|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
gość w Lechu nie gra bo jak ma grać? Jest przecież kontuzjowany na ładnych kilka miesięcy. Ale jak jest zdrowy, to gra
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Narazie jest kontuzjowany z tego co wiem. Ja bym nie pogardził...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singlar jest dobry. Wydaje się że na 2 lata mamy prawego obrońcę. A Baszcza trzeba chyba dać na stopera i już będziemy mieć 5 stoperów i kogo więcej potrzeba?
Do obrony może tylko zmiennik dla Piotrka Brożka by się przydał. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gdybym był Bednarzem, wziął bym się do roboty i poprzegryzał kable wszystkim dzieciom internetu domagających się jego zwolnienia
Dziękujemy Jacku za Singlara, Diaza, Jirsaka !! Matko To jak narodziny syna dla mnie Uciecha ale nie tylko....Takie niespodziewane |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Diaz i Singlar, czyli dwóch solidnych gości na swoich pozycjach sprowadzonych przez Bednarza. Dodatkowo ciężko zobaczyć na polskich boiskach kogoś, kto lepiej by wystąpił przeciwko bajecznie techicznej Barcelonie.
No ale ****, krucjata trwa nadal. Bednarz wypierdalaj!Bo nie sprowadziłeś Nei`a |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
to bym sie dzis opił
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Choć nieczęsto mi to przychodzi, muszę napisać: 100% poparcia. Singlar, Diaz - świetne spotkanie. Ten drugi to w ogóle mnie zadziwia, druga połowa z bólem żebra, grał na nieswojej pozycji(która to już?), ciekawe, jakby zagrał w ataku... ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak to jeden mecz potrafi wszystkim odmienić spojrzenie na cały świat.
Wszyscy dziękują Bednarzowi. Wszyscy chwalą bezgotówkowe transfery. Dziennikarze wszyscy co do joty chwalą Wisłę ile mogą. Skorże chcą selekcjonerem robić. Czy to aby nie Wigilia dziś? P.S.: Żeby nie było... Ja też kocham ich wszystkich na raz i każdego z osobna po dzisiejszym meczu... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Brak nam piłkarzy! I jeden cudowny mecz tego nie zmieni, a podejrzewam, że sił może braknąć na dużo ważniejsze mecze w PUEFA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przeciez Junior Diaz to zmiennik Piotrka Brożka
![]() Dorobiliśmy się za gorsze piłkarza, który gdzie go nie wystawisz to odwalai kawał dobrej roboty ![]() Coś czuje , że chłopak na siebie zarobi. Dzięki panie Bednarz! Tak trzymać! (tylko, Broń Boże! nie czytać tego forum, bo można stracić motywacje do pracy! )![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Guest
|
|
Jak ich nie kupią to obawiam się, że za 1-2 miesiące będziesz musiał inaczej zaśpiewać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę że w tym okienku nie da rady.
Ja uważam że trzeba obserwować takich piłkarzy jak Gancarczyk i Peskovic - zimą zrobić na nich zakusy. Jak dla mnie oboje mieliby szanse na pierwszą 11 u nas. Zresztą pewnie paru chłopaków się jeszcze pokaze. Gancarczyk to chłopak bez kompleksów i taki napewno by się przydał nawet na puchary.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 27.08.2008 o godz. 14:58.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jeżeli mówisz o Sewerynie Gancarczyku to wątpię żeby zechciał przyjść do Wisły bo wydaje mi sie że w Wiśle nie dostanie tyle kasy ile dostaje w obecnym klubie Metaliście Charków tak mi się przynajmniej wydaje...
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Mówi o Januszu, pomocniku Śląska, zapewne.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
teraz jak Gancarczyk strzela w lidze to pewnie trzeba już za niego zapłacić kilkaset tysiecy Euro a jak forme utrzyma do końca sezonu to znajac zycie cena bedzie koło miliona tak jak z Pawłowskim z Lubina i wieloma innymi.A jak Pana Janusza powoła Leo do kadry to i ze dwie banieczki bedzie trzeba wykartkować jak za Majewskiego czy Gargułe.
No chyba że mu sie wczesniej kontrakt kończy to może bedzie jakaś promocyjna cena. Gancarczykiem trzeba sie było interesowac jak grał w Polkowicach i kosztował razem z bratem 300 tys ale złotych
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.08.2008 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że wtedy nie miał takiej formy - sam zawodnik mówił, że to dzięki Tarasiewiczowi zrobił tak duże postępu
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja bym był za sprowadzeniem Garguly teraz niema formy to moze by cos tanszy był a u nas by sie odbudował przy trenerze Skorzy i było by po klopocie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie zima przyjdzie i to za darmo ; ) .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Gargułę, to wcale nie jestem przekonany że byłby wzmocnieniem Wisły. Obecnie raczej jej uzupełnieniem, bo taki Jirsak w formie to zawodnik porównywalnej klasy do Garguły. Garguła dużych postępów raczej nie zrobi, a Jirsak ma możliwości by być jednym z najlepszych rozgrywających w historii ligi. Jak na 24 lata, prezentuje naprawdę dobre umiejętności.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wieceie co mnie najbardziej wkurza?! to ze jestesmy najlepsza drużyną w polsce a mimo wszystko nie jestesmy w stanie pozyskiwac najlepszych mlodych pilkarzy w kraju... nie wiem czy nie mammy zbyt mocnych argumentów czy tez nie mamy kasy ale wezmy przyklad takiej sparty praga, w czechcach wyrywają kazdą perełke ligi aa poniej maja najlepszy sklad i klepia wszystkich jak leci po drodze wpadając do LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A zeby nie było off topu to słówko o dokonaniu Bednarza... Singlar naprawde zagał 'mecz zycia' z Barca i miejmy nadzieje ze czesciej bedzie gral na takim poziomie. Baszczu przy nim moze sie obawiac o miejsce w 11. Teraz niektorzy wychwalaja JB wczesniej po nim jechali jak po jakims zydzie, za przeproszenim. Strasznie niewdzieczna ma ta prace ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wisła przy talencie Skorży może pozostać liderem aż do końca rundy ale co będzie gdy:Brożek nie będzie mógł zagrać,jakoś nie widze w Wiśle snajpera,tak samo zastąpienie Piorka będacego w takiej dyspozycji byłoby trudne(Diaz jest świetny ale on bardziej mi się podoba na środku,chyba że i on zrobił mega postęp),wszystkie inne pozycje są do zastąpienia,co pokazał Skorża w meczach z Beitar i Barceloną u siebie.Zawsze też wypadałoby myśleć przyszłościowo bo póki co to jeszcze możemy mówić że mamy sporo doświadczonych zawodników ale za rok to oni mogą już starzy/wypaleni/bez formy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Oglądając mecz Grasshopers - Lech podoba mi się gra argentyńskiego napastnika Bobadilly. Szybki, dobrze wyszkolony technicznie, dobre warunki fizyczne. Takiego napastnika szukaliśmy. Podobno budżet Szwajcarów jest na naszym poziomie. Skoro ich stać na takiego piłkarza to może nas też?
A nie żadne Tristany po przejściach! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A ja bym ponownie zainteresował się Zielińskim z Poonii Bytom. Ma już 24 lata, ale jestem pewienm, ze najlepszy okres w jego karierze wciąż na niego czeka.
Jest szybki, niezły technicznie i gra w napadzie... Co wg. mnie jest błędem. Idealnie pasuje na skrzydłowego (ewolucja jak kiedyś u Gorawskiego). |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
tutaj trzeba wzmocnić obydwa skrzydła bo to co prezentuje Zieńczuk i Łobodziński to jest porażka na całego. Kiedy była rywalizacja to Zieńczuk grał jak z nuta strzelał asystował nawet Łobo czasami błysnął,a teraz nie ma rywalizacji Zieńczuk jest pewniakiem tak samo jak Łobodziński, obaj wiedzą że nawet jak zagrają źle to i tak wystąpią w następnym meczu taka jest prawda.Pamiętacie jak był Kosowski on rywalizował z Zieńczukiem z Łobo rywalizował Boguski ale jak odszedł Paulista Boguś poszedł do ataku. Więc rywalem na prawą stronę jest tylko Mały- młody perspektywiczny zawodnik który niestety gra tylko epizody a szkoda bo jakby Skorża dał mu szansę od początku to może wpłynęło by to na Łobo.Takie moje zdanie.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No drugi napastnik dobrej klasy by sie przydał . Bo Niedzielan od swej dobrej dyspozycji jest daleko ... , Małecki to w najlepszym razie przyszłość a Dawidowski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|