The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 19:24
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
gosc w Lechu nie gra, to ciekawe co w zespole mistrza Polski mialby robic? Niektorym brak transferow szkodzi niczym siedzenie na sloncu.
gość w Lechu nie gra bo jak ma grać? Jest przecież kontuzjowany na ładnych kilka miesięcy. Ale jak jest zdrowy, to gra
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 19:25
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
to ten co w meczu z nami nie strzelil na pusta bramke z 2 metrow? Na powaznie... jaja sobie robisz? gosc w Lechu nie gra, to ciekawe co w zespole mistrza Polski mialby robic? Niektorym brak transferow szkodzi niczym siedzenie na sloncu.
Narazie jest kontuzjowany z tego co wiem. Ja bym nie pogardził...
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 26.08.2008, 21:43
Singlar jest dobry. Wydaje się że na 2 lata mamy prawego obrońcę. A Baszcza trzeba chyba dać na stopera i już będziemy mieć 5 stoperów i kogo więcej potrzeba?

Do obrony może tylko zmiennik dla Piotrka Brożka by się przydał.
Odpowiedz cytując
Zaza
Member

Od: 11.2006

Stary 26.08.2008, 22:00
Gdybym był Bednarzem, wziął bym się do roboty i poprzegryzał kable wszystkim dzieciom internetu domagających się jego zwolnienia

Dziękujemy Jacku za Singlara, Diaza, Jirsaka !!

Matko
To jak narodziny syna dla mnie
Uciecha ale nie tylko....Takie niespodziewane
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.08.2008, 22:01
Diaz i Singlar, czyli dwóch solidnych gości na swoich pozycjach sprowadzonych przez Bednarza. Dodatkowo ciężko zobaczyć na polskich boiskach kogoś, kto lepiej by wystąpił przeciwko bajecznie techicznej Barcelonie.
No ale ****, krucjata trwa nadal.

Bednarz wypierdalaj!Bo nie sprowadziłeś Nei`a
Odpowiedz cytując
GAMBOS
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.08.2008, 22:07
to bym sie dzis opił
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 26.08.2008, 22:57
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Diaz i Singlar, czyli dwóch solidnych gości na swoich pozycjach sprowadzonych przez Bednarza. Dodatkowo ciężko zobaczyć na polskich boiskach kogoś, kto lepiej by wystąpił przeciwko bajecznie techicznej Barcelonie.

Otóż to, otóż to!
Choć nieczęsto mi to przychodzi, muszę napisać: 100% poparcia.
Singlar, Diaz - świetne spotkanie. Ten drugi to w ogóle mnie zadziwia, druga połowa z bólem żebra, grał na nieswojej pozycji(która to już?), ciekawe, jakby zagrał w ataku...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.08.2008, 23:03
GAMBOS napisał(a):Wyświetl post
to bym sie dzis opił
Pijmy, pijmy całą noc. Ja spać nie zamierzam, czekam na filmiki z trybun Na miasto?
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.08.2008, 23:14
Jak to jeden mecz potrafi wszystkim odmienić spojrzenie na cały świat.

Wszyscy dziękują Bednarzowi.

Wszyscy chwalą bezgotówkowe transfery.

Dziennikarze wszyscy co do joty chwalą Wisłę ile mogą.

Skorże chcą selekcjonerem robić.

Czy to aby nie Wigilia dziś?

P.S.: Żeby nie było... Ja też kocham ich wszystkich na raz i każdego z osobna po dzisiejszym meczu...
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Stary 26.08.2008, 23:28
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Jak to jeden mecz potrafi wszystkim odmienić spojrzenie na cały świat.

Wszyscy dziękują Bednarzowi.

Wszyscy chwalą bezgotówkowe transfery.

Dziennikarze wszyscy co do joty chwalą Wisłę ile mogą.

Skorże chcą selekcjonerem robić.

Czy to aby nie Wigilia dziś?

P.S.: Żeby nie było... Ja też kocham ich wszystkich na raz i każdego z osobna po dzisiejszym meczu...
Gdybym był Bednarzem, to bym wreszcie kogoś kupił - ewentualnie szantażował radę głodówką. Z całym szacunkiem, ale Jirsak dzisiaj troszkę mnie zawiódł (a to pierwsze moje słowa krytyki pod jego adresem). No i parodia z tym, że Niedzielan powinien wejść za Pawła Brożka, który na koniec ewidentnie zgubił siły, bo drugi napadzior - to zdecydowanie nie dla niego, Dawidowski to porażka, jedynie Małecki zrobił nawet niezłą akcję.

Brak nam piłkarzy! I jeden cudowny mecz tego nie zmieni, a podejrzewam, że sił może braknąć na dużo ważniejsze mecze w PUEFA.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.08.2008, 00:03
Raporter napisał(a):Wyświetl post
Do obrony może tylko zmiennik dla Piotrka Brożka by się przydał.
Przeciez Junior Diaz to zmiennik Piotrka Brożka (przynajmniej tak był kupowany

Dorobiliśmy się za gorsze piłkarza, który gdzie go nie wystawisz to odwalai kawał dobrej roboty
Coś czuje , że chłopak na siebie zarobi.

Dzięki panie Bednarz!
Tak trzymać! (tylko, Broń Boże! nie czytać tego forum, bo można stracić motywacje do pracy! )
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 27.08.2008, 06:37
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

2-3 graczy, żeby była solidna "18" nadal koniecznie potrzebnych.
Jak ich nie kupią to obawiam się, że za 1-2 miesiące będziesz musiał inaczej zaśpiewać
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 27.08.2008, 12:59
Myślę że w tym okienku nie da rady.
Ja uważam że trzeba obserwować takich piłkarzy jak Gancarczyk i Peskovic - zimą zrobić na nich zakusy. Jak dla mnie oboje mieliby szanse na pierwszą 11 u nas.
Zresztą pewnie paru chłopaków się jeszcze pokaze.

Gancarczyk to chłopak bez kompleksów i taki napewno by się przydał nawet na puchary.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 27.08.2008 o godz. 14:58.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.08.2008, 13:13
jeżeli mówisz o Sewerynie Gancarczyku to wątpię żeby zechciał przyjść do Wisły bo wydaje mi sie że w Wiśle nie dostanie tyle kasy ile dostaje w obecnym klubie Metaliście Charków tak mi się przynajmniej wydaje...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 27.08.2008, 14:21
Mówi o Januszu, pomocniku Śląska, zapewne.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
lukas63
Senior Member

Stary 27.08.2008, 17:39
Raporter napisał(a):Wyświetl post
Myślę że w tym okienku nie da rady.
Ja uważam że trzeba obserwować takich piłkarzy jak Gancarczyk i Peskovic - zimą zrobić na nich zakusy. Jak dla mnie oboje mieliby szanse na pierwszą 11 u nas.
Zresztą pewnie paru chłopaków się jeszcze pokaze.

Gancarczyk to chłopak bez kompleksów i taki napewno by się przydał nawet na puchary.
Jeżeli Janusz będzie nadal tak grał to zimą Wisła będzie mogła tylko pomarzyć o tym zawodniku
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 27.08.2008, 17:52
lukas63 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Janusz będzie nadal tak grał to zimą Wisła będzie mogła tylko pomarzyć o tym zawodniku
no właśnie
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.08.2008, 18:30
teraz jak Gancarczyk strzela w lidze to pewnie trzeba już za niego zapłacić kilkaset tysiecy Euro a jak forme utrzyma do końca sezonu to znajac zycie cena bedzie koło miliona tak jak z Pawłowskim z Lubina i wieloma innymi.A jak Pana Janusza powoła Leo do kadry to i ze dwie banieczki bedzie trzeba wykartkować jak za Majewskiego czy Gargułe.
No chyba że mu sie wczesniej kontrakt kończy to może bedzie jakaś promocyjna cena.
Gancarczykiem trzeba sie było interesowac jak grał w Polkowicach i kosztował razem z bratem 300 tys ale złotych
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.08.2008 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
lukas63
Senior Member

Stary 27.08.2008, 22:04
Tylko, że wtedy nie miał takiej formy - sam zawodnik mówił, że to dzięki Tarasiewiczowi zrobił tak duże postępu
Odpowiedz cytując
Wesoła_Tsw
Member

Od: 03.2008

Stary 27.08.2008, 22:12
Ja bym był za sprowadzeniem Garguly teraz niema formy to moze by cos tanszy był a u nas by sie odbudował przy trenerze Skorzy i było by po klopocie
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 27.08.2008, 22:16
Pewnie zima przyjdzie i to za darmo ; ) .
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 28.08.2008, 00:17
Jeśli chodzi o Gargułę, to wcale nie jestem przekonany że byłby wzmocnieniem Wisły. Obecnie raczej jej uzupełnieniem, bo taki Jirsak w formie to zawodnik porównywalnej klasy do Garguły. Garguła dużych postępów raczej nie zrobi, a Jirsak ma możliwości by być jednym z najlepszych rozgrywających w historii ligi. Jak na 24 lata, prezentuje naprawdę dobre umiejętności.
Odpowiedz cytując
www.rallyonline.prv.pl
Senior Member

Stary 28.08.2008, 07:40
Wieceie co mnie najbardziej wkurza?! to ze jestesmy najlepsza drużyną w polsce a mimo wszystko nie jestesmy w stanie pozyskiwac najlepszych mlodych pilkarzy w kraju... nie wiem czy nie mammy zbyt mocnych argumentów czy tez nie mamy kasy ale wezmy przyklad takiej sparty praga, w czechcach wyrywają kazdą perełke ligi aa poniej maja najlepszy sklad i klepia wszystkich jak leci po drodze wpadając do LM
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.08.2008, 09:45
www.rallyonline.prv.pl napisał(a):Wyświetl post
Wieceie co mnie najbardziej wkurza?! to ze jestesmy najlepsza drużyną w polsce a mimo wszystko nie jestesmy w stanie pozyskiwac najlepszych mlodych pilkarzy w kraju... nie wiem czy nie mammy zbyt mocnych argumentów czy tez nie mamy kasy ale wezmy przyklad takiej sparty praga, w czechcach wyrywają kazdą perełke ligi aa poniej maja najlepszy sklad i klepia wszystkich jak leci po drodze wpadając do LM
tylko, że w Polsce jest ciekawa mentalnosc... jezeli zawodnik ma oferte lub zainteresowanie ze strony Wisły odrazu mysli o zarbianiu grubych pieniedzy. Wszyscy uwazaja nasz klub za dojna krowe, która jest w stanie spełnić każde wymagania finansowe. Tak jak to sobie rzekomo zazyczył niejaki Lewandowski. A w Wiśla dzieki Bogu ludzie sie opamietali i daja kontrakty motywacyjne. Inna sprawa jest tez to ze młody zawodnik musiałby byc naprawde świetny bo raczej ciezko byłoby mu sie przebic do wyjsciowej 11. A skoro jest mlody to musi grac a w Wisle to najwyzej koncówki lub ME... to juz lepiej walczyc o miejsce w skladzie w takim lechu czy innej Polonii.

A zeby nie było off topu to słówko o dokonaniu Bednarza... Singlar naprawde zagał 'mecz zycia' z Barca i miejmy nadzieje ze czesciej bedzie gral na takim poziomie. Baszczu przy nim moze sie obawiac o miejsce w 11.
Teraz niektorzy wychwalaja JB wczesniej po nim jechali jak po jakims zydzie, za przeproszenim. Strasznie niewdzieczna ma ta prace
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2008, 10:18
hudinho napisał(a):Wyświetl post
tylko, że w Polsce jest ciekawa mentalnosc... jezeli zawodnik ma oferte lub zainteresowanie ze strony Wisły odrazu mysli o zarbianiu grubych pieniedzy. Wszyscy uwazaja nasz klub za dojna krowe, która jest w stanie spełnić każde wymagania finansowe. Tak jak to sobie rzekomo zazyczył niejaki Lewandowski. A w Wiśla dzieki Bogu ludzie sie opamietali i daja kontrakty motywacyjne. Inna sprawa jest tez to ze młody zawodnik musiałby byc naprawde świetny bo raczej ciezko byłoby mu sie przebic do wyjsciowej 11. A skoro jest mlody to musi grac a w Wisle to najwyzej koncówki lub ME... to juz lepiej walczyc o miejsce w skladzie w takim lechu czy innej Polonii.
Dokłanie. mogło być też tak, że od nas domagał się nie wiadomo jak wysokiego kontraktu, bo nie miałby możliwości grania, a że Lechu mógł grać to zgodził się na niższy. To wersja pobłażliwa dla RN. Ale to tylko domysły bo mogło wcale tak nie być. My się możemy tylko domyślać...
Odpowiedz cytując
syp
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 28.08.2008, 10:30
Wisła przy talencie Skorży może pozostać liderem aż do końca rundy ale co będzie gdy:Brożek nie będzie mógł zagrać,jakoś nie widze w Wiśle snajpera,tak samo zastąpienie Piorka będacego w takiej dyspozycji byłoby trudne(Diaz jest świetny ale on bardziej mi się podoba na środku,chyba że i on zrobił mega postęp),wszystkie inne pozycje są do zastąpienia,co pokazał Skorża w meczach z Beitar i Barceloną u siebie.Zawsze też wypadałoby myśleć przyszłościowo bo póki co to jeszcze możemy mówić że mamy sporo doświadczonych zawodników ale za rok to oni mogą już starzy/wypaleni/bez formy
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 28.08.2008, 19:59
Oglądając mecz Grasshopers - Lech podoba mi się gra argentyńskiego napastnika Bobadilly. Szybki, dobrze wyszkolony technicznie, dobre warunki fizyczne. Takiego napastnika szukaliśmy. Podobno budżet Szwajcarów jest na naszym poziomie. Skoro ich stać na takiego piłkarza to może nas też?

A nie żadne Tristany po przejściach!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Pastor777
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.08.2008, 16:20
A ja bym ponownie zainteresował się Zielińskim z Poonii Bytom. Ma już 24 lata, ale jestem pewienm, ze najlepszy okres w jego karierze wciąż na niego czeka.

Jest szybki, niezły technicznie i gra w napadzie... Co wg. mnie jest błędem. Idealnie pasuje na skrzydłowego (ewolucja jak kiedyś u Gorawskiego).
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.09.2008, 09:40
tutaj trzeba wzmocnić obydwa skrzydła bo to co prezentuje Zieńczuk i Łobodziński to jest porażka na całego. Kiedy była rywalizacja to Zieńczuk grał jak z nuta strzelał asystował nawet Łobo czasami błysnął,a teraz nie ma rywalizacji Zieńczuk jest pewniakiem tak samo jak Łobodziński, obaj wiedzą że nawet jak zagrają źle to i tak wystąpią w następnym meczu taka jest prawda.Pamiętacie jak był Kosowski on rywalizował z Zieńczukiem z Łobo rywalizował Boguski ale jak odszedł Paulista Boguś poszedł do ataku. Więc rywalem na prawą stronę jest tylko Mały- młody perspektywiczny zawodnik który niestety gra tylko epizody a szkoda bo jakby Skorża dał mu szansę od początku to może wpłynęło by to na Łobo.Takie moje zdanie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Mango
Senior Member

Stary 02.09.2008, 09:42
No drugi napastnik dobrej klasy by sie przydał . Bo Niedzielan od swej dobrej dyspozycji jest daleko ... , Małecki to w najlepszym razie przyszłość a Dawidowski ? oszczędze sobie ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów