|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 30.08.2008 o godz. 20:38.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie, nie musisz
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak można zapisać parę stron w PDF'ie w jednym pliku? z góry dziękuję
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Da się sprawdzić serial na jakim zainstalowany jest dany Windows?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1. http://www.logitech.pl/produkty/gami...mblepad-2.html
2. http://www.logitech.pl/produkty/gami...illstream.html 3. http://www.logitech.pl/produkty/gami...k-gamepad.html Który byście wzieli? (Bez patrzenia na cene) ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
w domu mam nr 1 - polecam
bezprzewodowy, z wibra, elegancko sie pyka w PES'a wybor nalezy do ciebie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jednakże podstawowa przewaga chillstreama nad dowolnym innym padem to analogowe spusty. W samochodówkach działają jakbyś miał pedał gazu i hamulca, tego nie ma chyba żaden inny pad, a w wielu grach bardzo się przydaje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdzie moglibyście polecić jakiś tani nocleg w Krk ? Akaemik albo coś w tym stylu ?
Z góry thx ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Popatrz na ofertę Bursy Jagiellońskiej na przykład: http://www.bursa.krakow.pl/noclegi/p...FR44ZwodKkJQPg Inne linki info: http://www.pokoje.info/mpkrakow.html http://www.123noclegi.info/malopolsk...e-noclegi.html ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest w Krakowie serwis zajmujący się naprawą aparatów cyfrowych firmy NIKON ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() a we właściwościach "Mojego Komputera" nie masz? ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś telefon (palmptop) z gpsem wbudowanym i slotem na karty, który posiada:
- dotykowy ekran - zwykłą 12 przyciskową klawiature (nie qwerty, tylko abcdef) ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba takiego nei ma. Jak dotykowy ekran to wtedy nie ma klaiatury. Bo po co przyciski jak sie wyswietla na dotykowym?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
szukam
zaproszenia na PolishTracker posiada ktoś ? PRV !! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Otóż mylisz się, bo wiele takich fonów jest, m. in. Sony Ericsson P1, tylko że ten akurat nie ma chyba GPSa. Co do palmtopa z tymi wszystkimi funkcjami co napisał Konrad, to nie wiem czy takie są bo się nie znam, ale jeśli chodzi o telefon to chyba najbliższa będzie Nokia N95. Ma zwykłą klawiaturę, ma GPS ale brakuje dotykowego ekranu
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy się kończy kontrakt Dawidowskiemu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś co zrobić by niemal non-stop nie przełączał mi się tryb obrazu w telewizorze ? ( Kino 1, Kino, napisy itd. )
Strasznie mnie to irytowało, szczególnie podczas oglądania derbów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Lepiej niech już na emeryturę idzie bo jak go oglądałem przed chwila w derbach to mnie chciał szlag jasny trafić i krew nagła zalać
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zna ktos moze miejsce w Krakowie,gdzie zajmuja sie wycena starych monet,czy po prostu mozna sie dowiedziec ile sa warte?Mam troche tego i przydałoby sie cos z tym zrobic,a nie mam pojecia ile jest warte ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W kazdym salonie numizmatycznym. Z tego co pamietam to na ul. Rakowickiej 8 jest taki salon i tam ci powinni wycenic kolekcje.
Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć jakie przesłanie miała oprawa Lecha w Zurychu ?Wogule nie rozumiem ,co ona miała oznaczac.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ile orientacyjnie może kosztować wynajęcie boiska trawiastego, ligowego na 2 godziny?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Zaś klawiatura potrzebna do pisania smsów, spróbuj pisać rysikiem prowadząc samochód... Qwerty mnie denerwuje, bo wolniej sie pisze bez słownika... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez MatMario : 01.09.2008 o godz. 00:27.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Przymierzam się do zakupu konta premium na rapidshare, mam parę pytań do posiadacza takowego.
1. Opłaca się kupić takie coś, czy rzeczywiście jest szybszy transfer aniżeli na darmowym koncie ? 2. Jaka jest prędkość przy jednoczesnym ściąganiu kilku plików ? 3. Czy jeżeli mam neostradę i mam nadajnik radiowy w domu to inni także będą mogli korzystać z konta premium jeżeli ja np jestem w tym samym momencie zalogowany ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
gdzie w Krk zamontuje w miarę tanio centralny zamek vel autoalarm
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Co było napisane na oprawach cracovii?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Że chcą się przenieść do Izraela bo tam jest ich miejsce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
ujebał mnie mój pies..wystarczy odkazic?
|
|
|