The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 11:11
Jesli bede w tym czasie w domu i bede w stanie to bede staral sie nagrywa kazda audycje radia.
Odpowiedz cytując
TUSIEŃKA
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 07.08.2008, 11:44
Fajny pomysł tylko osobiście miałam problemy z włączeniem tego radia:( Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz cytując
Biuro Prasowe
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.08.2008, 10:13
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie zadać pytanie. Czy relacje są w jakiś sposób uwieczniane, aby móc je odsłuchać po meczach?
Nagraliśmy praktycznie całą audycję, ale zajmuje to prawie dwa giga, więc całości nie zamieścimy. Są jednak dobre wiadomości - już teraz możemy zdradzić, że w trakcie sobotniej audycji będzie można przed meczem posłuchać materiału przygotowanego przez Łukasza Mordarskiego z Radia Eska, w którym będzie słychać, jak nasi komentatorzy cieszyli się po zdobyciu bramek przez Wisłę (Mirek Szymkowiak wymiata )
Biuro Prasowe Wisły Kraków
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 08.08.2008, 10:36
Podobnie jak inni dołączam do pochwał za audycję - profesjonalizm pełną gębą, nie spodziewałem się że będzie to od początku na tak wysokim poziomie. Obyście "trzymali fason" nadal

Świetni goście, konkrety podczas rozmów i luźne prowadzenie - widać, że nie robili tego ludzie, którzy pierwszy raz siedzą przed mikrofonem.

Jeszcze raz - oby tak dalej, wreszcie coś się dzieje na kilka godzin przed meczem.
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.08.2008, 10:39
Biuro Prasowe napisał(a):Wyświetl post
Nagraliśmy praktycznie całą audycję, ale zajmuje to prawie dwa giga, więc całości nie zamieścimy. Są jednak dobre wiadomości - już teraz możemy zdradzić, że w trakcie sobotniej audycji będzie można przed meczem posłuchać materiału przygotowanego przez Łukasza Mordarskiego z Radia Eska, w którym będzie słychać, jak nasi komentatorzy cieszyli się po zdobyciu bramek przez Wisłę (Mirek Szymkowiak wymiata )

Spróbujcie to jakoś zripować, na serwerze Radia Maryja są dostepne całe audycje mające po kilkanaście megabajtów. Bierzcie przykład z najlepszych
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 08.08.2008, 15:47
Biuro Prasowe napisał(a):Wyświetl post
2gb w mp3 to ponad 30h audycji - ktoś tu chyba źle kliknął i w wavie się zapisywało
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 08.08.2008, 23:39
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4307

"Moskal Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz!"

PS
Biuro Prasowe - mam pytanie, sa jakies statystyki odnosnie ilosci sluchaczy (tzn ile najwiecej osob w danyn momencie sluchalo radia)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.08.2008 o godz. 23:44.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 16.08.2008, 09:45
Będzie jakaś relacja z meczu Wisła - Polonia...
Odpowiedz cytując
Biuro Prasowe
Senior Member

Stary 16.08.2008, 10:25
Co do relacji meczu z Polonią - nie będzie. Od początku było mówione, że na razie relacjonujemy mecze przy Reymonta. Może kiedyś uda się to zmienić.

Co do statystyk, to nie da się stwierdzić, ile osób słuchało radia w danym momencie. Mamy natomiast statystyki kliknięć w lin do streamu i... jesteśmy z nich zadowoleni ;-)

Co do relacji archiwalnych zaś: na razie rzeczywiście zapisane były w .wav Jak znajdziemy jakieś dobre rozwiązanie, gdzie na stronie umieszczać audycje archiwalne, na pewno to zrobimy.
Biuro Prasowe Wisły Kraków
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.08.2008, 18:40
Radio miało zacząć nadawać o 19:30 a idą na razie piosenki.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Emilio
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.08.2008, 18:46
Mi się ono w ogóle połączyć nie może...
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 18:55
Nowy hymn Wisly! Jak aniola glos
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 26.08.2008, 18:55
czy ja się przesłyszałem, czy Adrian Ochalik właśnie powiedział, że nasi piłkarze w autobusie śpiewają "Jak Anioła Głos"?
btw. co to za piosenka teraz leci? (20:00)
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 26.08.2008 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
grudziadzanin
Senior Member

Stary 26.08.2008, 19:01
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
czy ja się przesłyszałem, czy Adrian Ochalik właśnie powiedział, że nasi piłkarze w autobusie śpiewają "Jak Anioła Głos"?
btw. co to za piosenka teraz leci? (20:00)
Coś takiego powiedział.Wspomniał,że tą piosenkę śpiewają obcokrajowcy drużyny Wisły

Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Stary 26.08.2008, 19:05
Jak chce usłyszeć 'Jak Anioła Głos' w wykonaniu naszych zagranicznych zawodników
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 15.09.2008, 18:08
Radio jest, teraz mam nadzieje że doczekamy się na oficjalny kanał YouTube Wisły
http://www.lechpoznan.pl/art,10126,t...esiecznie_.htm

super sprawa, promocja na cały świat itp.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.09.2008 o godz. 18:14.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów