|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wylosowałem olimpic marsylia Na wyjezdzie dostałem 3-2 a u siebie wygrałem 3-1 aha i gram na uaktualnieniu wiec mogłem grać odrazu w Lidze mistrzów
Powód: Wiem
Ostatnio edytowane przez Bobic : 19.08.2008 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No..pierwszy sezon zakończony mistrzostwem z przewagą....1 pkt nad Lechem. A swoją drogą..wiecie jak to jest mozliwe, jak grałem z Legią, do przerwy prowadzilem 3:0, powiedzialem, ze nie wolno spocząć na laurach a i tak przegralem 5:4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ja bym ustawił się wtedy w przerwie defensywnie, nastawił na długie piłki, kontrę, gre na czas i nie ma raczej szans żeby przegrać.. A jak im powiedziałeś żeby nie spoczęli na laurach to dalej atakowali i dostali 5 bramek... Z tym że bardzo dziwny przebieg miał ten mecz z tego co piszesz... Wychodzi że drugą połowe przegrałeś 1-5 chyba mi się to nie zdarzyło jeszcze... Ani w jedną ani w drugą stronę. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam załatwiłem sobie właśnie FM 08 po Ang,podstawowa wersja,i tu pytanie do Was,gdzie mogę znaleźć niezbędne patche poprawki no i spolszczenie,za pomoc wielkie dzięki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie sprawdzałem czy działa ale podobno tak --> Spolszczenie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
1 sezon zakończony mistrzostwem, i awans do Ligi Mistrzów po przegranym meczu w Porto 0 : 1 i wygranym w Krakowie 4 : 2
a w fazie grupowej naarzie dostałemw dupe od celticu i interu ;p ale kasa jest, no i sporo telentów nakupiłem które za kilka sezonów będą stanowić o sile zespołu |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ile się dostaje za awans do LM? Mam nadzieję, że awansuję choć jeszcze nie mialem losowania. Pochwalę się Wam co wylosowalem w II jak i III 9 o ile przejde II
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dokładnie 4,4 mln
btw: w II rundzie wylosowałem KF Tirana |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Nie wiem czy wystarczy ściągnać 8.0.2 czy 8.0.1 też trzeba. Radze ściągnąć obydwie i instalować pokolei (8.0.1 > 8.0.2) żeby nie było problemów. I oczywiście gre odpalić na 8.0.2. edit: aleeż regenik ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.08.2008 o godz. 20:36.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Działa komuś z Was FM08 na Win2000?
EDIT: Jak jest a kasą na transfery? Jestem w połowie sezonu i zaraz zaczyna się okienko transferowe. Mam do wydania 3.6 mln E, ale nie chcę nikogo kupować. Czy po sezonie jak będzie ogłaszanie budżetu transferowego to ja zachowam to 3.6 mln i najwyżej coś jeszcze dostanę? Czy jest możliwe, że będe miał mniej? Na przykład 1 mln, a ta kasa co sobie nie wydałem to mi przepadnie?
Ostatnio edytowane przez Awe : 19.08.2008 o godz. 21:00.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
osz jakie atrybuty 16 latka ! ma chyba PA powyzej 190
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
przepadnie ... |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Witam, mam taki problem.
Grałem w 2008 juz spory czas, jednak przyszedl czas na patcha, doslownie dzien wczesniej uaktualnilem sklady "Fudi___Messinho_Revolution_Update_2008", zainstalowalem patcha, wszystko smiga. Zaczynam nowa gre, patrze na atrybuty piłkarzy i zamiast numerkow sa jakies dziwne paski wczytuje starszy save, z moim paromiesiecznym teamem i tam atrybuty sa wyswietlane normalnie, jak mozna to zmienic?http://img58.imageshack.us/my.php?image=atryuh4.jpg ps. orginal @Down Popatrz na jego date urodzenia, dolicz 16 lat, wiec został prawdopodobnie wygenerowany w 2010 ;P
Ostatnio edytowane przez Gervas : 19.08.2008 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ja trafilem w II rundzie LM na Beitar
Przeciez ten 16 latek ma lepsze atrybuty niż Brozek..skad go wytrzasnales? ja wpisuje w wyszukiwarce i nic.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mialem losowanie do III rundy. Wylosowalem FC Porto. Jestem w miarę zadowolony,ale moglo byc lepiej. Jak myslice...najlepiej zabarykadowac się tam pod bramką i wyprowadzać kontry czy grac otwartą pilke?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
i tak kądzilek przewalisz.
![]() a tak serio, na wyjeździe graj z kontry i nastawienie zespołu nie więcej niż ofensywne. inne głupoty sam poustawiaj, zalezy jaka masz taktyke. u siebie musisz ich mocno pocisnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakąś fajną paczkę z logosami do 2008? Ja kiedyś miałem wszystkich tych drużyn co widnieją wśród naj Europie, a teraz mam straszną nędzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ale nie dam Wam ![]() A tak na serio to jutro rzucę linkiem.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 20.08.2008 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
2 gb?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powiem tak... chciałbym zeby te 3D z CM wrzucili do Fm bo naprawde mecze w Fm to wielki minus...
Teraz mam pytanie: Czy w tej grze (FM) liczy sie wzrost? bo bramkarz mając dobre atrybuty jest takze rekomendowany przez scuta a gosc ma 173 cm... Dziwne troche. Bramkarz niby dobry a 173 cm ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
a tak wogole to w III tez trafilem na Porto |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tam przegralem 1:0...mam jakies szanse u mnie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wiem, ze moze to trochę nie fair, ale gram juz po raz ktorys z nimi i juz prowadzę 2:0, ustawiam zespol defensywnie, gram na czas..i dupa..zawsze w 90 minucie mi wladują...jak mnie ten Lopez wnerwia..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Wzrost jest ważny, ale o wiele ważniejsza skoczność. Ostatnio się na tym przejechałem. Kupiłem kolesia do ataku ponad 190 cm wzrostu (gra głową 15) ale skoczność 10. Przegrywa większość pojedynków nawet z obrońcami po 170 parę cm ale ze skocznością powyżej 15. Choć aż tak małemu bramkarzowi to ja bym nie ufał, chyba, że ma fizyczne statystyki bardzo dobre. A w ogóle to z tymi główkami jest coś powalone w tej grze. Kiedyś w jednej grze miałem takiego kolesia N'Jock (czy coś w tym stylu) i miał ponad 200 cm wzrostu ponad 100 kg wagi i 20 w statystykach gra głową, skoczność, siła i coś tam jeszcze z mentalnych i psychicznych, a technicznie był cienias. Ale średnie na sezon, bramki i asysty (po zgraniu głową) robił jak nikt. Często było tak, że cały mój zepsół dostaje baty i mają oceny po 5-6, a N'Jock ma 10 i gracz meczu bo wygrał 20/20 główek (choć nic z nich nie wynikało). Często miał staty 195/200 w główkach po klikunastu meczach. No i miał bonus: często kontuzjował przeciwników i był komenatrz "N'Jock naskoczył mu na plecy" Dlatego polecam takich bydlaków do ataku ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|