|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
'PZPN - ODDAJCIE PIENIĄDZE' ?!? Ale przewidujący w tym Wrocławiu
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szczęście w nieszczęściu, że Brożek nie brał udziału w tej kompromitacji, bo krwiopijcy dziennikarze znów by się pastwili i zrobiliby z niego kozła ofiarnego.
Zresztą i tak winna będzie Wisła, bo nie puściła Kokoszki do Włoch za darmo i ten ukochany syn trenera nie może grać. O meczu szkoda pisać. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niechże wreszcie wywalą tego Beenhakkera, żeby przestał przynosić wstyd Polsce. Może chociaż z San Marino uda nam się wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To proste. nie ma kto grać. Nie mamy ani jednego zawodnika, który grałby w silnym europejskim zespole. Co gorsza ci którzy są w tych średnich, siedzą zazwyczaj na ławce. Nasza liga to dno, a o sile naszych drużyn często stanowią obcokrajowcy. Dziś w reprezentacji gra Piszczek , Kowalski ... ja nawet nie wiem z jakich klubów oni są. I żeby nie było, nie twierdze że jakby zagral Brożek czy Głowacki to by było lepiej. Poprostu nie mamy piłkarzy i tyle.
no i co, przyjdzie ktoś inny i co zrobi? wyczaruje sobie zawodników ? Nie żebym był zwolennikiem LB, ale tutaj nawet Scolari czy inny Benitez by nic nie zrobił .
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 06.09.2008 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Błaszczykowski był 2 klasy lepszy niż reszta.Poza tym sprawiał wrażenie, że tylko jemu się chciało biegac.Reszta człapała za piłka.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zgadzam sie. Kowalski to pomylka, Piszczek owszem ale nie jako nominalny napastnik. Roger moze i zagral piach ale wiemy co potrafi i jak zagral dzisiaj - nie odstawal od reszty - niestety. Brozek i Lewandowski na atak nastepnym razem.
Prosze bez tekstow " Dobrze ze Brozek nie gral " bo to objawa idiotyzmu. Brozek sie zatasuje by grac w reprze a kiedys z Wisly odejdzie, wtedy tak samo bedziecie szczekac? REPREZENTACJA PONAD WSZYSTKO. Reprezentuje Nas, Polakow. Jachting - Zmiennicy lepiej zagrali niz Roger? Czlowieku on nie jest w formie a i tak zjada ich na starcie. Przetrzyj oczka zatarte nienawiscia. Zal czytac takich ludzi. Ty bys chcial cala Wisle w reprze...ja znam ten bol Podaj mi godnego zmiennika dla Rogera Moze pogadamy o Murasiu ktory zagral takie dno ze az zeby bola, lub Jopa ktory nie wie jak sie nazywa? Troche obiektywizmu. Nie mamy na miejsce Rogera NIKOGO.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.09.2008 o godz. 18:09.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak nic nie mówiłem o Benhakerze ,tak teraz mam ciśnienie .
Ten dziad się wypalił,niech spada na drzewo . Ta porażka to w głownej mierze to jego wina,od ustawienia po zawodników. Nie bede się rozpisywał bo każdy wie o co chodzi. Wspomnę tylko o Rogerze ,szlak mnie trafia jak tego człowieka widze na boisku,odkąd gra w naszych barwach jeszcze meczu nie wygraliśmy . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jest wielu zawodników, którzy bardzo dobrze radzą sobie w swoich klubach (np. Wichniarek, Jeleń), a pan Beenhakker nie wiadomo dlaczego ich nie powołuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Fantastyczna gra, nie ma co. W końcu Słoweńcy to prawdziwa potęga, w ostatnich eliminacjach ME wygrali cały jeden mecz, i to z nie byle kim, bo z Luksemburgiem!
Ciekawe iloma obrońcami i defensywnymi pomocnikami zagramy z San Marino? I ciekawe czy kiedyś w końcu doczekamy się selekcjonera który będzie powoływał (i wystawiał) zawodników którzy aktualnie są w formie...? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Wichniarek napi*rdlala bramki w Niemcach ,to samo Jelen ,i wlasnie pod nich powinno ustawiac sie gre ,a nie pod Piszczka |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Tak, Brozio kocha Wisle ponad zycie Prosze Cie... Waszych wiernych zaciag skonczyl sie na Blaszczykowskim. Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac. Pogra w Wisle, wypromuje sie moze i zniknie, pojawi sie moze w barwach bialo czerwonych. Pilkarz to wyrobnik i jak nie ma kasy odpowiedniej ( jak Blaszczykowski czy Fabianski ) to pierdzieli farmazony jak bardzo kocha klub. Pilkarz to zawod a nie milosc do klubu ( przynajmniej nie w Polsce gdzie zarobki sa zenujace ). Wiem cos o tym bo sam kopalem pilke zawodowo.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
oni nie grają w silnych klubach? Ale Benhakker woli piszczka który nawet nie jest typowym napastnikiem, gdy wszedł Saganowskigra jakoś zaczęła wyglądac. Niestety zawiodłem się na: Fabiańskim, Wasilewskim, Krzynówku,Murawskim,Piszczku, właściwie to całej obronie. na + jedynie Błaszczykowski i Saganwski, widac bylło że tylko oni walczyli. co do Krzynówka, już do K**** nędzy od 3 lat wykonuje rzuty wolne i rożne, przez te 3 lata tylko raz strzelił bramke Austryjakom. Ale żaden inny rzut wolny wykonywany przez niego nie przyniosł skutku. Gdy to robił szymkowiak, albo Żurawski było o wiele lepiej. Już mnie to irytuje, przeciez to ewidentnie widac że Krzynówek tego robic niepotrafi, a na pewno są w kadrze którzy umią to robic lepiej chocby nasz Brazylisjki Polak, Roger. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Blaszczu byl super, Roger i Krzynio a fe, srodek defensywy wolny i ospaly, Wasilewski bez komentarza, napastnikow zero, Leo odejdz.
Trzeba wydac milionik euro, zatrudnic jakiegos super specjaliste i powiedziec mu: "panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Na euro 2012 będziemy mieli 2 lata do budowania zespołu, to jest znacznie więcej niż wystarczająco. Nie sądzisz chyba że trener będzie jasnowidzem i na 4 lata przed turniejem będzie powoływać tych którzy wtedy będą w formie... |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Brożkowi ta repra nie jest do niczego potrzebna, nigdy nie płakał tak jak Wichniarek i nie kończył kariery jak Jeleń. Jak mu bardzo zależało widzieliśmy na meczu z USA. Dla kariery Brożka będzie najlepiej jak będzie się trzymał zdala od Leo i jego chorej selekcji, pomysłów. |
||
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przykro mi to mówić, ale Leo się skończył. Nie ma pomysłu na reprezentację. Widać to od meczu z USA...
dokładnie i jeszcze fajna oprawa na początku
Ostatnio edytowane przez Raimond : 06.09.2008 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
najwiêkszy pozytyw meczu to nasze dwie flagi , bo dzieki temu, jak juz szybko sprawdzi³em, na kibicach maja znowu rozkminkê i bedezie tam mozna jutro zajrzec dla poprawienia humoru
decyzji personalnych Leo nie komentuje bo 'jest blizej druzyny' ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ten mecz potwierdzil stara prawde, ze nie potrafimy grac meczow towarzyskich. Przeciez to nie mogl byc eliminacyjny prawda ? Na takim stadionie nie rozgrywa sie meczy w 40 mln kraju bedacym czlonkiem UE, gdzie futbol jest sportem nr 1.
Druga sprawa to pora meczu - kto to wymyslil ? Moze znow angielska telewizja, a moze slowenska tv dala taka kase, ze nie wypadalo robic meczu o 20 ? Wtedy moze naszym grajkom starczyloby sil na wiecej niz 20 min co nie zmienia faktu, ze z takim przygotowaniem kondycyjnym to mozna grac z bankierami w lidze luksemburskiej, a nie na mundialu w RPA. Obecnosc Jopa na boisku w kazdym meczu to sabotaz. Niewiem co miala wniesc zmiana Bandrowskiego na Murawskiego ? Mielismy w tym meczu Fabianskiego z Blaszczykowskim i 9 spoconych koszulek. Zawiodlem sie na Kowalczyku - z kryciem na radar na obronce to on sie nie nadaje. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A mi sie to nie podobalo. Taka napinka przed cala Polska - popatrzcie jestesmy koazcy bo gramy na stadionie naszej zgody to wywiesimy flage klubowa. Moglibysmy zrobic zrzute na jakas fajna flage w barwach narodowych.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 06.09.2008 o godz. 18:31.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z zawodników których bezczelnie pomija siwy przy powołaniach można stworzyć reprezentację grającą o klasę lepiej niż ta którą widzieliśmy w dniu dzisiejszym , do szczęścia brakowało tylko Tomasza 'international level ' Zahorskiego .i niech nikt nie mówi ,że w Polsce nie ma lepszych zawodników , co to za trener gra jednym napastnikiem z drużyną którą wyprzedzamy w rankingu FIFA o 40 miejsc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ale on jest bez formy i jak na razie więcej czarów w jego grze niż pożytku . W ogóle mnie nie przekonuje,do tego przynosi pecha Powinniśmy grać dwójką napastników na szpicy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Leeoooo dał dupy z tym składem (tak jak i z powołaniami) i tyle. Czemu jeden napastnik? Czemu Piszczek? Czemu Bandrowski? Gdzie Wichniarek? Gdzie R. Lewandowski, który jest w formie?
Wstyd i hańba. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja mysle ze jak dalej tak bedzie wygladac szkolenie mlodych i wogole sport w Polsce to na Euro 2012 mozemy byc pewni tylko dwoch rzeczy:
1.Listkiewicz bedzie prezesem PZPN 2.Jop bedzie podstawowym stoperem reprezentacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co to za gra naszych ? Co to za trener ? Co to za kibice ?
Z A - klasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak ten guru od siedmiu boleści nie wystawi od 1-ych minut spotkania z San Marino Boguskiego i Lewandowskiego , to mnie potarga :/ Ten jego 1wszy skład gra taką padake jak nigdy dotąd.To jak Ci "boscy pilkarze" poruszali się dziś na boisku to wołało o poste do nieba.Do qzwy nędzy to jest reprezentacja!!! nosicie orzełka na piersi (a to do czegos zobowiązuje), jeżeli tego nie rozumiecie to w..........ać z niej.Boże ,ale ciśnienia dostałem
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|