|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jesli bede w tym czasie w domu i bede w stanie to bede staral sie nagrywa kazda audycje radia.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fajny pomysł tylko osobiście miałam problemy z włączeniem tego radia:( Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Podobnie jak inni dołączam do pochwał za audycję - profesjonalizm pełną gębą, nie spodziewałem się że będzie to od początku na tak wysokim poziomie. Obyście "trzymali fason" nadal
![]() Świetni goście, konkrety podczas rozmów i luźne prowadzenie - widać, że nie robili tego ludzie, którzy pierwszy raz siedzą przed mikrofonem. Jeszcze raz - oby tak dalej, wreszcie coś się dzieje na kilka godzin przed meczem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Spróbujcie to jakoś zripować, na serwerze Radia Maryja są dostepne całe audycje mające po kilkanaście megabajtów. Bierzcie przykład z najlepszych |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4307
"Moskal Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz!" PS Biuro Prasowe - mam pytanie, sa jakies statystyki odnosnie ilosci sluchaczy (tzn ile najwiecej osob w danyn momencie sluchalo radia)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.08.2008 o godz. 23:44.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Będzie jakaś relacja z meczu Wisła - Polonia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do relacji meczu z Polonią - nie będzie. Od początku było mówione, że na razie relacjonujemy mecze przy Reymonta. Może kiedyś uda się to zmienić.
Co do statystyk, to nie da się stwierdzić, ile osób słuchało radia w danym momencie. Mamy natomiast statystyki kliknięć w lin do streamu i... jesteśmy z nich zadowoleni ;-) Co do relacji archiwalnych zaś: na razie rzeczywiście zapisane były w .wav Jak znajdziemy jakieś dobre rozwiązanie, gdzie na stronie umieszczać audycje archiwalne, na pewno to zrobimy. ![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Radio miało zacząć nadawać o 19:30 a idą na razie piosenki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mi się ono w ogóle połączyć nie może...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nowy hymn Wisly! Jak aniola glos
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czy ja się przesłyszałem, czy Adrian Ochalik właśnie powiedział, że nasi piłkarze w autobusie śpiewają "Jak Anioła Głos"?
![]() btw. co to za piosenka teraz leci? (20:00)
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 26.08.2008 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak chce usłyszeć 'Jak Anioła Głos' w wykonaniu naszych zagranicznych zawodników
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radio jest, teraz mam nadzieje że doczekamy się na oficjalny kanał YouTube Wisły
http://www.lechpoznan.pl/art,10126,t...esiecznie_.htm super sprawa, promocja na cały świat itp.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.09.2008 o godz. 18:14.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|