![]() |
Radio Biała Gwiazda!
Chwilkę zastanawiałem się, czy będzie potrzebny taki temat i gdzie ew. go umieścić.
Zdałem sobie sprawę z tego, że będzie pewnie wiele komentarzy na temat samego pomysłu no i konkretnych audycji oczywiście... Do rzeczy: http://www.wislakrakow.com/www/pictu...d9c8a18e31.jpg Startuje Radio Biała Gwiazda! W trakcie meczu z Beitarem Jerozolima po raz pierwszy nadawać będzie Radio Biała Gwiazda. Relację ze spotkania drugiej rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów będzie można posłuchać na żywo w internecie. Gdzie znaleźć Radio Biała Gwiazda? Wystarczy wejść na stronę www.wisla.krakow.pl w czasie trwania relacji i tam znaleźć odnośniki do relacji radiowej. Premierowa relacja rozpocznie się już o 19:00. Do meczu wszystkich słuchaczy przygotuje Mateusz Borek. „Cieszę się, że mogę wziąć udział w premierowej audycji Radia Biała Gwiazda. Mam nadzieję, że razem z moimi gośćmi przygotujemy wszystkich kibiców na zwycięską walkę Wisły o Ligę Mistrzów” – powiedział Borek. Przed meczem w Radiu pojawią się kapitan Białej Gwiazdy Arkadiusz Głowacki, Marek Zieńczuk, który nie może zagrać w tym spotkaniu, dyrektor sportowy Wisły, Jacek Bednarz, rzecznik prasowy klubu, Adrian Ochalik oraz Michał Białoński z serwisu Interia.pl. Samo spotkanie skomentuje Krzysztof Klepczyński, a jego gościem będzie były zawodnik Wisły, Mirek Szymkowiak. Po premierowej relacji nie zwalniamy tempa – Radio relacjonować będzie każdy mecz Wisły przy Reymonta. W planach kolejni niepowtarzalni goście, kolejne niespodzianki. Radio Biała Gwiazda jest wspólnym projektem Wisły i jej patrona medialnego – Radia ESKA. Projekt wspierają Krakow Valley Golf & Country Club, Multikino Kraków, Segafredo, Umbro i Nove – Sieć Autoryzowanych Przedstawicieli telefonii komórkowej Play. Biuro Prasowe Wisły Kraków SA |
Świetny pomysł.Takie inicjatywy budują prestiż klubu. Nawet jeżeli słuchać będzie 100kibiców warto nawet dołożyć 1tys złotych do relacji. Zbiera się doświadczenie. Za Manutd TV płaci się 4 funty na miesiąc. To będzie następny krok, przy założeniu że każdy karnetowicz będzie miał za darmo dostęp do takiej telewizji. Relacje z meczów towarzyskich itp. Mam nadzieję że niedługo nas to czeka.
Szczególnie podoba mi się symboliczne zapraszanie gości typu Mirek Szymkowiak i inne ikony klubu, które kochają ten klub. To dodatkowo zwiąże tych piłkarzy z Wisełką. I będą oni bardziej rozpoznawalni właśnie jako Wiślacy także przez młodych kibiców. Sądzę że Kuba Błaszczykowski, czy Maciek Żurawski z chęcią pokomentują jak będą na meczu w Krakowie. Pamiętamy o was chłopaki, a wy pamiętajcie o Wisełce. Że trzeba ją trochę wspomóc bo nieszczęśliwie losuje w pucharach itp:) Może dzięki temu radio też bardziej poznamy naszych obecnych piłkarzy(np. Zieniu też by mógł komentować jak nie gra). Jak się wysławiają, jaki poziom prezentują, czy również kulturalnie prezentują odpowiedni poziom a nie tylko na boisku. Przecież to się też liczy, szczególnie w takim mieście jak Kraków. Budowanie prestiżu Wisełki leży też w waszym interesie Szymkowiaki, Żurawskie, Brożki. To wy będziecie opowiadać wnukom jak graliście w Wiśle. A jak nikt nie będzie znał Wisły to co te wasze opowieści będą znaczyć:) Haha przesadziłem. |
myśle że jest to fantastyczny pomysł. Przyznam że zupełnie się czegoś takiego nie spodziewałem...:)
jednym słowem dobry marketingowy ruch ze strony klubu. :-p |
Dobrze,gdy canal+ zakoduje lige przynajmniej będzie można posłuchać relacj z meczy wiślackich...
|
Albo ja jestem ślepy, albo coś nie tak z tą relacją. Nie znalazłem nigdzie odnośnika do radia na oficjalce Wisły. Słuchaliście audycji? Jak wrażenia?
|
Jednak chwała, że wprowadzili czytanie ze zrozumieniem na maturze ...
Premierowa audycja W ŚRODĘ przy okajzi meczu z BJ. |
Cytat:
Przypuszczalnie, bo tego jasno w tekście nie ma, jedyne co to: "Premiera już o godzinie 19" :/ |
<ściana>
Pierwsze zdanie: W trakcie meczu z Beitarem Jerozolima po raz pierwszy nadawać będzie Radio Biała Gwiazda. Relację ze spotkania drugiej rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów będzie można posłuchać na żywo w internecie. |
Powoli malymi kroczkami moze dogonimy Europe.
Pomysl zajefajny mysle ze od sukcesu tego projektu bedzie uzaleznioa decyzja o starcie TV. Ja juz jestem stalym sluchaczem |
fajny pomysł.
|
a pamietam jak w radiu ESKA byl program o Wisle i zapraszali Wiślaków był Żuraw Szymek no i Kasperczak Jop i jeszcze wielu innych jak sie nie myle ten program był w niedziele
orietuje sie ktos czy jeszcze sa w radiu ESKA podobny program o Wisle lub jakieś imformacje czy tylko tak jak innych radiach wiafomosci sportowe?? a orietuje sie ktos w jakim radiu mowia najwiecej o Wisle? |
Fajnie fajnie. Bo wydaje mi się, że u nas jeszcze za wcześnie na telewizję klubową. Raczej kluby mają jeszcze za małą wartość marketingową żeby to się zwróciło. Ale radio to wg mnie bardzo dobry do tego początek.
|
chętnie bym widział telewizje , ktora dotyczyłaby wszytskich sekcji Wisły , w koncu mamy Mistrzynie Polski w koszykówce , taki projekt cięzko żeby powstał w Polsce w najbliższym czasie , ale gdyby Towarzystwo i Spółka akc. się dogadały to jest to jak najbardziej mozliwe ...
Cytat:
|
Moje marzenie... niech zaprosza tam Cebanu. Ten chlopak bedzie sie tam nadawal nawet bardziej niz na bramke ; ]
|
no i poszłooooooo!
fajne te przerywniki są w wydaniu kibicowskim. :) |
Jak na razie po ok 30 min podoba mi się to radio.Zrobione profesjonalnie :)
Podczas wywiadów miłe dla ucha nasze pieśni :) duży + |
no ładne przejścia po wywiadzie :) Zgodzę się z fanatykiem
Duży+ |
wieeeelki plus za akcje. bedąc za granicami kraju dla nas jest to wielkie udogodnienie,pomimo swietnej relacji tekstowej z kazdego spotkania Wiselki - relacja radiowa to zupelnie cos innego.
brawo! |
Cytat:
Cytat:
tzn ? jakies przyspiewki ze stadionow? ... bo na razie sciagam winampa. |
Cytat:
|
Radio Biała Gwiazda to kapitalny pomysł, pełna profeska. Przerywniki kapitalne i całość się wspaniale komponuje ;)
|
mi teź się bardzo podoba i nawet pan Borek "zaczyna mowić w moim języku", hehe... ogromny plus, mam nadzieje że będzie grało dłuższy czas a nie po kilku miechach sprawa ucichnie i radio zniknie. Oby to był początek do Wisła TV...oby ;]
|
Człowiek jakby dopiero teraz czegoś się dowiadywał o Wiśle nie?
Wisła od kuchni a przecież to nas właśnie interesuje. |
super sprawa to radio
|
Swetny pomysl, jeszcze lepsze wykonanie! Tak trzymac!
|
Przyłączam się do chóru forumowiczów: Radio pierwsza klasa. Nawet Borek mi nie przeszkadza :D
|
Borek świetnie komentuje. Ciekawe pytania, lubi słuchać. Bardzo fajnie...
|
To jest to, jakos tak dziwnie czuje jak sie przez trzy lata ogladalo w TVN OE i wysluchiwalo jaka to Legia jest wspaniala
Pomysl pierwsza klasa, a w tle sychac doping z trybun- jada chlopaki niezle Muzyka tez swietna, mam nadzieje ze RBG bedzie nadawalo czesciej niz tylko w czasie meczu na Reymonta |
Pochwały należą się osobom które zrealizowały ten pomysł. Na meczu być nie mogłem, więc przedmeczowej atmosfery moglem zaznać przez Radio Biała Gwiazda. Pytanie - czy to też leci równolegle na Esce? Czy tylko w necie?
|
Pozwolę sobie zadać pytanie. Czy relacje są w jakiś sposób uwieczniane, aby móc je odsłuchać po meczach?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl