![]() |
Oszustwo w konkrsie na futbol.pl - Bilety na Wisła - Barca
Dziękuję za udział w dyskusji.
|
Cytat:
+ za rozkminkę, nigdy nie wierzyłem w tego typu konkursy. Chcieli zbić reklamę swojemu portalowi a tylko się ośmieszyli |
szmaciarze i tyle , kompromitują się .. olać ich .., ale bardzo dobrze że to ujawniłeś
|
Kompromitacja tego serwisu.
Głupi byłem... |
"Pan Tomasz"
"Ale nie ukrywa swojej radosci z wygrania jednego z czterech biletow" "o konkursie dowiedzialem sie, bo codziennie wchodze na Wsz portal" :lol: Jak Wy mozecie wogole brac udzial w tego typu konkurach to ja nie wiem. Szkoda czasu.. |
Samobój roku :lol:
|
ŻENUA
10znaków |
a ja głupi wzialem w tym czyms udział ;/
|
JEŚLI TO PRAWDA TO:
Wywiesić zdjęcie tego kogoś przed stadionem i szukać na trybunach.................. |
Żenada jak **** , przekręty na każdym kroku ale tak czy siak pewnie mało kto tak na prawdę liczył,że bilet wygra :D
Takie konkursy są o dupę rozbić i teraz mamy piękny przykład tego.Mam nadzieję,że to sie tak nie zakończy i więcej osób sie dowie o ich chamskiej zagrywce. |
Od dawna wiadomo, że wszelakie konkursy to oszustwo! Mam sąsiada, który co chwilę wygrywa w taki sposób, bo jest przedstawicielem handlowym!
|
Ładne gnidy, ale z pewnością to nie pierwszy tego typu przypadek...
|
w sumie to fajny portal wiec szkoda ze sie tak kompromitują. Mogli by mieć troche wiecej oleju w głowie i dać innego człeka, wtedy by sie nikt nie skapł. A tak....no coż, troche żaaaaaaaaaaaaallllllllllll...............
|
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=29542
Ciekawe kim są pozostałe osoby? BTW. Żałosne są te opisy pod 'wylosowanymi' :lol: |
Dobrze że to chłopie wykryłeś. Takie cos trzeba karać, bo tego w****u jest i przechodzi nieruszone, tak nie mże być, bo tylko z ludzi robią frajerów
|
A moze tak jakis transparent jutro na meczu ?
Tak jak kiedys widnialy transparenty na temat kibice.net. Mieli dobry pomysl na reklame serwisu. "Drobna" wpadka i poszlo. Idioci z futbol.pl |
ale beka wszystkie newsy z tej stony juz bede traktował jak ten "konkurs" i jeszcze postrach sieja ze nikt nie jest anonimowy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ODPOWIEDŹ NA OSZCZERSTWA Przypominamy wszystkim zamieszczającymi kłamliwe informacje na temat jednego ze zwycięzców konkursu i fałszywe informacje na temat Portalu Futbol.pl, że wobec każdego z zamieszczających podobne informacje zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne. Przypominamy, że w internecie nikt nie jest anonimowy. Wszystkim zwycięzcom, Z KTÓRYCH ŻADEN NIE JEST ORAZ NIE BYŁ POWIĄZANY W ŻADEN SPOSÓB Z FUTBOL.PL, serdecznie gratulujemy. Futbol.pl |
Jeszcze straszą w żałosny sposób! Porażka!
Dobrze, że nie dałem się nabrać i nie wziąłem udziału. |
Nikt nie jest anonimowy, ej kurdde to ja nie wiem, może pousuwajmy te posty bo jutro rano w drzwiach będizemy mieć niespodziewanych gości... Dali by spokój w internecie każdy jest anonimowy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To może teraz pobijemy rekord uzytkowników forum?:D
Sam się dałem nabrać na ten konkurs i łudziłem się, że wygram bilet, a tu taki wał..ehh.odechciewa się wszystkiego..juz nawet nie będę czytał tego portalu.. |
najpierw musisz przestępstwo popełnić a wyśmiewanie ich nim napewno nie jest jako uczestnik możesz zażądać wyjaśnień i tu może być problem
|
cytat z weszło.pl
PS. W każdym razie rozbawił nas komentarz Filipiuka. - O konkursie dowiedziałem się, bo codziennie wchodzę na wasz portal - mówi. No ****a, wiadomo, że codziennie:) Poza tym skoro są tacy święci to po co kasowali wszystkie jego artykuły????? Nikt w internecie nie jest anonimowy - Panie i Panowie z www.futbol.pl |
Cytat:
|
Szczerze powiedziawszy to nie jestem przekonany co do tego przekrętu. Nie jeden jest Tomasz Filipiuk w Polsce. Przydałoby się więcej dowodów na potwierdzenie oskarżeń, które są poważne.
|
Niezłe przekręty, delikatnie mówiąc po niektórych osobach się tego nie spodziewałem.
|
Cytat:
Bojcie sie 8) |
znajdz jeszcze mataczenie i zakrywanie śladów............
bo jak inaczej nazwać kasowanie wszystkiego co jest związane z futbol.pl a imieniem i nazwiskiem głównego zwycięzcy............ |
Up, o to mi chodziło, paragraf 2.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl