The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 08:16
To ze nie byl wspolpracownikiem nie znaczy ze nie mogl wygrac jako krewny/znajomy czy ktokolwiek inny. Facet byl znana osoba w redakcji i tego typu losowanie powinno byc jawne. To tak tylko a propos calej rozkminki bo ogolnie temat bez sensu i w niewlasciwym pokoju!
WISŁA PANY !!
RWD
WISŁA KRAKÓW

Stary 26.08.2008, 09:14
3michal_04 napisał(a):Wyświetl post
Odpieram bezpodstawne zarzuty dotyczące kolegów po fachu.
po fachu tzn jesteś dziennikarzem?
w takim razie chyba zbyt łatwo używasz słowa "bezpodstawne"
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 26.08.2008, 09:21
Dobry numer

A mnie najbardziej bawi radosc z jaka padlinozercy z weszlo.com sie rzucili na nowy kasek. No ale czegoz sie spodziewac po "serwisie" w ktorym ekspertem jest spocony janek z miasta Lodzi
Boia chi molla !
3michal_04
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 09:33
RWD napisał(a):Wyświetl post
po fachu tzn jesteś dziennikarzem?
w takim razie chyba zbyt łatwo używasz słowa "bezpodstawne"

Tak, jestem.

Rzuciliście się na tego Filipiuka jak psy na ochłapy. Dla mnie WSZYSTKIE wasze zarzuty są bezpodstawne.

Szczerze mówiąc sam myślałem, że to jest jakiś przekręt, ale p. Sulgostowski rozwiał moje wszelkie wątpliwości. A to, co zrobiło weszło to już śmiech na sali...
Devonisch
Senior Member

Stary 26.08.2008, 09:42
Tak, jestem.

Rzuciliście się na tego Filipiuka jak psy na ochłapy. Dla mnie WSZYSTKIE wasze zarzuty są bezpodstawne.

Szczerze mówiąc sam myślałem, że to jest jakiś przekręt, ale p. Sulgostowski rozwiał moje wszelkie wątpliwości. A to, co zrobiło weszło to już śmiech na sali...
Odpowiedz nam proszę na podstawowe pytanie, które zadaje wiekszość ludzi a ja po raz 4. Czyżby odpowiedź na nie była aż tak niewygodna Czy po prostu nie potraficie się przyznać do oczywistego błędu?

Dlaczego artykuły podpisane imieniem i nazwiskiem identycznym do zwycięzcy konkursu zostały wykasowane dokładnie w chwili powstania wątpliwości

PS. Mimo, że dziennikarzem nie jestem to będę tak jak dziennikarz zadawał to pytanie dopóki nie dostanę odpowiedzi albo.... bana.
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 26.08.2008 o godz. 09:51.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
usiu
Schodowicze'05

Od: 12.2002

Stary 26.08.2008, 09:52
Tak, jestem.

te, co rozwiał p. Sulgostowski....

napisał tyle, że Tomasz Filipiuk nigdy nie był współpracownikiem futbol.pl .... to ja sie pytam skąd artykuły sygnowane jego nazwiskiem były w w/w serwisie i zostały usunięte
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
RWD
WISŁA KRAKÓW

Stary 26.08.2008, 10:14
Chłopie sorry za bezpośredni język ale .......isz bzdety. Bezpodstawne to by było jakby wspominany serwis w panice nie kasował artykułów tego chłopa i nie zasłaniał się że uległy kasacji ze względu na czas.
W wypadku jaki jednak obserwujemy te wymysły tworzone na bieżąco są obalane.
A to już jest jakaś podstawa.
Tak więc nikt tutaj się nie rzuca na nikogo tylko Wy się motacie broniąc swojego.
A jeśli ktoś chce bronić to niech robi to wiarygodnie a nie enigmatyczne stwierdzenie że Iks Igrekowski rozwiał twoje wątpliwości i to ma niby nam tu wystarczyć.
Jeszcze ****a straszenie sądem za to że ludzie chcą się dowiedzieć prawdy.
Żenua i patologia "dziennikarska"
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 26.08.2008, 10:20
Tak, jestem.

(...)

z futbol.pl ? : )))
Boia chi molla !
3michal_04
Senior Member

Stary 26.08.2008, 10:23
Szczerze powiedziawszy - nie mam pojęcia, czemu teksty zostały usunięte, ale myślę, że futbol.pl chciał uciąć wszelkie domniemania, a rozbudził je na nowo...

Poza tym - dobrze, że powołali się na prawo, gdyż teraz futbol.pl jest oczerniany zarówno w weszlo jak i na tym forum.

7 kotów - moge nie odpowiadać?
Devonisch
Senior Member

Stary 26.08.2008, 10:28
3michal_04
Dziekuję, że wreszcie zdecydowałeś się odpowiedzieć aczkolwiek sama odpowiedź jest taka jak przypuszczałem, czyli śmiech na sali.

Powiedz mi dziennikarzu jak to jest, że jak Wy zadajecie niewygodne pytania, robicie śledztwa dziennikarskie, doszukujecie się prawdy to powołujecie się na ogólnie pojmowaną wolność prasy i słowa a jak zaczyna to działać w drugą strone to nazywacie to oczernianiem Bez jaj..... Poczytaj Fakt, albo Super Express zanim zaczniesz mówić, że jesteście oczerniani na tym forum.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.08.2008, 10:35
joshi napisał(a):Wyświetl post
nie mogłem się powstrzymać
wiem, że zbliża się mecz z Barcą i nerwy dają znać o sobie, ale żeby aż takie emocje wzbudził w Was jakiś konkurs to jestem w szoku, nawet jakby był całkiem przekręcony, to powód żeby dyskutować o tym na kilka stron?
tak k*rwa!! Bo jawnie robią z ludzi idiot*w i śmieją im się w twarz,Popatrz wstaje rano włączam komputer i co widze? Jakiś żałosnych kanciarzy. Dobrze że ktoś miał trochę oleju w głowie i nakrył tego c*ela! Brawo!
Ciakawe gdzie na stadionie będzie siedział ten pan
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 26.08.2008, 10:41
Szczerze powiedziawszy - nie mam pojęcia, czemu teksty zostały usunięte, ale myślę, że futbol.pl chciał uciąć wszelkie domniemania, a rozbudził je na nowo...

Poza tym - dobrze, że powołali się na prawo, gdyż teraz futbol.pl jest oczerniany zarówno w weszlo jak i na tym forum.

7 kotów - moge nie odpowiadać?
Metoda Kalego albo raczej rozumowanie..
Jak un ukraść krowe to jest dobry uczynek
Jak jemu ktoś zaj..... ie to zły uczynek
banda hipokrytów
usiu
Schodowicze'05

Od: 12.2002

Stary 26.08.2008, 10:45
Michał dziennikarzyna z Ciebie raczej marna...

nie umiesz odpowiedzieć, na proste pytanie: dlaczego p. Sulgostowski, pisze, że T. Filipiuk nigdy nie był współpracownikiem futbal.pl skoro ****a jasno na białym artykuły podpisane są takim samym imieniem i nazwiskiem

jakby redakcja miała trochę oleju w głowie to by napisała sprostowanie w stylu, że to przypadkowa zbieżność nazwisk itp

jawne cięcie w ch****
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
3michal_04
Senior Member

Stary 26.08.2008, 10:48
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
3michal_04
Dziekuję, że wreszcie zdecydowałeś się odpowiedzieć aczkolwiek sama odpowiedź jest taka jak przypuszczałem, czyli śmiech na sali.

Powiedz mi dziennikarzu jak to jest, że jak Wy zadajecie niewygodne pytania, robicie śledztwa dziennikarskie, doszukujecie się prawdy to powołujecie się na ogólnie pojmowaną wolność prasy i słowa a jak zaczyna to działać w drugą strone to nazywacie to oczernianiem Bez jaj..... Poczytaj Fakt, albo Super Express zanim zaczniesz mówić, że jesteście oczerniani na tym forum.

To są tylko moje przypuszczenia, ja nie mam ze sprawą nic wspólnego.

Futbol sam sie w.......ił w bagno tym usuwaniem.

Denerwuje mnie to, że z powodu jakiegoś domniemanego błędu ludzie wieszają psy na najlepszej stronie o tematyce piłkarskiej (i to jest opinia ogółu, nie tylko moja) w Polsce. Z tego powodu deklarują się nie czytać tego portalu. A ja się pytam - czy newsy się zmienią? Czy dziennikarze nie będą pisać tych samych artykułów? Jestem zażenowany takim podejściem ludzi.

Jeśli już do mnie mówisz, to zwracaj się po imieniu.
3michal_04
Senior Member

Stary 26.08.2008, 10:50
usiu napisał(a):Wyświetl post
Michał dziennikarzyna z Ciebie raczej marna...

nie umiesz odpowiedzieć, na proste pytanie: dlaczego p. Sulgostowski, pisze, że T. Filipiuk nigdy nie był współpracownikiem futbal.pl skoro ****a jasno na białym artykuły podpisane są takim samym imieniem i nazwiskiem

jakby redakcja miała trochę oleju w głowie to by napisała sprostowanie w stylu, że to przypadkowa zbieżność nazwisk itp

jawne cięcie w ch****
Nie zajmuję się na codzień domniemaniem czyjejś winy na podstawie google...
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.08.2008, 10:50
Mnie najbardziej rozbawił fakt konferencji prasowej w sprawie Baszczyńskiego. Kiedy to Baszczyński powiedział, że wystąpi, a 5 minut później dziennikarz: "Słyszeliśmy, że wystąpisz na pozycji środkowego obrońcy...", na co Baszczyński: "A przecież jeszcze parę chwil temu miałem nie wystąpić <śmiech>..."

Tak właśnie wygląda dziennikarskie zakłamanie, życie domysłami. Sam chcę zostać kiedyś dziennikarzem, ale na pewno nikt nie będzie mi nigdy narzucał pytań jakie danemu rozmówcy mam zadać, ani tym bardziej nie będę zadawał dennych pytań w stylu: "Co robicie na treningu?"
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.08.2008, 10:51
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
3michal_04

Powiem Ci jak to się nazywa - to się nazywa hipokryzja. Jak dla mnie to sprawa jest aż nadto oczywista, Panowie "sprzedali" bilet znajomemu, a gdy to wyszło na jaw, spanikowali i krok po kroku się pogrążają. Teraz dominuje retoryka, że zarzuty w gruncie rzeczy są bezpodstawne, a skończy się na tym, że właściwie w regulaminie konkursu nie było napisane, że były współpracownik nie może wygrać - lub na innej równie dziwnej wymówce. Minie trochę czasu, sprawa przycichnie.
Mielibyście trochę jaj i przyznalibyście się do błędu, kupilibyście w ramach rekompensaty tym biorącym udział w konkursie bilety na jakiś mecz i wszystko by było ok. Ale, że dysponujecie typowo sk...im myśleniem, że najlepiej wszystko zakopać, obrócić kota ogonem i nie stracić na tym ani złotówki, to już Wasza sprawa. Ja już na ten portal więcej nie zaglądnę.
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.08.2008, 10:51
3michal_04....idz chlopie popilnuj Audii...
Pisanie bloga, to jeszcze nie dziennikarstwo...
Chciales zaistniec na forum, ale Ci nie wyszlo.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
3michal_04
Senior Member

Stary 26.08.2008, 10:53
qbbba napisał(a):Wyświetl post
3michal_04....idz chlopie popilnuj Audii...
Pisanie bloga, to jeszcze nie dziennikarstwo...
Chciales zaistniec na forum, ale Ci nie wyszlo.
Ehh... bez komentarza kolego...
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.08.2008, 10:56
Ehh... bez komentarza kolego...
To ty powinieneś tu siedzieć cicho. Forum Kibiców Wisły Kraków, a nie przekrętasów z futbol.pl!
3michal_04
Senior Member

Stary 26.08.2008, 10:59
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
To ty powinieneś tu siedzieć cicho. Forum Kibiców Wisły Kraków, a nie przekrętasów z futbol.pl!

Jestem kibicem Wisły Kraków i nie jestem dziennikarzem futbol.pl.

Pokazujesz swój poziom - brawo!
haeno
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.08.2008, 11:00
Cytat:
Denerwuje mnie to, że z powodu jakiegoś domniemanego błędu ludzie wieszają psy na najlepszej stronie o tematyce piłkarskiej (i to jest opinia ogółu, nie tylko moja) w Polsce. Z tego powodu deklarują się nie czytać tego portalu
sprawa jest prosta, wręcz banalna i nie wiem czego jako humanista tutaj nie rozumiesz.

Wszystko wskazuje na to, że ten "portal" wykręcił niesamowitego wała swoim czytelnikom. A że takie sytuacje nie mogą być tolerowane powinno się jak najbardziej dać do zrozumienia jaki popełnili błąd, a najbardziej dla nich dotkliwy będzie gwałtowny spadek odwiedzin.

Nie potrafię zrozumieć jak można bronić tą redakcję... Nawet jeśli Tomasz Filipiak od biletów nie jest tym Tomaszem Filipiakiem od artykułów to banda nieudolnych redaktorów sama sobie strzeliła w stopę i pogrążyła siebie w obecnej sytuacji, więc nie ma co za nimi płakać.
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
MicK
Senior Member

Stary 26.08.2008, 11:00
najlepszej stronie o tematyce piłkarskiej (i to jest opinia ogółu, nie tylko moja) w Polsce.

Nie wytrzymam

Masz może sondaż? niezależne badania? sam czasem zaglądam na stronę, i muszę przyznać że takiemu 90minut.pl to nie sięga do paznokcia u małego palca, nie żeby inne strony były wyżej, po prostu jest 90minut.pl.... długo nic.... i reszta.
no chyba że mówiąc "tematyce piłkarskiej" masz na myśli konkurencję typu weszlo.pl lub zczuba.pl

ach, uśmiałem się dodatkiem w nawiasie.
Deipnosophist
Junior Member

Stary 26.08.2008, 11:01
Cytat:
kupilibyście w ramach rekompensaty tym biorącym udział w konkursie bilety na jakiś mecz i wszystko by było ok
I o to chodzi. Dzieciaki nie dostały biletu, zaczął się płacz i wskazywanie winnych. Dostałyby bilet, portal by się zrobił cacy i nikt by nie wspomniał nawet słowem o zamieszaniu. A że bilety były tylko cztery...
wislabielany
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 26.08.2008, 11:02
Dajcie już sobie z nim spokój... głupiego nie przegadasz... tylko sie denerwujcie. A prawda jest jak dupa każdy ma swoją... tzn. my wiemy swoje a on dalej co innego...

szkoda nerwów na tego "osobnika".

"Ehh... bez komentarza 3michal_04|"
Wisła Pany

pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2008, 11:03
Dobra, dajcie już spokój, odpuście. Co Wam da to, że będziecie najeżdżać masowo na osobę? Błędy popełnia każdy, ale nie każdy potrafi się do nich przyznać. Zluzujcie trochę i pokażcie wreszcie klasę. To że jesteście anonimowi, nie znaczy że możecie sobie na tak dużo pozwalać.

Ja się z tym przespałem i zluzowałem. Pozdro.
Lysy
Senior Member

Stary 26.08.2008, 11:06
Nie macie się czym zajmować tylko jakimiś tandetnymi konkursami Zamknąć temat w p...
maaarcin
Moderator

Stary 26.08.2008, 11:06
Wydaje się, że w tym temacie wszystko zostało powiedziane, Dyskusja zaczyna schodzić na inne tematy. Redakcja TWSD ma dziś otrzymać jeszcze od organizatora konkursu zapowiedziane wczoraj oświadczenie, które opublikuje na stronie głównej.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów