|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
nie można wysyłać Bednarza na losowanie bo znowu wylosują nam kogoś najtrudniejszego!! Niech jedzie Ochalik, może przyniesie nam szczęscie i trafimy na siebie wartych rywali...
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Trzeba liczyć na pomyślne losowanie, gdyż dwa losowanie do tej pory wypadły najgorzej jak tylko się dało. Można trafić na Milan, a można też trafić na Aris Thessaloniki, Brøndby IF, Litex Lovech, Crvena Zvezda Belgrade. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
, ale coś mnie tak.....
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.08.2008 o godz. 19:39.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Skońcie chrzanić w 2006 roku Wisła powinna dostać szansę gry w Pucharze Uefa w 1/16 po tym jak wykluczono Feyenord , niestety kochani działacze tak nas kochają że woleli dać wolny los Totenhamowi. Ja powiem jedno uefa to jedna wielka mafia forującą bogatych !!!!! bo to bogaci robią im zyski a nie biedne klubiki ala Wisla , tak samo było w 2005 roku w meczu z Panathinaikosem co widział sędzie przy golu Penksy co widział..... wiadomo było że miał za zadanie w racie możliwości pomóc Grekom i wypełnił swój mistyczny plan idealnie !!!! Poprostu pogratulować !!!!! Dzis wychodzi sprawa Hleba i co z tego choćby 2 nie wpisali do protokołu to i tak wszystko by tak uknuli żeby Barcelonie utrzymać wynik 1 meczu !!!! Dla uefy za duża kasa jest z takie klubu jak Barcelona w Cl !!!!!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Borinho - po czesci oczywiscie masz racje ale nie popadaj juz w skrajne teorie spiskowe.
Rewanz z Grekami juz do przerwy mogl byc wyjasniony.Nikt 'nam' nie kazal zmarnowac 3 setek a w 2 polowie Radziowi przepuscic 2 szmat ,ani nawet Sobolowi faulowac ,gdzie wiadomo bylo co to da. Tam nie uznal gola, z Beitarem dal karnego ktorego nie bylo...dla nas. Pilka. Do czasu powtorek wideo takie rzeczy beda sie zdarzaly. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Według mnie obaj macie racje. Chodzi o 'pomaganie' czyli mini-teoria spiskowa, która twierdzi, że jest to lepszy interes by w LM grały klub duże, renomowane i bogate, a nie małe, mało utytułowane i biedne.
Oczywiście tylko do pewnego momentu można kreować rzeczywistość, bo jak zespół będzie prezentował w miarę wysoki poziom sportowy to nic już się nie da zrobić i w końcu kiedyś Wisła będzie w grupie LM. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Tłumaczone ze sport.es - http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=23445 http://www.barca-media.com/video/2008-09/Champions%20League/13_08-Barca4-0Wisla/Match.rar - mecz do ściągnięcia, na 99% hiszpański komentarz. A jak chwilowo nie działa, to linki z ftbz (trzeba się zarejestrować): http://www.fbtz.com/forum/showthread...ight=barcelona http://www.fbtz.com/forum/showthread...ight=barcelona
Ostatnio edytowane przez Maxxer : 20.08.2008 o godz. 07:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dawno nie zaglądałem na forum, ale mam nadzieję, że wszyscy "spece" , którzy przed rewanżem z Beitarem skazywali nas na porażkę odszczekali to z pod stołu.
A jak nie to zachęcam. Chyba każdy pamięta o kogo chodzi ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi tez niektorzy "eksperci" tłumaczyli jaki to brjtar jest zaje....y i wogole - wymieniali ich tytuły - i co teraz maja do powidzenia kibice ktorzy nie wierzyli we wlasna druzyne ? jak kiedys napisalem ze z bejtarem wygramy 3-0 to mnie prawie smiechem zabili i co pajace ?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
No to panowie teraz znowu 5:0 dla nas i wchodzimy
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Podaruj radość dzieciakom – kup szkolną wyprawkę!
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niby szanse sa znikome ale dzis obejrzalem wlasnie 2 mecz superpucharu hiszpanii real-valencia i stwierdzam ze wszystko jest mozliwe! valencia wygrala pierwszy mecz 3:2, wygrywala mecz 1:0 i do tego van der vaart dostal czerwona kartke. Real wyrownal, a w 72 z boiska wylecial tez van nistelrooy! W dziewieciu chlopa na 20 min do konca real doprowadzil do wyniku 4-1!!! ostatecznie skonczylo sie 4-2! Takiej walki oczekuję od Wisełki! Jesli bede widzial walke do upadlego to nawet jesli nie bedzie dobrego wyniku - będę dumny!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
"Biała Gwiazda" się rozsypała
Cytat:
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hiszpańska prasa: w Krakowie będzie marny doping
Hiszpańskie "El Mundo Deportivo" publikuje pesymistyczne prognozy na temat atmosfery na meczu Wisła - Barcelona w Krakowie. W ubiegłym tygodniu gazeta ostrzegała, że na trybunach w Krakowie jest niebezpiecznie, teraz z kolei narzeka, że na meczu będzie za mało kibiców. "Po przegranej 4:0 na wyjeździe, podczas rewanżu atmosfera na stadionie Wisły będzie usypiająca" - twierdzi gazeta. - "Stadion jest w przebudowie, ale to nie wszystko. Jeśli klub z Krakowa nie obniży cen biletów, stadion się nie zapełni. Nie uda się przyciągnąć na stadion nawet skromnych 10.000 widzów" - prognozuje. 10 i pół tysiąca fanów pojawiło się przy Reymonta nawet na ostatnim ligowym meczu z GKS Bełchatów. Trudno przypuszczać, by na spotkanie z legendarną Barceloną na stadion im. Henryka Reymana przyszło mniej kibiców niż na ligę. Ceny biletów do niskich nie należą, ale na spotkanie z Realem Madryt w 2004 roku były wyższe. Posiadacz karnetu mógł kupić bilet na ten mecz nawet za 100 złotych. Najdroższe wejściówki, na trybuny A i B kosztowały 250 złotych. Pojemność stadionu przy Reymonta, bez uwzględnienia remontowanej trybuny C, wynosi obecnie 15 577 miejsc. W dniu poprzedzającym mecz w kasach zostało zaledwie kilkaset biletów, głównie na trybunę E. Gazeta prognozuje też, że Wisła nie będzie się w stanie zrewanżować za "baty", które dostała na Camp Nou. "Polscy kibice nie wierzą, że Wisła zmyje plamę na honorze, jaką była wysoka porażka w pierwszym meczu. Krakowianie będą znów przytłoczeni tym, że rywal to tak naprawdę zupełnie inna liga, w każdym tego słowa znaczeniu." "W Krakowie nie bierze się na poważnie deklaracji trenera Guardioli i bramkarza Valdesa, że Wisła to rywal niebezpieczny i że wszystko może się jeszcze wydarzyć" - piszą Hiszpanie. "Tu wiedzą, że Wisła ma za mało umiejętności, co skazuje ją z góry na Puchar UEFA." TWSD komentarz raczej zbędny. Mysle że wszyscy przemysla sprawe, bo to od Nas wszystkich zależec bedzie czy po jutrzejszym meczu beda z Nas dalej szydzic i obrazac Armie Bialej Gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez e : 25.08.2008 o godz. 15:04.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak naprawdę to co słyszalne było na murawie na Camp Nou na meczu z Wisłą, a to co normalnie na murawie słyszę w Krakowie to ziemia, a niebo. U nas oczywiście jest to przysłowiowe niebo. Z murawy mogę zawsze w miarę obiektywnie oceniać doping, i to co mamy w Krakowie to świetny i wysoki poziom. W piątek pokazaliście na co nas stać. Tak trzymać, a za kilka lat jak będziemy mieć 30tys+ to będzie dopiero co pokazać. Ostatni taki szok przeżyłem na murawie w Atenach, tam było tak głośno, że pierwszy raz w życiu stojąc na murawie bolały uszy i dosłownie nie dało się wytrzymać (!).
Powodzenia i życzę mocnych gardeł, a we środę u wszystkich zachrypniętego głosu... ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja może jestem zbyt wielkim optymistą ale uważam iż wygramy 5:0 i jeszcze bedą super nagłówki w gazetach xD
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
8 lat temu też nikt nie liczył po porażce 1-4 w Saragossie że uda sie awansować a jednak dzieki ogronmnej determinacji udało sie przejść Hiszpanów.Jednak Barca to chyba nieco inny rozmiar kapelusza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
wyeliminowanie Barcy... to była by największa niespodzianka w historii Ligi Mistrzów. Czemu ma nie należeć do nas?
Wyobrażacie to sobie? Miałbym tygodniowy orgazm.Jednak czego wymagam od naszych piłkarzy, to to, żeby zostawili 100% swoich sił i umiejętności na boisku. Wynik nie ważny. No i żeby się Barceloniaki posrali od naszego dopingu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dobrze, że Baszczyński wraca do składu na mecz z Bracą. Źle, że Skorza wystawi go na pozycji stopera co wg. mnie jest koszmarnym rozwiązaniem...Baszczu zupełnie nie radzi sobie na tej pozycji. Pamiętam jak kiedyś zagrał jako stoper z konieczności i niestety nie wyglądało to dobrze. Już chyba bym wolał zobaczyć na tej pozycji Singlara(przy założeniu, że Diaz bedzie grał w drugiej liniii). Tak jak to kiedyś Baszczu powiedział: osłabiamy 2 pozycje (prawą obronę na której Baszczyński był pewniakiem i środkową obronę gdzie nie czuje się On dobrze). Teraz wychodzi odchudzanie kadry przy jednoczesnym braku wzmocnień.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja osobiście dam z siebie wszystko na D1, ale szczerze wątpie, by jutro był taki doping jak na Bełchatowie. Na sektorach będzie pełno gości co przyjdą oglądać "futbol na najwyższym europejskim poziomie" w wykonaniu Barcy i będą mieli gdzieś nasz doping.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mecz z Barceloną należy potraktować jako miłą przygodę i wartościowy sparing. Szanse na awans wynoszą znacznie mniej, niż przed meczem na Camp Nou twierdził Boguski (przypominam, 0,1%).
W sytuacji, gdy mamy szczupłą kadrę szansę muszą dostać zawodnicy, którzy mogą się rozwinąć i stanowić jakąś alternatywę dla podstawowej jedenastki. Wyni meczu ma zerowe znaczenie. Przynajmniej dla mnie. Absolutnym minimum jest danie szansy Diazowi, Kowalskiemu, Singlarowi, Małeckiemu i Niedzielanowi. Oraz oszczędzenie Pawła Brożka, Clebera, Boguskiego i Zieńczuka. Jeśli już na serio myśleć o europejskich pucharach (z obecną kadrą moim zdaniem awans do grupy PUEFA zakrawa na cud), to priorytetem ma być następna runda PUEFA. Dlatego warto, by przed ważnym meczem ligowym i kolejnymi meczami w Europie nasze nieliczne gwiazdy nie złapały kontuzji. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Guest
|
|
|
czy będzie można obejrzeć mecz gdzieś na necie?jestem zagranicą i nie mam tvp.z góry dzięki za odp
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
na sopcast'cie: http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Osoby chcace dawac z siebie wszystko bez wzgledu na poczyniania gwiazdorow na boisku niech postaraja sie wczesniej przyjsc i w razie mozliwosci na D3 zeby nie byc rozsianym po calej trybunie. Aaaa... i w razie oprawy sluchac dokladnie GNIAZDOWEGO zeby ktos znow czegos nie zjebal (np. zle trzymajac kartonik, czy wogole go nie trzymajac bo dla krola jest on za ciezki badz woli nim podetrzec dupsko, przez co oprawa traci na wartosci przy widocznych "dziurach" w niej. To samo jak trzeba linki podciagnac - jest info zeby naciagac to naciagac a nie robic z siebie biedaka ktory nie zjadl sniadania i mu za ciezko). Perfekcja przede wszystkim. Legenda wiecznie zywa.. ![]() WISŁA TO MY! @ Post kierowany do tych ktorym zalezy. Reszta ktora ma to wyjebane niech zamilczy i mnie nie cytuje.
Ostatnio edytowane przez e : 25.08.2008 o godz. 18:35.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jutrzejszy mecz mozna traktowac jak sparing ,bo 5-0 napewno nie wygramy..
Mnie zastanawia kto bedzie gral w 1 rundzie p.UEFA ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A czy my mozemy trafic tez na jakąś drużynę, ktora odpadla z LM? Np, jak odpadnie jakaś pała w III rundzie np BATE Borysow to możęmy trafić na nich?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|