|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
możecie mi polecić jakieś fajne strategie rozgrywajace sie od sredniowiecza do baroku na kompa o parametrach 1,8 procek i 512 ramu. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatni na wp.pl pojawily sie wymagania sprzetowe FIFY 09:
Procesor - 2,4 GHz lub szybszy (Single-Core) Ja mam 1,6 procesor, reszta pasuje. Myslicie ze mi odpali |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
byc może w spowolnieniu...albo na najniżsyzch detalch dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Procek jest zawsze ostro zawyżany, nawet ramy da się obejść chociaż powodują one często ściny w czasie gry. Moim zdaniem to co podają jako wymagania FIFY można spokojnie traktować jako "zalecane" a nie "minimalne" wymagania- wkońcu od 2003 karta GeForce 4 MX miała być nie obsługiwana a pykałem na niej do FIFY 2007 ;]
Nie wie ktoś może jakie różnice będą między wersją GTA 4 na konsole a na piec? Bo podobno wydanie na kompa jest później bo coś chcą zmienić. ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Graficznie GTA 4 na kompa ma być lepsze a o innych różnicach niż ta co podałem to nie słyszałem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
hej pytanie do znawców
była taka gra na konsole co się chodziło gostkiem i naparzało charakterystyczną jej cechą było to ,że podczas filmików odtwarzanych dokonywało sie wyborów które wpływały na scenariusz gry tytuł brzmaił jakoś chyba szelmu czy jakoś tak ale nie mogę tego znaleźć |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Niedługo "nowy" Wiedzmin, (choc wersje obcojezyczną chyba juz mozna "dostac") Jak wiadomo, posiadacze dotychczasowego oryginału, zerejstrowanego na stronie gry, bedą mogli pobrac ową łatke za frajer bez kupowania jej. (cała gra z łatką kosztuje z 80 PLN, natomiast samo dodatek 20 PLN).
1) czy w takim media/empik bedzie mozna dostac sam dodatek? 2) na jakiej zasadzie to bedzie działac ? no bo tak, podobno sąto 2 nowe przygody, ale co, trzeba przejsc całą gre od nowa zeby w nie zagrac ? czy Geralt zaczyna z czystym kontem z zerowymi statami i gra sie tylko te przygody ? a moze trzebabylo zaimportowac sobie postac ? bo jak tak to lipa bo po przejsciu wiedzmina gierke usunolem. 3) czy przed wgranie łatki trzeba intsalną na czystą gre dotychczasowe uaktualnienia poprosze o podpowiedzi. dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
www.gamikaze.pl/PlayStation/Galerie/FIFA_Soccer_09_PS3_Galeria_2.aspx#0
Screeny z FIFY 09 na PS'a 3... co prawda tylko 2, ale z Wisełką i Legią. Ps. Jak nam reklamę na koszulkach z `angielszczyli` ![]() EDIT: Ja na obu zdjęciach widziałem Singlara. Są 3 wyjścia: mam omamy / zbieg okoliczności / w Fifie będzie prawdziwy Singlar
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 26.09.2008 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten na drugim screenie bardzo podobny do Singlara...a właśnie...będą prawdziwe Face'y czy nie?
I ciekawe czy dużo gorsza grafika będzie na peceta ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.tfcable.com/ moze dla tego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grałem w demo graficznie zajebiste i menu fajne (w końcu nie muli
I tak wole pesa ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jak ktos zainteresowany Fifą o8 to sprzedam uzywaną ale w bardzo dobrym stanie, za 60zł oryginał. Chętni na priv
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie procesor w grach jest najwazniejszy a karta graficzna. Zreszta pisalem o tym wiele razy. Trend jest taki by to karta graficzna przejmowala obliczenia od procesora wiec...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W zestawieniu jakie posiadam, Intel Core Duo + GeForce 7300 jest zdecydowanie słabszy od AMD Sempron 3000 + GeForce 7600. Chociaż co prawda na pierwszym jest Vista a na drugim XP, pierwszy to laptop a drugi PC, ale to w tym wypadku nie ma znaczenia.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 27.09.2008 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiecie czy w nowym PESie bedzie Wiselka ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiemy, ale patchmakerzy na pewno zrobią tak , że będzie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1221868414
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamson : 27.09.2008 o godz. 11:39.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Apropo PES'a ja jestem trochę rozczarowany bo po filmikach wychodzi na to że będzie to odświeżony PES 2008, jeżeli poprawią animacje (piłkarze się tak nie ruszają, ja nie wiem czy ludzie się w ogóle tak ruszają...), trochę tego gameplay'a poprawią to może mnie przekonają. A jak nie to zostanie gra w ostatniego wydanego prawdziwego PES'a 6 na patchu OE 5.0 (który będzie zapewne idealny, tak jak 3.0 czy 4.0). Poza tym w nowego PES'a to się w rzeczywistości grać dopiero da w styczniu, jak patchmakerzy się odrobią. Jeżeli dalej piszą, że Fifa jest gorsza to jest to pewien dramat... bo tzn. że realizm to cecha której tam się nawet nie szuka.
1.Teraz takie pytanie czy ta fifa next-genowa ma naprawdę fajną fizykę i naprawdę jest w stanie pokonać PES'a? Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kurt : 27.09.2008 o godz. 13:34.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Jeden rok nie wystarczy na napisanie całej gry od nowa, przetestowanie jej, wyłapanie błędów i ich skorygowanie. W fizyce i realizmie gry FIFA będzie za PESem jeszcze długi okres czasu, bo gdy EA Sports będzie pracowało, Konami nie będzie spało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
EA zrobiła naprawde WIELKI krok w kierunku idealnej gry pilkarskiej. ![]() ![]() ...........::::::::::::::TYLKO WISLA KRAKOW NASZ TS::::::::::::::............
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A FIFA to tak jak już mówiłem wcześniej wiem bo grałem w demo. Grafika zajebista i menu fajne gorzej już z fizyka gry bo to samo co w poprzednich tyle ze transfery uaktualnili i nic poza tym nie zmienione no może ciut lepsze ale to i tak nie jest to co chciałbym widzieć. Na razie jedyna FIFA jaka mi się podobała to 2002 i 2002 WC. PES Rules. A zresztą nie ma sensu się kłócić o pierdoły bo są gusta i guściki itd Powód: dopisywałem coś
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 27.09.2008 o godz. 19:46.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Do Kolegi wyżej jesteś pewien że grałeś w FIFE nexgen która jest tylko na PS 3 czy XBOX 360 (niepotrzebne skreślić)? bo w porównaniu do tej na PC to jest jak różnica między Wisłą, a Wisłą Jeziorzany, niby też Wisła tylko poziom trochę inny. Apropo idealności gier piłkarskich to ja grałem kolejno w Fifę 2000 (piękna gra, jak na te czasy, z tymi licencjami, no w 98 nie miałem okazji grać więc się nie wypowiem ), Euro 2000 (j.w.), Fifę 2002 (Ostatnia Fifa na duży +, coś sobą reprezentowała). Niestety nie miałem okazji grać w PES 3, więc grałem jeszcze w Fifę 2003 (ostatnia z bilansem korzystnym) 2004, Fifę 2005 i wtedy zobaczyłem PES 3 (który był dla mnie ideałem, bez względu na wszystko, brak licencji itp.), i dlatego odkąd mogłem gram w PES'a 6 którego uważam za najbliższe ideału dzieło z gatunku gier piłkarskich. Ponieważ, aby zakończyć tą dyskusję, bo to rzecz gustów i guścikow. To czy dla kogoś, dla kogo przedewszystkim ważna jest, grywalność a co za tym idzie w moim przypadku realistyka i fizyka gry do poziomu maksymalnego, czy nextgenowa Fifa spełni wymagania zagorzałego fana PES'a? ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
i wiele innych testów zagranicznych magazynów w skrocie co oni mowia po niemiecku Cytat:
FIFA09 NEXTGEN(xbox360, ps3) bije na głowe PES 2009 a szkoda bo duzo czasu spedziłem grajac w PES 4 i 6 a tu taki zonk drugi rok z rzedu... Dziekuje.
Grajac od paru lat w PESa klanowo definitywnie przezucilem sie na FIFE od numeru 08.
Ostatnio edytowane przez Kamil NH : 27.09.2008 o godz. 20:47.
![]() ![]() ...........::::::::::::::TYLKO WISLA KRAKOW NASZ TS::::::::::::::............
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwracam honor
Pospieszyłem się z uwagami myślałem że najeżdżacie na wersję komputerowe nie przeczytałem dokładnie posta
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 27.09.2008 o godz. 20:43.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gralem FIFE 08 na ps3, gralem tez w PES2008 na ps3. Fifa to to co bylo wczesniej, schematy i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
FIFA08 na next gena, dokładniej na X'a360, to faktycznie był schemat jak to bywało wcześniej w FIFIE, była wolniejsza od PESA. PES w wersji 2008 dał ciała w porównaniu z poczciwą i dobrą 6.
ale jeśli chodzi o najnowszą odsłonę FIFY na X360 to jest to naprawdę miazga. widać konkretny krok do przodu ze strony EA. na temat PESa 2009 się nie będę wypowiadał z wiadomych względów, bo przecież jeszcze go NIE MA!!! nawet dema, więc jakim cudem możecie powiedzieć, że FIFA jest lepsza od PESa? po zdjęciach, filmikach? to tylko pogratulować Wam. moim zdaniem FIFA09 jest naprawdę świetną grą i mówię to na podstawie demo, które męczę od czasu do czasu poczekajmy na PESa i wtedy dopiero osądzimy, która z gier zdobędzie miano króla gier tego typu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szkoda, że nie zwróciliście uwagi, że ten 2009 był testowany nawet niie na wersji Alfa (78% ukonczenia gry)
Jeśli chodzi o Fife 2009... Ściągnełem demo tej gry, odpaliłem mecz i nawet nie skończyłem pierwszej połowy, bo grało się mi po prostu beznadziejnie....(grałem na padzie od ps2) No ale być możę po prostu wersja na PC jest taka słaba. Ogólnie to bardzo się rozczarowałem. Pes2008 katuję do tej pory, mimo że jest gorszy od swojej poprzedniczki.Mam nadzieję, że może być już tylko lepiej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
znowu Seabass bedzie sie tlumaczyl ze zrobili shita. EA po dobrej 08 zrobila bardzo dobra 09 i tak trzymac ![]() ![]() ...........::::::::::::::TYLKO WISLA KRAKOW NASZ TS::::::::::::::............
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.gram.pl/news_8g3iG,C2_Zla...y_FIFY_09.html.
a jak ktoś chce mówić także o schematach w 09, to proponuję w menu meczu przestawić sobie wszystkie ustawienia na "ręcznie" i wtedy dopiero zaczyna się prawdziwa zabawa. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|