The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
K_2
Banita

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2008, 21:00
Niedzielan przez 15 minut nie dotknal pilki, Malecki do Kmity Zabierzow , Mamy 10 sprawnych pilkarzy...
Odpowiedz cytując
Wredny
Banita

Od: 07.2008

Superek !!
Gratulacje i dziękujemy za to zwycięstwo
Brawo Mateusz Kowalski - elegancki debiut !!

Czekamy do wtorku

Przykro mi Panie Baszczyński.
Odpowiedz cytując
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Tak się wygrywa jak najmniejszym nakładem sił. 9 pkt i nie rozumiem po co te narzekanie.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.08.2008, 21:01
SKUTECZNOŚĆ!, a raczej jej brak!

Kowalski elegancko !
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 22.08.2008, 21:03
15 wyliczyłem i uważam że tylu jest

w ataku nie ma żadnej alternatywy. Małecki i Niedzielan są bardzoooo słabiiii
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 22.08.2008, 21:06
troche nerwówki pod koniec, pierwsza połowa fajna żywa i ciekawa, a druga już słabsza

szkoda ze Paweł nie wykorzystał tych dwóch setek na oczach Leo
Odpowiedz cytując
Munchhausen
Junior Member

Stary 22.08.2008, 21:09
Rozwijam swoje uwagi, które wklepałem w przerwie mecz
1) Brawo Paweł Brożek! Kiedyś go krytykowałem, ale od tego czasu strasznie się rozwinął. Aż boję się myśleć, jak będzie wyglądać gra Wisły w ataku po jego odejściu. Jeśli nie zostanie powołany w najbliższym czasie do reprezentacji, to stracę resztki zaufania do Leo (najlepiej, jakby nasz snajper grał w ataku z Jeleniem, ale Leo Ebiego na ławkę nie posadzi). Niestety nasz selekcjoner pewnie myśli o Brożku coś w stylu "strzelił gola-farfocla i zmarnował dwie setki" :/]

2) Pawełek jest równie niepewny co dziurawa prezerwatywa - znów odbiła mu się piłka! To już jest nie tyle irytujące, co groźne dla zespołu. Aż się dziwie, że nikt z przeciwników na to nie czeka w polu karnym. No i jeszcze ten karny, którego nam prawie zafundował... Na miejscu Bednarza zacząłbym się już rozglądać za lepszym bramkarzem. Pewnie dostanie mi się za to od Pawełkomaniaków, bo – owszem - zdarzają mu się dobre interwencje, ale są one regularnie przeplatane „błyskotliwymi” babol

3) Łobodziński - podobnie jak łyżka z Matrixa - nie istniał. Ja tam tęsknię za Kosą.

4) Wystawienie Sobola było kosztownym błędem, szkoda, że mój ulubieniec Jirsak ostatnio wchodzi w takich okolicznościach. Dobrze wszedł w mecz, ale w drugiej połowie zgasł, podobnie jak większość drużyny

5) Boguski, tak jak Rybus, jest dla mnie nadzieją polskiej piłki, choć ktoś powinien mu wreszcie wyjaśnić, że w piłce nożnej należy trafiać piłką do bramki przeciwnika

6) Byłem sceptyczny co do idei Piotra Brożka buszującego na lewej obronie, ale jego gra zamknęła mi usta]

7) Szkoda Clebera, ale mi to wyglądało na błąd w komunikacji na linii Pawełek-Cleber, ciekawe czy nasz bramkarz krzyknął, że piłka jest jego. Ot, typowy przykład bramki wziętej z d**y

8) Za każdym razem, gdy wchodzi Niedzielan, łudzę się, że wniesie coś do gry, błyśnie dawnym talentem i strzeli decydującego gola lub zaliczy ważną asystę. Nic z tych rzeczy, a szkoda.

9) Po straceniu bramki zabrakło ambicji i woli walki - jak usłyszałem, że Mauro przy rzucie z autu stara się przy pomocy Szymkowiaka opóźnić wznowienie gry, to aż mnie krew zalała.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.08.2008 o godz. 23:23.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.08.2008, 21:15
Ulga

Gdyby nie Cleber pewnie spokojnie kontrolowalibyśmy mecz, a tak zrobiło się nerwowo.
M.Kowalski przyzwoicie. P.Singlar asysta i ładny strzał. Muszę powiedzieć że jak nie miałem do niego przekonania, tak dzisiejszym meczem mnie pozytywnie zaskoczył. Oby tak dalej

Mistrz Mistrz Nasz TS!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.08.2008, 21:17
Wygraliśmy są 3 pkt oby tak dalej o styl się nie martwię. Kowalski chyba zamknął usta zwolennikom Hernaniego. Piłka Jirsaka do Brożka majstersztyk, wiecie o której mówię. Moderator powinien wkroczyć i porozdawać trochę banów bo komuś zwycięstwa Wisły przeszkadzają.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 22.08.2008, 21:23
Na razie z formą kiepskooo... Po za Brożkiem, Jirsakiem no i paroma zagraniami Singlera to faktycznie cienko. Nawet Cleber który przyzwyczaił do gry na pewnym pułapie w każdym meczu, dzisiaj zszedł ponizej niego, chociaż jak dla mnie to i tak najlepszy defensor w naszej lidze.

Optymistyczne jest to że nawet bez kilku podstawowych graczy i bez formy wygraliśmy napewno nie z słabeuszem, ale klubem który walczy o pierwszą piątke w naszej lidze( i który nie tak dawno skopał lecha 3:2 ), pomyślcie tylko co będzie w optymalnym składzie i formie..

Zwycięstwo może w kiepskim stylu i po mało atrakcyjnej grze, ale wole taki rezultat niż piękna grę i przegraną 3:2
Powód: Literówka...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 22.08.2008 o godz. 21:25.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 22.08.2008, 21:26
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Optymistyczne jest to że nawet bez kilku podstawowych graczy i bez formy wygraliśmy napewno nie z słabeuszem, ale klubem który walczy o pierwszą piątke w naszej lidze, pomyślcie tylko co będzie w optymalnym składzie i formie..

Zwycięstwo może w kiepskim stylu i po mało atrakcyjnej grze, ale wole taki rezultat niż piękna grę i przegraną 3:2
Ten sklad niewiele sie roznil od naszego"optymalnego skladu" .Poza roszadami w obronie ,pomoc i atak mamy niezmiennie ten sam + brak wartosciowych zmiennikow
Odpowiedz cytując
ILuKoI
Junior Member

Stary 22.08.2008, 21:28
Zauważcie że Singlar rozegrał ładne zawody Ja bym się zastanowił nad prawą flanką Brawo Paweł i Piotr Brożkowie Ładny debiut Kowalskiego i Jirsak dobre zawody Lidera mamy za chuja go nie oddamy
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 22.08.2008, 21:33
Trzeci mecz z rzędu gdzie komunikacja między Pawełkiem i Cleberem, wygląda jak rozmowa głuchego ze ślepym o kolorach.

Niewiele brakło, a ogórki by nas powieźli. Fajnie dzisiaj prezentował się Costly. Wisła bez błysku, ale też bez tragedii.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.08.2008, 21:35
prawdziwą uciechę sprawiają mi posty po każdym naszym zwycięstwie że:
-Wisła nie ma zespołu
-niedługo się rozleci, skład stary, nie ma młodych, BC odbiera swój dług i odchodzi
-wygrywa z niczego
-fuksiarskie bramki
-brak zmienników

Boli? No jaka szkoda

Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 22.08.2008, 21:37
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Ten sklad niewiele sie roznil od naszego"optymalnego skladu" .Poza roszadami w obronie ,pomoc i atak mamy niezmiennie ten sam + brak wartosciowych zmiennikow
Mi bardziej chodziło o forme bo nikt mi chyba teraz nie napisze że nasi grajkowe po za kilkoma wyjątkami są w niej, a ten optymalny skład to tylko dodatek chociaż, jak patrzać dokładniej na mecz to Kowalski też zaliczył pare dziwnych i niepewnych zagrań, no a Głowa z Baszczem zawsze mają troche więcej doświadczenia i ogrania niż Singlar i Kowalski.

Aniołek_Wisła napisał(a):Wyświetl post
Powiem Wam tak...wisła nie ma zespołu..! TaK na prawdę te trzy mecze wygrał brożek a nie wisła...
Gdyby stracili brożka (sprzedaż np.do Beitaru Jerozolima) to nie mają ŻADNEGO napastnika!!!
I tu tkwi problem...
Brawo cleber strzelaj tak dalej!

Legia Mistrz!!!!!!!!!1
Haha takkkkk, może nie mamy zespołu, moze strzela tylko Brożek, moze Cleber strzela do własniej bramki, no ale tabela mówi sama za siebie : 1 miejsce Wisła, 14 (baraże) Legia i nie mart się o nas (Ktoś kiedyś powiedział : "Szczęście sprzyja lepszym")
Ostatnio edytowane przez igortsw : 22.08.2008 o godz. 21:44.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.08.2008, 21:43
Zauważcie że skoro Wisła w lidze wygrywa najmniejszym nakładem sił to nie wiem co ma sformułowanie że nasza liga się wyrównuje Zobaczycie jak Wisła zacznie grać na max możliwości to będzie innym wesoło.

Bardzo mi się podobała gra Singlara, godnie zastąpił Baszcza. Kowalczyk nie spisał się gorzej od Diaza więc ok. Thomas to sami wiecie nic więcej nie będę mówił. Powiem tak Leo przyjechał zobaczył i tyle. Był żeby być a nie popatrzeć na grę tych co powinni śmigać w koszulce orłem na piersi.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.08.2008, 21:53
Nie bylo źle, małym nakładem sił 3 pkt. Słaby ten Bełachatów zagrali coś dopiero jak nasi sobie ucieli sparing.
Zaskoczył mnie ten Singlar, może coś z niego będzie. Kowalski też ładnie.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 22.08.2008, 21:56
Brożek http://pl.youtube.com/watch?v=0hyJ5uhQ4iA
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 22.08.2008, 22:04
Jest zwycięstwo i tylko to się liczy. Styl w 2 połowie może kiepski, ale 3 punkty zostały w Krakowie.
Asysta Singlara przy pierwszej bramie - REWELACJA! No po prostu palce lizać.

Za tydzień Derby i na tym powinniśmy skupić naszą uwagę.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.08.2008, 22:06
3 punkty dowiezione...
Tak jak piłkarzom nie bardzo chciało się grać tak mi nie chce się rozpisywać.
Kowalski - szkoda, że nie gra lepiej w powietrzu, bo poza tym prezentował się jak najbardziej pozytywnie i zaliczył kilka efektywnych i efektownych interwencji. No moje oko zagrał mecz lepszy (pewniejszy) niż dowolny występ Kokosa w Wiśle.
Singlar - też pokazał się dobrze. Przede wszystkim znów dał kilka kapitalnych dośrodkowań. Solidny, dobrze wyszkolony zawodnik.
Jirsak - pierwszy przyzwoity mecz w tym sezonie. Pokazał 20 minut dobrej gry i (tak jak cały zespół) olewkę w drugiej połowie. Stać go na dużo, dużo więcej.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Zagrali tak jak zdazyli juz nas do tego przyzwyczaic - jedna polowa dobrze, druga slabo.
Szalu nie bylo ale kolejne 3 punkty sa i o to chodzi.
Martwi Zieniu ktory kompletnie nie moze sie odnalesc w tym sezonie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Pozdrowienia dla milczącej ekipy panów z D4, którzy dopiero jak zwróciłem im uwagę by nie stali na krzesełkach pokazali, że potrafią się na meczu wydrzeć.
Szacunek dla pary stojącej obok mnie (i podziękowania za Airwavesa) - dużo ludzi w koło mogłoby się od Was uczyć co to doping.

Zajebisty pomysł z podziałem sektora - korba wyszła z tego straszna.
Fajnie idzie i trzeba mieć nadzieję, że we wtorek świat zobaczy co to porządny doping i pomysłowe oprawy
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 22.08.2008 o godz. 22:09.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.08.2008, 22:09
Mi się Singlar podobał z tego co widziałem, nie było to może cały czas- D3!
Ta akcja mi się podobała co dwóch przepuściło do Brożka, widać ćwiczone!
Kowalski plus.
Jirsak gdyby szybciej grał w niektórych momentach..
Pozdrowienia
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 22.08.2008, 22:11
Nie psioczcie na Clebera, zagrał bardzo dobry mecz, wielokrotnie blokował piłkę w sposób wart solidnych oklasków.
Przy bramce, po prostu, błąd komunikacji między Pawełkiem a nim, pewnie Pawełek by się jeszcze na to wyciągnął, gdyby stał w bramce. Cleber nie wiedział, że za nim stoi Mariusz, a nie zawodnik ekipy rywala, ot, tyle.

Nie tak dawno, bo jeszcze dziś rano widziałem opinie w stylu "jedyny niewypał Bednarza to Singlar".
Zamknął Wam usta? Zagrał tak, jak powinien grać skrajny obrońca, choć z początku drobnych błędów się nie ustrzegł.
Martwi troszkę słabsza postawa skrzydłowych, chaos Boguskiego, brak wartościowych zmienników "z przodu" i kontuzja Radka.
Z plusów, poza Singlarem i walecznym jak zwykle Cleberem, Jirsak i jego prostopadłe piły...No i Kowalski oczywiście, nie grał jak debiutant, nie było widać tremy. Może troszkę brakuje mu przyspieszenia, ale wierzę, że to da się nadrobić. Arek czy Cleber też w tym elemencie nie są idealni, cóż, taki urok stopera.

Do malkontentów: Liczą się 3 punkty. Mógłbym się założyć, że każdy jeden kibic Legii i Lecha chętnie przyjąłby obecnie takie "brzydkie, wymęczone zwycięstwa". Na koniec sezonu liczą się PUNKTY. Kto zdobędzie najwięcej - zostaje Mistrzem Polski. Tego się trzymajmy.
Brawo dla chłopaków i trenera.

E:
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Martwi Zieniu ktory kompletnie nie moze sie odnalesc w tym sezonie.
To dobrze, że to, gorzej, gdyby nie mógł się odnaleźć.
A na poważnie to pewnie zaraz pojawi się armia tak ochoczo obrzucająca Marka mięsem, a co!
MAREK, WIŚLAKU, KIBICE SĄ Z TOBĄ!
Ostatnio edytowane przez Maćko : 22.08.2008 o godz. 22:15.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Szary007
Member

Od: 07.2008

Stary 22.08.2008, 22:12
Nie wydaje sie wam ze nie ma takiego kogos co poderwie

Szarpnie na skrzydle ?

Powrzeszczy?
Mamy kolektyw i sie uzupelniamy ale w ciezkich momentach moze byc trudno..

Takim kims byl Kosa...

ALE CICHO ! P
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 22.08.2008, 22:12
K_2 napisał(a):Wyświetl post
+ brak wartosciowych zmiennikow
dzisiaj nie grali: Diaz, Głowacki, Baszczyński, kontuzje złapał Sobolewski, kolejny mecz wygrywamy, a ja ciągle słysze że nie ma zmienników. Aż się boje myśleć co by się działo w lidze, gdyby Wisła zmienników posiadała.
Szary007 napisał(a):Wyświetl post
Takim kims byl Kosa...
Ddf
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.08.2008, 22:15
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Nie psioczcie na Clebera, zagrał bardzo dobry mecz, wielokrotnie blokował piłkę w

Nie tak dawno, bo jeszcze dziś rano widziałem opinie w stylu "jedyny niewypał Bednarza to Singlar".
Zamknął Wam usta? Zagrał tak, jak powinien grać skrajny obrońca, choć z początku drobnych błędów się nie ustrzegł.

W pelni sie zgadzam ,mimo kilku bledow Cleber trzymal cala obrone a ze robotem nie jest to czasami niefart sie zdarza.To drugi samoboj z tego co pamietam, i 2 raz i tak wygralismy wiec luz.

Singlar tez fajnie zagral - Baszczu moze sie obawiac.

ps.

co myslicie o karnym? chyba byl jednak.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.08.2008, 22:17
Dopiero drugi raz widzialem w akcji Singlara, a juz jestem sklonny pogratulowac Bednarzowi udanego wyboru. Peter gra zdecydowanie i odpowiedzialnie, a do tego widac, ze na boisku potrafi myslec. Dzis zanotowal bardzo wazna asyste przy pierwszym golu, a w drugiej polowie samemu oddal mocny strzal, ktory nieznacznie minal bramke Kozika.
Okazuje sie, ze jakies tam manewry w obronie jednak sa mozliwe, zwazywszy na to, ze Diaz jakby sie rozegral, a i Kowalski nie zawiodl w swym ligowym debiucie.

Awaria jest niestety na skrzydlach. O ile u Zienczuka od poczatku sezonu wyraznie widac brak formy,wynikly zapewne po czesci z braku konkurencji, o tyle u Lobodzinskiego brak formy (delikatnie mowiac), to cecha niezmienna, siegajaca jeszcze jego beznadziejnych wystepow w Zaglebiu Lubin. Lobo ma jeszcze 4 lata waznego kontraktu, ale mam nadzieje, ze nasze granie w dziesiatke, zakonczy sie nieco wczesniej. Chyba najwyzszy czas przyznac sie do bledu. Mozna tez niezmiennie brnac w zaparte, odstawiajac dobro druzyny na bok, ale chyba nie o to tu chodzi...
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 22.08.2008 o godz. 22:46.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 22.08.2008, 22:19
1q2 napisał(a):Wyświetl post
co myslicie o karnym? chyba byl jednak.
Z mojej perspektywy wyglądało to tak, że Mariusz trafia w piłkę, a potem, brutalnie, w nogi Costly'ego.
W takim wypadku chyba nie ma karnego...
Muszę zobaczyć powtórkę, ciężko oceniać. Przyznać trzeba, że gdyby nie profesorskie wręcz zachowanie Kowalskiego przy tej sytuacji, to Costly umieściłby w tej sytuacji piłkę w siatce ze trzy razy.
A niedługo...Niedługo wszyscy zaczną doceniać wartość tego "brzydkiego" zwycięstwa, podobnie jak innych, tego, że karnego nie było, itd...

Cytat:
Takim kims byl Kosa...
Szczególnie jeśli chodzi o te "szarpnięcia" i "wrzeszczenia" w prasie.
Pampersy, pamiętacie?

E:
Cytat:
Awaria jest niestety na skrzydlach. O ile u Zienczuka od poczatku sezonu wyraznie widac brak formy,wynikly zapewne po czesci z braku konkurencji, o tyle u Lobodzinskiego brak formy (delikatnie mowiac), to cecha niezmienna, siegajaca jeszcze jego beznadziejnych wystepow w Zaglebiu Lubin. Lobo ma jeszcze 4 lata waznego kontraktu, ale mam nadzieje, ze nasze granie w dziesiatke, zakonczy sie nieco wczesniej. Chyba najwyzszy czas przyznac sie do bledu, no chyba ze jednak ktos woli isc w zaparte i dobro druzyny odstawic na bok.
Ja ciągle wierzę w Wojtka i liczę , że się rozegra.
Jaką widzisz inną opcję? Małecki - z całym szacunkiem i nigdy nieskrywaną sympatią dla Patryka - na razie Kmita. Boguski na skrzydło, Niedzielan w atak? - nietrafiona w obu przypadkach, Gołoś? - Rekonwalescent, poza tym jakoś nigdy specjalnie nie przekonywał...
Fakty są takie, że jakby Wojtek nie grał to i tak na tę chwilę jest naszym najlepszym skrzydłowym.
Teraz zamiast psioczyć powinniśmy mu pomóc...
Ostatnio edytowane przez Maćko : 22.08.2008 o godz. 22:22.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.08.2008, 22:27
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
dzisiaj nie grali: Diaz, Głowacki, Baszczyński, kontuzje złapał Sobolewski, kolejny mecz wygrywamy, a ja ciągle słysze że nie ma zmienników. Aż się boje myśleć co by się działo w lidze, gdyby Wisła zmienników posiadała.
Owszem obrońcy mają zmienników, Kowalski dziś pokazał zaprezentował się z dobrej strony i taka dyspozycja spokojnie wystarczy na mecze z ligowymi średniakami. Jednak problem leży w zmiennikach piłkarzy z pomocy i ataku. Zmiennika nie ma Jirsak, a przy słabej formie skrzydłowych granie Sobolem i Cantoro nie jest najlepszym rozwiązaniem. A skoro już mowa o skrzydłowych to przydałby się zmiennik dla Zieńczuka. Co prawda na lewej stronie może grać Boguski, ale jego wolałbym na prawym skrzydle kosztem bezproduktywnego Łobo. I w końcu przydałby się porządny napastnik, który byłby w stanie w miarę godnie zastąpić Pawła Brożka, gdyby ten (odpukać!) z jakiś przyczyn nie mógł wystąpić. Bo na Niedzielana nieestety na razie nie ma co liczyć.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów