The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2008, 18:14
Wylosowałem olimpic marsylia Na wyjezdzie dostałem 3-2 a u siebie wygrałem 3-1 aha i gram na uaktualnieniu wiec mogłem grać odrazu w Lidze mistrzów
Powód: Wiem
Ostatnio edytowane przez Bobic : 19.08.2008 o godz. 18:18.
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 19.08.2008, 18:18
No..pierwszy sezon zakończony mistrzostwem z przewagą....1 pkt nad Lechem. A swoją drogą..wiecie jak to jest mozliwe, jak grałem z Legią, do przerwy prowadzilem 3:0, powiedzialem, ze nie wolno spocząć na laurach a i tak przegralem 5:4
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.08.2008, 18:34
kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
No..pierwszy sezon zakończony mistrzostwem z przewagą....1 pkt nad Lechem. A swoją drogą..wiecie jak to jest mozliwe, jak grałem z Legią, do przerwy prowadzilem 3:0, powiedzialem, ze nie wolno spocząć na laurach a i tak przegralem 5:4
Różne rzeczy chodzą po ludziach...

Ja bym ustawił się wtedy w przerwie defensywnie, nastawił na długie piłki, kontrę, gre na czas i nie ma raczej szans żeby przegrać..

A jak im powiedziałeś żeby nie spoczęli na laurach to dalej atakowali i dostali 5 bramek... Z tym że bardzo dziwny przebieg miał ten mecz z tego co piszesz... Wychodzi że drugą połowe przegrałeś 1-5 chyba mi się to nie zdarzyło jeszcze... Ani w jedną ani w drugą stronę.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 19.08.2008, 18:40
Witam załatwiłem sobie właśnie FM 08 po Ang,podstawowa wersja,i tu pytanie do Was,gdzie mogę znaleźć niezbędne patche poprawki no i spolszczenie,za pomoc wielkie dzięki
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.08.2008, 18:45
Nie sprawdzałem czy działa ale podobno tak --> Spolszczenie
Odpowiedz cytując
~Izzy
Member

Stary 19.08.2008, 19:33
1 sezon zakończony mistrzostwem, i awans do Ligi Mistrzów po przegranym meczu w Porto 0 : 1 i wygranym w Krakowie 4 : 2
a w fazie grupowej naarzie dostałemw dupe od celticu i interu ;p ale kasa jest, no i sporo telentów nakupiłem które za kilka sezonów będą stanowić o sile zespołu
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Stary 19.08.2008, 19:48
A ile się dostaje za awans do LM? Mam nadzieję, że awansuję choć jeszcze nie mialem losowania. Pochwalę się Wam co wylosowalem w II jak i III 9 o ile przejde II) rundzie eliminacyjnej.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.08.2008, 19:49
A ile się dostaje za awans do LM? Mam nadzieję, że awansuję choć jeszcze nie mialem losowania. Pochwalę się Wam co wylosowalem w II jak i III 9 o ile przejde II) rundzie eliminacyjnej.
4 mln euro.
Odpowiedz cytując
~Izzy
Member

Stary 19.08.2008, 20:26
dokładnie 4,4 mln

btw: w II rundzie wylosowałem KF Tirana
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.08.2008, 20:30
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Witam załatwiłem sobie właśnie FM 08 po Ang,podstawowa wersja,i tu pytanie do Was,gdzie mogę znaleźć niezbędne patche poprawki no i spolszczenie,za pomoc wielkie dzięki
Łatki: http://www.cmrev.com/fileplanet/latki.html
Nie wiem czy wystarczy ściągnać 8.0.2 czy 8.0.1 też trzeba. Radze ściągnąć obydwie i instalować pokolei (8.0.1 > 8.0.2) żeby nie było problemów. I oczywiście gre odpalić na 8.0.2.

edit: aleeż regenik 16 lat a umiejętności nieprzeciętne.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.08.2008 o godz. 20:36.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 19.08.2008, 20:34
Działa komuś z Was FM08 na Win2000?

EDIT:

Jak jest a kasą na transfery? Jestem w połowie sezonu i zaraz zaczyna się okienko transferowe. Mam do wydania 3.6 mln E, ale nie chcę nikogo kupować. Czy po sezonie jak będzie ogłaszanie budżetu transferowego to ja zachowam to 3.6 mln i najwyżej coś jeszcze dostanę? Czy jest możliwe, że będe miał mniej? Na przykład 1 mln, a ta kasa co sobie nie wydałem to mi przepadnie?
Ostatnio edytowane przez Awe : 19.08.2008 o godz. 21:00.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.08.2008, 20:37
fmforum.pl, GOOGLE !! wystarczy wpisac football manager patch, spolszczenie, taktyki, treningi, itd, ciezko?
Odpowiedz cytując
~Izzy
Member

Stary 19.08.2008, 20:47
osz jakie atrybuty 16 latka ! ma chyba PA powyzej 190
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 19.08.2008, 21:15
Awe napisał(a):Wyświetl post
Działa komuś z Was FM08 na Win2000?

EDIT:

Jak jest a kasą na transfery? Jestem w połowie sezonu i zaraz zaczyna się okienko transferowe. Mam do wydania 3.6 mln E, ale nie chcę nikogo kupować. Czy po sezonie jak będzie ogłaszanie budżetu transferowego to ja zachowam to 3.6 mln i najwyżej coś jeszcze dostanę? Czy jest możliwe, że będe miał mniej? Na przykład 1 mln, a ta kasa co sobie nie wydałem to mi przepadnie?

przepadnie ...
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 19.08.2008, 21:23
Witam, mam taki problem.

Grałem w 2008 juz spory czas, jednak przyszedl czas na patcha, doslownie dzien wczesniej uaktualnilem sklady "Fudi___Messinho_Revolution_Update_2008", zainstalowalem patcha, wszystko smiga.

Zaczynam nowa gre, patrze na atrybuty piłkarzy i zamiast numerkow sa jakies dziwne paski

wczytuje starszy save, z moim paromiesiecznym teamem i tam atrybuty sa wyswietlane normalnie, jak mozna to zmienic?

http://img58.imageshack.us/my.php?image=atryuh4.jpg

ps. orginal

@Down

Popatrz na jego date urodzenia, dolicz 16 lat, wiec został prawdopodobnie wygenerowany w 2010 ;P
Ostatnio edytowane przez Gervas : 19.08.2008 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Stary 19.08.2008, 21:27
A ja trafilem w II rundzie LM na Beitar Śmieję się, ze jak ich puknę to pewnie będzie Barcelona.

Przeciez ten 16 latek ma lepsze atrybuty niż Brozek..skad go wytrzasnales? ja wpisuje w wyszukiwarce i nic..
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 19.08.2008, 21:40
Gervas napisał(a):Wyświetl post
Witam, mam taki problem.

Grałem w 2008 juz spory czas, jednak przyszedl czas na patcha, doslownie dzien wczesniej uaktualnilem sklady "Fudi___Messinho_Revolution_Update_2008", zainstalowalem patcha, wszystko smiga.

Zaczynam nowa gre, patrze na atrybuty piłkarzy i zamiast numerkow sa jakies dziwne paski

wczytuje starszy save, z moim paromiesiecznym teamem i tam atrybuty sa wyswietlane normalnie, jak mozna to zmienic?

http://img58.imageshack.us/my.php?image=atryuh4.jpg

ps. orginal

@Down

Popatrz na jego date urodzenia, dolicz 16 lat, wiec został prawdopodobnie wygenerowany w 2010 ;P
Spróbuj tak. Wejdz w OPCJE potem USTAWIENIA, DZWIEK i OBRAZ i tam pisze pokazuj graficzne atrybuty w profilu i odznacz to
Odpowiedz cytując
~Izzy
Member

Stary 19.08.2008, 21:45
Przeciez ten 16 latek ma lepsze atrybuty niż Brozek..skad go wytrzasnales? ja wpisuje w wyszukiwarce i nic..
nie masz go, bo to newgen czyli zawodnik wygenerowany przez gre
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.08.2008, 22:10

Poszukaj też jakiegoś uaktualnienia, żebyś nie musiał zaczynać gry ze stanem z sezonu 07/08.
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Stary 19.08.2008, 22:58
Mialem losowanie do III rundy. Wylosowalem FC Porto. Jestem w miarę zadowolony,ale moglo byc lepiej. Jak myslice...najlepiej zabarykadowac się tam pod bramką i wyprowadzać kontry czy grac otwartą pilke?
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 19.08.2008, 23:42
i tak kądzilek przewalisz.

a tak serio, na wyjeździe graj z kontry i nastawienie zespołu nie więcej niż ofensywne. inne głupoty sam poustawiaj, zalezy jaka masz taktyke. u siebie musisz ich mocno pocisnąć.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.08.2008, 00:00
Ma ktoś może jakąś fajną paczkę z logosami do 2008? Ja kiedyś miałem wszystkich tych drużyn co widnieją wśród naj Europie, a teraz mam straszną nędzę.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.08.2008, 00:09
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś może jakąś fajną paczkę z logosami do 2008? Ja kiedyś miałem wszystkich tych drużyn co widnieją wśród naj Europie, a teraz mam straszną nędzę.
Ja mam paczkę, ponad 2 GB do wielu wielu wielu wielu, jak nie wszystkich klubów z gry.

Ale nie dam Wam

A tak na serio to jutro rzucę linkiem.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 20.08.2008 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.08.2008, 00:22
2 gb? Będziesz to wrzucać? fajnie by było, ale nie wiem czy z moim wolnym netem będzie chciało mi się ściągać. Ale w sumie najlepiej jakbyś dał gotowy folder.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.08.2008, 01:31
Powiem tak... chciałbym zeby te 3D z CM wrzucili do Fm bo naprawde mecze w Fm to wielki minus...
Teraz mam pytanie: Czy w tej grze (FM) liczy sie wzrost? bo bramkarz mając dobre atrybuty jest takze rekomendowany przez scuta a gosc ma 173 cm... Dziwne troche. Bramkarz niby dobry a 173 cm
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
~Izzy
Member

Stary 20.08.2008, 06:56
Mialem losowanie do III rundy. Wylosowalem FC Porto. Jestem w miarę zadowolony,ale moglo byc lepiej. Jak myslice...najlepiej zabarykadowac się tam pod bramką i wyprowadzać kontry czy grac otwartą pilke?
w Porto graj defensyfnie a w Krakowie atakuj ;] zalezy gdzie masz rewanż
a tak wogole to w III tez trafilem na Porto
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Stary 20.08.2008, 07:14
tam przegralem 1:0...mam jakies szanse u mnie
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 20.08.2008, 08:40
tam przegralem 1:0...mam jakies szanse u mnie
Szanse masz ale szkoda ze bramki nie szczeliłes na wyjezdzie lepiej jakbys przegrał 3-2
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Stary 20.08.2008, 09:05
Wiem, ze moze to trochę nie fair, ale gram juz po raz ktorys z nimi i juz prowadzę 2:0, ustawiam zespol defensywnie, gram na czas..i dupa..zawsze w 90 minucie mi wladują...jak mnie ten Lopez wnerwia..
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.08.2008, 09:11
regan napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak... chciałbym zeby te 3D z CM wrzucili do Fm bo naprawde mecze w Fm to wielki minus...
Teraz mam pytanie: Czy w tej grze (FM) liczy sie wzrost? bo bramkarz mając dobre atrybuty jest takze rekomendowany przez scuta a gosc ma 173 cm... Dziwne troche. Bramkarz niby dobry a 173 cm
Scoutami się nie sugeruj. Oni czasem dziwnie sugerują. Z resztą z tego co pamiętam oni rekomendują tak jak by patrząc na Twój klub. Jak masz bardzo słabego bramkarza i nie masz zmiennika, to jak przescoutujesz bramkarza słabego to on dostanie 5 gwiazdek, choć cienias, bo akurat masz zapotrzebowania na tę pozycję.

Wzrost jest ważny, ale o wiele ważniejsza skoczność. Ostatnio się na tym przejechałem. Kupiłem kolesia do ataku ponad 190 cm wzrostu (gra głową 15) ale skoczność 10. Przegrywa większość pojedynków nawet z obrońcami po 170 parę cm ale ze skocznością powyżej 15.
Choć aż tak małemu bramkarzowi to ja bym nie ufał, chyba, że ma fizyczne statystyki bardzo dobre.

A w ogóle to z tymi główkami jest coś powalone w tej grze. Kiedyś w jednej grze miałem takiego kolesia N'Jock (czy coś w tym stylu) i miał ponad 200 cm wzrostu ponad 100 kg wagi i 20 w statystykach gra głową, skoczność, siła i coś tam jeszcze z mentalnych i psychicznych, a technicznie był cienias. Ale średnie na sezon, bramki i asysty (po zgraniu głową) robił jak nikt. Często było tak, że cały mój zepsół dostaje baty i mają oceny po 5-6, a N'Jock ma 10 i gracz meczu bo wygrał 20/20 główek (choć nic z nich nie wynikało). Często miał staty 195/200 w główkach po klikunastu meczach. No i miał bonus: często kontuzjował przeciwników i był komenatrz "N'Jock naskoczył mu na plecy" Dlatego polecam takich bydlaków do ataku
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów