|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mnie się bardzo podobała gra Wisły w I polowie. Kontrolowaliśmy grę i gdyby nieskuteczność Brozia, to już do przerwy byłoby po meczu, ale liczy się zwycięstwo i 3 punkty.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Kowalski ma taką Jopowatą budowę... Obawiam się, że to materiał na silnego fizola i nic ponadto..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wygraliśmy z przeciętnym zespołem, grając przeciętną piłkę, czyli taką jaka wystarcza spokojnie na każdy zespół w Polsce. Mecz bez historii. No może ważne jest to ,że Pawełek zyskał pewności siebie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
skrot z meczu
http://pl.youtube.com/watch?v=6K38S6gdUHU
Ostatnio edytowane przez e : 24.08.2008 o godz. 13:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie do osoby, która oglądała mecz w C+. Sama byłam na stadionie i większość moich znajomych także, a ci co nie byli nie mają C+. Znam "metody" C+ dotyczace wycisznia odgłosów z trybun dlatego chciałbym wiedzić czy w tv były słyszalne nasze śpiewy "Wpuście kibiców, wy k.... wpuście kibiców" oraz czy były słyszalne odgłosy z sektora gości: oklaski kibiców GKS i ich śpiew "Wisła Kraków dziękujemy". Jeśli ktoś oglądał C+ i mógłby mi napisać jak to było słyszlane w tv z góry thx
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
"Wpuście kibiców..." było dobrze słyszalne, ale podziękowania od przyjezdnych chyba nie. Nie dam głowy, ale raczej nie było do usłyszenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Na wyróżnienie zasłużyli dwaj goście od czarnej roboty Kowalski i Singlar +( bardzo dobry mecz i asysta) , bylo ich widać na boisku walczyli o piłkę i dobrze wywiązali sie ze swoich obowiązków .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Uwazam ze po meczu z Belchatowem numer 12 w Wisle powienien byc zastrzezony tak jak i w innych klubach własnie o tym czytam spojrzcie na to
http://en.wikipedia.org/wiki/Retired_numbers_in_football_(soccer) z linkiem jest cos nie tak ale jest to ciekawe... ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A o co chodzi z tym numerem 12 bo mi pokazuje, ze nie ma takiego artykulu.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ten numer dla Baszcza ?
Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Retired_numbers_in_association_football |
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
12. zawodnik to my kibice
Werder Bremen jest najbardziej znany przykład chyba, tam to od lat juz zaden piłkarz nie miał numer 12 jest "zarezerwowany" dla kibiców ![]()
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Polen Polen über alles |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|