|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kibice Legii nie obraźcie się, ale czy pomysł na Waszą L-kę wziął się stąd?
![]() Taki żarcik Sorki, nie wiem, czemu nie pokazywało obrazka.
Ostatnio edytowane przez gackos : 18.09.2008 o godz. 07:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z czego się wziął bo nie widze ?
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To bardziej oni od nas
Ostatnio edytowane przez spidey : 18.09.2008 o godz. 09:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
List otwarty, który został wczoraj wysłany do radnych Warszawy, pani Gronkiewicz-Waltz oraz mediów.
Cytat:
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
przecież w Grodzisku jest bardzo nowoczesny stadion spełniający praktycznie wszystkie wymogi UEFA. Drużynę dało się stamtąd kupić to i było pomyśleć o przeniesieniu stadionu do Warszawy.
PS i ja naprawdę nie wiem, jak Polonia chce ściągnąć na trybuny tłumy (nowy stadion ma być coś na ok 15 tyś o ile mnie pamięć nie myli) skoro nawet na mecze z Legią kompletu na obecnym stadionie nie ma. Ba, nawet 'fanatyczna' Kamienna nie jest zapełniana w całości (i nie piszę tu o PE, tylko o derbach sprzed lat z prawdziwą Polonią). ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z kolei Wy możecie pomyśleć nad powrotem nad Wołyń
![]() ToTylkoJa, nie ośmieszaj się z frekwencją. W tej chwili mamy frekwencję na takim samym poziomie. Tylko szkopuł w tym, że u nas coraz więcej osób, a u Was coraz mniej. Ogólnie to nie wiem po co Legii stadion na 30 tysięcy, skoro na Wasze mecze chodzi około trzech tysięcy kibiców. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Możliwe, że przespałeś ostatni rok.
Łaskawie wybaczamy. ![]() P.S. Nie róbmy tu warszawskich wojenek, pogadajcie sobie na priv. |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
i znowu się zaczęła debata warszawska. Wyraźnie widać że DyskoPoloniści są zakompleksieni, i tak jak je znajoma Cracovska zakompleksiona. Byle tym drugim nie wiodło się lepiej - taka wasza strategia ideowa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I właśnie to świadczy o waszym statusie. U nas w dobie kryzysu jest tyle samo osób co u was w dobie chwały Ale to minie i powrócą dobre czasy i wtedy stadionik będzie w sam raz. A na pewno na 'derbach' będzie kompletedit- jestem za nie robieniem tu bałaganu, więc kończę temat. Bez odbioru a teraz bez napinki: PolonioDumoStolicy, ile w tym prawdy, że ponoć na linii Polonia-Arka dzieje się na tyle źle, że może być zerwana zgoda?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 18.09.2008 o godz. 11:26.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ToTylkoJa. Tylko zauwaz, ze u Was ten kryzys dopiero sie zaczyna, z kolei my w nizszych ligach gralismy przez kilkadziesiat lat. A co do Arki, nie jestem upowazniony do tego, aby o takich rzeczach wypowiadac sie na internecie.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ale człowieku zrozum, że poziom sportowy nie ma tutaj jakiegokolwiek znaczenia!
Jestem przekonany że na Legię w 2 lidze ale bez ITI przyszłoby 2 razy więcej widzów niż teraz. Nie drąż tematu którego nie pojmujesz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spidey... Ale to nie jest temat zakazany. Mozna o tym porozmawiac. Nie chce tu sie napinac, wiec tez sie nie napinajcie tekstami typu Groclin czy Dyskopolo.
Dobrze wiem o tym, ze gdyby nie ITI, to nawet w drugiej lidze frekwencja skoczylaby Wam z dwa razy. Ale nie mow mi, ze poziom sportowy tez nie jest wazny. Zgoda, z poczatku chodziloby Was duzo, ale gdybyscie kilka lat pograli w ogonie drugiej ligi, a Polonia co 2 lata zdobywala mistrza, to skonczyloby sie duza roznica frekwencji miedzy K6, a L3. Tylko z poziomem sportowym to nie jest mozliwe, bo Wy w najblizszych kilkudziesieciu latach na pewno nie spadniecie. Chyba, ze bylby wielki boom na Polonie w Warszawie i okolicach. Dobrym przykladem jest bytomska Polonia, zobacz ilu ich chodzilo w 3 lidze, a ilu chodzi jak walczyli o awans, a pozniej grali w esktraklasie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||||||
|
Kibice Ruchu nie zostali wpuszczeni na mecz. Ciekawe dlaczego
![]() cytaty z relacji live (niebiescy.pl) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 20.09.2008 o godz. 19:42.
![]() ![]() |
|||||||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Niestety, ****a w naszym kraju, wszelaka władza, ma po prostu najebane w głowie...
Mogę zrozumieć, że chcą zrobić druga anglię, że za burdy dają zakazy, kary, bawią się w listy imienne... Ale żeby bez powodu nie wpuszczać na sektor? W anglii byłoby coś takiego nie do pomyślenia, żeby kibic nie wszedł na stadion mając bilet w ręce... U nas widzę, dążymy do tego, żeby podobnie jak na wyspach policja miała ogromne uprawnienia, ale w przeciwieństwie do nich, dalej mają zamiar traktować kibiców jako zło konieczne... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dokladnie Konrad - chca miec wzory angielskie a odpierdalaja motywy jak na Bialorusi.
mogli pojechac do Londynu zeby zobaczyc ak policja radzi sobie z kilkutysiecznym tlumem ,w duzej mierze po kilku piwkach. W pl w podobnej sytuacji pewnie skonczylo by sie jedna wielka awantura i tygodniowym pluciem w mediach. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Eeee no co Wy ? Schetyna Wam się już nie podoba ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wcale bym się nie ździwił, gdyby milicja pod stadionem prowokowała niebieskich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=2LKoCJ8DOVM Prowokowala...tyle że nie milicja a bezmózga ochrona
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oświadczenie kibiców KSP napisał(a):
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dobra koniec już o Legii i Polonii czy jak oni się tam nazywają
ja jestem pod wrażeniem wczorajszego meczu w Białym po którym można powiedzieć że Jaga to czołówka Polski pod względem Ultras ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"...Dlatego nic nie stoi na przeszkodzie, by określić Poznań i stadion Lecha stolicą polskiej ligowej piłki. W dniach kiedy konflikt między kibicami, a właścicielami warszawskiej Legii staje się już nie tylko irytujący, ale wręcz żenujący, kiedy na trybunach w Krakowie kibice śpiewają do snu, we Wrocławiu nie mają nawet stadionu, a w Szczecinie piłki na ligowym poziomie, wszystkie oczy pozostało tylko zwrócić na Wielkopolskę. Bo do Europy właśnie stamtąd wydaje się być najbliżej."
http://www.sports.pl/pilka_nozna/art...A=230920080829 Czemu dziennikarze nas obrażają ?. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To ten dziennikarzyna ze Szczecina? Pogoń gra w okręgówce, Groclin wypadł z gry to musiał się dla lansu przerzucić na Lecha. Z "śpiewaniem do snu" to mnie ubawił. To jak nazwać Leszkowy hit "lolololololo"?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() potem taki fotart bedzie wpadal i cytowal swoja strone za 30lat i mowil ze ma dowody na to ze to oni sa lepsi bo pierwsi wprowadzili jakis napoj ,a tak wynika z tekstu ktory byl zamieszczony na ich stronie a to jest niepodwazalne.... hahahah![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak to już jest że jak ktoś w dupie był i gówno widzial to się pierwszym lepszym polem kartofli zachwyca , a podnieta tym większa jest że w okolicy nie ma konkurencji jak u nas druga strona Błoń , więc okoliczni kopacze ziemniaków szturmuja w wolnych chwilach stadion imienia amiki . Do wydawania osądów na temat nie uprawnia wizyta na jednym stadionie chyba że celem jest zagranie na ambicji uśpionych kibiców elki Warszawa .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wczoraj był na ten temat artykuł w Kronice. Ich rzecznik podkreślał, że nazwę wymyślą kibice, bo najlepiej czują wartości z jakimi powiązany jest klub.
Także nic tylko czekać aż pojawi się w sklepach napój "Anty Wisła". |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pierwszy w Krakowie ... Zobaczycie, że za jakieś 10 lat w ich "kronikach" będzie można przeczytać jakie to wspaniałe boje piłkarze Cracovii toczyli z Parmą, Schalke, czy Lazio.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|