|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1Wie ktoś skąd mogę sicągnąć energy 2000 ale chodzi mi raczej te starsze kawałki sprzed kilku lat.
2Któryś z użytkowników miał pod każdym postem link do strony z wiślackimi multimediami do pobrania czy mógłby ktoś podać ów adres? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Do fanów muzyki Trance.
As The Rush Comes- Motorcycle (Tiesto Remix) Proszę imię i nazwisko wokalistki. Sarah McLachan?
Ostatnio edytowane przez michu-k : 11.09.2008 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.dll-files.com poszukajcie tutaj
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam prośbe , czy mógłby ktoś wrzucić formularz na KK
Z góry Thx |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/files/kar...ca_wniosek.pdf
Czy to takie trudne wejść na stronę oficjalną i poszukać? ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a jaki jest nr tel do skwk albo email?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ogólne sprawy Stowarzyszenia: stowarzyszenie@*************** Pytania, prozycje, sugestie dotyczące wyjazdów: [email protected] W sprawie pamiątek wydawanych przez SKWK (szale, koszulki ect): pamiatki@*************** W sprawie zapisów do SKWK (jak? gdzie? kiedy?) zapisy@*************** Kontakt z redakcją strony internetowej: redakcja@*************** Magazyn "Forza Wisła": [email protected] Kwestie dotyczące działalności Fan Clubów: fancluby@*************** Strona internetowa, forum - sprawy techniczne, sugestie, zgłoszenia itp: webmaster@*************** wszystko jest na stronie *************** czasami wystarczy tylko troche poszukać ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dzieki koledzy ale kiedys probowalem te adresy i nie bylo odp
myslalem ze jest jakis o koncowce tej samej co stronka glowna |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jest jakiś patent żeby sprawdzić swoje SMTP
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
gdyby się tam znajdował, nie pytałbym |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie, jak zrobic takie ladne napisy(wywijane i tp) w paincie(tak to sie pisze
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak w VirtualDub skompresować film w mniejszym formacie niż początkowa jego wersja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy da się jakoś przez internet ściągnąć SimLock z Samsunga E250
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
A co do noki to inna bajka, ponieważ można za pomocą specjalnych kalkulatorów ściągnąć sim-locka ale to tylko działa na stosunkowo starszych modelach. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wie ktoś jakie mecze ekstraklasy będą transmitowane w TVP ?
Powód: nieścisłość :)
Ostatnio edytowane przez TSWalos : 12.09.2008 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lech-Legia
Legia-Wisła te 2 na pewno. Jeszcze trzeci jesienią ma być, a na wiosnę mają sobie wybrać w zależności od układu tabeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Genio, w zakładce video jest kompresja i tam można wybrać kodeki za pomocą których można skompresować plik, mi to pomogło zmniejszyć wagę pliku
ja mam takie pytanie, szukam ortopedy w Krakowie (który przyjmuje w soboty ), dobrze by było, żeby to był jakiś sprawdzony lekarz ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki joshi, ale miałem na myśli format filmu [szerokość x wysokość] jednak poradziłem sobie z tym problemem, wszystko rozegrało się w filtrach
pytanie do osób będących w temacie kompresji, ile powinien zajmować film dwu minutowy bez dźwięku po kompresji o formacie 640x400? do jakiej wagi powinno się dążyć? [oczywiście mam na uwadze dobrą jakość tego filmu, dlatego kieruje pytanie do osób, które mają pewne obycie] dodam, że uzyskuję 22mb, a to stanowczo za dużo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko po kablu koszt około 20 - 25
Ostatnio edytowane przez Marcinklon : 13.09.2008 o godz. 10:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chce zakupić konsole PSP i jestem całkowicie zielony w tej kwestii. Na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie? Słyszałem że coś tam trzeba w niej przerobić/wgrać żeby wszystko hulało ok. Proszę o jakiekolwiek info na temat PSP tu albo na PW.
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Joshi: Artromed na Wiśle ;-) Jak chcesz to pisz na gg, wszystko Ci napisze. Pytanie: Czy na tej stronie http://www.justin.tv/live będzie dziś mecz Lechii? Z Orange TV. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak wgrać aplikacje/gry java na Motorolę K1 za pomocą kabla? Mam program 'Motorola Phone Tools' i z tego co widzę mogę przesyłać tylko dźwięki i obrazki. Karty pamięci nie mam.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
POMOCY! Jestem świeżo po formacie [który nie pomógł]. Jak usunąć rootkit'a!?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.download.net.pl/1022/RootkitRevealer/
RootkitRevealer- mojemu kumplowi usunął rootkit'a. |
|