The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2008, 18:31
Postanowiłem kilka dni pomilczec poczytac i poczekac az sie troche wyjasni. Pojawiło sie sporo roznych artykułów i teraz pytanie do Planktona ups... tzn do 7 Kotów, co Ty na to wszystko co sie ukazuje powiesz, jakis komentarz?

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 09.09.2008, 21:38
Arkas napisał(a):Wyświetl post
PIŁKA NOŻNA:

Chociaż niektóre gazety nie boja się pisac prawdy...
Nie gloryfikowałbym zbytnio tego szmatławca.
Piszą tak jak wiatr nimi powieje.
Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta odpowiedź pana J. Atlasa na prośbę poruszenia na łamach gazety, akcji przeprowadzonej w Mydlnikach.
W ramach przypomnienia:
Cytat:
Mało mnie interesuje to oswiadczenie i w ogole korespondencja na zgrany do cna temat. Ale, aby uciac temat raz na zawsze, mam kilka pytan. Czy kibice wysiedli z pociągu w Tarnowie na zakupy? Tak. Fakt. Czy zlamali tym samym prawo? TRak. Fakt. Czy podporząskowali się ogolbnie obowiązującym przepisom kolejowym? Nie. Fakt. Czy zdemolowali dwoprzec w tarnowie? Tak. Fakt. Czy policja miala z nimi mediować. Nie, bo nie jest od tego. Fakt. W poiłączeniu z rzutem nozem na boisko Wisły, obraz mamy pełny. Nie ma kibicow, są bandziory. Nie zasluguja ani na wyjazd na Euro 2008, ani na organizację w Krakowie Euro 2012, bo ten nóż to juz recydywa. I to tyle.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.09.2008, 23:07
Podobnie z GP - niech ktos czasem nie mysli ze im chodzi o kibicowGdyby to sie stalo rok wczesniej, slowa by nie napisali a tak jest okazja dowalic Tuskowi wiec na tym korzystaja.

Gdzie ja nie mam nic przeciwko, a nawet stwierdze - good job.
Cos sie ta iti-owska ofensywa sypac zaczyna.Nie zdziwilbym sie gdyby ta cala sprawa zakonczyla sie wielka porazka, bo nie sadze ze jakikolwiek sad zdecyduje sie na skazywanie niewinnych ludzi.....i zakazy wcale nie sa takie pewne ze sie obronia na dlugo.
Jedno jest pewne ,w serialu pt 'konflikt na Legii' ,najlepsze odcinki dopiero przed nami - i pisze to bez satysfakcji, bo chce by w Wawie sytuacja wrocila do normalnego stanu.
Jak wiadomo konkurencja mobilizuje i szkoda ze glowna sila jest nadal w 'uspieniu'.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 09.09.2008, 23:24
Kijek napisał(a):Wyświetl post
Postanowiłem kilka dni pomilczec poczytac i poczekac az sie troche wyjasni. Pojawiło sie sporo roznych artykułów i teraz pytanie do Planktona ups... tzn do 7 Kotów, co Ty na to wszystko co sie ukazuje powiesz, jakis komentarz?
Zartujesz, prawda ?
Co to (rozumiem ze pytasz o zbydlecenie zomo w ubiegly wtorek) ma niby miec wspolnego z tym moim zdaniem a propos Waszego "protestu" i tej calej otoczki ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.09.2008, 10:12
Zenujace jest to, ze praktycznie wiekszosc mediow dopisuje kibicow Polonii do tych zamieszek. Praktycznie w prawie kazdej gazecie czy w wiadomosciach telewizyjnych albo radiowych mowi sie o "kibicach Polonii i Legii" lub o "chuliganach (nie wymieniajac klubu), ktorzy wywolali zamieszki przed meczem na Konwiktorskiej". Walterland ma w tym swoj cel - chce pokazac, ze na Legie chodza kibole i na Polonie tez, ale przy tym pokazuje, ze na Legii z tym sie walczy, a na Polonii nie. W sumie, to sprytna taktyka - taka aby ludzie nie zaczeli chodzic na Polonie. A oto przyklad (nadmieniam, ze nie zatrzymano zadnego Polonisty):

http://wiadomosci.onet.pl/2682,18224...e_lokalne.html
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
tslawek
Member

Stary 10.09.2008, 10:57
[QUOTE=1q2;600740]Podobnie z GP - niech ktos czasem nie mysli ze im chodzi o kibicowGdyby to sie stalo rok wczesniej, slowa by nie napisali a tak jest okazja dowalic Tuskowi wiec na tym korzystaja.

nie wiesz nie komentuj,
chcesz coś napisać to wcześniej sprawdź np. artykuł z zeszłego roku o kibicowaniu (za czasów poprzedniego rządu) jako odmianie patriotyzmu,
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.09.2008, 11:07
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Zenujace jest to, ze praktycznie wiekszosc mediow dopisuje kibicow Polonii do tych zamieszek. Praktycznie w prawie kazdej gazecie czy w wiadomosciach telewizyjnych albo radiowych mowi sie o "kibicach Polonii i Legii" lub o "chuliganach (nie wymieniajac klubu), ktorzy wywolali zamieszki przed meczem na Konwiktorskiej". Walterland ma w tym swoj cel - chce pokazac, ze na Legie chodza kibole i na Polonie tez, ale przy tym pokazuje, ze na Legii z tym sie walczy, a na Polonii nie. W sumie, to sprytna taktyka - taka aby ludzie nie zaczeli chodzic na Polonie. A oto przyklad (nadmieniam, ze nie zatrzymano zadnego Polonisty):

http://wiadomosci.onet.pl/2682,18224...e_lokalne.html
Polonio, dumo Stolicy, ja z kolei zauważyłem, że coraz częściej podpinacie się pod motyw Powstania Warszawskiego, jednak nie słyszałem, byście jakoś w szczególny sposób działali w realu, (sprzątanie grobów, palenie zniczy itp)

Jeśli się mylę, to poprosze o jakieś przykłądy działalności zw z czcią ofiar bohaterów Warszawy (oprócz grafów)
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.09.2008 o godz. 11:11.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 10.09.2008, 11:12
Zenujace jest to, ze praktycznie wiekszosc mediow dopisuje kibicow Polonii do tych zamieszek.
Ale to pasuje do historii wiecznie uciemiężonych
Żenujące jest to że dopisują faktycznie Polonię a nie Groclin

A tak żeby nie rozmywać:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...a_policje.html

już nie kibole tylko kibice ... wow
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.09.2008, 11:16
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Polonio, dumo Stolicy, ja z kolei zauważyłem, że coraz częściej podpinacie się pod motyw Powstania Warszawskiego, jednak nie słyszałem, byście jakoś w szczególny sposób działali w realu, (sprzątanie grobów, palenie zniczy itp)
A co ma piernik do wiatraka? Co z tym PW i Polonią?
Masz coś do powiedzenia czy chciałeś "dojebać" zgodzie Koszernych!

Media ITI faktycznie piszą o kibolach z Warszawy; "świadomie" bądź "nie świadomie" nie rozróżniają o których chodzi.

Jakby Koszerni np. rozjebali pół Rynku a prasa pisałaby że chuligani z Krakowa rozjebali centrum miasta też pewnie byś się w****iał że wciąga się pośrednio Wisłę w te wydarzenia pisząc ogólnie "chuligani z Krakowa"
Ja w każdym razie rozumiem o co "Czarnemu" chodzi
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.09.2008 o godz. 11:18.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 10.09.2008, 11:29
A **** mnie obchodzi co Legia zrobiła a czego nie zrobiła w Warszawie.Oni moga nawet sobie tą Warszawę rozburzyć- nie moje miasto.W tym wszystkim łączy nas jedno- postawa milicji wobec kibiców

Zadałem pytanie "dumie" oderwane od kontekstu.Chyba niepotrzebnie zacytowałem post , co mogło zasugerować, że się do niego odnoszę.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.09.2008, 14:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Jeśli się mylę, to poprosze o jakieś przykłądy działalności zw z czcią ofiar bohaterów Warszawy (oprócz grafów)
Hmmm... Gdzie sie podpinamy? To z Legia Ci sie pomylilo Oni robia koszulki, flagi, oprawy, itd. na temat Powstania Warszawskiego. Smialo, szukaj jakiejs oprawy u nas z tym motywem - nie znajdziesz, bo nie robimy nic na sile, moze kiedys u nas bedzie taka oprawa, moze nie, na razie nie bylo. Ograniczalismy sie jedynie do transparentow odnosnie PW.

Przyklady dzialanosci? Klub prowadzi co tydzien lekcje historyczne dla uczniow roznych szkol (z tego, co wiem, to juz terminy sa zajete do wiosny) we wspolpracy z Muzeum Powstania. Kiedy odbywaja sie uroczystosci ku pamieci Powstancow, klub albo kibice (w tym roku tylko ci drudzy) skladaja wience. Kibice rowniez skladaja wience. Tylko my - w przeciwienstwie do Legii - nie mamy odczuc, aby trabic o tym na lewo i na prawo, ze to wlasnie my jestesmy. My nie musimy pokazywac naszych korzeni, to Legia musi robic wszystko pod publike, aby zamazac swoja przeszlosc, kiedy ich klubem rzadzili ludzie, ktorzy zabijali Polakow.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 10.09.2008, 14:41
My nie musimy pokazywac naszych korzeni, to Legia musi robic wszystko pod publike, aby zamazac swoja przeszlosc, kiedy ich klubem rzadzili ludzie, ktorzy zabijali Polakow.

Ale wasi ludzie też zabijali polaków, głównie na szynach...
Polonia-Kolejarz Warszawa
Odpowiedz cytując
ByQ
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.09.2008, 14:48
I teraz 2 napinaczy z warszawy będzie sie tu napinało miedzy sobą i leczyło kompleksy swoich klubów ;o słodko

http://www.wrzuta.pl/audio/m0UiGog8zH/w_sprawie_widelca
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 10.09.2008, 14:51
Ja się nie napinam, tylko rozmywam, nie widzisz napisu nad avatarem

A teraz coś tak jakby trochę w temacie:
niezalezna.pl napisał(a):
WIDELEC DLA GRZESIA S.

- Chciałem wnieść widelec na mecz! – nagranie z taką ostrą deklaracją robi furorę w internecie.

To rozmowa dziennikarki TVN Karoliny z kibicem Legii Pawłem. Dziennikarka zamieściła ogłoszenie, że poszukuje kibiców, którzy chcieliby się wypowiedzieć w programie tej stacji.
Tak nietypowe poszukiwanie rozmówcy wiąże się prawdopodobnie z faktem, że kibice Legii bojkotują TVN. Wczoraj przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa odmówili rozmowy z TVN z powodu nierzetelnych relacji mediów ITI z napaści policji na spokojnie zachowujących się kibiców w Warszawie. Jako dowód złych zamiarów kibiców TVN pokazywała wielokrotnie znaleziony przy kibicach widelec.
Rozmowy na temat widelca posłuchać można TUTAJ
O sprawie skandalicznych działań policji pisze dzisiejsza „Gazeta Polska” w tekście „Schetyna zamyka wrogów Waltera”.
Tygodnik zainicjował też akcję wysyłania widelców do wicepremiera Schetyny. W rubryce „Zyziu na koniu Hyziu” Piotr Lisiewicz pisze: „Dużo miejsca poświęcamy dziś brawurowej akcji premiera Schetyny. Jego podwładni zdołali zatrzymać 741 groźnych chuliganów, którzy uzbrojeni w jeden widelec zdołali wspólnie zniszczyć jedno lusterko w radiowozie. Wydaje się, że minister Ziobro ze swoimi działaniami przeciwko przestępcom przy harcie ducha Schetyny może schować się w mysiej dziurze. W dowód uznania dla działalności szefa MSWiA „Gazeta Polska” zachęca nie tylko kibiców do wspólnej akcji „Wyślij swój widelec premierowi Schetynie”. Ta masowa kampania rozbrojeniowa powinna przyczynić się do znacznej poprawy bezpieczeństwa na naszych ulicach. Rozwidelcowani obywatele zaprzestaną popularnych dziś szarży przy użyciu sztućców na stróżów prawa. Spadnie też przemoc w polskich rodzinach. A spaghetti będziemy najwyżej jeść palcami. Widelce wysyłamy na adres: Szanowny Pan Premier Grzegorz Schetyna, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji, ul. Stefana Batorego 5, 02-591 Warszawa, z dopiskiem na kopercie „Widelec dla Grzesia”.
(źródło: "Gazeta Polska")
MAGDALENA NOWAK
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Stary 10.09.2008, 15:07
Ja też dziś rano zwróciłem uwagę, że w radiu babka powiedziała, że zatrzymano kibiców Legii i Polonii. Tylko, że wiadomość była w stylu broniącym kibiców i że akcja była niesłuszna. Podłączanie Polonii do tego to raczej, spowodowane niewiedzą rozmywanie sensu akcji skierowanej przeciwko Legii, więc nie wiem PolonioDumoStolicy dlaczego się pieklisz.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.09.2008, 19:04
Polonista
Piszą o kibicach Legii i Polonii bo są ignorantami. Po co mieliby wam robić czarny PR? Był mecz pod stadionem Polonii to kumaci dziennikarze uznali, że zwinięto kibiców po spięciu Legii z wami (po części prawda) więc napisali "kibice Legii i Polonii". W większości relacji było napisane o "kibolach Legii" otoczonych kordonem policji.

Spidey
Czy doznajesz orgazmu stosując opcję "kopiuj" - "wklej"? Bez napinki, ale po twoich postach w tym temacie można uznać, że tak. Jeszcze przeróbka z "300" była niezła, ale ostatnie nagranie jest tak gówniarskie, że mi przypomina wkręty, które robiłem z kumplami w podstawówce z komórki kolegi.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.09.2008, 20:21
Ładnie się przyjęło HSV na reprze...

Teraz dopiero wysypią sie xero-boye na polskich stadionach...
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.09.2008, 21:30
Cytat:
To była krwawa zemsta policji - twierdzą kibice

gazeta wyborcza... co jest... filmiki... tekst? nie rozumiem... dlaczego nagle GW już nie widzi 751 huliganów, dlaczego nagle zauważa się pokrzywdzonego kibica?, dlaczego nagle prawda ma jakiekolwiek znaczenie...? Czy ktoś Was może mi wytłumaczyć dlaczego tu coś takiego się pojawia na GW?

Cytat:
Walterland ma w tym swoj cel - chce pokazac, ze na Legie chodza kibole i na Polonie tez, ale przy tym pokazuje, ze na Legii z tym sie walczy, a na Polonii nie. W sumie, to sprytna taktyka - taka aby ludzie nie zaczeli chodzic na Polonie. A oto przyklad (nadmieniam, ze nie zatrzymano zadnego Polonisty):
Ty chyba kpisz?... Pamiętasz serial 39 i pół? Pamiętasz jaki tam obraz kibica Polonii był utrwalany?

Legia - chamy, idioty, przygłupy, chuligani
Polonia - kulturka, spoko ziomki, którzy wspierają swoich braci, uciekają ze szkoły, aby zrobić wrzutę na mieście, wrzutę na stadionie Legii?, Walter to wtedy zachowywał się bardziej jak przezes Polonii, niż Legii. Choćby z tym grafiti na Łazienkowskiej.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 10.09.2008 o godz. 21:41.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.09.2008, 21:32
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Podobnie z GP - niech ktos czasem nie mysli ze im chodzi o kibicowGdyby to sie stalo rok wczesniej, slowa by nie pisali a tak jest okazja dowalic Tuskowi wiec na tym korzystaja.
Ale przez przypdek sie nie stalo rok wcześniej. Ani dwa lata wcześniej. Władza może była mniej skorupmowana i nie angażowała tysiąca zomowców i nie lapala 741 obywateli w ramach jednej rozgrywki biznesowej? Nie przypominam sobie by minister Surmacz na zlecenie z Torunia wysylal cały batalion by pacyfikować i zatrzymywać blisko 800 Woodstockowiczów mimo że co roku ktoś ginie po drodze.

taka subtelna róznica

ale w sumie nic dziwnego, skoro w stanie wojennym czolowi pracownicy TVNu robili dla reżimu, to wysylanie ZOMO na ulice i robienie łapanek jest dla nich czymś akceptowalnym.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 11.09.2008 o godz. 14:14.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 10.09.2008, 21:51
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

zasada jest taka, że można pieśni klubowe adaptować na potrzeby lepszego dopingu kadry
co innego między klubami
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 10.09.2008, 21:57
Ludzie kochani (zwłaszcza ADMINI) , jak długo na forach Wisełki ,pod przykrywką spraw niby-kibicowskich będą się odbywały potyczki warszaFsko-warszaFskie?. 90% Wiślaków i przyjaciół GUANO to obchodzi .KIedy nie wejdę to.."Warszawo ma..", są jakieś granice, za chwilę skończy się na medalach i pomnikach. Rozmywacze a może byście tak się już po prostu ro-zmyli!? Znamy wasz problem i kulisy i tyle. Kondolencje cześć i pa ! Bez urazy oczywiście, ale macie swoje super fora, może jakiś Szczecin czy inny Sosnowiec?
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Stary 10.09.2008, 22:00
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie kochani (zwłaszcza ADMINI) , jak długo na forach Wisełki ,pod przykrywką spraw niby-kibicowskich będą się odbywały potyczki warszaFsko-warszaFskie?. 90% Wiślaków i przyjaciół GUANO to obchodzi .KIedy nie wejdę to.."Warszawo ma..", są jakieś granice, za chwilę skończy się na medalach i pomnikach. Rozmywacze a może byście tak się już po prostu ro-zmyli!? Znamy wasz problem i kulisy i tyle. Kondolencje cześć i pa ! Bez urazy oczywiście, ale macie swoje super fora, może jakiś Szczecin czy inny Sosnowiec?
Niech na całym świecie wojna, byle polska wieś zaciszna, byle polska wieś spokojna

"Wesele” Stanisław Wyspiański
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 10.09.2008, 22:08
kalashnikov2- to nie tak , ja kibiców jako kibiców popieram i(bez względu na to skąd są) ale czytam posty i twierdzę (subiektywnie) że są nie na temat i w nieodpowiednim miejscu(Nasze Wiślackie Forum) i tyle ,bez podtekstów
Odpowiedz cytując
Oress
Senior Member

Stary 10.09.2008, 22:58
chyba po to ten temat powstał żeby właśnie sprawy warszaFsko-warszaFskie jak to nazwałeś nie były omawiane w innych tematach...nie szukaj dziury tam gdzie jej nie ma.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.09.2008, 23:15
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

xero boye? A mało ich jest? Nie chce napinki ani zbędnych dyskusji, ale czy wasze 'Wisła to jest potęga'... to nie czasem trochę przerobione 'Mistrzem Polski jest Legia'?
Czy 'My wierzymy w KKS' to nie czasem pieśń Lechii Gdańsk?
Czy na każdym wyjeździe nie słyszysz 'Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz/nasza xxxxx gra'?
Tak samo jak już prawie wszędzie słyszę 'Moja jedyna miłość'

Dla mnie to głupota. Piosenka klubu 'x' nie powinna być przerabiana przez klub 'y'. W ten sposób kluby nie mają swojego stylu
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.09.2008, 09:15
WIDELCE DLA POLICJI
Kibice „Arki” Gdynia na najbliższy mecz z „Legią” Warszawa wybierają z widelcami. Plastykowymi.

- Oczywiście, jest to związane z warszawskimi wydarzeniami. Zawsze będziemy protestować przeciwko brutalności policji. Zwłaszcza, że kilka dni wcześniej we Wrocławiu doświadczyliśmy tego samego, gdy „siły porządkowe” zrobiły sobie na nas trening bokserski – mówi portalowi.pl Mariusz Jędrzejewski, „Mefagon”, prezes Stowarzyszenia Kibiców Arki Gdynia. – Wszyscy wiedzą, że nie darzymy się miłością z kibicami „Legii”, ale tym razem wykazujemy solidarność z nimi. Podczas najbliższego meczu nie usiądziemy razem, bo ponad 20-letniej przeszłości nie da się zapomnieć, ale nie będziemy się obrażać.
„Megafon” na razie nie planuje kolejnych happeningów.
- Wierzę bowiem, że kiedyś będzie normalnie. Wiem jaką mamy opinię. W dużej mierze sami jesteśmy sobie winni, ale to nie upoważnia policji do nadużywania siły i zastraszania ludzi – dodaje Mariusz Jędzrejewski.
Inf. wł.

http://www.niezalezna.pl/article/show/id/7901
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 11.09.2008, 12:21
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
xero boye? A mało ich jest? Nie chce napinki ani zbędnych dyskusji, ale czy wasze 'Wisła to jest potęga'... to nie czasem trochę przerobione 'Mistrzem Polski jest Legia'?
Czy 'My wierzymy w KKS' to nie czasem pieśń Lechii Gdańsk?
hihi
wiesz.. takie Mistrzem Polski jest, czy My wierzymy jest na 80% stadionach a "jestesmy zawsze tam.." jest na kazdym stadionie, a HSV jest specyficzna melodia, kojarzona z Wisla, jedyna w swoim rodzaju - NASZA i dumny jestem z tego ze uzyto ja po raz kolejny na meczu repry 8)

co do HSV na innych stadionach, to raczej poza Slaskiem nikt sie z tym nie wypuszcza, bo troche wstyd bylby.. ktos tam jeszcze chyba probowal ale im nie wyszlo 8)

PS: mowa o polskim podworku.
Ostatnio edytowane przez e : 11.09.2008 o godz. 12:29.
Odpowiedz cytując
!(Z)
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.09.2008, 12:27
HSV nie jest nasza.. tylko HSV..
takie pitolenie o kserach w ogole z dupy wyjęte i służy tylko do zabawy w tenisa stołowego z rywalami.. a po co..
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.09.2008, 12:29
!(Z) napisał(a):Wyświetl post
HSV nie jest nasza.. tylko HSV..
takie pitolenie o kserach w ogole z dupy wyjęte i służy tylko do zabawy w tenisa stołowego z rywalami.. a po co..
A ja na przykład lubię tenisa stołowego

--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.09.2008, 12:35
Czy to znaczy, że HSV jest nasza piosenką? My jej przeciez nie wymyśliliśmy.Co najwyżej można powiedzieć, że ją wprowadzilismy na polskie stadiony
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów