|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jutro przed grą jeszcze się dokładnie dogadamy ![]() EDIT: Kurde nie wiem czy będę grał... jak coś do dołączę do Was później!
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 05.09.2008 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
gramy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
pytanko w zwiazku z tematem
kiedys na forum chyba Flame organizował literakowy turniej kibiców ![]() w której tam edycji miałem przyjemnosc startowac i nawet dojsc do finalu który z sylvip chyba przegrałem. chyba bo przeciagnelismy turniej w czasie o tyle tygodni ze wszyscy o nim zapomieli. Jesli jest wiec chec itp moglbym zajac sie reaktywacja konkursu system typu jak na ME w zaleznosci ilu byloby uzytkownikowto jak? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja jestem chętny
![]() lista? 1 Precel z makiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal 5. Coach ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906(na kurniku: rocco1906)
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 06.09.2008 o godz. 12:13.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) -- wolę kalambury, ale niech będzie ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak będę miał chwilę wolnego i chęci
Ps. Kalambury i tak lepsze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I ja również się pisze na turniej.Mój nick fajqabg
1 Precel z makiem 2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) Tylko gramy po ile minut? Bo jako scrabblista, nie lubie za bardzo szybkich pojednyków... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no mo¿na to ustaliæ, 15 min to jednak d³ugo wg mnie bo jedna partia to wiecej ni¿ 30 min
wg mnie 10-7min to optimum. Moge sie zajac podsumowywaniem tego itd jak bedzie jakas potega dwójki chetnych to ¶ie zrobi jakies grupy po 4 osoby, tak zeby kazdy mial przynajmniej 3 partie na poczatek a dalej pucharowo, jak bedzie osob jakos dziwnie to grupy beda wieksze itp itd. Powiedzmy ze zapisy do poniedzialku do 12 potem rozlosowujemy Tak jak bylo w edycji poprzedniej, wynik musza potwierdzic obie strony, ustalimy tez jakis deadline na rozgrywanie meczow, zeby nie ciagnelo sie to wieki. Rozumiem ze kazda osoba ktora sie zapisuje dysponuje w przyszlym tygodniu jakims czasem wolnym wieczorem. W poprzedniej edycji etap pucharowy byl rozgrywany jak play -off czyli np do 2,3,4 zwyciestw, i mysle ze biorac pod uwage losowosc tej gry(w sensie przydzielania nieraz kurewskich literek przez pol partii...) jest to dobre rozwiazanie No wiec tak, jakie sa wasze propozycje co do zasad piszcie dzisiaj to sie skrobnie mini reguulamin, zeby nie bylo watpliwosci od poczatku bo potem jak niektorzy wpadna w wir gry to fair play bedzie w lesie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) Jeszcze raz lista, dopisałem swój nick z Kurnika żeby nie robić bałaganu, mam nadzieję że mnie nie zbanujesz i że ponownie przestrzeliłem |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ja z chęcią wpadnę Wam pokibicować
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ja proponuję jedną grupę, każdy z każdym bez rewanżów, czas 5-7 minut
i tyle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Taak patrząc na to jak Ty się ciągle kompromitujesz przegrywając ze mną, wyciągam wnioski i stwierdzam, że wolę zapobiegać
liczę za to na jakiś turniej w kości lub/i makao ;]![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) 11. latarnik (nick na kurniku: latarniik) ![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do zasad, myślę że przede wszystkim ważna jest liczba osób które w turnieju wystartują, bowiem od niej zależał będzie turniejowy podział.
Jeżeli będziesz potrzebował pomocy PaniePremierze to chętnie pomogę (bez wazeliny), mam trochę wolnego czasu obecnie, nie widzę przeszkód. W razie czego pisz PW. Edit I jeszcze jedna prośba do Ciebie- mianowicie mógłbyś wydzielić posty dotyczące turnieju do innego, nowego tematu? Bo my gramy nie tylko w literaki, zrobi się nam zamieszanie Tylko nie banuj.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 06.09.2008 o godz. 20:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) 11. latarnik (nick na kurniku: latarniik) 12.PauL89 (nick na kurniku: dallasstars) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan premier możesz zmienić nazwe na sam Kurnik bo gramy nie tylko w literaki aleteż w inne gry
możesz dać ukośnik i np. Literaki zapisy na turniej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
michu, daj sobie podpis pod kazdym postem"tylko nei banuj" szybciej bedzie inie wazelin sie z tym banem juz.
Zrobie nowy temat jak bedzie jakis regulamin, na razie nikt nic nie proponuje, mamy jeszcze czas ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 Precel z makiem
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) 11. latarnik (nick na kurniku: latarniik) 12.PauL89 (nick na kurniku: dallasstars) 13. cebulka997 (nick na kurniku: cebul997) ![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 Precel z makiem (pzm1906)
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) 11. latarnik (nick na kurniku: latarniik) 12.PauL89 (nick na kurniku: dallasstars) 13. cebulka997 (nick na kurniku: cebul997) dopisuje swój nick |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) 11. latarnik (nick na kurniku: latarniik) 12.PauL89 (nick na kurniku: dallasstars) 13. cebulka997 (nick na kurniku: cebul997) 14. White_Star77 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
2. pan_premier 3. michu-kozlowek (kasiaimisiu) 4. marcinarsenal 5. Coach 6. F_A_B ( nick na kurniku: fabgrudziadz) 7.Rocco_1906 8. Elendil (nick na kurniku: LordRegis) 9.FajQ(nick na kurniku: fajqabg) 10. Konrad. (nick na kurniku: konradw4) 11. latarnik (nick na kurniku: latarniik) 12.PauL89 (nick na kurniku: dallasstars) 13. cebulka997 (nick na kurniku: cebul997) 14. White_Star77 15. gris (nick na kurniku: griis) |
|
|