The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2008, 20:25
będzie gdzie sobie dzisiaj odbić głód dobrej piłki: dziś jeszcze Portugalia-Dania i Chorwacja-Anglia, TV sport transmituje.
Tak, że chłopy nie upijać się za szybko, czy to ze szczęścia ze zwycięstwa nad sympatycznymi amatorami czy też z rozpaczy z powodu formy naszych orłów

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.09.2008, 20:25
hazdrubal napisał(a):Wyświetl post
Zaśpiewają to co śpiewają cały czas: pozdrowią PZPN...

Właśnie, kogo to kvrwowali?
Listek , a później Lato
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.09.2008, 20:27
To co gra nasza obrona od euro to jest kryminal. Kazdy kto tam gra boi sie cokolwiek zrobic i w efekcie nie robia nic stojac jak tyczki. Obojetnie z kim gramy. Wojtkowiak tak sie bal sfaulowac az w koncu musial faulowac ale jemu akurat w debiucie mozna wybaczyc. Kowalczyk juz przegral swoja szanse. Az dziwie bierze, ze regularnie gra w 2 druzynie ligi rosyjskiej - wygladal raczej jak pilkarz wziety z podworka. Na nastepny mecz nie ma wyjscia - musi byc Piotrek Brozek powolany o wreszcie bedzie obronca grajacy lewa noga. TYlko czy to pomoze skoro srodek tez gra tragicznie. Jop to Jop ale Zewlakow nie wyglada wcale lepiej. Czas chyba powrocic do opcji z Radomskim na stoperze.
Oby dowiezc zwyciestwo do konca i oby do pazdziernika bo teraz niewielu mamy zawodnikow w formie. Nawet gracze tak dobrze wygladajacego Lecha zawodza.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
piter19
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.09.2008, 20:29
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Widowisko sportowe- dramat
Obraz kibicowski- dramat

Druga połowa nie dla mnie, ja dziękuję.

Rozwiązać kadrę.

Finlandia 3:3 Niemcy- Das ist fussball!
Anty Szwabia! POLSKA FOREVER! CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM POLSKA I NA DOBRE I NA ZŁE
Odpowiedz cytując
magowski
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 10.09.2008, 20:32
piter19 napisał(a):Wyświetl post
Anty Szwabia! POLSKA FOREVER! CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM POLSKA I NA DOBRE I NA ZŁE
Nie z Holendrem na ławce i "rozgrywającym" z Brazylii
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.09.2008, 20:33
co do kibiców... nauczyli sie ćwoki naszego hsv... jaqdą na 2 strony po kilka minut... a mowia ze nasz doping nie ciekawy
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 10.09.2008, 20:37
regan napisał(a):Wyświetl post
co do kibiców... nauczyli sie ćwoki naszego hsv... jaqdą na 2 strony po kilka minut... a mowia ze nasz doping nie ciekawy
chyba cos Ci sie delikatnie mowiac po.......ilo - co to znaczy cwoki piszesz jakby to byl nasz wrog - a moze mamy kose z reprezentacja Polski
pokazalismy jak mozna spiewac HSV na kadrze w czasie meczu z USA i fajnie, ze sie przyjelo
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.09.2008, 20:37
proszę Cię...
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.09.2008 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując
kroko.
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.09.2008, 20:42
kibice HSV tez to od nas skopiowali ?
Odpowiedz cytując
hazdrubal
Member

Od: 11.2006

Stary 10.09.2008, 20:42
nie napinajcie sie o to hsv... bez sensu to troche.

czemu w ogóle nie grają prawą stroną? kuba spośród naszych grajków najwięcej potrafi i stwarza największe zagrożenie a my ciągle krzynówkiem w przód idziemy...
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.09.2008, 20:55
raz dwa trzy - zaczynamy jazdy po Bednarzu, że nie ściągnął do nas Lewandowskiego.

Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 10.09.2008, 20:56
Heh po strzeleniu gola przez Lewandowskiego pojawił się graficzny opis .. 20 years old Defender
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 10.09.2008, 21:06
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
raz dwa trzy - zaczynamy jazdy po Bednarzu, że nie ściągnął do nas Lewandowskiego.
To może ja zacznę.
Widzisz łysy chuju co narobiłeś? Gdziekolwiek Lewandowski nie stanie, tam piłka się od niego odbija i wpada do bramki.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 10.09.2008, 21:19
Świetnie.
Myślę jednak, że mimo "international level", itp, itd. Roberta, nawet ja wepchnąłbym tę piłkę z 2. metrów do bramki...
Ogólnie porażka, ale ja nie oglądam, bo nie czuję potrzeby.
Do zobaczenia w niedzielę.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 10.09.2008, 21:21
No i zwyciestwo.
To byl 5 mecz Polski przeciw San Marino jaki widzialem w zyciu i jednego jestem pewien - nigdy nie nauczymy sie grac pozycyjnie tak jak San Marino nigdy nie bedzie grac ofensywnie.
Z Czechami trzeba zagrac tak jak San Marino dzisiaj z nami, a moze damy rade zremisowac.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.09.2008, 21:22
Ciekawe czy nasz nowy gwiazdorek Lewandowski (nie przeczę -w obecnej chwili w dobrej formie ) skończy jak Wróblewski, Matusiak, Olisadebe, Gargulinio,Jeleń i wielu innych? Czyli pół roku BIG STAR a potem klubiki takie sobie , gra żadna, sukcesy-tylko finansowe. Na razie Lech się wstrzelił z jego transferem. Przyznam, niepokoi mnie to przed niedzielą, bo Wisełka się sypie kadrowo. gra repry to zwykła kaszana, ale początek kwalifikacji do euro też był mało obiecujący. Na tle reszty europy nasza drużyna to niestety STADO!
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Od: 04.2008

Stary 10.09.2008, 21:23
Ten mecz z San Marino to jeden wielki zart.
Gospodarze polowe tego meczu przelezeli na trawie a druga polowe symulowali faule. Szkoda czasu na takie mecze.

Co do naszego stylu gry, to też daleko od ideału.

Brawo Kuba, Fabianski i Robert L.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.09.2008, 21:27
zamiast dać szanse Boguskiemu, stary grzyb wystawia Murawskiego...

piach taki, że nie dało się oglądać. Jedna z 10 najnudniejszych rzeczy w historii.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.09.2008, 21:27
Ten mecz niczego nam nie powiedział bo z męskimi niańkami, wuefistami i bankierami po przeciwnej stronie boiska wygralibyśmy nawet jeśli cały ostatni miesiąc nasi zawodnicy nie robiliby nic poza chlaniem i molestowaniem tłumaczki. Grać widowiskowo też nie możemy bo mobilizacja żadna, mimo zapowiedzi Ulatowskiego, że San Marino jest "zawsze groźne". Na ocenę rzeczywistej siły naszej drużyny przyjdzie poczekać do poważniejszych meczów bo również po grillu na stadionie Śląska nie warto wyciągać zbyt daleko idących wniosków.

michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
reprezentacja i jej gra jest mi nadzwyczaj obojętna.
Serce rośnie jak się widzi tak silną identyfikację z narodową reprezentacją.
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Stary 10.09.2008, 21:28
Slovenia 2 - 1 Slovakia
Northern Ireland 0 - 0 Czech Republic

a co nam takie wyniki dają?
widzę ze juz wszystkie druzyny w grupie spalily po jednym meczu?
Ktos wrzuci tabelke?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 10.09.2008, 21:30
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Jedna z 10 najnudniejszych rzeczy w historii.
Nie byłeś u mojej teściowej na imieninach.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Stary 10.09.2008, 21:37
no to prowadzimy w grupie !!!

Polska 2 4
Słowenia 2 4
Słowacja 2 3
Czechy 1 1
Irlandia Płn. 2 1
San Marino 1 0
Ostatnio edytowane przez hoolifan : 10.09.2008 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 10.09.2008, 21:38
gigant napisał(a):Wyświetl post
może już to zamieścił.
może ktoś mi powiedziec, po **** gra ten Roger, skoro jest zupełnie bez formy i tylko blokuje miejsce Polskim młodziakom, czy też innym zawodnikom, którzy w takich meczach mogą właśnie się pokazać i zdobywać doświadczenie?
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.09.2008, 21:43
Panowie , przeczytajcie sobie BAAARDZO ciekawy wywiad M.Borka na Weszło.com lub na w.p. ,przyznam że dał mi sporo do myślenia!
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 10.09.2008, 21:45
My tu biadolimy nad San Marino, a Szwajcaria przegrała u siebie z Luksemburgiem 1-2. To jest dopiero dramat.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 10.09.2008, 21:45
na to sie patrzec nie dało, a już kompletnie nie jarze zachwytów nad Krzynówkiem przy nim Rasiak to Bóg stadionów.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 10.09.2008, 21:49
gigant napisał(a):
ta, to zajmuje siódmą pozycję.

Ja też nie wiem, co robi Perejro w kadrze. Ale Leo, póki rządzi, bedzie na niego stawiać, bo to on go tak bardzo chciał w reprze.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 10.09.2008, 22:02
Ogranicze sie do skomentowania dwoch rzeczy.
Nie wiem czy ktos ma moze podobne zdanie, ale HSV to zdecydowanie nie jest przyspiewka, ktora by sie nadawala do natarczywego katowania przez 3/4 meczu !
Czesem jesli sie z czyms przesadzi, chocby bylo dobre, to zwyczajnie wychodzi z tego kicz.

Druga sprawa, to gra Rogera. Dwa bardzo slabe mecze pod rzad, przy czym ten z kelnerami to juz wyjatkowo podly. Jakos nie chce mi sie wierzyc, aby taki Boguski byl w stanie zagrac gorzej, tyle ze raczej sie o tym nie przekonamy, skoro koucz w takim meczu, nie decyduje sie zmienic swojego brazylijskiego pupila chocby na 5 minut przed koncem.
Dla porownania, Jelen po mniej nieudanym wystepie, musial pakowac walizki, gdyz uznano go za nieprzydatnego...
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.09.2008 o godz. 00:39.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.09.2008, 22:29
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy nasz nowy gwiazdorek Lewandowski (nie przeczę -w obecnej chwili w dobrej formie ) skończy jak Wróblewski, Matusiak, Olisadebe, Gargulinio,Jeleń i wielu innych? Czyli pół roku BIG STAR a potem klubiki takie sobie , gra żadna, sukcesy-tylko finansowe. Na razie Lech się wstrzelił z jego transferem.
zapewne tak właśnie skończy co innego jakby grał w Wiśle, w takim przypadku można by mu już było szukać nowego klubu.. Real, Barcelone, MU...

nasi działacze dali dupy i tyle, i nic tu nie da próba deprecjonowania talentu Lewandowskiego, to nie może być przypadak że gość strzela jak na zawołanie.

Maćko napisał(a):Wyświetl post
Świetnie.
Myślę jednak, że mimo "international level", itp, itd. Roberta, nawet ja wepchnąłbym tę piłkę z 2. metrów do bramki...
może Ty tak, ale nie takich piłek nie wpychał nasz (co prawda jeszcze nie internaszjonal level) Paweł Brożek.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.09.2008, 22:31
To nie chodzi o wepchnięcie (chociaż niektórzy też mają z tym problem.. nie będę otwarcie mówił kto ), tylko raczej o znalezienie się tam, gdzie trzeba wepchnąć

To naprawdę nie jest przypadek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów