|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
aż tak ? :(((((
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przykro mi, ale nie martw się "każda potwora..."
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
Na pewno każda ? Obiecujesz ? :(
dobre, dość tego, bo jeden z przydatniejszych tematów rozwalimy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Radziłbym zmniejszyć rozmiar fotki. Wina raczej leży po stronie NK., która sobie kiepsko radzi z dużymi plikami.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś ma może link do takiej fotki co koleś (kibic Legii) ma na dowodzie osobistym literkę L wpisaną w kółko ? Z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wpisz w grafice Tumulec
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Co do NK to ostatnio mają problemy z serwerami i mnie jak i kilku osobom (znajomym) wiem, że zdjęcia nie wchodza. W ogólę. Nawet jak "waza" 50kb. Trzeba czekac ponoć, tak komuś tam napisali z NK ...
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
No właśnie, naprawde waży niewiele. Jeśli napisali, że trzeba czekać to ok. Tylko sie zdziwiłem, bo widze ze inni se dodaja normalnie foteczki, a ja nie moge :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaje.
![]() ![]() |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
chcesz dodac sweetasna fotusie? dam ci 11
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
a sKoMmEnTuJeShHh mi JoM ? ;********************
dostaniemy za to bana |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie meczu Wisły w Białymstoku.
Czy będzie organizowany wyjazd na ten mecz z SKWK ? Pytam ponieważ mecz ten jest zaraz po tym w Londynie. ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
pytanie z innej beki, co w perspektywie, po studiach socjologii? na jakie zajęcia można liczyć, co robić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
POSZUKUJE KOREPETYTORA/ KOREPETYTORKI Z GEOGRAFII, ktory przygotuje pewna osobe do Matury (poziom rozszerzony)! Najlepiej dosw. nauczyciel/ka itp, (Studenci odpadaja
) jak znacie Kogos to PRIV!![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Listę wszystkich wiślackich FC potrzebuję...
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Coś mi się popieprzyło z komputerem a konkretniej to chyba z biosem.
Mianowicie, gdy włączam komputer wyświetla się najpierw taki obrazek: http://img158.imageshack.us/my.php?i...1530792yv9.jpg później jest to: http://img296.imageshack.us/my.php?i...9529649ok2.jpg a na końcu to: http://img262.imageshack.us/my.php?i...4703513sc0.jpg po tym wszystkim komputer "czyta" stacje dyskietek i dopiero po tym wszystkim wczytuje się Windows. Powiem od razu, że czegoś takiego wcześniej nie było Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, denerwuje mnie to strasznie i chciałbym się pozbyć jakoś tego problemu. Powiedzcie o co w tym chodzi lub odeślijcie mnie na jakieś inne forum, czy coś... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Może pomoże ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak połączyć laptopa z telewizorem LCD żebym mógł filmy oglądać?
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jakim programem mogę przekształcić pliki muzyczne do formatu mp3?
![]()
Szlakiem Wiślackiej wiary
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
1500 złotych... można zostać też ankieterem, bez socjologi...
![]() A pracować możesz (z tego co szukałem, bo myślałem o tym kierunku): 1 - kierownik działu kadr czy cós. Będziesz oceniał które jednostki sie nadają, a którym należy podziękować. 2 - będziesz analizował wyniki jakis tam badań... Dostaniesz informacje, że 70% polaków wali konia lewą ręką, reszta prawą, a ty będziesz miał wyciągniąć z tego wnioski. Pracować możesz albo w jakimś pentorze, albo dla jakies gazetki telewizji... 3 - możesz kłaść kafelki w Irlandii. ![]() a na przyszłość: pomyśl o pracy, zanim zaczniesz studia ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PILNE
Sprawa wygląda tak mam nesotrade z której zrobioną mam sieć w domu, czesc kompow jest na kablu a do tego mam accespoint czyli radiowke. Jak załozyc hasło na sieciowke? cos takiego ze jak ktos bedzie chcial mi sie wjebac na siec bezprzedowodowa to nie zrobi tego jak nie zna hasła ? ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja też pilne, oczywiście piszę pilne bo potrzebuję
![]() Poszukuję tracklisty Jeff-E z Sensation Black 2008 w Amsterdamie. Proszę, w miarę możliwości na priv, bowiem nie sądzę abym szybko uzyskał odpowiedź, a nie będzie mi się chciało przekopywać później tematu w poszukiwaniu tego o co proszę. Wielkie dzięki z góry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Potem może coś byc przestawione w Biosie, niestety nie wiem konkrtetnie ale ja sie jeszcze z tym nie spotkałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam problem: ściągnąłem sobie 3 filmy przez bearshare i nie chcą chodzić, znaczy włączam je a tam zamiast 2 godz filmu pojawia się 3 min. "warrning" na którym pisze po ang. że nie użyłem odpowiedniego programu do odtworzenia filmu i jest podany link z którego takowy program mogę ściągnąć... ale to jest link na divx-y którymi też już próbowałem włączyć film... i nic.:/(próbowałem już chyba z 5 różnymi playerami i ściągałem kodeki, nic nie pomogło) czy jest jakiś sposób żeby ten film działał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Raz na czas, gdy próbuję wejść na forum wyskakuje mi taki oto komunikat >Prefetching is not allowed due to the various privacy issues that arise.< Przez kilka minut nie mogę wejść na stronkę, lecz potem działa normalnie. Czym to może być spowodowane?
|
|
|