|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dziękuję za udział w dyskusji.
Ostatnio edytowane przez abedipele : 25.08.2008 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
+ za rozkminkę, nigdy nie wierzyłem w tego typu konkursy. Chcieli zbić reklamę swojemu portalowi a tylko się ośmieszyli
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.08.2008 o godz. 20:42.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
szmaciarze i tyle , kompromitują się .. olać ich .., ale bardzo dobrze że to ujawniłeś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kompromitacja tego serwisu.
Głupi byłem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Pan Tomasz"
"Ale nie ukrywa swojej radosci z wygrania jednego z czterech biletow" "o konkursie dowiedzialem sie, bo codziennie wchodze na Wsz portal" ![]() Jak Wy mozecie wogole brac udzial w tego typu konkurach to ja nie wiem. Szkoda czasu.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Samobój roku
![]()
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 25.08.2008 o godz. 22:33.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ŻENUA
10znaków ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a ja głupi wzialem w tym czyms udział ;/
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JEŚLI TO PRAWDA TO:
Wywiesić zdjęcie tego kogoś przed stadionem i szukać na trybunach..................
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 25.08.2008 o godz. 22:52.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Żenada jak **** , przekręty na każdym kroku ale tak czy siak pewnie mało kto tak na prawdę liczył,że bilet wygra
Takie konkursy są o dupę rozbić i teraz mamy piękny przykład tego.Mam nadzieję,że to sie tak nie zakończy i więcej osób sie dowie o ich chamskiej zagrywce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od dawna wiadomo, że wszelakie konkursy to oszustwo! Mam sąsiada, który co chwilę wygrywa w taki sposób, bo jest przedstawicielem handlowym!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ładne gnidy, ale z pewnością to nie pierwszy tego typu przypadek...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
w sumie to fajny portal wiec szkoda ze sie tak kompromitują. Mogli by mieć troche wiecej oleju w głowie i dać innego człeka, wtedy by sie nikt nie skapł. A tak....no coż, troche żaaaaaaaaaaaaallllllllllll...............
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=29542
Ciekawe kim są pozostałe osoby? BTW. Żałosne są te opisy pod 'wylosowanymi' ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dobrze że to chłopie wykryłeś. Takie cos trzeba karać, bo tego w****u jest i przechodzi nieruszone, tak nie mże być, bo tylko z ludzi robią frajerów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A moze tak jakis transparent jutro na meczu ?
Tak jak kiedys widnialy transparenty na temat kibice.net. Mieli dobry pomysl na reklame serwisu. "Drobna" wpadka i poszlo. Idioci z futbol.pl
Ostatnio edytowane przez Musiek1906 : 25.08.2008 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ale beka wszystkie newsy z tej stony juz bede traktował jak ten "konkurs" i jeszcze postrach sieja ze nikt nie jest anonimowy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ODPOWIEDŹ NA OSZCZERSTWA Przypominamy wszystkim zamieszczającymi kłamliwe informacje na temat jednego ze zwycięzców konkursu i fałszywe informacje na temat Portalu Futbol.pl, że wobec każdego z zamieszczających podobne informacje zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne. Przypominamy, że w internecie nikt nie jest anonimowy. Wszystkim zwycięzcom, Z KTÓRYCH ŻADEN NIE JEST ORAZ NIE BYŁ POWIĄZANY W ŻADEN SPOSÓB Z FUTBOL.PL, serdecznie gratulujemy. Futbol.pl
Ostatnio edytowane przez Marcinklon : 25.08.2008 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze straszą w żałosny sposób! Porażka!
Dobrze, że nie dałem się nabrać i nie wziąłem udziału.
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 25.08.2008 o godz. 21:59.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt nie jest anonimowy, ej kurdde to ja nie wiem, może pousuwajmy te posty bo jutro rano w drzwiach będizemy mieć niespodziewanych gości... Dali by spokój w internecie każdy jest anonimowy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niekoniecznie. Po popełnieniu przestępstwa i zgłoszenie go na Policję, Policja ma prawo (BA! OBOWIĄZEK) doglądać adresu IP użytkownika który dopuścił się czynu karalnego, a następnie wszczęcia procedur.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 25.08.2008 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może teraz pobijemy rekord uzytkowników forum?
Sam się dałem nabrać na ten konkurs i łudziłem się, że wygram bilet, a tu taki wał..ehh.odechciewa się wszystkiego..juz nawet nie będę czytał tego portalu.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
najpierw musisz przestępstwo popełnić a wyśmiewanie ich nim napewno nie jest jako uczestnik możesz zażądać wyjaśnień i tu może być problem
Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez Marcinklon : 25.08.2008 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cytat z weszło.pl
PS. W każdym razie rozbawił nas komentarz Filipiuka. - O konkursie dowiedziałem się, bo codziennie wchodzę na wasz portal - mówi. No ****a, wiadomo, że codziennie ![]() Poza tym skoro są tacy święci to po co kasowali wszystkie jego artykuły
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 25.08.2008 o godz. 22:09.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już można teoretycznie podciągnąć pod naginanie prawa, ale chyba tylko w kwestii wykroczenia. Nie mam tego wszystkiego w głowie, musiałbym zerknąć do kodeksu karnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy to nie jestem przekonany co do tego przekrętu. Nie jeden jest Tomasz Filipiuk w Polsce. Przydałoby się więcej dowodów na potwierdzenie oskarżeń, które są poważne.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Niezłe przekręty, delikatnie mówiąc po niektórych osobach się tego nie spodziewałem.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Bojcie sie 8) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znajdz jeszcze mataczenie i zakrywanie śladów............
bo jak inaczej nazwać kasowanie wszystkiego co jest związane z futbol.pl a imieniem i nazwiskiem głównego zwycięzcy............ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Up, o to mi chodziło, paragraf 2.
|