|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
będzie gdzie sobie dzisiaj odbić głód dobrej piłki: dziś jeszcze Portugalia-Dania i Chorwacja-Anglia, TV sport transmituje.
Tak, że chłopy nie upijać się za szybko, czy to ze szczęścia ze zwycięstwa nad sympatycznymi amatorami czy też z rozpaczy z powodu formy naszych orłów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To co gra nasza obrona od euro to jest kryminal. Kazdy kto tam gra boi sie cokolwiek zrobic i w efekcie nie robia nic stojac jak tyczki. Obojetnie z kim gramy. Wojtkowiak tak sie bal sfaulowac az w koncu musial faulowac ale jemu akurat w debiucie mozna wybaczyc. Kowalczyk juz przegral swoja szanse. Az dziwie bierze, ze regularnie gra w 2 druzynie ligi rosyjskiej - wygladal raczej jak pilkarz wziety z podworka. Na nastepny mecz nie ma wyjscia - musi byc Piotrek Brozek powolany o wreszcie bedzie obronca grajacy lewa noga. TYlko czy to pomoze skoro srodek tez gra tragicznie. Jop to Jop ale Zewlakow nie wyglada wcale lepiej. Czas chyba powrocic do opcji z Radomskim na stoperze.
Oby dowiezc zwyciestwo do konca i oby do pazdziernika bo teraz niewielu mamy zawodnikow w formie. Nawet gracze tak dobrze wygladajacego Lecha zawodza. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie z Holendrem na ławce i "rozgrywającym" z Brazylii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
co do kibiców... nauczyli sie ćwoki naszego hsv... jaqdą na 2 strony po kilka minut... a mowia ze nasz doping nie ciekawy
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pokazalismy jak mozna spiewac HSV na kadrze w czasie meczu z USA i fajnie, ze sie przyjelo ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
proszę Cię...
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.09.2008 o godz. 20:40.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie napinajcie sie o to hsv... bez sensu to troche.
czemu w ogóle nie grają prawą stroną? kuba spośród naszych grajków najwięcej potrafi i stwarza największe zagrożenie a my ciągle krzynówkiem w przód idziemy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
raz dwa trzy - zaczynamy jazdy po Bednarzu, że nie ściągnął do nas Lewandowskiego.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Heh po strzeleniu gola przez Lewandowskiego pojawił się graficzny opis .. 20 years old Defender
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Widzisz łysy chuju co narobiłeś? Gdziekolwiek Lewandowski nie stanie, tam piłka się od niego odbija i wpada do bramki. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Świetnie.
Myślę jednak, że mimo "international level", itp, itd. Roberta, nawet ja wepchnąłbym tę piłkę z 2. metrów do bramki... Ogólnie porażka, ale ja nie oglądam, bo nie czuję potrzeby. Do zobaczenia w niedzielę. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i zwyciestwo.
To byl 5 mecz Polski przeciw San Marino jaki widzialem w zyciu i jednego jestem pewien - nigdy nie nauczymy sie grac pozycyjnie tak jak San Marino nigdy nie bedzie grac ofensywnie. Z Czechami trzeba zagrac tak jak San Marino dzisiaj z nami, a moze damy rade zremisowac. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy nasz nowy gwiazdorek Lewandowski (nie przeczę -w obecnej chwili w dobrej formie ) skończy jak Wróblewski, Matusiak, Olisadebe, Gargulinio,Jeleń i wielu innych? Czyli pół roku BIG STAR a potem klubiki takie sobie , gra żadna, sukcesy-tylko finansowe. Na razie Lech się wstrzelił z jego transferem. Przyznam, niepokoi mnie to przed niedzielą, bo Wisełka się sypie kadrowo. gra repry to zwykła kaszana, ale początek kwalifikacji do euro też był mało obiecujący. Na tle reszty europy nasza drużyna to niestety STADO!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ten mecz z San Marino to jeden wielki zart.
Gospodarze polowe tego meczu przelezeli na trawie a druga polowe symulowali faule. Szkoda czasu na takie mecze. Co do naszego stylu gry, to też daleko od ideału. Brawo Kuba, Fabianski i Robert L. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
zamiast dać szanse Boguskiemu, stary grzyb wystawia Murawskiego...
piach taki, że nie dało się oglądać. Jedna z 10 najnudniejszych rzeczy w historii. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ten mecz niczego nam nie powiedział bo z męskimi niańkami, wuefistami i bankierami po przeciwnej stronie boiska wygralibyśmy nawet jeśli cały ostatni miesiąc nasi zawodnicy nie robiliby nic poza chlaniem i molestowaniem tłumaczki. Grać widowiskowo też nie możemy bo mobilizacja żadna, mimo zapowiedzi Ulatowskiego, że San Marino jest "zawsze groźne". Na ocenę rzeczywistej siły naszej drużyny przyjdzie poczekać do poważniejszych meczów bo również po grillu na stadionie Śląska nie warto wyciągać zbyt daleko idących wniosków.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Slovenia 2 - 1 Slovakia
Northern Ireland 0 - 0 Czech Republic a co nam takie wyniki dają? widzę ze juz wszystkie druzyny w grupie spalily po jednym meczu? Ktos wrzuci tabelke? |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie byłeś u mojej teściowej na imieninach.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no to prowadzimy w grupie !!!
Polska 2 4 Słowenia 2 4 Słowacja 2 3 Czechy 1 1 Irlandia Płn. 2 1 San Marino 1 0
Ostatnio edytowane przez hoolifan : 10.09.2008 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
może już to zamieścił.
![]() może ktoś mi powiedziec, po **** gra ten Roger, skoro jest zupełnie bez formy i tylko blokuje miejsce Polskim młodziakom, czy też innym zawodnikom, którzy w takich meczach mogą właśnie się pokazać i zdobywać doświadczenie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panowie , przeczytajcie sobie BAAARDZO ciekawy wywiad M.Borka na Weszło.com lub na w.p. ,przyznam że dał mi sporo do myślenia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
My tu biadolimy nad San Marino, a Szwajcaria przegrała u siebie z Luksemburgiem 1-2. To jest dopiero dramat.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na to sie patrzec nie dało, a już kompletnie nie jarze zachwytów nad Krzynówkiem przy nim Rasiak to Bóg stadionów.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gigant napisał(a):
Ja też nie wiem, co robi Perejro w kadrze. Ale Leo, póki rządzi, bedzie na niego stawiać, bo to on go tak bardzo chciał w reprze. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogranicze sie do skomentowania dwoch rzeczy.
Nie wiem czy ktos ma moze podobne zdanie, ale HSV to zdecydowanie nie jest przyspiewka, ktora by sie nadawala do natarczywego katowania przez 3/4 meczu ! Czesem jesli sie z czyms przesadzi, chocby bylo dobre, to zwyczajnie wychodzi z tego kicz. Druga sprawa, to gra Rogera. Dwa bardzo slabe mecze pod rzad, przy czym ten z kelnerami to juz wyjatkowo podly. Jakos nie chce mi sie wierzyc, aby taki Boguski byl w stanie zagrac gorzej, tyle ze raczej sie o tym nie przekonamy, skoro koucz w takim meczu, nie decyduje sie zmienic swojego brazylijskiego pupila chocby na 5 minut przed koncem. Dla porownania, Jelen po mniej nieudanym wystepie, musial pakowac walizki, gdyz uznano go za nieprzydatnego...
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.09.2008 o godz. 00:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
co innego jakby grał w Wiśle, w takim przypadku można by mu już było szukać nowego klubu.. Real, Barcelone, MU...nasi działacze dali dupy i tyle, i nic tu nie da próba deprecjonowania talentu Lewandowskiego, to nie może być przypadak że gość strzela jak na zawołanie. może Ty tak, ale nie takich piłek nie wpychał nasz (co prawda jeszcze nie internaszjonal level) Paweł Brożek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To nie chodzi o wepchnięcie (chociaż niektórzy też mają z tym problem.. nie będę otwarcie mówił kto
), tylko raczej o znalezienie się tam, gdzie trzeba wepchnąć ![]() To naprawdę nie jest przypadek ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|