|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Siema, jestem nowy na forum, chciałem się dowiedzieć czy nie wie już ktoś ile będą kosztować bilety na Wisła Kraków - Tottenham, na sektor D
Z góry dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez katalonczyk17 : 31.08.2008 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
śledź stronę internetową to na pewno napiszą.
![]()
,,Kibic jest od tego by wspierać swoją drużynę, a nie by wspierać najlepszych"
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Polecałabym raczej każdy inny sektor niż D ...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dlaczego? Na Wisła - Barcelona, byłem na E, ale mi się zdaje że na D jest lepiej,
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Właśnie dlatego, że D nie jest sektorem dla tych, którym "się zdaje", tylko takich, którzy wiedzą co to za trybuna...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No to chyba pojade na E...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
bardzo dobra decyzja
pamiętaj, d jak doping fanatyczny jeśli chcesz oglądnąć mecz a przy okazji podrzeć trochę japę to e jest doskonałym wyborem jak dojdziesz do momentu gdy to, co na boisku ch.uj Cię interesuje, to zapraszamy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co to ****a za "bilety na Tottenham" ? Jak chcesz bilety na Tottenham to jedz do Londynu. W Krakowie kupuje sie bilety na mecze Wisły !
Zmieniam tytul tematu. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Katalończyk, lepiej nie idź wogóle na mecz, bo z Tottenhamem będzie grała Wisła, a nie Barcelona. Co do ceny biletu to myśle, że nie mniej niż 70zł na D w wolnej sprzedaży.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Od kiedy to co sie dzieje boisku "ch.uj iteresuje"', "tych" co chodza na Wisłe PARANOJA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
to Ty jeszcze nie wiesz? Teraz wszyscy są tacy fanatycy, ze nie patrzą na boisko, będąc w młynie W ogóle ich to nie interesuje, co się tam dzieje, tylko jeszcze nie wiem czemu wszyscy krzyczą gromko "kur**" po popsutych akcjach i ciesza sie po strzelonych Nie mozesz byc na sektorze D, jak Cie interesuje to, co na boisku. Jestes za mało fanatyczny Niektórym to naprawdę już się w głowie przestawiło ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
100% RACJI Pablooo !!!!! Pozdro !!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ja mam pytanie
mieszkam w londynie jak mam kopic bilet na mecz wisły w Londynie czy jest wogole taka mozliwosć kopienia bez przyjazdu do polski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To mam taki pomysł odwróć się w drugą stronę i dopinguj zobaczymy ile wytrzymasz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Jeśli już futbol Cię interesować musi ;-) to nic nie szkodzi ;-) byle byś spiewał, i nie przerywał dopingu nawet gdy sędzia gwizdnie cos nie tak, albo gdy rywal sfauluje wislaka etc. Tam się liczy przede wszystkim doping. |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
...W ten sposob caly stadion bedzie nasz ... ...a Malysz zaczyna skakac dopiero zima ![]() ![]()
malkiew
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
właśnie o to mi chodziło kalashnikov już mam szczerze dość takich sytuacji, gdy na Bełchatowie w pewnym momencie 'bitwe gigantów' przerwało donośne '****a' - głośniejsze niż nie jeden okrzyk dopingu... albo jedziemy 'bo w Krakowie...', jakiś grajek skosi Zienia, a pół D już zapodaje pozdrowienia dla Listkiewicza, zamiast śpiewać swoje nosz ****a, ktoś mnie chyba źle zrozumiał, wcale nie chodziło mi o to, żeby mieć wyjebane na mecz i wogóle... ale zdażały się juz przypadki, że 'kibice futbolu' mieniący się 'kibicami Wisły' w przegrywanym meczu np. z ŁKSem siadali i mieli w dupie doping a Ci, dla których zasada '**** z wynikami, Wisełko jesteśmy z wami' jest esencją życia darli jape tak mocno, że grajki złapały ambicję... ave Wisła. edit, bo doczytałem a skąd wiesz że nie spędzam tak części meczu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
spytaj pilkarzy, czy im bardziej pomaga nieustanny doping, czy "kuuurwaaa" po spartaczonej sytuacji.
Gdy jestem na meczu w okolicach mlyna to nie stoje tylem do boiska, spiewam i mi to wogole nie przeszkadza w ogladaniu meczu. I nie muszę po każdej sytuacji przerywać spiewu by też to przeżywać. Ale emocje wkladam w spiewanie, i jak pokazują mecze u nas z Zaglebiem, ŁKSem czy Cracovią - nawet strata gola nie musi byc powodem do przerwania dopingu, a możde dać zawodnikom kopa do tego by dociągnąć mecz do szczęsliwego końca. Rozumiem gdy sedzia kręci totalne wały jak Kasierski albo gdy jest karny albo jakis cholernie brutalny faul, ale trzeba sobie miarkować czy dana sytuacja jest na tyle poważna by burzyc jakas chóralną pieśń, ktora napewno daje kopa zawodnikom. Burzenie z byle powodu dopingu to jest zwykla dywersja. B A i E niech sobie reaguja jak chca, ale takie reakcje bardzo mnie wkurzaly, gdy bywalem na D. Ta trybuna ma byc mlynem, a nie kabina komentatorska C+.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 01.09.2008 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
rozpoczeli leszcze Koguty sprzedaz na mecz wyjazdowy w Krakowie http://www.tottenhamhotspur.com/tick...yinfo/408.html
a o meczu w Londynie ktory jest wczesniej? cisza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
to sa dopiero rezerwacje jak sądzę.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
PIERWSZA INFORMACJA O SPRZEDAZY BILETOW NA MECZ W LONDYNIE!
UEFA Cup match at White Hart Lane East / West Stand: £25.00 North / South Stand: £20.00 Concessions / Restricted View: £10.00 This match is included as part of the season ticket, therefore Platinum, Gold and Silver season ticket holders do not need to purchase their seat for this match. One Hotspur Bronze / Lilywhite Members: Thursday 4th September at 10.00am General Sale: Tuesday 9th September at 9.30am CZYLI BEDZIE MNIEJ MIEJSC NIZ SIE SPODZIEWALEM, ALE I TAK PODKUPIMY ANGLIKOW 9 wrzesnia pierwszy bede w kolejce Powód: Pierwsze info o biletach Tottenham - Wisla
Ostatnio edytowane przez malkiew : 02.09.2008 o godz. 17:19.
![]()
malkiew
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Do kiedy bedzie mozna kupic bilety w Krakowie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Coś wiadomo jak idzie sprzedaż? Chcę jutro kupić bilet i nie wiem czy mam się nastawić na długie stanie w kolejce przed Wiślackim Światem.
![]()
Wisła to jest potęga...!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Byłem w pt popołudniu i było pusto, jutro zapewne będzie podobnie.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ja byłem dzisiaj zaraz po otwarciu ok 12 i była nawet mała kolejka - kończyła się przy drzwiach wejściowych
do sklepiku. Ale spoko karnetów nie ma dużo także biletów dla wszystkich wystarczy. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie orientuje się ktoś czy można jeszcze kupić bilet na karnet?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|