The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Paweł Brożek powinien zostać powołany do Reprezentacji Polski?
TAK 99 80,49%
NIE 24 19,51%
Głosujących: 123. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2008, 14:57
Przemo12 napisał(a):Wyświetl post
Mnie również bardzo zależy na zwyciętwach kadry narodowej. Ja poprostu nie mogę juz patrzeć, jak nasza kadra się męczy i nic nie może ustrzelić. A Brożek to automat, strzela jedna za drugą, świetnie wykorzystuje nadarzające się okazje, najlepiej.

A co do pomocników, to o asysty Kuby Błaszczykowskiego oraz Radosława Majewskiego jestem spokojny.
Problem z Brożkiem jest taki że u nas cała gra jest podporządkowana pod niego... W kadrze może być o to ciężko...
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.08.2008, 15:12
noonelikeus napisał(a):Wyświetl post
To nie tak do końca Luke, każdy chce grać w reprezentacji swojego kraju, i nie patrząc przez perspektywę Wisły, Paweł na grę dla Polski zasłużył. Bardziej niż Roger. Jak ma dac chwałę naszemu krajowi, to jak najbardziej niech jedzie i gra i strzela, Może wystrzela nam Mistrzostwa Świata, bo Jeleń ze Smolarkiem maja blokadę założoną obecnie.

Niech gra na poziomie international, zostanie dobrze zauważony w Europie, wtedy jego cena wzrośnie i jak już będzie znudzony Krakowem, sprzedamy go za bezcen.
Ja wiem jak to jest. Wiem, że Paweł jak najbardziej zasługuje na grę w kadrze. Zapracował na to ciężko, zarówno bramkami w lidze jak i pucharach.

Natomiast ja tutaj prezentuję egoistyczne stanowisko kibica Wisły. Kibica, który gdyby miał do wyboru Mistrzostwo Europy naszej kadry lub Puchar UEFA dla Wisełki, zdecydowanie wybrałby to drugie.

the future's uncertain
and the end is always near
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.08.2008, 15:13
jak każdy chciałbym żeby Paweł został w Wiśle do końca kariery ale niestety pewnie już za niedługo przyjdzie moment że dostanie konkretną oferte z zagranicy.Na pewno gole zdobyte w kadrze podniosłyby jego cene za jaka by go Wisła sprzedała.
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.08.2008, 15:21
Przemo12 napisał(a):Wyświetl post
Robert, nie żadną debatę, wyrazić swoje zdanie, i poparcie dla Pawła. Może brakuje Beenhekkerowi tego wyraźnego zdania kibiców, a Pawłowi wsparcia kibiców. Choć On wie ze go kochamy na dobre i na złe !!

Brożek jest oczywiście najlepszym polskim napastnikiem, któremu miejsce w kadrze należy się jako pierwszemu.
Tak, ale:
1. Paweł ma nasze poparcie-na każdym meczu skandujemy jego imię.
2.Kadrą kieruje Beenhakker czy kibice?

wiec co to da?
janus
Senior Member

Stary 21.08.2008, 15:25
Amfre napisał(a):Wyświetl post
A może ktoś z Was zna odpowiedź na pytanie dlaczego Leo nie chce powołać najlepszego napastnika w kraju?
W wywiadzie (rozmowie raczej) Bońka z Leo (Dziennik, Przegląd Sportowy) Boniek wprost zapytał o to. Ty razem Beenhakker powiedział, ze czasami tak to jest, że się ludzie pierwszy raz spotykają i okazuje się, że miedzy nimi chemii nie ma. I dodał, że Brożek musi najpierw przemyślec swój stosunek do reprezentacji. Czyli pewnie jakieś spięcie między nimi było.
Obecnie dla mnie nie ulega wątpliwości, że teraz Brożka powoła.
noonelikeus
Banita

Od: 04.2008

Stary 21.08.2008, 15:26
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem jak to jest. Wiem, że Paweł jak najbardziej zasługuje na grę w kadrze. Zapracował na to ciężko, zarówno bramkami w lidze jak i pucharach.

Natomiast ja tutaj prezentuję egoistyczne stanowisko kibica Wisły. Kibica, który gdyby miał do wyboru Mistrzostwo Europy naszej kadry lub Puchar UEFA dla Wisełki, zdecydowanie wybrałby to drugie.

Chyba ja bym postawił to na jednym poziomie. Mistrzostwo Europy dla Polski dzięki Pawłowi Brożkowi? Nie brzmiało by to pięknie? Wiesz, jedno drugiego nie wyklucza.

Myślę, że mogłoby się to opłacic i Wiśle i kadrze jeśli Paweł zaprezentował swoje umiejętności w kadrze. Nie można tak egoistycznie patrzeć, bo tym stanowiskiem po czesci szkodzisz tez swojemu klubowi.
Przemo12
Banita

Stary 21.08.2008, 15:30
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Tak, ale:
1. Paweł ma nasze poparcie-na każdym meczu skandujemy jego imię.
2.Kadrą kieruje Beenhakker czy kibice?

wiec co to da?
ma nasze poparcie i dlatego ma skrzydła w Wisle.
potrzeba poparcia dla udzialu w meczach reprezentacji, moze tez mu skrzydła urosną przed oczami Leo
Leo jak każdy selekcjoner, sugeruje sie opinią publiczną oraz faktami, bramkami, oraz dobrą formą...
Pastor777
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.08.2008, 15:30
Spokojnie... Brożek dostanie powołanie. W tej chwili cała nasza "stara" kadra jest bez formy (albo właśnie odsunięta od składu), dlatego Benhakker będzie musiał szukać nowych rozwiązań, stąd powołanie poleci znów do Brożka (i co za tym idzie pewnie Boguskiego).
ILuKoI
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 21.08.2008, 15:31
Teraz sam zacząłem się zastanawiać głębiej nad kadrą... Nie jesteśmy Argentyną nie mamy takich grajków a Paweł po zgrupowaniach, meczach kadry, występach Wisełki w ekstraklasie , miejmy nadzieję że w PU lub LM na pewno trochę by stracił... Granie w kadrze jaki jedyny napastnik wymaga siły a tutaj jeszcze zostaje klub i występy także jako jedyny napadzior... Zasługuje na powołanie jest najlepszy w Polsce decyzja jednak należy do Pawła i do Benhauera...
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
Amfre
Banita

Od: 07.2008

Stary 21.08.2008, 15:34
janus napisał(a):Wyświetl post
W wywiadzie (rozmowie raczej) Bońka z Leo (Dziennik, Przegląd Sportowy) Boniek wprost zapytał o to. Ty razem Beenhakker powiedział, ze czasami tak to jest, że się ludzie pierwszy raz spotykają i okazuje się, że miedzy nimi chemii nie ma. I dodał, że Brożek musi najpierw przemyślec swój stosunek do reprezentacji. Czyli pewnie jakieś spięcie między nimi było.
Obecnie dla mnie nie ulega wątpliwości, że teraz Brożka powoła.

Czy tego Leo popieściło?
A co to ma do rzeczy, że chemii nie ma ?!?! Gość jest najlepszy, bramkostrzelny, ma charakter boiskowy i nosa do bramek !! Trzeba go powołać, króla strzelców, najlepszego strzelca w tym sezonie... Pomóc mu się aklimatyzować dobrac pomocnimów, a nie zwalac na Chemię...

To ma być dla dobra naszgo kraju a nie samopoczucia siwego zarozumialca...
Wredny
Banita

Stary 21.08.2008, 15:40
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie... Brożek dostanie powołanie. W tej chwili cała nasza "stara" kadra jest bez formy (albo właśnie odsunięta od składu), dlatego Benhakker będzie musiał szukać nowych rozwiązań, stąd powołanie poleci znów do Brożka (i co za tym idzie pewnie Boguskiego).
Takich rozwiązań jak Piotr Polczak, brylanci typu Pazdanów, czy Szymonów Pawłowskich? a król strzelców nie dostanie szansy?!?

Trzeba dobrac Pawłowi właściwych pomocników by mógł rozwinąc talent...
Dla mnie w kadrze powinni być, albo chociaż otrzymać szansę, Brożek, Sikora, Zieńczuk, Majewski, Boguski, i oczywiscie Piszczek, Sosin i Wichniarek

Na przykład ten Pawłowski w zeszłym sezonie strzelił 3 bramki a obecnie szlifuje swój talent na drugoligowych boiskach, nasza nowa gwiazdeczka Repry, tajna broń, strategia Beenhakkera.
Trzeba powołać Brożka i dac mu czas. Będzie strzelał !!!
Ostatnio edytowane przez Wredny : 21.08.2008 o godz. 15:44.
miki2006
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.08.2008, 15:45
NIE dla Brożka w kadrze niech ta kadra umrze śmiercią naturalną razem ze swym wodzem Leo i jego pedałami z holandii i innymi kokoszkami ... i niech Wisły w to nie mieszają
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.08.2008, 15:49
panowie, nie bądźmy samolubni. gra w reprze to marzenie kazdego piłkarza!!!!!! co nie zmienia faktu ze w tym momencie gra Brozka w reprze jest nam jako klubowi nie na reke ze wzgledu na ryzyko kontuzji bo wtedy juz nie mamy kim grac z przodu
Deever
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.08.2008, 15:55
Występy w kadrze to ryzyko kontuzji, większe zmęczenie, i zwiększenie prawdopodobieństwa (a w przypadku Pawła raczej po prostu przyspieszenie) transferu za granicę. Transferu po którym najprawdopodobniej powróci koszmar lat 2006-2007 i permanentnego zerozeryzmu w naszym wykonaniu.

Paweł powinien być powołany do kadry (z punktu widzenia interesu tejże), Paweł na to zasługuje i na pewno on sam bardzo by tego chciał.

Życzę mu jak najlepiej, ale jestem przede wszystkim kibicem Wisły, więc mam nadzieję, że Benhauer dalej będzie udawał ślepego i głuchego przy kolejnych powołaniach.
Co to k***a jest "rów widokowy"?
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 21.08.2008, 16:01
hoolifan napisał(a):Wyświetl post
Co ty za głupoty piszesz? W żadnym razie, sukcesy Reprezentacji są dla nas tak samo ważne jak Wisły !!
(...)
Dla jakich nas?

SIWY WIŚLAKOM ŁASKI NIE BĘDZIE ROBIŁ!

Jest Pawłowski z 2. ligi, jest Pazdan i Zahorski, jest nawet Kokoszka, który nie może grać w oficjalnych meczach... Czy widzicie wśród tych graczy miejsce dla Pawła? Nie ta liga...

Owszem, jeśli ślepy Leo ocknie się - ok. Ale jeśli dalej będzie brnął w swoją logikę przy powołaniach - czemu nie.
W końcu nie chcemy Brożka przemieszczającego się pomiędzy stojącą zgrają nieudaczników w koszulkach z Orłem na piersi...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.08.2008, 17:23
Nie no ludzie trochę przesadzacie. Brożek nie ma doświadczenia międzynarodowego, a w meczach reprezentacyjnych nie gra się przeciwko piłkarzom Odry Piasta Gliwice czy innych Polonii Bytom. Po pierwsze, Brożek - owszem w lidze strzela dużo bramek - ale w reprezentacji niekoniecznie by tak było. Zresztą jak sami doskonale widzieliście na Euro jak wielka przepaść dzieli naszą reprezentację od innych reprezentacji, dlatego też Brożek nic by naszej kadrze nie pomógł. Po drugie, w Wiśle gra jest układana pod Brożka - w reprezentacji nigdy w życiu by tak nie było. Brożek potrafi jedynie strzelić bramkę. W reprezentacji - na nieszczęście Brożka - trzeba też tą piłkę dograć. I tu zaczyna się problem. To ze względów sportowych, a ze względów ekonomicznych dobrze by było, żeby ył powołany, bo cena za tego napastnika byłaby dość przyzwoita, dlatego dla dobra Wisły byłoby, żeby Brożek był powoływany do kadry. Pozdrawiam.

PS.
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
panowie, nie bądźmy samolubni. gra w reprze to marzenie kazdego piłkarza!!!!!! co nie zmienia faktu ze w tym momencie gra Brozka w reprze jest nam jako klubowi nie na reke ze wzgledu na ryzyko kontuzji bo wtedy juz nie mamy kim grac z przodu
Gwarantuję Ci, że na meczach reprezentacyjnych murawy są lepiej przygotowane niż na naszych ligowych boiskach, także ryzyko kontuzji choćby z tego powodu jest mniejsze. Po drugie - co by tu nie powiedzieć w lidze Brożek też może doznać kontuzji.
Powód: ;-)
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 21.08.2008 o godz. 17:26.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
kiju.ts
Banita

Stary 21.08.2008, 17:24
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Dla jakich nas?

SIWY WIŚLAKOM ŁASKI NIE BĘDZIE ROBIŁ!

Jest Pawłowski z 2. ligi, jest Pazdan i Zahorski, jest nawet Kokoszka, który nie może grać w oficjalnych meczach... Czy widzicie wśród tych graczy miejsce dla Pawła? Nie ta liga...

Owszem, jeśli ślepy Leo ocknie się - ok. Ale jeśli dalej będzie brnął w swoją logikę przy powołaniach - czemu nie.
W końcu nie chcemy Brożka przemieszczającego się pomiędzy stojącą zgrają nieudaczników w koszulkach z Orłem na piersi...
To chyba nie tak, Maćko. Po naszych sukcesach w Austrii powinniśmy zacząć budować zespół od nowa. Przejrzeć wszystkie indywidualności raz jeszcze, zobaczyć jaki i gdzie tkwi potencjał. I zbudowac dream team na polskie możliwości, tak, żeby wszystkie trybiki pasowały.

Przede wszystkim wykorzystać przy tym główne podpory naszej kadry i wokól nich zescalać jedenastkę. Mamy szkielet, w tym rola selekcjonera, a nie złowrogiego Leo, jak stary nauczyciel WF, który nie bierze zdolnego ucznia, aczkolwiek huligana na mecze miedzyszkolne, karząc go w ten sposób. Obrazanie sie i glupie wymowki to nie na tym poziomie.. miedzynarodowym panie Leo.
Ostatnio edytowane przez kiju.ts : 21.08.2008 o godz. 17:26.
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.08.2008, 17:59
Sa pilkarze ktorym w kadrze nie idzie, a wielkimi zawodnikami byli i basta. Ze przypomne tutaj Gucia.. Dlatego nie ma co wywierac cisnienia i na sile wypychac Brozka do repry. I on i my nie potrzebnie sie bedziemy stresowac jak cos pojdzie nie pomysli..
luke1906
Senior Member

Stary 21.08.2008, 18:08
matthewG napisał(a):Wyświetl post
Nie no ludzie trochę przesadzacie. Brożek nie ma doświadczenia międzynarodowego, a w meczach reprezentacyjnych nie gra się przeciwko piłkarzom Odry Piasta Gliwice czy innych Polonii Bytom.

Toś chłopie trafił kulą w płot... Brożek ma więcej międzynarodowych doświadczeń niż wszystkie Pazdany, Zahorskie i inne Pawłowskie razem wzięte. Jak on strzelał bramki Feyenoordowi czy Basel to tamci jeszcze nie wiedzieli co to futbol.
the future's uncertain
and the end is always near
Old Town
Banita

Stary 21.08.2008, 18:15
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Toś chłopie trafił kulą w płot... Brożek ma więcej międzynarodowych doświadczeń niż wszystkie Pazdany, Zahorskie i inne Pawłowskie razem wzięte. Jak on strzelał bramki Feyenoordowi czy Basel to tamci jeszcze nie wiedzieli co to futbol.

i wszystko to w europejskich pucharach, bo Paweł ma pecha do Reprezentacji i tu mu potrzeba naszego wsparcia !!
chudy2001
Member

Stary 21.08.2008, 18:19
wg mnie Leo powoła i Boguskiego i Brozka na mecze eliminacyjne, tylko sek w tym ze Brozek strzela gole po dograniach wlasnie Boguskiego i Jirsaka, czasem Zienczuka, oni musza byc razem na boisku a tego nikt nie zagwarantuje w meczach repry, mamy słabego Krzynowka i to mnie boli, w srodku zawodnicy nie asystujacy, po prawej Łobo nie asystyujacy (raz na rok mu sie uda), wiec kto ma asystowac ?
Old Town
Banita

Stary 21.08.2008, 18:20
chudy2001 napisał(a):Wyświetl post
wiec kto ma asystowac ?
Jak to kto?
Kuba Błaszczykowski !!
Lysy
Senior Member

Stary 21.08.2008, 18:27
7 kotów napisał(a):
Pawla Brozka karnie do rezerw
szprotson napisał(a):
A co do twojego postu.
Trafiles idealnie.
Pawel "strzelam w bramke raz na 10 strzałów" Brozek

rycho-58 napisał(a):
Całe NIESZCZEŃŚCIE Wisły to Paweł Brożek. Po cholere Okuka wystawia tego kalekę?

GILu napisał(a):
Jak już kiedyś miałem okazję napisać na tym zacnym forum, TO NIE JEST TAK, żE BROżEK JEST DOBRY I DLATEGO GRA W WIśLE, TYLKO PRZEZ TO, żE GRA W WIśLE WSZYSCY UWAżAJą , żE JEST DOBRY. No bo, zastanówcie się, czy taki Brożek łapałby się do składu np. Górnika Łęczna ? CHYBA NIE !!

Adasc napisał(a):
Ja nie myślę, żeby za karę. Poporostu za poziom gry
Ale trefic do rezerw powinien koniecznie !!!!!
Julo napisał(a):
I nie dwóch setek tylko 4 w tym 1 gol.
skuteczność 25%
w Pucharach nie wiadomo czy będzie jedna wypracowana setka.
Zresztą kto nie wykorzystuje swoich okazji to przegrywa albo w najlepszym wypadku remisuje.

Cały zespół haruje, zasówa a Brożinho lekką ręką manuje doskonałą okazje. Zresztą napasntnik powienien sobie sam wypracowywać też sytuacje.

Panowie bez jaj, ale te sytuacje to by wykorzystał napastnik z 4 ligii i to po winie na łeb.

witeq napisał(a):
Natomiast to co wyprawia Paweł Brożek od zeszłego sezonu to kpina w żywe oczy. DO REZERW GO!!LUD CHCE KRWI!!

BTW: jak to określił kumpel w przerwie meczu ".....a Brożka to na środku rynku na stosie spalić"

*RoGu* napisał(a):
popieram
do rezerw
M.C (nowy kleparz) napisał(a):
PAWEŁ,JEŚLI MASZ CHOĆ TROCHE HONORU,TO PRZEJDŹ DO REZERW!!!
Z taką grą,to my Ciebie tutaj nie chcemy...Sam powiedz trenerowi,że Ty grać będziesz w pierwszym składzie,jak sie nauczysz grać w piłkę,a na to potrzeba troszke czasu.Okuka może jest wyrozumiały i pozwoli na to.A my kibice,będziemy troszke zdrowsi i spokojniejsi!!
pchelas napisał(a):
Ano do rezerw. Natychmiastowo.

I na koniec mistrz...

sieka napisał(a):
Jak on ma się odblokować skoro on się nigdy nie zablokował Oceńmy gościa racjonalnie, po prostu jest słaby i żadne rezerwy mu nie pomogą. To że zdobył w zeszłym sezonie jeśli dobrze pamiętam 14 bramek nie świadczy o jego wielkości. Po prostu tyle okazji co on ma to trafiając 1 na 8 setek w sezonie uzbiera się ponad 10 bramek. Jedynym ratunkiem dla nas jest sprzedaż go!! Trzeba było sprzedać go do Osasuny za 1mln ojro i przeznaczyć te pieniądze na kogoś innego.
Zrobilibyśmy "interes życia"

....
Więcej na:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...+karnie+rezerw

Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
Przemo12
Banita

Stary 21.08.2008, 18:39
Niezłe podsumowanie.
Na szczęście sytuacja się diametralnie zmieniła a Paweł doroślał i ograł się. Teraz juz jest w formie i nie marnuje okazji, a spośród grona naszych napastników w Wiśle, rózwnież niezłego jest zdecydowanie najlepszy.

Taka jest kolej rzeczy i kariera sportowca... Dziś jest super strzelcem i niech da coś ze swojego talentu i tego co się wyuczył i sam ukształtował, udoskonalił, nam Polakom.
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.08.2008, 18:43
jestem na "NIE"... w ogóle się nie utożsamiam z tym "objazdowym cyrkiem managerów holenderskich" i wolałbym żeby Leo trzymał się od Wisły z daleka.... we wczorajszym meczu Brozio goniłby bez sensu jak Jeleń, tylko po to aby Leo mógł powiedzieć... "a nie mówiłem? on nie rozumie mojej wizji futbolu..." od Wisły WARA!!!
Suchman
Member

Od: 03.2006

Stary 21.08.2008, 18:44
Moim zdaniem, zdecydowanie Brożek powinnien dostawac i to regularnie powołania do kadry Leo Beenhakkera. Było widac, ba jest widac że Paweł jest najlepszym napastnikiem ekstraklasy. 23 gole w tam tym sezonie w 27 meczach, już 3 gole w 2 meczach w tym sezonie, gole w pucharach. Przeciwko Barcelonie było widac że jest to zawodnik bardzo dobry co potwierdzali nawet hiszpańscy komentatorzy. Nie rozumie w czym lepszy jest taki Zachorski czy Piszczek.
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.08.2008, 18:53
Jestem 19ą osobą na NIE!
i tak jak inni
- dopóki nie bedzie tam druzyny to Paweł nie pomoze
- nie daj Boze kontuzja i po meczu w lidze
- łaskę to Leo moze robic Zahorskim i innym
.
.
.

Patriota jak najbardziej, ale jesli chodzi o aspekt piłkarski Wisła przed reprezentacją, jakos tak mam

Paweł nie marnuj sie tam... teraz Dudki, Majewskie, Boruce szybko na melanz po meczu, w sumie cała druzyna prócz kilku grajków ma szczerze mówiac wy...e na repre, krótko mówiąc jest jedno wielkie bagno, dopóki sie to nie zmieni sztab / zespół / i tak dalej sie nie ustabilizuje i nie bedzie profesionalizmu odpusc sobie, dobrze Ci radze.. jesli Andrzeju to czytasz, przekaz mu to
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.08.2008 o godz. 19:13.
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Stary 21.08.2008, 19:19
Jezeli w kadrze maja grac Polczaki czy Kokoszki to Paweł rzeczywiscie nie ma czego tam szukac. Trzeba skonczyc z tymi pseudo grajkami ( i trenerem) i wtedy Brożek powinien grac
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.08.2008, 21:13
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
fajne zestawienie ( pewnie i moja tego typu opinia by się tam znalazła ) tylko brakuje jeszcze daty tych postów , większość miała miejsce podczas fatalnego sezonu 06/07 , gdzie cała drużyna z małymi wyjątkami to było jedno wielkie nieporozumienie , także przytaczanie tych postów teraz nie ma większego sensu , bo dosłownie każdy piłkarz na świecie ma swojej karierze wizloty i upadki . Chociaż niektórzy to cale pasmo upadków .

Co do Pawła Brożka w reprezentacji to nie zabiorę jednoznacznego głosu , na razie zapowiada się na to że po ewentualnych słabych meczach na jesień Leo wyleci z hukiem z kadry i tyleśmy go widzieli . Wtedy szykuje się czystka i zdrowe miejsce dla Pawła w reprze którą powinien ( w mojej opini ) przejąć Kasperczak . Niech Leo nie pieprzy więcej o tym jego 'international level' bo dobór piłkarzy zależy tylko i wyłącznie od jego widzi mi się , a nie obiektywną oceną umiejętnośc i przydatnościi piłkarzy do kadry .

Nie odpowiem wam na to czy Paweł Brożek powinien grać w reprezentacji , ale powiem tyle że Paweł Brożek to aktualnie najlepszy polski napastnik . Jak to mawiają stał się piłkarzem kompletnym i tyle w tym temacie,
czesiu
Senior Member

Stary 21.08.2008, 21:39
Jako zawodnik Portsmouth Brozio będzie miał raczej pewne miejsce u Leo.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów