|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W przeglądzie (onet) piszą że ten Pinto podpisał kontrakt z Górnikiem . Ale mimo wszystko jakoś trudno w to uwierzyć .
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dyskusja o Zieniu poszła tu http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=1627&page=101 a o tym co Wisła powinna jszcze kupic tu http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=4404&page=29
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4475
Cytat:
PS. Pinto => Facet obserwowany przez Real i West Ham musi się sprzedawać do Zabrza lub Wisły ? Pachnie podejrzanie..
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 02.09.2008 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No to się trochę wyjaśniło jeśli chodzi o Pinto, bo nie podpisał umowy z Górnikiem. Ponoć to On ma przyjechać na testy.
Cytat:
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no to chyba po ptokach
http://90minut.pl/news.php?id=773048 90minut od tak nie strzela farmazonem. Górnik zamiast Wisły ? eee albo znów ktoś się spóżnił..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.09.2008 o godz. 12:36.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ten chilijski napastnik, na papierze spełnia wszystkje warunki, jakich zażyczył sobie Skorża - jest wysoki i silny. Ponadto ma naprawdę ciekawą przeszłość i przede wszystkim jest młody i darmowy.
Jesli podpisał kontrakt z Górnikiem, wtedy cóż... pozostaje mi przygladniecie się, co tak naprawde prezentował, ale mam nadzieję, że podpisanie kontraktu z Górnikiem to wciąż fakt jedynie medialny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
@SpoXteR Spójrz na godzinę zamieszczenia na 90minut.pl a potem przeczytaj to:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19003 i również spójrz na godzinę zamieszczenia. http://www.gornikzabrze.com/index.php?id=1521 Chyba jednak nie podpisał kontraktu z Górnikiem. Powód: ;p
Ostatnio edytowane przez GJ1906 : 02.09.2008 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeśli wszędzie jest napisane że ma być na dzisiejszym treningu żeby Maciek Skorża go zobaczył to ja mam niewinne pytanie o której są dzisiejsze treningi?
![]() ![]()
Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cie.
W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe !!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Duet napastników to nie para woźniców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Właśnie? to wszystko wytłumaczy. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze to info ze stronki Stowarzyszenia jest prawda, bo po tym jak zobaczylem czolga na youtube, juz mialem pisac ratunku.
A jesli chodzi o Gornika, to gosc (tank) swietnie spelnia wszelkie warunki. W koncu oni tam na strzelanie bramek nie stawiaja i wobec tego, jest szansa zeby z Zahorskim stworzyl dobrze wspolpracujacy duet. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeszcze warto by sie dowiedzieć od czego wziął się ten przydomek "Tank"
.![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale i tak nie rozumiem o co chodzi.
Czy Bednarz okłamał cały naród polski ? Czy okradł przez to nasze państwo ? Ki **** ? Mogą kupować kogo chcą, tak samo jak mogą NIEKUPOWAĆ. płaczki.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Otoz to. @ Dzis trening bodajze o 18:00, podczas niego / po nim wszystko sie wyjasni na temat czolgu. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wielka afera, Hiszpania traci klasowego napastnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Śmiechu warte to oświadczenie. Mało to razy ktoś zrywał negocjacje w ostatniej chwili? A pierwszy raz widzę takie oświadczenie. "Pełna amatorka", że pozwolę sobie użyć sformułowania z tekstu. Plus to ciągłe powtarzanie jaką to GWIZADĄ jest Diego Tristan. Argument z wiekiem Giggsa to też parodia, równie dobrze mogli podać w jakim wieku karierą kończył Sebastian Deisler, wiek nie ma nic do rzeczy, ważny jest stan zdrowia.
Najlepsze jest to: "Podczas ustalania warunków w pewnym momencie stanęliśmy w miejscu gdyż była pewna rozbieżność w kwotach więc dodatkowo sami zaproponowaliśmy Sponsora(!!!), który pokryje ten koszt w zamian za wykorzystanie przez niego atrybutów promocji na stadionie oferowanych przez Wisłę!!!" Nie znamy warunków tej umowy, ile ma pokrywać 'Sponsor', w zamian za te "atrybuty promocyjne" więc o czym tu mówić? Może Wisła wycenia "atrybuty promocyjne" na więcej niż dawał Sponsor? "Wisła wycofała się bez podania racjonalnych przyczyn i zrobiła to w takim stylu, że my straciliśmy delikatnie mówiąc swoją wiarygodność także w oczach sponsora, który w dalszym ciągu jest zainteresowany promocją i budowaniem własnej marki dzięki emocjom piłkarskim dostarczanym przez Wisłę Kraków." Pewnie niejeden jest zainteresowany budowaniem swojej marki w oparciu o Wisłę, tylko wszystko zależy ile się oferuje. Daleki jestem od wiary we wszystkie słowa Bednarza, ale gołym okiem widać, że coś śmierdzi w tej sprawie po stronie tych wszystkich pośredników. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wisła nie skorzystała z "historycznej szansy" sprowadzenia dziada, który od paru lat nie potrafi grać na wysokim poziomie, a co za tym idzie nie nabiła kabzy wielkiej firmie "Mark&Law", która reklamuje się jako profesjonalna, a nie potrafi poprawnie napisać oświadczenia, zaczynając chociażby zdania małą literą i pisząc totalnie bez interpunkcji. To też o czymś świadczy.
Dziwicie się ich rozżaleniu? Kaskę na przejściu Tristana do Wisły mieli już na wyciągnięcie ręki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W ramach rozluźnienia atmosfery fragment wywiadu ze Skorżą:
Rzeczpospolita napisał(a):
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Żałosne jest, że nazywają nasz klub "projektem". Nawet jeśli Bednarz kłamie bo po prostu nie chcą już w klubie Tristana to nie obchodzi mnie to z jakie powodu dla nas nie zagra, nie ma go i tyle.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.09.2008 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Lol - gdyby po każdych nieudanych, zawieszonych, zerwanych negocjacjach biznesowych któraś ze stron wydawała płaczliwe oświadczenia - gazety codzienne liczyłyby pewnie po 200 stron zapełnionych żalami i płaczem pokrzywdzonych
![]() Żenada, żenada. Agencja sama sobie wystawia ocenę - totalnych amatorów i dodatkowo płaczków. Co raz bardziej jestem zadowolony, że ten transfer został utrącony. Tristan musi być teraz w wyjątkowo podłej formie, skoro odpowiedź z klubu (na ofertę z którego TAKI zawodnik kilka lat temu nawet by nie spojrzał przez 5 sec.) wywołała takie rozpaczliwe reakcje...
Ostatnio edytowane przez TeeS : 02.09.2008 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przed chwilą obejrzałem filmik z konferencji prasowej z Marcelo. Bardzo spodobało mi się szczególnie zakończenie, kiedy Marcelo dwukrotnie całuje w obecności swej narzeczonej herb klubu na swej koszulce.
Mówił o adaptacji, chęci zaistnienia, pomocy klubowi i nauce języka polskiego. Uważam że mimo wszystko nie będzie chciał szybko uciekać za granicę, te gesty o czymś świadczą, chyba że były "na pokaz" w co szczerze wątpię. Takie moje przemyślenia, będziemy mieć z niego dużą pociechę, jak ktoś napisał w komentarzach do filmiku ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A na Onecie napisali, że Romeu ma już swoją kartę na ręce, więc może przyjść do Wisły po zamknięciu okienka transferowego!!! Z tego co pamiętam, to mówiło się o tym, że zarówno Marcelo jak i Romeu byli związani ze swoimi poprzednimi klubami kontraktami do 31 sierpnia 2008, więc jeden już u nas jest, a z Romeu pewnie jeszcze pertraktują. Mam nadzieję, że do nas jeszcze dołączy.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
"Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach" - Dariusz Szpakowski
![]() |
|