|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hmmm
kwestia wygląda tak: Mam balkon, i chciałbym go zabudować (tj. tak by można było wyjsc gdy pada deszcz czy cos, czyli jakies szybki plastikowe etc) Gdzie takie cos moge znalezc, bądz moze ktos z forumowiczów sie tym zajmuje ? Pomocy ==priv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() Za cały dzień pobytu w Tatralandi, uczeń/student płaci 490 koron... Ale trzeba pamiętać żeby wziąć ze sobą LEGITYMACJE ponieważ sprawdzają! W samej Tatralandi więcej jest Polaków niż Słowaków ![]() Parę rad ode mnie: Warto wykupić ubezpieczenie turystyczne... Przy 4 osobach wyszło nas to coś po 5 zł na głowę. Watko bo w takich miejscach nie trudno o wypadek... Trzeba mieć przy sobie więcej koron w gotówce, 1 zegarek do szafki: Kaucja- 300 koron(nie da się zapłacić kartą) Gdy sie już będziecie w szatni od razu ściągnijcie łańcuszki, bo potem was nie wpuszczą na żadną zjeżdżalnie No to chyba tyle ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez d.j : 02.09.2008 o godz. 23:42.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam prośbę, może mi ktoś wrzucić link do strony, gdzie podane są informacje o kontuzjach zawodników? Podziękował.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Torrent + Vista + Chello + Router..
Jak to skonfigurować?! Codziennie wychodzą nowe seriale i nie ma jak ściągać.. :( ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdzie na www.plus.pl znajde "uslugę kontaktoutrwala cz."
bo taki es doszedl do ojca na kom i na plusie ma wejsc w jakas "usluge kontaktoutrwala" jesli chce zmienic koma nie tracac kontaktow, tyle ze takiego wyrazu nawet google nie chce wyszukac i zglupialem ![]()
Ostatnio edytowane przez e : 03.09.2008 o godz. 14:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
http://plus.pl/oferta_indywidualna/n...aktoutrwalacz/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
witam, wie ktos moze gdzie w krk mozna kupic cos takiego jak "red army vodka" czyli wodka w karabinie w takiej skrzynce jakby oraz cene podac jak wie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
gdzie mozna sie zapisac do ULTRA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak odbierany jest na stadionie w Gdańsku poseł Kurski? Często używa on tego że jest kibicem Lechii itp itd.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy Wiślacka piosenka "Poszła do Adama" to jest o Adamie Musiale czy o Adamie Nawałce ?
z góry dziękuje za odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
O tym pierwszym.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie, opłaca sie kupić ciuchy a doberman's agressive? Jak z jakością bluz i koszulek jest?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
mam pytanie... czy zna ktos program ktorym mozna podzielic jeden dysk na np 3 partycje ? nie tracac plikow ? wiem ze istnieje patrition magic czy jakos tak, ale wszedzie jest w wersji trial i nic sie nie dam nim zrobic
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
prosze bardzo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś ma jakiś link do wyników Pucharu Czech w piłce nożnej ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki !!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
chcialbym isc na jakies kabarety.
ale nie jednego np Ani Mru Mru ale kilku tak jak np Kalisz 2008, Sloneczny Patrol itp. Kiedy jest cos podobnego i w jakiej cenie ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja się wiąże z takim problemem, otóż mi się skasowała karta memory stick duo w Sony Eryku, to znaczy, coś padło i wyleciały wszelkie dane. Ma 1Gb. A teraz gdy ją zacząłem formatować spod Visty, system stwierdził że ma 1,91Gb. Cud to raczej nie jest... Jak ją sformatowac prawidłowo i co sie stanie jak przekroczy się prawdziwą wielkość karty, dane będą się nadpisywać?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
shad, na twoim miejscu zainwestowałbym w nową kartę pamięci, to są groszowe kwestie. ale jeżeli na upartego chcesz dalej jej używać, znając życie jak zapełnisz ten 1gb wyskoczy komunikat w stylu "brak miejsca na nośniku XXX"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Korzystam z internetowego konta Inteligo i po formacie kompa nie wyświetla mi się w ogóle ta strona gdzie się trzeba zalogować (http://www.inteligo.pl/infosite/ - Logowanie) Wszystko jest tak jak powinno, SSL włączony, wszystko ustawione tak jak powinno być i nic. Pomocy...
Po formacie nie działa też gg, nie wiedzieć czemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zrobili jakieś happy hours na rapidsherze czy znieśli limity transferu? Ściągam plik a tu mi śmiga 120-130 cały czas.
![]()
I
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
https://secure.inteligo.com.pl/ ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Rzeczywiście szybciej ściaga się z rapida. W tamtym tygodniu miałam jakieś 70-80 KB/s a dzisiaj ok. 110 KB/s cały czas.
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
skad moge sciagnac program "sage symfonia handel premium 2008" ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję cytatów/fragmentów, snów Raskolnikowa (Zbrodnia i Kara) tylko nie streszczenia a pełnych fragmentów.
Pomoże ktoś? |
|
|