The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Neon
Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2008, 17:57
'PZPN - ODDAJCIE PIENIĄDZE' ?!? Ale przewidujący w tym Wrocławiu
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 06.09.2008, 17:58
Szczęście w nieszczęściu, że Brożek nie brał udziału w tej kompromitacji, bo krwiopijcy dziennikarze znów by się pastwili i zrobiliby z niego kozła ofiarnego.

Zresztą i tak winna będzie Wisła, bo nie puściła Kokoszki do Włoch za darmo i ten ukochany syn trenera nie może grać.

O meczu szkoda pisać.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.09.2008, 17:59
Niechże wreszcie wywalą tego Beenhakkera, żeby przestał przynosić wstyd Polsce. Może chociaż z San Marino uda nam się wygrać.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.09.2008, 18:00
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Kto mi powie jak mozna zremisowac/przegrac z ogorkami?
To proste. nie ma kto grać. Nie mamy ani jednego zawodnika, który grałby w silnym europejskim zespole. Co gorsza ci którzy są w tych średnich, siedzą zazwyczaj na ławce. Nasza liga to dno, a o sile naszych drużyn często stanowią obcokrajowcy. Dziś w reprezentacji gra Piszczek , Kowalski ... ja nawet nie wiem z jakich klubów oni są. I żeby nie było, nie twierdze że jakby zagral Brożek czy Głowacki to by było lepiej. Poprostu nie mamy piłkarzy i tyle.

Żuczek napisał(a):Wyświetl post
Niechże wreszcie wywalą tego Beenhakkera, żeby przestał przynosić wstyd Polsce. Może chociaż z San Marino uda nam się wygrać.
no i co, przyjdzie ktoś inny i co zrobi? wyczaruje sobie zawodników ? Nie żebym był zwolennikiem LB, ale tutaj nawet Scolari czy inny Benitez by nic nie zrobił .
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 06.09.2008 o godz. 18:03.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.09.2008, 18:04
Błaszczykowski był 2 klasy lepszy niż reszta.Poza tym sprawiał wrażenie, że tylko jemu się chciało biegac.Reszta człapała za piłka.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 06.09.2008, 18:05
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
To proste. nie ma kto grać. Nie mamy ani jednego zawodnika, który grałby w silnym europejskim zespole. Co gorsza ci którzy są w tych średnich, siedzą zazwyczaj na ławce. Nasza liga to dno, a o sile naszych drużyn często stanowią obcokrajowcy. Dziś w reprezentacji gra Piszczek , Kowalski ... ja nawet nie wiem z jakich klubów oni są. I żeby nie było, nie twierdze że jakby zagral Brożek czy Głowacki to by było lepiej. Poprostu nie mamy piłkarzy i tyle.
Masz zapewne duzo racji ,ale jak gramy u siebie ,przed wlasna publika to moze lepie jbyloby sie ganc po pilkarzy z polskiej ligi. Co ze Krzynowek gra na zachodzie raz na miesiac i pozniej start do pilki ma jak wóz z weglem,juz moze lepiej byloby na jego miesjce dac chocby Zienczuka (nie pisze o nim jako ze Wislak) .Piszczek ? Wolalbym Lewandowskiego z Lecha .Cala obrona dzis to byl dramat
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 06.09.2008, 18:05
Zgadzam sie. Kowalski to pomylka, Piszczek owszem ale nie jako nominalny napastnik. Roger moze i zagral piach ale wiemy co potrafi i jak zagral dzisiaj - nie odstawal od reszty - niestety. Brozek i Lewandowski na atak nastepnym razem.
Prosze bez tekstow " Dobrze ze Brozek nie gral " bo to objawa idiotyzmu. Brozek sie zatasuje by grac w reprze a kiedys z Wisly odejdzie, wtedy tak samo bedziecie szczekac?
REPREZENTACJA PONAD WSZYSTKO. Reprezentuje Nas, Polakow.

Jachting - Zmiennicy lepiej zagrali niz Roger? Czlowieku on nie jest w formie a i tak zjada ich na starcie. Przetrzyj oczka zatarte nienawiscia. Zal czytac takich ludzi. Ty bys chcial cala Wisle w reprze...ja znam ten bol Podaj mi godnego zmiennika dla Rogera Moze pogadamy o Murasiu ktory zagral takie dno ze az zeby bola, lub Jopa ktory nie wie jak sie nazywa? Troche obiektywizmu. Nie mamy na miejsce Rogera NIKOGO.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.09.2008 o godz. 18:09.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.09.2008, 18:07
Jak nic nie mówiłem o Benhakerze ,tak teraz mam ciśnienie .
Ten dziad się wypalił,niech spada na drzewo .
Ta porażka to w głownej mierze to jego wina,od ustawienia po zawodników.
Nie bede się rozpisywał bo każdy wie o co chodzi.
Wspomnę tylko o Rogerze ,szlak mnie trafia jak tego człowieka widze na boisku,odkąd gra w naszych barwach jeszcze meczu nie wygraliśmy .
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 06.09.2008, 18:08
Zgadzam sie. Kowalski to pomylka, Piszczek owszem ale nie jako nominalny napastnik. Roger moze i zagral piach ale wiemy co potrafi i jak zagral dzisiaj - nie odstawal od reszty - niestety. Brozek i Lewandowski na atak nastepnym razem.
Prosze bez tekstow " Dobrze ze Brozek nie gral " bo to objawa idiotyzmu. Brozek sie zatasuje by grac w reprze a kiedys z Wisly odejdzie, wtedy tak samo bedziecie szczekac?
REPREZENTACJA PONAD WSZYSTKO. Reprezentuje Nas, Polakow.
Jakos Brozek nie placze ze nie go nie wzieli na mundial ,natosmiast Roger obywatelstwo zmeinil zeby zagrac
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.09.2008, 18:10
no i co, przyjdzie ktoś inny i co zrobi? wyczaruje sobie zawodników ? Nie żebym był zwolennikiem LB, ale tutaj nawet Scolari czy inny Benitez by nic nie zrobił .
Jest wielu zawodników, którzy bardzo dobrze radzą sobie w swoich klubach (np. Wichniarek, Jeleń), a pan Beenhakker nie wiadomo dlaczego ich nie powołuje.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.09.2008, 18:10
Fantastyczna gra, nie ma co. W końcu Słoweńcy to prawdziwa potęga, w ostatnich eliminacjach ME wygrali cały jeden mecz, i to z nie byle kim, bo z Luksemburgiem!
Ciekawe iloma obrońcami i defensywnymi pomocnikami zagramy z San Marino? I ciekawe czy kiedyś w końcu doczekamy się selekcjonera który będzie powoływał (i wystawiał) zawodników którzy aktualnie są w formie...?
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 06.09.2008, 18:12
Żuczek napisał(a):Wyświetl post
Jest wielu zawodników, którzy bardzo dobrze radzą sobie w swoich klubach (np. Wichniarek, Jeleń), a pan Beenhakker nie wiadomo dlaczego ich nie powołuje.
Saganowski tez gwiazda ,Southampton 2 liga czyli poziom Rasiaka i teraz Aalborg Wichniarek napi*rdlala bramki w Niemcach ,to samo Jelen ,i wlasnie pod nich powinno ustawiac sie gre ,a nie pod Piszczka
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 06.09.2008, 18:12
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Jakos Brozek nie placze ze nie go nie wzieli na mundial ,natosmiast Roger obywatelstwo zmeinil zeby zagrac

Tak, Brozio kocha Wisle ponad zycie Prosze Cie... Waszych wiernych zaciag skonczyl sie na Blaszczykowskim. Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac. Pogra w Wisle, wypromuje sie moze i zniknie, pojawi sie moze w barwach bialo czerwonych. Pilkarz to wyrobnik i jak nie ma kasy odpowiedniej ( jak Blaszczykowski czy Fabianski ) to pierdzieli farmazony jak bardzo kocha klub. Pilkarz to zawod a nie milosc do klubu ( przynajmniej nie w Polsce gdzie zarobki sa zenujace ). Wiem cos o tym bo sam kopalem pilke zawodowo.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.09.2008, 18:13

Jak to nie ma? a Wichniarek, Jeleń, Brożkowie?

oni nie grają w silnych klubach?
Ale Benhakker woli piszczka który nawet nie jest typowym napastnikiem, gdy wszedł Saganowskigra jakoś zaczęła wyglądac.
Niestety zawiodłem się na: Fabiańskim, Wasilewskim, Krzynówku,Murawskim,Piszczku, właściwie to całej obronie.

na + jedynie Błaszczykowski i Saganwski, widac bylło że tylko oni walczyli.

co do Krzynówka, już do K**** nędzy od 3 lat wykonuje rzuty wolne i rożne, przez te 3 lata tylko raz strzelił bramke Austryjakom. Ale żaden inny rzut wolny wykonywany przez niego nie przyniosł skutku. Gdy to robił szymkowiak, albo Żurawski było o wiele lepiej.
Już mnie to irytuje, przeciez to ewidentnie widac że Krzynówek tego robic niepotrafi, a na pewno są w kadrze którzy umią to robic lepiej chocby nasz Brazylisjki Polak, Roger.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 06.09.2008, 18:15
Blaszczu byl super, Roger i Krzynio a fe, srodek defensywy wolny i ospaly, Wasilewski bez komentarza, napastnikow zero, Leo odejdz.
Trzeba wydac milionik euro, zatrudnic jakiegos super specjaliste i powiedziec mu: "panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 06.09.2008, 18:16
Tak, Brozio kocha Wisle ponad zycie Prosze Cie... Waszych wiernych zaciag skonczyl sie na Blaszczykowskim. Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac. Pogra w Wisle, wypromuje sie moze i zniknie, pojawi sie moze w barwach bialo czerwonych. Pilkarz to wyrobnik i jak nie ma kasy odpowiedniej ( jak Blaszczykowski czy Fabianski ) to pierdzieli farmazony jak bardzo kocha klub. Pilkarz to zawod a nie milosc do klubu ( przynajmniej nie w Polsce gdzie zarobki sa zenujace ). Wiem cos o tym bo sam kopalem pilke zawodowo.
O czym ty gadasz ? Brozek jak bedzie mial oferte korzystna dla siebie i dla klubu to mysle ze kazdy kibic to zrozumie ze odejdzie.Nie kazdy musi odchodzic w stylu Dolhy czy Kokoszki (przyklad chocby wlasnie z Blaszczykowskim czy Zurawskim) . Kazdy pilkarz by chcial grac w reprezentacji,Brozek ,pewnie tez ,ale wlasnie jego nie masz sie co czepiac , bo nie pojechal na ME i mial "centralnie to gdzies" ,a taki Roger spiewa dzis hymn Polski
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 06.09.2008, 18:18
Jachting - Zmiennicy lepiej zagrali niz Roger?
Nie.
Podaj mi godnego zmiennika dla Rogera
Boguski?
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.09.2008, 18:18
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
"panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/
co za idiotyzm...
Na euro 2012 będziemy mieli 2 lata do budowania zespołu, to jest znacznie więcej niż wystarczająco. Nie sądzisz chyba że trener będzie jasnowidzem i na 4 lata przed turniejem będzie powoływać tych którzy wtedy będą w formie...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 06.09.2008, 18:20
Cytat:
Brakuje mi tutaj....Rybusa Powaznie mowie. Obok Blaszcza by mogli zamieszac.
Haha dobry żart.
Cytat:
Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac.
O ile wcześniejszy cytat jest żartem to ten jest komedią.
Brożkowi ta repra nie jest do niczego potrzebna, nigdy nie płakał tak jak Wichniarek i nie kończył kariery jak Jeleń. Jak mu bardzo zależało widzieliśmy na meczu z USA.

Dla kariery Brożka będzie najlepiej jak będzie się trzymał zdala od Leo i jego chorej selekcji, pomysłów.
Odpowiedz cytując
Raimond
Member

Od: 08.2005

Stary 06.09.2008, 18:21
Przykro mi to mówić, ale Leo się skończył. Nie ma pomysłu na reprezentację. Widać to od meczu z USA...

pan_premier napisał(a):Wyświetl post
największy pozytyw meczu to nasze dwie flagi
dokładnie i jeszcze fajna oprawa na początku
Ostatnio edytowane przez Raimond : 06.09.2008 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 06.09.2008, 18:22
najwiêkszy pozytyw meczu to nasze dwie flagi , bo dzieki temu, jak juz szybko sprawdzi³em, na kibicach maja znowu rozkminkê i bedezie tam mozna jutro zajrzec dla poprawienia humoru

decyzji personalnych Leo nie komentuje bo 'jest blizej druzyny'
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.09.2008, 18:24
Ten mecz potwierdzil stara prawde, ze nie potrafimy grac meczow towarzyskich. Przeciez to nie mogl byc eliminacyjny prawda ? Na takim stadionie nie rozgrywa sie meczy w 40 mln kraju bedacym czlonkiem UE, gdzie futbol jest sportem nr 1.
Druga sprawa to pora meczu - kto to wymyslil ? Moze znow angielska telewizja, a moze slowenska tv dala taka kase, ze nie wypadalo robic meczu o 20 ? Wtedy moze naszym grajkom starczyloby sil na wiecej niz 20 min co nie zmienia faktu, ze z takim przygotowaniem kondycyjnym to mozna grac z bankierami w lidze luksemburskiej, a nie na mundialu w RPA.
Obecnosc Jopa na boisku w kazdym meczu to sabotaz. Niewiem co miala wniesc zmiana Bandrowskiego na Murawskiego ?
Mielismy w tym meczu Fabianskiego z Blaszczykowskim i 9 spoconych koszulek. Zawiodlem sie na Kowalczyku - z kryciem na radar na obronce to on sie nie nadaje.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 06.09.2008, 18:26
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post

Niestety zawiodłem się na: Fabiańskim.
Ale czemu? Szczerze pytam, bo nie ogladalem pierwszej polowy. Widzialem skróty i przy bramce nie zawinil, a pare razy tak obronil, ze duze brawa. Zreszta w drugiej polowie tez.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.09.2008, 18:28
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Trzeba wydac milionik euro, zatrudnic jakiegos super specjaliste i powiedziec mu: "panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/
Z olaniem MS sie zgadzam - i tak nikt sie tam chyba nie wybiera. Natomiast co to pierwszej czesci to nie ma takiego treenra, ktory majac do dyspozycji 3 dni zrobi druzyne z zawodnikow, ktorzy po 30 min grania wygladaja jakby pracowali 8 godz. w kopalnii i tak tez sie poruszaja po boisku.

pan_premier napisał(a):Wyświetl post
najwiêkszy pozytyw meczu to nasze dwie flagi , bo dzieki temu, jak juz szybko sprawdzi³em, na kibicach maja znowu rozkminkê i bedezie tam mozna jutro zajrzec dla poprawienia humoru
:
A mi sie to nie podobalo. Taka napinka przed cala Polska - popatrzcie jestesmy koazcy bo gramy na stadionie naszej zgody to wywiesimy flage klubowa. Moglibysmy zrobic zrzute na jakas fajna flage w barwach narodowych.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 06.09.2008 o godz. 18:31.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.09.2008, 18:29
Z zawodników których bezczelnie pomija siwy przy powołaniach można stworzyć reprezentację grającą o klasę lepiej niż ta którą widzieliśmy w dniu dzisiejszym , do szczęścia brakowało tylko Tomasza 'international level ' Zahorskiego .i niech nikt nie mówi ,że w Polsce nie ma lepszych zawodników , co to za trener gra jednym napastnikiem z drużyną którą wyprzedzamy w rankingu FIFA o 40 miejsc Jedynym atutem leo była motywacja bo jeszcze rok temu potrafili wierzyć w jego bajki nasi piłkarze, teraz gdy już nie udaje mu się ich motywować wychodzi na jaw , że on dobry był ale jako psycholog kadry nie trener. Kasperczak!!
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.09.2008, 18:30
Cytat:
Jachting - Zmiennicy lepiej zagrali niz Roger? Czlowieku on nie jest w formie a i tak zjada ich na starcie. Przetrzyj oczka zatarte nienawiscia. Zal czytac takich ludzi. Ty bys chcial cala Wisle w reprze...ja znam ten bol Podaj mi godnego zmiennika dla Rogera Moze pogadamy o Murasiu ktory zagral takie dno ze az zeby bola, lub Jopa ktory nie wie jak sie nazywa? Troche obiektywizmu. Nie mamy na miejsce Rogera NIKOGO.
To prawda że bije w moich wypowiedziach brak sympatii do niego
Ale on jest bez formy i jak na razie więcej czarów w jego grze niż pożytku .
W ogóle mnie nie przekonuje,do tego przynosi pecha
Powinniśmy grać dwójką napastników na szpicy .
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.09.2008, 18:33
Leeoooo dał dupy z tym składem (tak jak i z powołaniami) i tyle. Czemu jeden napastnik? Czemu Piszczek? Czemu Bandrowski? Gdzie Wichniarek? Gdzie R. Lewandowski, który jest w formie?
Wstyd i hańba.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 06.09.2008, 18:33
Ja mysle ze jak dalej tak bedzie wygladac szkolenie mlodych i wogole sport w Polsce to na Euro 2012 mozemy byc pewni tylko dwoch rzeczy:
1.Listkiewicz bedzie prezesem PZPN
2.Jop bedzie podstawowym stoperem reprezentacji.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.09.2008, 18:34
Co to za gra naszych ? Co to za trener ? Co to za kibice ?

Z A - klasy.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.09.2008, 18:36
jak ten guru od siedmiu boleści nie wystawi od 1-ych minut spotkania z San Marino Boguskiego i Lewandowskiego , to mnie potarga :/ Ten jego 1wszy skład gra taką padake jak nigdy dotąd.To jak Ci "boscy pilkarze" poruszali się dziś na boisku to wołało o poste do nieba.Do qzwy nędzy to jest reprezentacja!!! nosicie orzełka na piersi (a to do czegos zobowiązuje), jeżeli tego nie rozumiecie to w..........ać z niej.Boże ,ale ciśnienia dostałem
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów