|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ma ktos ochote na rundke w literaki?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dzisiaj, zaraz, teraz, już (poniedziałek) ;-) chętnie pogram w literaki
ktoś chętny? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi się że teraz czas na Kalambury
(wiem że może być problem z dogadaniem, ale możęmy dogadać się że wszystkie grupy zaczynają o tej samej porze i trzeba się dostosować, chyba żę dogadają się inaczej. W każdej grupie po 4, gramy 3 mecze w każdym 4 drużyn, osoby z najwyższą ilością punktów po 3 meczach wychodzą. .Albo druga propozycja, wchodzimy na raz wszyscy i robimy Kalambury Day zaczynamy o 20 i gramy partie do 500 kto zdobędzie do 23 najwięcej punktów ten wygrywa. Ewentualnie przy liczbie uczestników powyżej 20 możemy zrobić jeden dzień półfinałów po 10 i finał 2x5 . Co wy na Kalamburowy turniej?A z innych gier ja bym zebrał ludzi do planowania? ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tak, teraz kalambury, jestem ZA!
Albo szachy... Ale kalambury lepsze w sumie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kurt C. wyjąłeś mi to z ust. Miałem właśnie o tym pisać
Oczywiście jestem chętny. Jak coś to mogę być współorganizatorem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To teraz jaki model przyjąc ja uważam że do Kalamburów żeby gra miała klimat to trzeba grać w tą czwórkę i ja jestem za tą wersją. Wersja druga jest taka dużo bardziej
1. Kurt C. (wersja 1) 2. Haidar (wersja 1) kopiujcie całą listę do następnego postu ![]()
Ostatnio edytowane przez Kurt : 19.09.2008 o godz. 17:09.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2. Haidar (wersja 1) - nick na Kurniku: bsnt1906
Powód: dla wiadomosci
Ostatnio edytowane przez Haidar : 19.09.2008 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 Ps. Robimy jakieś ograniczenia jeśli chodzi o liczbę uczestników!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Paulinka gra?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mozna wiedziec w jakie dni beda rozgrywane mecze i o jakiej porze ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może jakaś rozgrzeweczka dzisiaj wieczorem? chory człowiek leży więc chętnie zmaluję coś ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) 9. Precel z makiem (obojętne) - chłopak ma banana, więc się sam nie wpisze ![]() Co tak mało chętnych... zawsze dużo osób grało ;] Wpisywać się, a nie |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 / obojętne mi to) 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) 9. Precel z makiem (obojętne) - chłopak ma banana, więc się sam nie wpisze 10. Gucio25 (gugu_25), obojętne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja z w0lno. poprawadzimy ten turniej, patrząc na wybór to zrobimy to grupowo, a zapisy myślę że będziemy zbierać do Niedzieli do 24. Myśle że spokojnie dociągniemy do 20 osób, wtedy dogadamy czas, jakiś regulamin, terminy, myślę że na tygodniu, losowanko i gramy.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 / obojętne mi to) 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) 9. Precel z makiem (obojętne) - chłopak ma banana, więc się sam nie wpisze 10. Gucio25 (gugu_25), obojętne. 11. Sensej (1) A nie lepiej zrobić grupy 3 osobowe ? Będzie się łatwiej dogadac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jak skończycie zapisy, to załóżcie sobie nowy temat i tam 'rozgrajcie' turniej
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
a ja uważam że rozgrywać turniej w Kalambury jest bezsensu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Moze jednak odpuscmy sobie kalambury juz wole 2 edycje w literaki albo zagrajmy w cos lepszego :d
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
1. Kurt C. (wersja 1)
2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 / obojętne mi to) 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) 9. Precel z makiem (obojętne) - chłopak ma banana, więc się sam nie wpisze 10. Gucio25 (gugu_25), obojętne. 11. Sensej (1) 12. Prezydentowa A nie bo ja chcę kalambury |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kochany chętnie bym zagrała, lecz niestety nie mam kompa w domu także odpadam :( powodzenia wszystkim grającym ![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
eeeee nooooo.
bez paulinki turniej w kalamburki, to tak jak rambo, bez... dżona rambo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
eee gra ktoś w kalambury?tylko bez pisania odpowiedzi..
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ktoś chętny na kalambury
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że trzeba na nowo rozruszać temat...
Wznawiamy działalność KURNIKOWCÓW Gramy jutro [znaczy dziś] w godzinach popołudniowych jak zawsze!? Jacyś chętni? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gra ktos tutaj w tysiaca, 3-5-8 lub ewenrualnie w piki?
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Najczęściej w remika, 3-5-8, tysiąc, literaki...
![]()
|
|
|