|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pierwszy raz ściągam cokolwiek (mecz z Barcą
)![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ściągnij program np WINrar do rozpakowania takiego pliku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Pomocy
GG oszalało i siedze sobie na niewidoku, a wszyscy widzą ze jestem dostępny Ratunku ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
i bardzo dobrze. przynajmniej juz prawka nie strace
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak myślicie jaka wiatrówka byłaby lepsza: łamana czy z dolnym naciągiem?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W których numerach TMK były wywiady z grupami Ultras:
- Wisły - Legi (o ile były) - Lecha (o ile były) - Cracovii (o ile były) Będzie sie dało ogladnac dzisiejsze losowanie na necie nie posiadajac Sopcasta... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A'propos tych punktów, kiedy dokładnie mają je znieść? To już pewne czy dopiero w fazie planów?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Na jakiej stronie można śledzić losowanie P.UEFA ?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam taką dziwną sytuacje a mianowicie szef poprosił mnie o założenie kąta na allegro i kąta bankowego oczywiście na mnie, na których chce sprzedawać telefony, sam na siebie nie może bo twierdzi że ma coś namieszane i nie ma jak.
I tutaj moje pytanie czy to dla mnie bezpieczna sprawa kiedy on będzie sprzedawał telefony na moim koncie allegro? Jak to się ma do urzędu skarbowego... ? Proszę o pomoc kogoś kumatego w sprawach allegro i o jakieś objaśnienie tej sprawy bo szczerze powiedziawszy sam nie wiem jak mam się do tego ustosunkować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W czym problem a no w tym ze ty bedziesz w papierach a on bedzie na tym zarabial, poki uczciwie nie ma z tym problemu gorzej jak jakis przekretow narobi to d.....a sie do Ciebie. Do tego dochodzi Urzad Skarbowy, maja sie ostro brac za Allegrowiczow ktorzy nie placa podatkow wiec przyjda do Ciebie jak nie bedzie placil. Jak odejdziesz czy Cie zwolni bedzie Cie mial w garsci bo na pewno nie odda Ci konta z dobra historia. Ja bym sie na pewno nie pchal w taki uklad ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konto na allegro już założył, ale tylko na moje nazwisko ale adres wpisał tam gdzie jest sklep więc nie mój domowy. Teraz właśnie pytał o konto bankowe no i nie wiem co z tym fantem zrobić...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jakaś chora sytuacja z tym szefem, bo nie rozumiem co może mieć namieszane, by nie móc założyć konta na allegro i bankowego?
Najpierw niech jasno Ci wyjaśni o co chodzi, a jak nie będzie przekonywujący to grzecznie odmów. Tak chyba będzie najlepiej, zresztą napisał to już saklak 1906 ![]() BTW: zakładając firmę swoje konto bankowe musiał zgłosić do ZUS i US... Powód: edit albo edyt a
Ostatnio edytowane przez pio : 29.08.2008 o godz. 14:18.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zresztą on twierdzi że potrzebuje mieć zapasowe bo często mu tamto blokują na jakiś czas... Kij go wie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mu blokują to na pewno nie za nic. Uważaj, żeby Cię nie wpakował w jakieś szambo. A jak się skusisz na taki układ to najlepiej żebyś tylko Ty znał hasło do tego konta. Szczerze mówiąc śmierdzi mi tu wałkiem bo można mieć ile się chce kont na jedno nazwisko.
Przy sprzedaży telefonów istnieje ryzyko, że telefon będzie inny niż w opisie, albo, że będzie pochodził z kradzieży. Odpowiedzialność wtedy będzie spoczywać na Tobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na ten adres firmowy przyjdzie list aktywacyjny konto z allegro. Bedzie tam kod do wpisania i od wtedy bedzie można zaczac sprzedawać. To jest spoko nikt nic ci nie zrobi bo tam zameldowany nie jestes a że szef użył twojego imienia i nazwiska to jego sprawa. Ale jak założysz konto na siebie i podasz jego numer na tym allegro to już nie bedziesz kryty. Łatwo bedzie cie można powiązać z tym czym handluje szef. Jak dla mnie to jest jakaś chora sytuacja i szef pogrywa z toba i moze cie wladowac na mega mine. Niech sprzeda 10 Nokii N95 po 1300 i nie wysle ich. Jestes na 13000 tys w plecy i nie wykrecisz sie z tego. Plus prowizja podatek to skonczysz na ładnym minusie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
po instalacji nowego systemu nie wyswietlaja sie informacje we wlasciowsciach-podsumowanie. wie ktos jak mozna to wlaczyc? bede bardzo wdzieczny za pomoc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do jego uczciwości to nie mam zarzutów, on jest bardziej lekkomyślny niż nieuczciwy... Z tym że mleko się rozlało bo konto na moje nazwisko i adres sklepu jest już aktywowane, mam nadzieje że nie będę miał kłopotów z tego tytułu... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze możesz powiedzieć, że o niczym nie wiedziałeś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
1) jesli w tel marki SAMSUNG wyswietla sie na gorze ekranu "E" tzn ze internet sie wlaczyl czy jak?
![]() 2) Moze Ktos wrzucic terminarz wszystkich meczy Wisly w rundzie jesiennej? ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam pytanie do filologów: "into the draw", "uefa draw update" - jakby ktos mógł to przetłumaczyć... bo za chuja w słownikach jakieś nielogiczne tłumaczenia powstają.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
****a
jak sformatowac Viste ?! - start z CD i standardowo formatka i intalacja nie dziala sie wyswietla Kod:
Booting 'vista' chainloader / bootmgr Error 17 : file not found Booting 'vista' chainloader /bootmgr Error 17: File not found ktokolwiek ?!?!
Ostatnio edytowane przez West : 29.08.2008 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak dla mnie to ty już sformatowałeś Viste. Wejdz w ustawienia bios'u jak się komputer ładuje tam zmień primary boot na DVD zapisz zmiany i spróbuj.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 29.08.2008 o godz. 22:25.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam problemy z PC. Gdy chcę odpalić sprzęt, komputer zaczyna szaleć.
Przy 1 próbie włączenia pojawia się czarny ekran. Przy 2 próbie czarny ekran oraz migająca "_" Przy 3 próbie wchodzi mi do DOS-u, gdzie wybieram włączanie komputera... następnie czyt. punkt 2 Przy 4 próbie ponownie 'wchodzi mi do DOS-u, gdzie wybieram włączanie komputera' > wreszcie udaje mi się odpalić sprzęcior. Wie ktoś, dlaczego tak się dzieje!? Liczę na Waszą pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
sproboj moze cofnac system o kilka dni wczesniej... moze pomoze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jeżeli chcesz zrobić naprawdę hardkorowy format polecam użyć płytki z windowsem 95, działa to mniej więcej jak uderzenie młotkiem w dysk twardy w0lno. napisał(a):
Ostatnio edytowane przez globoos : 29.08.2008 o godz. 22:58.
|
||
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
tak. czystego Xp
nie tak
jak ustawie zeby startowalo z plytki , to mi wyskakuje to co opisalem wczesniej i nie idzie dalej... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
born2b3k napisał(a):
Dzięki wielki za pomoc. @globoos - thx za chęć pomocy ![]() Ps. Możliwe, żeby te problemy były spowodowane przez zainstalowanie najnowszego Firefoxa!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
w windzie wiele rzeczy sie psuje, taka to cecha tego systemu. nowe sterowniki, jakis nowy program a czasem nawet nowozainstalowana gr powoduje ze windows sie zwiesi, jedynym wyjsciem czasami niestety jest format. w tym przypadku obylo sie bez tego
pozdro ![]()
|
|
|