|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
klikając na ikonkę "wstaw obrazek" pojawia się okienko "Monit skryptu, proszę wpisać URL obrazka" i jeżeli mam go na pulpicie to co powinnam wpisać aby załączyć obrazek? zdjecie? a jak po prostu klikam "wklej" w okienko to wkleja zdjecie (jest kwadrat) ale nie jest widoczne. Na temacie Foto zabawa ludzie zamieszczają zdjęcia a ja moge tylko w formie załacznika... Why? ;-( co robię nie tak? ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wrzucasz obrazek na np fotosik i wpisujesz [img] link tego obrazka [/img]
Ostatnio edytowane przez WzT : 02.09.2008 o godz. 09:42.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam odtwarzacz mp3 MPIO, kupiony w którymś z sklepów ze sprzętem elektronicznym (nie wiem dokładnie w którym, bo dostałem jako prezent).
Muszę kupić nowe słuchawki? Gdzie się udać? Zaznaczam, ze wejście do nich jest dosyc specyficzne, próbowałem podłączyć sluchawki z innego mp3 (też MPIO) czy starego walkmana i nic nie pasuje, konieczny jest oryginał... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki
no dobra - to jest link - już potrafię ;-)a zdjecie w poscie ? jak to się robi? jak zdjecie jest na kompie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy do biletu miesięcznego na jeden tramwaj potrzebna jest legitymacja mpk?
Co jest potrzebne do wyrobienia legitymacji mpk i w ile się ją wyrabia? ![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak do biletu miesięcznego musi być legitymacja mpk.
O ile się nie myle trzeba mieć jedno zdjęcie i PESEL ![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wyrabia się ją od ręki.. Nie wiem czy wszedzie tak jest, ale jak dostarczysz zdjęcie to np. na Kalwaryjskiej w 30 sekund jest gotowa...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pracuje ktoś z forumowiczów w ubezpieczeniach? Tzn żeby mi tanio OC policzył. Zaoszczędzoną kasę daję na ultrasów.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jakiś dobry program do tworzenia muzyki? Reason 3? FL Studio? Inne jakieś?
Powiem, że mam klawisze i do kompa mogę podłączyć, mikrofon też. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jakie byście polecili etui, czy też folie ochronną na ekran do Nokii N73? Tylko tak w przystępnych cenach
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
a gdy zdjęcie masz na kompie to musisz je wrzucić na jakąś stronke (polecam www.tinypic.com ), i dalej już sobie powinnać poradzić <---- obrazek wklejony |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
tyle ze wszystko dziala jak nalezy..a w biosie nic nie bylo przestawiane ?!
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
I legitymacje.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no to sprawdźmy jaka jestem bystra ![]() iiiii..... VUALA! wroobel - pokłony i szacun |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mam bardzo pilną sprawę:
Czy to prawda, że jak jade na Słowację nie swoim autem to muszę mieć jakiś papier od właściciela auta, że ja nim dysponuję? Jeśli tak, to gdzie można to uzyskać? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeżeli to służbowe auto to tak - ja tak miałam - musiałam wziąć z firmy zgodę (mają specjalny druk w firmie) na pobyt samochodu za granicą. Ale skąd taki druk wziąć - nie wiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() mam problem z instalką Norton 360 na Viście - a dokładniej z aktywacją - nie chce się zaktywować... pomoże ktoś? ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Nie trzeba mieć żadnego pozwolenia,byle żeby były dokumenty od auta,czyli ubezpieczenie i dowód. ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Chce się wybrać na 2 dni do Tatralandi i w związku z tym mam pytanie. Jak tam najlepiej dojechać samochodem, jakie są tam ceny, co z noclegami i w ogóle. Dzięki za pomoc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
ponawiam pytanie ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zdecydowanie Thomas Cook
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak się najlepiej dostac tramwajem na stadion przy ulicy Wielickiej z Kleparza?
Dzięki Kamil. ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 02.09.2008 o godz. 22:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wchodze na
http://www.krakow.pl/miasto/krakow_go/?id=4.html zeby obejrzec filmik i...... http://i34.tinypic.com/2qibtoo.jpg instalowalem od nowa WMP, tego playera tez, kodeki, w IE nie idzie, w operze i mozilli tak samo. co robic? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dobrej jakości są bluzy z firmy Doberman's agressive?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Veryfying DMI Pool Data.....
Boot from CD Boot from CD Intel UNDI, PXE-2.0 (build 082) Copyright (c) 1997-2000 Intel Corporation For Realtek RTL 8139 (x)/8130/810X PCI Fast Ethernet Controller v.2.13(020326) Client MAC ADDR: 00 01 6C 2B 4E 96 GUID: FFFFFFFF-FFFF-FFFF-FFFFFFFFFFFF PXE-E53: No boot filename received PXE-MOF: Exiting PXE-ROM DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Czy wie ktoś (pytam znawców komputerowych) o c b |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To się pojawia przy uruchamianiu? Nie jest tak, że masz jakiś dysk w napędzie, a w biosie ustawione, zeby szukał systemu najpierw na napędzie CD, a później na dysku C? I nie znajduje systemu na cd i nie chce się włączyć.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
tramwaj 3 w strone biezanowa,
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
awe odczytaj priva i powiedz mi co i jak w tym biosie poustawiać...
|
|
|