz, natomiast Niedzielanowi owszem (a mecz Mauro świadczy o czym? Dla chcącego nic trudnego. Dlaczego nie w lidze?)

ode mnie - Radek Sobolewski to Radek Sobolewski szkoda, że nie wpadła choć jedna z tych dwóch bomb .

Generalnie pozostało uczucie, że naprawdę można było choć zremisować. Tak jak dla Lecha 2:1 to wynik fartowny. Tak dla nas 2:1 można się uprzeć na niedosyt . Optymizm przed meczem w Krakowie. D ich zje .
Powiem ci tak jezeli ty nie widzisz w tym meczu pozytywów w grze Mauro a widzisz je w grze Łobo to tyle mi wystarcza jezeli chodzi o twoja znajomosc piłki i nawet nie musisz mi odpisywac bo nie zamierzam wiecej konwersowac na ten temat Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.09.2008, 14:00
Fajnie jest przeczytać coś takiego o Wisełce na yahoo
Cytat:
GOAL!!! Barely time to pause for breath and Wisla equalise! A great one-touch move rips Tottenham apart and a fabulous pass from Brozek has Jirsak one-on-one with Gomes and he makes no mistake! That sums up the team at the moment perfectly.
Mam nadzieję, że na własnym podwórku zagramy równie dobrze co z Barca i awansujemy do fazy grupowej.
Przed rewanżem jestem optymistą ;]
Odpowiedz cytując
śródMieściak
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.09.2008, 14:01
Mam takie pytanie... Czy Paweł Brożek znowu nam sie zaciął?
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 19.09.2008, 14:04
Tak bo wczoraj tylko asystę zaliczył...

przypominam że Paweł ciągle dochodzi do siebie po kontuzji ,chyba wczoraj nie grał całego meczu o ile dobrze pamiętam
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.09.2008, 14:07
śródMieściak napisał(a):Wyświetl post
Jak ma się zacinać dogrywając takie piłki do Jirsaka to jak dla mnie to może być zacięty przez cały czas
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.09.2008, 14:08
śródMieściak napisał(a):Wyświetl post
Zdecydowanie TAK!
The Apostasy

Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 19.09.2008, 14:09
Moim zdaniem w rewanżu będzie 1:0 dla Wisły
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.09.2008, 14:13
Maverickk napisał(a):Wyświetl post
Powiem ci tak jezeli ty nie widzisz w tym meczu pozytywów w grze Mauro a widzisz je w grze Łobo to tyle mi wystarcza jezeli chodzi o twoja znajomosc piłki i nawet nie musisz mi odpisywac bo nie zamierzam wiecej konwersowac na ten temat Pozdrawiam
Buhahahaha.. Jak zwykle bez dojechania sie nie da tutaj. LOL! Powiem Ci tak - nie ma w mojej wypowiedzi opini, że nie widzę pozytywów w grze Mauro, natomiast w grze Łobo pozytyw był - wchodząc z rezerwy gra lepiej. Przynajmniej na dzień dzisiejszy. W żadnym miejscu nie porównałam ich gry. Wytknęłam tylko niedociągnięcia w Twoim poście,,,,

a mecz Mauro świadczy o czym? Dla chcącego nic trudnego. Dlaczego nie w lidze? - pytam się co to jest jak nie pochwała Mauro....

Następnym razem osusz trochę główkę zanim odpowiesz, bo marnie Ci to cwaniakowanie wyszło.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.09.2008 o godz. 14:21.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2008, 14:20
thechris napisał(a):Wyświetl post
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować za zniżenie się do ich poziomu. Ja żadnej Qrvy na boisku i wokół murawy nie widziałem a to czy mój wpis to żenada pozostawiam bez komentarza - nie sprowokujesz mnie. Jednocześnie zapewniam, że pozostaje przy swoim zdaniu, ponieważ takie były moje odczucia podczas meczu i tak są również po spotkaniu. I nie zamierzam wypowiadać się więcej w tej kwestii.
Jedynie o co można mieć pretensje ,to pomylenie kur z kogutami.
Ja wyrażnie słyszałem ; strzelcie kurom gola......
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Stary 19.09.2008, 14:34
Ktos wyzej zarzucił wynik Ajaxu. Holendrzy wygrali z Borac w Serbii 4:1, wiec awans maja w kieszeni. Co do innych potencjalnych rywali to: Kopenhaga nie dała szans FK Moscow i ograła ich w Rosji 2:1. Levski zremisował w Zilinie 1:1 a Udinese ogralo w Niemczech BVB Blaszczykowskiego 2:0. Tak wiec widac, ze procz Levskiego trafilismy najlepiej hehe. Ale oczywiscie to czyste dywagacje.
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.09.2008, 14:39
Szkoda tego wczorajszego meczu. Angole byli do ogrania. Jedyny zawodnik, co grał na względnie wysokim poziomie w Spurs to był Zokora. Reszta była naprawdę przeciętna i można było ich pyknąć.
Odpowiedz cytując
cola
Banita

Od: 09.2008

Stary 19.09.2008, 14:40
mysle ze lobodzinski jak gra sie z dobrym przeciwnikiem potrafi sie zmotywawac i idzie mu dobrze poprostu jest to dobry pilkarz i w roli trenera jest zeby zmobilizowal go na 100000000%
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Stary 19.09.2008, 14:45
cola napisał(a):Wyświetl post
mysle ze lobodzinski jak gra sie z dobrym przeciwnikiem potrafi sie zmotywawac i idzie mu dobrze poprostu jest to dobry pilkarz i w roli trenera jest zeby zmobilizowal go na 100000000%
Czy ja wiem? Bardziej chodzi o wytrzymalosc moim zdaniem. Ewidentnie Lobo gra "coś" gdy wchodzi w koncowkach jak np wczoraj. Jeszcze nie jest przygotowany na gre przez 90 minut. Swoją drogą ciekaw jestem badan wydolnosciowych pilkarzy. Niedawno okazalo sie ze najlepsze posiada Marcelo a ciekawe kto jest najgorszy
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Od: 04.2008

Stary 19.09.2008, 14:51
mam przeczucie ze Jirsak moze za niedługo dostac powołanie i okaze się naszym (Polskim) katem.
Powodzenia Tomas
Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2008, 15:07
thechris napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie ta przyśpiewka oraz "gola strzelcie k... gola" to żenada i doping małomiasteczkowy. No ale cóż Londyn 8,2 mln Kraków 0,8 mln. .
Byłeś na meczu ubrany w kapelusik z białym orłem i biało-czerwoną koszulkę
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.09.2008, 15:26
mnie się u Tottenhamu podobało jedno: jak piłkarze byli w tunelu, to puścili Duel of the Fates Johna Williamsa z Gwiezdnych Wojen Ale my mamy Vangelis - conquest of paradise więc też nie jest źle

Pozostał lekki niedosyt, ale przed meczem ten wynik bym brał w ciemno. U siebie ich zgnieciemy, a co!
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Stary 19.09.2008, 16:04
Szpakowski to by się chociaż nazwisk piłkarzy nauczył (Bogucki, Zakora) wystarczyło by tylko przeczytać tak jak pisze na koszulce a nie wymyślać nowych nazwisk.Ciekawe czy było by mu miło jakby mówili na niego Dariusz Czpakowski.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 19.09.2008, 16:09
Przemo12 napisał(a):Wyświetl post
mam przeczucie ze Jirsak moze za niedługo dostac powołanie i okaze się naszym (Polskim) katem.
Powodzenia Tomas
Bez jaj.
Ten chłopak ma szanse zostać gdzieś powołanym, a następnie katować Polaków tylko jako żołnierz jeśli wybuchnie wojna polsko-czeska.
W tej chwili od reprezentacji dzielą go lata świetlne.
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.09.2008, 16:13
Wiślak_358 napisał(a):Wyświetl post
Szpakowski to by się chociaż nazwisk piłkarzy nauczył (Bogucki, Zakora) wystarczyło by tylko przeczytać tak jak pisze na koszulce a nie wymyślać nowych nazwisk.Ciekawe czy było by mu miło jakby mówili na niego Dariusz Czpakowski.
hehe, dokładnie, a do tego komentował jakby się nawdychał czegoś wcześniej. Najpierw gdy usłyszałem jego głos ucieszyłem się, ale gdy już zaczął się mecz... katastrofa! Pominę już spóźniony obraz, bo wiadomo odległość itd, ale ten facet wogole nie czuł akcji. Szansa dla Wisły - taki sam ton głosu jak przy wybiciu piłki przez Gomesa. No ludzie zaćmiło mnie, zwykle ten facet dawał człowiekowi takiego kopa, że chciał przez okno skakać, a wczoraj żenada!!! Nie myślałem że to kiedyś powiem, ale już wolę Iwańskiego!
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Wredny
Banita

Stary 19.09.2008, 16:16
jova napisał(a):Wyświetl post
Bez jaj.
Ten chłopak ma szanse zostać gdzieś powołanym, a następnie katować Polaków tylko jako żołnierz jeśli wybuchnie wojna polsko-czeska.
zobaczymy co czas pokaze, mysle ze czeska repra tez szykuje sie na rewolucję i będą szukani nowi zawodnicy a taki strzelec bramki w Londynie, gracz Mistrza Polski ma duże szanse chocby na zgrupowanie.

Co do meczu, brawa dla całej drużyny bez wyszczególnień, bo jesteście jednym organizmem - zespołem.
Powiem ze całkiem korzystny wynik przed rewanżem.
Musicie się wziąc za skrzydla i troche szybkosci by zagrac w fazie grupowej, co jest naszym wspólnym marzeniem
Mariusz - pewnosci Probuj łapac zamiast odbijac ! Trzymaj się
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 19.09.2008, 16:22
jova napisał(a):Wyświetl post
Bez jaj.
A właśnie, że nie. Obecnie w kadrze czeskiej w drugiej linii jedyną gwiazdą jest Tomas Rosicki. Poza nim solidni, ale niewyróżniający się gracze (do tego w wieku pod trzydziestkę).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Wredny
Banita

Stary 19.09.2008, 16:27
na forum TT robi się śmiesznie... http://forums.tottenhamhotspur.com/s...?t=7947&page=4
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.09.2008, 16:34
Ze Szpakowskim nie były najlepsze pomyłki w nazwiskach tylko co innego. Dowiedziałem się np. że Zokora gra od 65 lat w reprezentacji WKS. Wiedziałem, że murzyni mają problemy z ustaleniem swojej daty urodzenia, ale żeby grać 65 lat w kadrze to juz coś niesamowitego. I jeszcze w wieku ponad 85 lat tak szybko biegać ... . No no, dzieje się.
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.09.2008, 17:00
Wredny napisał(a):Wyświetl post
na forum TT robi się śmiesznie... http://forums.tottenhamhotspur.com/s...?t=7947&page=4
To mi się zwłaszcza podoba na 4 stronie:

CAN WE NOT HAVE SOME KIND OF MODERATORS ON THE SITE TO SWEEP UP AND DELETE THIS S*$T?!

It is totally unacceptable that Wisla fans are posting on this forum.

Ci cali Yids by się chyba całkiem nieźle dogadali z naszą miejscową "koleżanką"
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.09.2008, 17:13
Maverickk napisał(a):Wyświetl post
Mariusz Pawełek - Ciesze się ze pokazał w tym meczu ze mecz z Lechem to tylko przykry wypadek przy pracy!
Pawełek pokazał, że w meczach robi raz duże, raz potworne błędy.
Pooglądałem sobie druga bramkę i jak nic komentator miał rację (nawet nazwiska nie przekręcił) - Pawełek powinien piąstkować. Albo w bramce stać, a nie ganiać dwa kroki w przód, dwa w tył.
Inna sprawa że Diaz nie miał prawa pozwolić dośrodkować bez nawet próby przeszkodzenia.
Obaj asystowali przy tej bramce.
Szkoda remisu.

e napisał(a):Wyświetl post
http://pl.youtube.com/watch?v=3Ma-Tr-Xz58

thechris idz moze do teatru sie odstresowac.
A toś mu dowalił .
Pewnie się chłop ze wstydu spalił, dlatego się nie odzywa. Do teatru. Taki wstyd.
I na dokładkę kląć nie lubi.

Może jednak następnym razem skonsultuj posta przed wysłaniem z kimś trzeźwym
Odpowiedz cytując
matt_21
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 19.09.2008, 17:28
Co do meczu, to moim zdaniem zaprezentowaliśmy o wiele ładniejszą grę niż Lech z Austrią i mamy duże szanse na awans, bo Tottenham poza rajdami po skrzydłach na które trzeba bardzo uważac, wielkiego szału nie robi, tylko potrzeba 100% skupienia na R22 jak z Barcą i w miarę ofensywna taktyka.

Co do:

Wredny napisał(a):Wyświetl post
Płacz ich kibiców, zrozumiały, jak byście przyszli na R22 a tu dookoła sama Legia, to też byście byli wściekli (Ja wiem u nas by nie przeszło, bo wylecieli szybciej niż by weszli, ale na Tottenhamie właśnie tak było wczoraj). Z drugiej strony myślę jednak, że starym kibicom Tottenhamu się łezka w oku zakręciła, bo pewnie przypomniały im się czasy kiedy w UK na stadionach też był taki doping.
Odpowiedz cytując
Wredny
Banita

Stary 19.09.2008, 17:47
matt_21 napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony myślę jednak, że starym kibicom Tottenhamu się łezka w oku zakręciła, bo pewnie przypomniały im się czasy kiedy w UK na stadionach też był taki doping.
Napewno, ale w tamtych czasach taki numer by nie przeszedł...

Wielka WISŁA !! Jestem niepoprawnym optymistą i WIEM że WISŁĘ stać na awans !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów