The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
South
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 10:14
tomasz1906 napisał(a):Wyświetl post
No comments!!

następnym razem jak mają napisać takie głupoty ,to niech nic nie piszą !!!

Wisła Pany
Mango
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2008, 10:15
Juszczyk , Dawidowski do odstawki ... Jak widać Pawełek number one a Dawid > Dawid to sie to młodej ekstraklasy nie nadaje
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.09.2008, 11:27
Hmmm Elegancko http://********/news/show/1740
Ale o co chodzi z tym:"Resztę newsa zobaczycie 14 września o godzinie 17:00 na płocie trybuny C ..."
Tylko Prosze Nie Banujcie Mnie
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 01.09.2008, 11:35
Przyjdz na mecz 14 wrzesnia to sie dowiesz..
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.09.2008, 11:35
Pewnie o to że wtedy jest mecz z Amicą i oprawa Cracovii ujrzy światło dzienne u nas na stadionie
Brawo! po raz któryś Cracovia włącznie z Opravcami ośmieszona!
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.09.2008, 11:40
Łobodzinski to jest dopiero porażka, w lidze na wyjazdach to naprawde gra wielki piach, na Barcelone się "spiął", a mimo to i tak nie trafil do pustej bramki. Chłopak poptrzebuje chyba psychologa, bo grać napewno potrafi, ale w takiej formie nie powinien znajdować się nawet na ławce rezerwowych.

Dawidowski i jego "loby" to też był kabaret, ale się przynajmniej chłopak starał, no i mozna się było troche przy okazji pośmiać. Szkoda, że tylko musiał się obsrać w derbach, bo jakby przypadkiem strzelił swoim kulasem pod poprzeczke to by chyba spłacił te wszystkie kontuzje...miejmy nadzieje, że wkońcu zacznie się dobrze prezentować...nie tylko na treningach
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 01.09.2008, 12:36
Jak pisałem, że z Craxą będzie ciężko, to większość tylko piała "3:0 to minimum...!"
A Derby to Derby....

Wszyscy jadą po Łobodzińskim...owszem gra słabo... najsłabiej w składzie, i to od dłuższego czasu ale...

Pamiętam jak wszyscy jechal kiedyś po Frankowskim, potemi po Zieńczuku bo słabo gra, jak wszyscy jechali po Bednarzu bo nie ma transferów, jak wszyscy narzekali, że trenerem będzie Skorża, bo za młody i za słaby. I co?

Zawsze jest jakiś kozioł ofiarny.. teraz padło na Łobo, ale mam nadzieje, że się odbuduje.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.09.2008, 12:45
Kozioł ofiarny? skoro gra jak gra, to wg mnie powinien siąść na ławkę, nie wierzę, że np Małecki, lub Boguski na tej pozycji nie zagrali by lepiej.
Rozumiem, że jest po kontuzji, no ale znów bez przesady, żeby grał w pierwszym składzie jak nie ma formy i wyraźnie odstaje.
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.09.2008, 13:04
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
(...)

Pamiętam jak wszyscy jechal kiedyś po Frankowskim, potemi po Zieńczuku bo słabo gra, jak wszyscy jechali po Bednarzu bo nie ma transferów, jak wszyscy narzekali, że trenerem będzie Skorża, bo za młody i za słaby. I co?

Zawsze jest jakiś kozioł ofiarny.. teraz padło na Łobo, ale mam nadzieje, że się odbuduje.
po Żurawskim też jechali, bo przez pół roku gola nie strzelił
kucharz_77
Senior Member

Stary 01.09.2008, 13:22
Mango napisał(a):Wyświetl post
Juszczyk , Dawidowski do odstawki ... Jak widać Pawełek number one a Dawid > Dawid to sie to młodej ekstraklasy nie nadaje
A co ci Juszczyk zawinił po derbach, że nie obronił karnego i bramka wpadła...
South
Senior Member

Stary 01.09.2008, 14:03
myslcie troche nad tym co piszecie bo tylko judki mają ucieche z waszych postów,Cracovia sie po raz kolejny nie popisała ani pod względem sportowym ani pod kibicowskim,o ile w pierwszej połowie jeszcze coś grali ,to w drugiej zamknęliśmy ich na połowie,kibicowsko mysle że poziom Odzy Wodzisław tylko że Odra troche bardziej szanuje swoje barwy i nie rzuca nimi po ziemi ,a przedewszystkim je pilnuje ,doping... taaa pojechali Wisła na 2 strony ,a no i jeszcze ten wymyślny trans ukazujący cały poziom pejsów nie ważne że nikt z nas go nie odczytał ,nie ważne że nikt w TV go nie rozkminił ,wazne że oni wiedzą że wywiesili WTSK

pzdr
Ostatnio edytowane przez South : 01.09.2008 o godz. 14:05.
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2008, 14:24
Szczerze mówiąc ten transparent jest pomysłowy: http://galeria.wislakrakow.com/20080831/norek/51.jpg
tylko treść na ich poziomie. Podstawcie se pod X - w pod kombinerki - s a pod dwa trójkąty - a....
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.09.2008, 14:35
A co oni śpiewali na początku meczu o Beitarze?
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.09.2008, 14:52
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc ten transparent jest pomysłowy: http://galeria.wislakrakow.com/20080831/norek/51.jpg
tylko treść na ich poziomie. Podstawcie se pod X - w pod kombinerki - s a pod dwa trójkąty - a....
Hmm co to dokładnie znaczy ten transparent możecie wytłumaczyc?
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.09.2008, 14:56
WTSK

10 znaków
Wesoła_Tsw
Member

Od: 03.2008

Stary 01.09.2008, 15:26
Widac ze transparent po izraelsku to jest w ich stylu hehe Moim zdaniem Dawidowski powinien zostac jak najszybciej odsuniety od 1 składu bo gra totalne dno ....
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.09.2008, 15:34
Wesoła_Tsw napisał(a):Wyświetl post
Widac ze transparent po izraelsku to jest w ich stylu hehe Moim zdaniem Dawidowski powinien zostac jak najszybciej odsuniety od 1 składu bo gra totalne dno ....
a czego Ty oczekujesz po zawodniku co przez ostatnie trzy lata był więcej razy w kasynie niż na boisku?
Haidar
Senior Member

Stary 01.09.2008, 15:34
moze ktos kto byl na meczu podac mi tresci wszystkich transow jakie judki i My wywiesilismy? tak samo jesli mozna tej pod sektorowka judkow bo nie wiem na czym polegala Nasza riposta ( Pamietaj pasiasta...) ? Bede bardzo wdzieczny, moze byc priv. Z gory dzieki.

Wisla PANY!
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.09.2008, 15:52
Emocje już opadły, więc na spokojnie. Wygran z Barceloną zaszkodziła naszym grajkom. Oby nie wystąpił u nas "Syndrom Legii" czyli co innego mówią w wywiadach zawodnicy (o walce w derbach od pierwszej minuty), a co innego robią na boisku. I połowa to dramat (dreptanie w miejscu). II połowa to dominacja połączona z nonszalancją pod bramką Pacaja. Nie mozna się upajać przewagą dla samej przewagi skoro nic bramkowego z tego nie wychodzi. I tak nasi piłkarze zrobili prezent Filipiakowi i jego grupce zwolenników, dla której remis z Wisłą u siebie to jedne z najwyższych osiągnięć w historii i radości co niemiara na pół roku, albo i więcej. Dla nich Wisła to Barcelona. A nazywanie tego "widowiska" na kałuży- derbami to są już najzwyklejsze żarty. Frekwencja i atmosfera jak z II lub III ligi. Dlatego tymbardziej powinno się golić takich frajerów, co kilka następnych kolejek będzie oddawać naokoło bo wszystkie siły wypruli z nami.

Osobna sprawa to sędziowanie. Ledwie 4 kolejka, a już w Polonia - Wisła sędzia nie dyktuje ewidentnego karnego pod koniec meczu na Małeckim wychodzącym na czystą pozycję. Teraz Gil udaje, ze nie widzi jak najpierw Nowak niczym koszykarz rozpoczynajacy grę pod koszem kozłuje piłkę, nie widzi jak Polczak niczym wytrawny siatkarz przyjmuje na rękę serwis naszego zawodnika. Czyżby znowu zaczyna obowiązywać we "fryzjerskiej familii" zasada, ze Wiśle się karnych nie gwiżdże w ramach uatrakcyjnienia ligi "po co mają za szybko odskoczyć" i zeby nie było nudno jak ostatnio. To co wygadywał w studiu "canal+" niejaki Słabik (celne nazwisko) to nadaje się do kabaretu. Szkoda, że takich robiących z siebie błazna zapraszają do studia.

Jeszcze żaden z tych sędziów co skrzywdzili Wisłę nigdy nie został ukarany. Małek tylko przepraszał bo w tamtej rundzie też miał zaćmę na oczach w meczu Bełchatów - Wisła. Ale tradycyjnie nic mu sie nie stało.

Tak czy tak powinni w tym meczu takich burków rozjechać. Pytanie czy Skorża ma jeszcze posłuch wśród gwiazd, patrzac na I połowę to wątpliwe. Patrzac na II to chyba jakos do nich dotarł, że zaczęli żwawiej się ruszać. Ale to i tak było za mało !!!
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Stary 01.09.2008, 15:56
Nie zgadzam się z tym, że Dawidowskiego należy odsunąć od 1-ej drużyny i z tym że gra słabo. Podoba mi się jego zaangażowanie. Chłopak się rozkręci, a na zmiany w tym momencie jest idealny. Poza tym ufam Skorży. Jak mówi, że Dawidowski zasłużył na grę, to znaczy, że tak jest!
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.09.2008, 16:02
Mam nadzieje że mecz z Lechem będzie sędziował skośnooki, bo inaczej znowu bedą 3 ewidentne karne i żaden nie odgwizdany. To co wyprawiał wczoraj sędzia to kabaret. W jakim innym kraju daje sie w pierwszej połowie 5-6 żółtych kartek w meczu derbowym, mimo iż gra nie była zbyt ostra (poza 2 wślizgami Żydków). A ten koleś od kontrowersji w C+ to faktycznie jest bardzo niekompetentny, ewidentnie widac że broni sędziów w kazdy możliwy sposób, już nawet Mielcarski który ostatnio rzadko mówi na korzyść Wisły zaczął kolesiowi tłumaczyc co to jest zagranie ręką. Według tego co on gadał każda ręka jest przypadkowa, więc w ligach Anglieskich, Niemieckich, Włoskich widocznie są słabsi od niego sedzowie )
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.09.2008, 16:17
radekogi napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że mecz z Lechem będzie sędziował skośnooki, bo inaczej znowu bedą 3 ewidentne karne i żaden nie odgwizdany. To co wyprawiał wczoraj sędzia to kabaret. )
Skośnooki sędziował mecz Polonia Warszawa-Śląsk Wrocław i też nie odgwizdał karnego dla Śląska po ewidentnym faulu.
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.09.2008, 16:23
Mi się wydaje że gdyby wczoraj sędziował Siejewicz to było by o niebo lepiej. Gil się nadaje ale na 1 lige.
Bóg, Honor i Wisła!
Carol09
Member

Od: 10.2007

Stary 01.09.2008, 16:27
panowie musze wam coś pokazać, czytając na forum żydków temat dotyczący wczorajszego meczu natkąłem sie na miażdżący text :
Cytat:
PS.ale i tak najważniejsze że NIE DALIŚMY SIĘ PSIUROM widac na pierwszy rzut oka, że CRACOVIA to coś więcej niż Barcelona i z nami nie było tak łatwo
K_2
Banita

Stary 01.09.2008, 16:51
Carol09 napisał(a):Wyświetl post
panowie musze wam coś pokazać, czytając na forum żydków temat dotyczący wczorajszego meczu natkąłem sie na miażdżący text :
Tamto forum to chlew ,prawie w kazdym poscie obraza sie Wisle.Kompleksy maja prze*ebane na punkcie Wisly ,co oni by biedni zrobili jakby nie bylo Wisly , chyba zycie by dla nich stracilo sens.
Przeciez Cracovia to nie to samo co Anty-Wisla...
Carol09
Member

Od: 10.2007

Stary 01.09.2008, 17:50
ja wiem ale chciałem tylko przytoczyć komiczny text
pozdrawiam
Samoth
Senior Member

Stary 01.09.2008, 20:11
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Tamto forum to chlew ,prawie w kazdym poscie obraza sie Wisle.Kompleksy maja prze*ebane na punkcie Wisly ,co oni by biedni zrobili jakby nie bylo Wisly , chyba zycie by dla nich stracilo sens.
Przeciez Cracovia to nie to samo co Anty-Wisla...

K-2, proszę Cię stary nie obrażaj chlewa
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 01.09.2008, 20:20
Dobra chlopaki, koniec offtopowania na temat wypocin starozakonnych.

PS. Tez lubie poczytac tych cymbalow rano przed praca, do kawki : )))))))) Szczegolnie lubie Miszcza2007
Boia chi molla !
TKNW
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 01.09.2008, 20:54
Dziś oldboje Wisły pokonali oldbojów pasów 3-0.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman

http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related
michu-k
Senior Member

Stary 01.09.2008, 21:27
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Piotrek Brożek wyglądał na nieźle skacowanego Takie wrażenie, tak nie swojo

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów