![]() |
Kurnik
No właśnie? Są wśród nas stali bywalcy tego portalu? Gra ktoś? Jak tak to jakie gry preferuje? Może jakiś Wiślacki turniej? Piszcie :)
|
Kiedyś "piłka" lub kalambury...we dwóch na resztę sie zdarzało ;)
|
jak coś to ja chętny na partyjkę w tysiąca :)
|
kalambury ponad wszystko:D
|
tylko piłka :P casem kalambury :)
|
Kurnik to mój drugi dom po forum Wisły :D.Grywam we wszystko.W piłke przez długi okres czasu miałem czerwony ranking.Chętnie się z kimś zmierze :)
|
ja jak już niemam co robić to wejde i zagram w piłke lub kalambury :D
|
Jak ktoś chętny to z przyjemnością zagrałbym z Wiślakiem w kalambury. Już dawno nie grałem, także wyszedłem z formy :D, ale nie dam się tak łatwo hehe.
Ps. Nie zapomnę haseł w kalamburach np: rozwolnienie, gnój itd :D Jak ktoś chętny w kalambury zagrać to pw proszę. |
To może umówmy się jakoś jutro, na daną godzinę, zbierzemy się, wejdziemy do jakiegoś pokoju i zagramy w wybraną grę :) Co Wy na to?
|
Zapraszam do gry w makao- niski ranking nie świadczy o umiejętnościach :> (tak to jest, jak ma sie czerwony kolorek i sie przegrywa dla zabawy z niebieskimi :D)
|
a ja za to w literaki bardzo, bardzo chętnie i nawet często... i czasem w 3-5-8 lubię :-)
|
No to zapraszam do literaków, trzeba wyładować emocje :) Ktoś chętny? Jedna partyjka.
|
no ja mogę :)
|
tez chetnie zagram. ;-)
|
Labuchy, nick "kasiaimisiu", czekam na zaproszenie :)
|
jest ktoś chętny na turniej w piłke?
numer 2416487 zapraszam :) |
ogłaszam że by remis 1:1 :-)
|
Ktoś chętny na Literaki? A może większa grupa na Kalambury? Piszcie szybko :)
|
moja działka to makao, chińczyk, tysiąc (tylko w 3) i kalambury ;]
ehh dobrze, że przypomnieliście mi o tym portalu :) |
panowie i panie też, moze bysmy zrobili Wiślacki turniej w Pokera?
tylko trzeba by było jakies darmowe serwery znalezc i bez ograniczen, a nie wiem czy takie sa.. |
Ja uwielbiam makao... to jest moje życie:D
|
Literaki lub Kalambury wieczorkiem? Piszcie :)
|
Cytat:
Ja mam tak samo :P zaczynałem kurnik od makao i uwielbiam je, choć teraz gram w prawie wszystko :)) Literaki są na dłuższy czas, np. obok sopcastu gdy mecz się ogląda :rotfl: |
tylko 3-5-8 i kierki
|
Cytat:
PANIE MODERATORZE- PROSZĘ O ZMIANĘ NAZWY TEMATU Z "KURNIK - LITERAKI" NA "KURNIK". Z GÓRY DZIĘKI. |
to może umówmy sie o 21 na kalambury :P tak żeby jak najwięcej osób było :)
|
Pasuje :) Tylko poczekamy na nieco więcej osób, bo rysowanie w dwie osoby jest nudne po jakimś czasie :)
w0lno. chciał zagrać, a Paulinka nie odpisuje na PW :) Na przyszłość: jak ktoś chętny do gry, 5066970, mój numer GG :) Często niewidoczny, piszcie. |
pokój swiekity #3! wbijać Wiślacy :P
|
Ja gram tylko w piłkę! Prawie jak piłka nożna :D
|
Panie Prezydentowa oraz PaulinkaWKS uznały nasza wyższość w kalamburach :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl