The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2008, 00:27
nie można wysyłać Bednarza na losowanie bo znowu wylosują nam kogoś najtrudniejszego!! Niech jedzie Ochalik, może przyniesie nam szczęscie i trafimy na siebie wartych rywali...
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Od: 04.2008

Stary 18.08.2008, 18:22
Cytat:
Wisła - ani żaden inny polski klub - nie ma najmniejszych szans na rozstawienie na tym etapie rywalizacji!
http://wislaportal.pl/news.php?id=13718

Trzeba liczyć na pomyślne losowanie, gdyż dwa losowanie do tej pory wypadły najgorzej jak tylko się dało. Można trafić na Milan, a można też trafić na Aris Thessaloniki, Brøndby IF, Litex Lovech, Crvena Zvezda Belgrade.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.08.2008, 19:37
Przemo12 napisał(a):Wyświetl post
http://wislaportal.pl/news.php?id=13718

Trzeba liczyć na pomyślne losowanie, gdyż dwa losowanie do tej pory wypadły najgorzej jak tylko się dało. Można trafić na Milan, a można też trafić na Aris Thessaloniki, Brøndby IF, Litex Lovech, Crvena Zvezda Belgrade.
To Broendby wcale ciekawie nie wygląda, drwale zdycscyplionwani taktycznie. A już wiemy jak z takimi murarzami nam sie gra, no grało przynajmniej. Nie ma co sie oszukiwać,rywali łatwych nie ma i trzeba się napocić aby awansować od I rundy. Szczerze mówiac boje się tego Milanu, nie wiem czemu. Nie żabym nie wierzył w chłopaków i ich możliwości, ale coś mnie tak.....
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.08.2008 o godz. 19:39.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.08.2008, 20:07
Cytat:
Klub FC Barcelona wyraził zgodę na zmianę daty rozegrania rewanżowego meczu trzeciej rundy kwalifikacyjnej do Ligi Mistrzów z Wisłą Kraków. Tym samym pojedynek z polskim zespołem odbędzie się we wtorek 26 sierpnia o godzinie 20:45, a nie 27 sierpnia, jak wcześniej ustalono.

Póki co Barça nie ujawniła żadnych szczegółów dotyczących tej sprawy. Wszystko wskazuje na to, że proces zmiany terminu drugiego spotkania zainicjował zarząd klubu z Krakowa.

Nowa data meczu z ekipą "Białej Gwiazdy" jest również korzystna dla "Dumy Katalonii". Dzięki temu podopieczni Josepa Guardioli zyskają o jeden dzień więcej na przygotowania do pojedynku inaugurującego rozgrywki Liga BBVA z Numancią (30-31 sierpień).
źródło: Sport
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.08.2008, 10:09
Skońcie chrzanić w 2006 roku Wisła powinna dostać szansę gry w Pucharze Uefa w 1/16 po tym jak wykluczono Feyenord , niestety kochani działacze tak nas kochają że woleli dać wolny los Totenhamowi. Ja powiem jedno uefa to jedna wielka mafia forującą bogatych !!!!! bo to bogaci robią im zyski a nie biedne klubiki ala Wisla , tak samo było w 2005 roku w meczu z Panathinaikosem co widział sędzie przy golu Penksy co widział..... wiadomo było że miał za zadanie w racie możliwości pomóc Grekom i wypełnił swój mistyczny plan idealnie !!!! Poprostu pogratulować !!!!! Dzis wychodzi sprawa Hleba i co z tego choćby 2 nie wpisali do protokołu to i tak wszystko by tak uknuli żeby Barcelonie utrzymać wynik 1 meczu !!!! Dla uefy za duża kasa jest z takie klubu jak Barcelona w Cl !!!!!!
Borinho
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.08.2008, 14:31
Borinho - po czesci oczywiscie masz racje ale nie popadaj juz w skrajne teorie spiskowe.
Rewanz z Grekami juz do przerwy mogl byc wyjasniony.Nikt 'nam' nie kazal zmarnowac 3 setek a w 2 polowie Radziowi przepuscic 2 szmat ,ani nawet Sobolowi faulowac ,gdzie wiadomo bylo co to da.

Tam nie uznal gola, z Beitarem dal karnego ktorego nie bylo...dla nas.
Pilka. Do czasu powtorek wideo takie rzeczy beda sie zdarzaly.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kazek K
Member

Stary 19.08.2008, 14:38
Według mnie obaj macie racje. Chodzi o 'pomaganie' czyli mini-teoria spiskowa, która twierdzi, że jest to lepszy interes by w LM grały klub duże, renomowane i bogate, a nie małe, mało utytułowane i biedne.

Oczywiście tylko do pewnego momentu można kreować rzeczywistość, bo jak zespół będzie prezentował w miarę wysoki poziom sportowy to nic już się nie da zrobić i w końcu kiedyś Wisła będzie w grupie LM.
Odpowiedz cytując
Maxxer
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 20.08.2008, 06:47
Borinho napisał(a):Wyświetl post
Dzis wychodzi sprawa Hleba i co z tego choćby 2 nie wpisali do protokołu to i tak wszystko by tak uknuli żeby Barcelonie utrzymać wynik 1 meczu !!!!
Kiedy to pisałeś sprawa Hleba była już dawno wyjaśniona. Ale jak ktoś uwierzył w nieprawdopodobną historię opisaną przez jedną, mało wiarygodną polską stronę, to sorry.

Tłumaczone ze sport.es - http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=23445

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nagrywal ktos mecz Barca-Wisla? - nie bylo mnie w Polszy a z checia bym ogladnal.
http://www.barca-media.com/video/2008-09/Champions%20League/13_08-Barca4-0Wisla/Match.rar - mecz do ściągnięcia, na 99% hiszpański komentarz. A jak chwilowo nie działa, to linki z ftbz (trzeba się zarejestrować): http://www.fbtz.com/forum/showthread...ight=barcelona http://www.fbtz.com/forum/showthread...ight=barcelona
Ostatnio edytowane przez Maxxer : 20.08.2008 o godz. 07:02.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.08.2008, 13:55
Dawno nie zaglądałem na forum, ale mam nadzieję, że wszyscy "spece" , którzy przed rewanżem z Beitarem skazywali nas na porażkę odszczekali to z pod stołu.
A jak nie to zachęcam. Chyba każdy pamięta o kogo chodzi
..
Odpowiedz cytując
kuczmen
Senior Member

Stary 23.08.2008, 09:29
Mi tez niektorzy "eksperci" tłumaczyli jaki to brjtar jest zaje....y i wogole - wymieniali ich tytuły - i co teraz maja do powidzenia kibice ktorzy nie wierzyli we wlasna druzyne ? jak kiedys napisalem ze z bejtarem wygramy 3-0 to mnie prawie smiechem zabili i co pajace ?
Odpowiedz cytując
luknazim
Member

Od: 12.2005

Stary 23.08.2008, 12:18
No to panowie teraz znowu 5:0 dla nas i wchodzimy ... Nawet Wielka Barcelona... , a tak na serio to fajnie by było gdybyśmy wygrali, chociaż minimalnie, podbudowali by się nasi zawodnicy przed I rundą Pucharu UEFA...
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 24.08.2008, 22:33
Podaruj radość dzieciakom – kup szkolną wyprawkę!
Cytat:
Na Barcelonę przyjdź z długopisem, zeszytem bądź kredkami!

Przed meczem z FC Barceloną SKWK prowadzić będzie zbiórkę szkolnych przyborów, które później zostaną przekazane dzieciom ze Szkoły Podstawowej w Tyrawie Wołoskiej. Małych kibiców Wisły wspieramy od dawna – pomagając nie tylko w edukacji, ale również aktywnym wypoczynku. Uczniowie z tej szkoły gościli już na kilku spotkaniach Wisły, a także brali chociażby udział w organizowanych przez nas Turniejach Dzikich Drużyn.

Teraz, podobnie jak rok temu, chcemy ułatwić im star w nowy rok szkolny. Dlatego też zwracamy się z prośbą do wszystkich kibiców wybierających się we wtorek na stadion przy Reymonta – przynieście ze sobą szkolne przybory! Mogą to być zeszyty, długopisy, kredki, bloki, farbki ... Po prostu wszystko co przydaje się w szkole!

Rzeczy będą zbierane w restauracji “U Wiślaków” już 3 godziny przed rozpoczęciem spotkania! Przyjedź pod stadion 10 minut wcześniej, aby zdążyć podejść do restauracji i zostawić swoje prezenty.

Na meczu spodziewany jest komplet widzów. Wyobraźcie sobie, ile radości miałyby dzieciaki, gdyby chociaż co drugi kibic przyniósł ze sobą JEDEN gadżet ... Wierzymy więc, że nie będą to tylko nasze marzenia, ale realne efekty zbiórki.

KIBICU - we wtorek czekamy w restauracji “U Wiślaków” również NA CIEBIE!
SKWK
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.08.2008, 22:59
Niby szanse sa znikome ale dzis obejrzalem wlasnie 2 mecz superpucharu hiszpanii real-valencia i stwierdzam ze wszystko jest mozliwe! valencia wygrala pierwszy mecz 3:2, wygrywala mecz 1:0 i do tego van der vaart dostal czerwona kartke. Real wyrownal, a w 72 z boiska wylecial tez van nistelrooy! W dziewieciu chlopa na 20 min do konca real doprowadzil do wyniku 4-1!!! ostatecznie skonczylo sie 4-2! Takiej walki oczekuję od Wisełki! Jesli bede widzial walke do upadlego to nawet jesli nie bedzie dobrego wyniku - będę dumny!
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.08.2008, 07:05
Hleb zagra od pierwszych minut?

http://www.magazynpilkarski.pl/news,...zych_minut.htm
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 25.08.2008, 07:30
"Biała Gwiazda" się rozsypała
Cytat:
Przed rewanżem z Barceloną nie mogę liczyć na Mauro Cantoro, Arka Głowackiego, Marcina Baszczyńskiego i Radka Sobolewskiego. Mam dużą łamigłówkę - stwierdził Maciej Skorża. Ale najgorsze już za nim.

Przed meczem z PGE GKS Bełchatów (2:1) przeżył sytuację, jakiej nigdy nie doświadczył.

- Po ostatnim treningu przed meczem z Bełchatowem Arek Głowacki powiedział mi nagle, że nie czuje się gotów do gry. A wszystkie warianty taktyczne robiliśmy z nim na środku obrony! Marcin Baszczyński wiadomo, tragedia rodzinna, ale nie mogło być innej decyzji jak ta, by natychmiast jechał do rodziny. W piątek rano kierownik drużyny pojechał na lotnisko po Juniora Diaza. Junior stawił się koło południa i powiedział mi, że wszystko jest z nim OK. Jednak dwie godziny przed meczem poprosił mnie na stronę i mówi, że nie czuje się na siłach.

Miałem do wyboru taki wariant: Piotrek Brożek na prawej obronie, Cleber z Singlarem na środku i Marek Zieńczuk na lewej albo nie zmieniać tego całego układu, tylko wstawić debiutanta Mateusza Kowalskiego w miejsce Diaza. Zdecydowałem się na drugie wyjście i dobrze zrobiłem - przyznał Skorża.

W sobotę nadal nie było Baszczyńskiego i Sobolewskiego, Cantoro ma pauzę za dwie żółte kartki, a Głowacki podczas treningu poczuł ból w kolanie.- Nie mamy nawet o czym rozmawiać, bo nie zagram z Barceloną - rzucił obrońca.

Wygląda więc na to, że Wisła zagra z Barceloną w następującym zestawieniu: Pawełek - Singlar, Kowalski, Cleber, Piotr Brożek - Łobodziński, Jirsak, Diaz, Zieńczuk - Boguski, Paweł Brożek.

Tak osłabiała się od początku sezonu Wisła:

Norbert Varga - kontuzja kolana, miał zabieg, po którym będzie pauzował do końca roku.
Konrad Gołoś - kontuzja kolana, miał zabieg, po którym będzie pauzował przez kilka tygodni.
Ilie Cebanu - skręcenie nogi w kostce, pauzował przez dwa tygodnie.
Wojciech Łobodziński - stłuczenie mięśnia czworogłowego uda, pauzował przez trzy tygodnie.
Arkadiusz Głowacki - naderwanie więzadeł pobocznych kolana, pauzuje od trzech tygodni i będzie prawdopodobnie pauzował jeszcze dwa.
Marek Zieńczuk - dwie żółte kartki, nie zagrał w rewanżu z Beitarem (5:0).
Krzysztof Mączyński - uraz kolana, pauzował przez tydzień.
Mauro Cantoro - dwie żółte kartki, nie zagra w rewanżu z Barceloną.
Radosław Sobolewski - naciągnięcie przywodziciela, prawdopodobnie nie zagra w rewanżu z Barceloną.
Marcin Baszczyński - śmierć ojca, nie grał z Bełchatowem (2:1), nie zagra też w rewanżu z Barceloną.

Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
I nieco bardziej optymistyczny kawałek z "Dziennika Polskiego"

Cytat:
Trener Maciej Skorża przyznał, że niepotrzebnie zaryzykował wystawienie Sobolewskiego. Defensywny pomocnik po urazie doznanym sześć dni wcześniej w Warszawie w potyczce z Polonią mocno nalegał na powrót na boisko, szkoleniowiec - po konsultacji ze sztabem medycznym - zdecydował się zadośćuczynić jego prośbie. Niestety, po 25 minutach gry przeciwko bełchatowianom musiał opuścić murawę, zastąpił go Tomas Jirsak.

Teraz Skorża stanął przed poważnym dylematem, komu powierzyć obowiązki Sobolewskiego, tym bardziej że wskutek żółtych kartek musi pauzować inny zawodnik środkowej linii Mauro Cantoro. - Musiałby się stać jakiś cud, żeby Głowacki i Sobolewski mogli zagrać z Barceloną - powiedział w niedzielę lekarz klubowy Mariusz Urban.

Na szczęście, badania nie potwierdziły mięśniowych problemów Słowaka Petera Singlara, w niedzielę ćwiczył znów normalnie z kolegami, podobnie jak Marcin Baszczyński, któremu zmarł ojciec i z tego powodu nie wystąpił w meczu z GKS-em Bełchatów.

Po wczorajszych zajęciach zawodnicy Wisły udali się do jednego z krakowskich hoteli, stamtąd przyjadą dziś na oficjalny trening o godz. 18, poprzedzony konferencją prasową z Maciejem Skorżą i Marcinem Baszczyńskim.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 25.08.2008, 14:51
Hiszpańska prasa: w Krakowie będzie marny doping

Hiszpańskie "El Mundo Deportivo" publikuje pesymistyczne prognozy na temat atmosfery na meczu Wisła - Barcelona w Krakowie. W ubiegłym tygodniu gazeta ostrzegała, że na trybunach w Krakowie jest niebezpiecznie, teraz z kolei narzeka, że na meczu będzie za mało kibiców.

"Po przegranej 4:0 na wyjeździe, podczas rewanżu atmosfera na stadionie Wisły będzie usypiająca" - twierdzi gazeta. - "Stadion jest w przebudowie, ale to nie wszystko. Jeśli klub z Krakowa nie obniży cen biletów, stadion się nie zapełni. Nie uda się przyciągnąć na stadion nawet skromnych 10.000 widzów" - prognozuje.

10 i pół tysiąca fanów pojawiło się przy Reymonta nawet na ostatnim ligowym meczu z GKS Bełchatów. Trudno przypuszczać, by na spotkanie z legendarną Barceloną na stadion im. Henryka Reymana przyszło mniej kibiców niż na ligę. Ceny biletów do niskich nie należą, ale na spotkanie z Realem Madryt w 2004 roku były wyższe. Posiadacz karnetu mógł kupić bilet na ten mecz nawet za 100 złotych. Najdroższe wejściówki, na trybuny A i B kosztowały 250 złotych.

Pojemność stadionu przy Reymonta, bez uwzględnienia remontowanej trybuny C, wynosi obecnie 15 577 miejsc. W dniu poprzedzającym mecz w kasach zostało zaledwie kilkaset biletów, głównie na trybunę E.

Gazeta prognozuje też, że Wisła nie będzie się w stanie zrewanżować za "baty", które dostała na Camp Nou. "Polscy kibice nie wierzą, że Wisła zmyje plamę na honorze, jaką była wysoka porażka w pierwszym meczu. Krakowianie będą znów przytłoczeni tym, że rywal to tak naprawdę zupełnie inna liga, w każdym tego słowa znaczeniu."

"W Krakowie nie bierze się na poważnie deklaracji trenera Guardioli i bramkarza Valdesa, że Wisła to rywal niebezpieczny i że wszystko może się jeszcze wydarzyć" - piszą Hiszpanie. "Tu wiedzą, że Wisła ma za mało umiejętności, co skazuje ją z góry na Puchar UEFA."

TWSD

komentarz raczej zbędny.
Mysle że wszyscy przemysla sprawe, bo to od Nas wszystkich zależec bedzie czy po jutrzejszym meczu beda z Nas dalej szydzic i obrazac Armie Bialej Gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez e : 25.08.2008 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
Kazek K
Member

Stary 25.08.2008, 15:07
Tak naprawdę to co słyszalne było na murawie na Camp Nou na meczu z Wisłą, a to co normalnie na murawie słyszę w Krakowie to ziemia, a niebo. U nas oczywiście jest to przysłowiowe niebo. Z murawy mogę zawsze w miarę obiektywnie oceniać doping, i to co mamy w Krakowie to świetny i wysoki poziom. W piątek pokazaliście na co nas stać. Tak trzymać, a za kilka lat jak będziemy mieć 30tys+ to będzie dopiero co pokazać. Ostatni taki szok przeżyłem na murawie w Atenach, tam było tak głośno, że pierwszy raz w życiu stojąc na murawie bolały uszy i dosłownie nie dało się wytrzymać (!).

Powodzenia i życzę mocnych gardeł, a we środę u wszystkich zachrypniętego głosu...
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Od: 07.2008

Stary 25.08.2008, 16:42
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357..._Krakowie.html

Witamy serdecznie !!
Odpowiedz cytując
Pyrza
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 25.08.2008, 16:52
A ja może jestem zbyt wielkim optymistą ale uważam iż wygramy 5:0 i jeszcze bedą super nagłówki w gazetach xD
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.08.2008, 17:00
8 lat temu też nikt nie liczył po porażce 1-4 w Saragossie że uda sie awansować a jednak dzieki ogronmnej determinacji udało sie przejść Hiszpanów.Jednak Barca to chyba nieco inny rozmiar kapelusza
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.08.2008, 17:23
wyeliminowanie Barcy... to była by największa niespodzianka w historii Ligi Mistrzów. Czemu ma nie należeć do nas? Wyobrażacie to sobie? Miałbym tygodniowy orgazm.

Jednak czego wymagam od naszych piłkarzy, to to, żeby zostawili 100% swoich sił i umiejętności na boisku. Wynik nie ważny.

No i żeby się Barceloniaki posrali od naszego dopingu.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.08.2008, 17:28
Elendil napisał(a):Wyświetl post
No i żeby się Barceloniaki posrali od naszego dopingu.
Posrają się. Tego jestem pewien tak, jak byłem pewien wyeliminowania Beitaru po pierwszym meczu.
Odpowiedz cytując
Tomgoo
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.08.2008, 17:50
Dobrze, że Baszczyński wraca do składu na mecz z Bracą. Źle, że Skorza wystawi go na pozycji stopera co wg. mnie jest koszmarnym rozwiązaniem...Baszczu zupełnie nie radzi sobie na tej pozycji. Pamiętam jak kiedyś zagrał jako stoper z konieczności i niestety nie wyglądało to dobrze. Już chyba bym wolał zobaczyć na tej pozycji Singlara(przy założeniu, że Diaz bedzie grał w drugiej liniii). Tak jak to kiedyś Baszczu powiedział: osłabiamy 2 pozycje (prawą obronę na której Baszczyński był pewniakiem i środkową obronę gdzie nie czuje się On dobrze). Teraz wychodzi odchudzanie kadry przy jednoczesnym braku wzmocnień.
Odpowiedz cytując
Barbarossa
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 25.08.2008, 17:58
Ja osobiście dam z siebie wszystko na D1, ale szczerze wątpie, by jutro był taki doping jak na Bełchatowie. Na sektorach będzie pełno gości co przyjdą oglądać "futbol na najwyższym europejskim poziomie" w wykonaniu Barcy i będą mieli gdzieś nasz doping.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 25.08.2008, 18:02
Mecz z Barceloną należy potraktować jako miłą przygodę i wartościowy sparing. Szanse na awans wynoszą znacznie mniej, niż przed meczem na Camp Nou twierdził Boguski (przypominam, 0,1%).

W sytuacji, gdy mamy szczupłą kadrę szansę muszą dostać zawodnicy, którzy mogą się rozwinąć i stanowić jakąś alternatywę dla podstawowej jedenastki. Wyni meczu ma zerowe znaczenie. Przynajmniej dla mnie.

Absolutnym minimum jest danie szansy Diazowi, Kowalskiemu, Singlarowi, Małeckiemu i Niedzielanowi. Oraz oszczędzenie Pawła Brożka, Clebera, Boguskiego i Zieńczuka.

Jeśli już na serio myśleć o europejskich pucharach (z obecną kadrą moim zdaniem awans do grupy PUEFA zakrawa na cud), to priorytetem ma być następna runda PUEFA. Dlatego warto, by przed ważnym meczem ligowym i kolejnymi meczami w Europie nasze nieliczne gwiazdy nie złapały kontuzji.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 25.08.2008, 18:08
czy będzie można obejrzeć mecz gdzieś na necie?jestem zagranicą i nie mam tvp.z góry dzięki za odp
Odpowiedz cytując
Ksawery
Member

Od: 04.2007

Stary 25.08.2008, 18:22
na sopcast'cie: http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 25.08.2008, 18:23
Barbarossa napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście dam z siebie wszystko na D1, ale szczerze wątpie, by jutro był taki doping jak na Bełchatowie. Na sektorach będzie pełno gości co przyjdą oglądać "futbol na najwyższym europejskim poziomie" w wykonaniu Barcy i będą mieli gdzieś nasz doping.
Czemu? jest to realne, a przyjscie osob przypadkowych i tych ktorzy na widok Eto czy Henrego czy jak to sie pisze maja kisiel w majtach jest oczywiscie nieuniknione. Ale...po raz enty powtarzam - nie ilosc, a jakosc.
Osoby chcace dawac z siebie wszystko bez wzgledu na poczyniania gwiazdorow na boisku niech postaraja sie wczesniej przyjsc i w razie mozliwosci na D3 zeby nie byc rozsianym po calej trybunie.
Aaaa... i w razie oprawy sluchac dokladnie GNIAZDOWEGO zeby ktos znow czegos nie zjebal (np. zle trzymajac kartonik, czy wogole go nie trzymajac bo dla krola jest on za ciezki badz woli nim podetrzec dupsko, przez co oprawa traci na wartosci przy widocznych "dziurach" w niej.
To samo jak trzeba linki podciagnac - jest info zeby naciagac to naciagac a nie robic z siebie biedaka ktory nie zjadl sniadania i mu za ciezko). Perfekcja przede wszystkim.

Legenda wiecznie zywa..

WISŁA TO MY!

@
Post kierowany do tych ktorym zalezy. Reszta ktora ma to wyjebane niech zamilczy i mnie nie cytuje.
Ostatnio edytowane przez e : 25.08.2008 o godz. 18:35.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 25.08.2008, 18:59
Jutrzejszy mecz mozna traktowac jak sparing ,bo 5-0 napewno nie wygramy..
Mnie zastanawia kto bedzie gral w 1 rundzie p.UEFA ?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.08.2008, 19:01
A czy my mozemy trafic tez na jakąś drużynę, ktora odpadla z LM? Np, jak odpadnie jakaś pała w III rundzie np BATE Borysow to możęmy trafić na nich?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów