|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
Może jednak ktoś się orientuje w cenie tegoż biletu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
mam bardzo fachową prośbe
Szukam programu komputerowego HS-V14KIT lub 16KIT do kamerki JVC DVL 150 lub urządzenia DV Enabler ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakiego neta polecicie na terenie Krakowa do 50zł?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sklep LACOSTE mnie interesuje (obuwie, ciuchy). Gdzie taki w Krakowie znajdę?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a na rynku głownym to sklepu juz nie ma ?
btw, na szybko po ile sa bilety na mecz w piatek ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jakiej wysokości mandat można otrzymać za rozklejanie plakatów w miejscach niedozwolonych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ceny biletów dla osób posiadających Kartę Kibica: A i B D E40 zł30 zł30 zł Ceny biletów w wolnej sprzedaży: A i B D E 45 zł35 zł35 zł |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz napisać gdzie on jest dokładnie?
Z góry dzięki. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szukam dla 2 znajomych taniego hostelu w Krakowie (2 noclegi). Nie znacie może jakiegoś z tych mniej znanych w okolicach centrum
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
miasteczko studenckie agh ew na Bydgoskiej masz nocleg, jak nie to ul. Racławicka oraz ul.Pomorska hostele, lecz otwarte tylko w lecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam,jade jutro na mecz z 6 letnim synem i mam pytanie czy na sektorze B da rade zrobic sobie zdjęcie z maskotką Wisły ?
Ma chłopak marzenie i chce sie dowiedziec czy jest sens iść specjalnie po to na B Z góry dzięki za odpowiedz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
na czym polega przesyłka ZA POBRANIEM? wytlumaczy mi Ktos DOKŁADNIE I PROSTO
chodzi konkretnie o sprzedaz na Allegro, jak ja dostane kase od tej osoby za towar i czy jest mozliwosc ze mnie oszuka? :/![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
a jak koles nie odbierze paczki, to poczta wysyla ja do Ciebie, ale musisz doplacic za "droge powrotna" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś skąd jeżdzą busy do Zawoi?
A jakby ktoś znał cenę albo rozkład to już w ogóle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Linia busów nazywa się MERCBUS i jedzie do Zawoi. Wpisz w google to pewnie będzie rozkład
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Da rade bo Smok krazy dookola stadionu,, jak bedzie przechodzil kolo B to go popros i fotka napewno bedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A niewiesz czy na E tez go spotkam? Bo jakos nie przepadam za piknikową atmosferą na B
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
na ostatnim meczu widzialem ze sie tam krecil, bezproblemowo i tam go spotkasz, ja siedze na D ale Smoka ciezko nie zauwazyc hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko na E masz kraty.... Na B nie masz, więc fotka będzie w miarę ładna
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie
nie moge pisac Polskimi znakami na klawie.. jak chce np. wcisnac L z kreska to jest taki krotki sygnal gdzies pod maska obudowy procesora. krotko mowiac zniknely mi Polskie znaki, musialem chyba wcisnac jakis skrot klawiszowy ktory zmienil mi rodzaj klawy (mam windows xp) da sie cos z tym zrobic?
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.08.2008 o godz. 22:18.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na pasku po prawej stronie powinna byc ikonka klawiatury tam klikasz i wybierasz polski programisty. A jak nie tu to panel kontrolny tam ustawienia regionalne i zmieniasz jezyk na polski programisty
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie znalazlem ta odpowiedz ale nie mam zadnej klawiaturki w pasku zadan
z tym panelem kontrolnym to znaczy panel sterowania ? ustawienia regionalne? gdzie to jest? sorry za przyglupie pytania ale ciemny w tym jestem ps; mam chyba.. daje skrina bo nie widze tam zadnego Polski programisty http://i35.tinypic.com/k9i85.jpg zle cos, czy wszystko ok?
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.08.2008 o godz. 22:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zakładka jezyki tam kliknij na Szczegóły
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Robił ktoś z Was kiedyś naprasowywankę na koszulkę? Jakiej jakości była ta naprasowywanka?
Słyszałem, że wybrany obrazek przed wydrukowaniem trzeba było jakoś odwrócić. Prawda to? I ostatnie pytanie. Według Was lepiej zrobić sobie własną i jedyną w swoim rodzaju koszulkę Wisły, czy kupić już gotową? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zmienione, niestety nie pomoglo. dalej to samo
moze po formacie.. dziekowac za pomoc ![]() ![]() |
|
|